Fryzjer - Lublin - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-27, 19:47   #1441
evaine
Przyczajenie

Dot.: fryzjer - LUBLIN

Ja też byłam dziś w hiar line studio u p. Marcina i pewnie jeszcze tam wrócę młody, miły człowiek, który najpierw ustalił ze mną co chcę i jak strzyżemy a potem dopiero umył mi włosy. To duży plus, bo są fryzjerzy, którzy od razu ciągną do mycia a potem z mokrą głowa nijak nie można wytłumaczyć i pokazać co życzymy sobie zmienić na głowie. Mam cienkie cieniowane włosy do ramion i chciałam je skrócić troszeczkę na całej długości żeby się lepiej układały. Zmiana może niewielka ale już nie raz ktoś mi przez takie niewielkie cięcie fryzurę skiepścił. Tym razem wyszło fajnie. Cena 55pln za komplet no i nie trzeba czekać za długo, zadzwoniłam wczoraj rano i dziś po południu już byłam w salonie. Polecam.
evaine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-01, 18:16   #1442
neonova
Przyczajenie

Dot.: fryzjer - LUBLIN- DEKOLORYZACJA

Hej probowalam sie przekopac przez archiwum ale az oczy bola, wiec zapytam was na swiezo o dobry salon gdzie robia dekoloryzacje, bez straszenia ze wyjda pomaranczowe czy zolte, chodzi mi o profesjonalne podejscie do tego zabiegu, moze ktoras z was miala okazje trafic do takiego salonu? dodam ze naturalne odrosty to ciemny blond a reszta dlugich jest brazowo-ruda od wymytego koloru bo juz nie chcialam ich farbowac. pozdrawiam
neonova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-02, 16:25   #1443
natkaa
Zadomowienie

Byłam kilka dni temu w Miracle Art na Andersa i klęska na całego... Chciałam zrobić delikatne, co powtarzałam fryzjerce nie raz, refleksy, a wyszedł balejaż w żółtym odcieniu, gdy ja jestem brązowowłosa. Byłam jak kupa owsiana. Mąż gdy mnie zobaczył zaniemówił, potem dopiero przyznał się, że wyglądałam jak ostatnia wieśniara. Dwie godziny po wizycie, za którą zapłaciłam tylko 200 zł, położyłam kolor, który jakoś wyrównał tą wieś na głowie. Jeśli myślicie, że chociaż zostałam ostrzyżona po ludzku to też Was wyprowadzam z błędu. Mam zrobiony hełm na głowie, a chciałam półokrągłą, postrzępioną grzywkę. Nigdy nie myślałam, że nawet to można zepsuć... Cóż, to tylko włosy, odrosną, ale niesmak pozostał...
Stary 2010-02-02, 20:09   #1444
oleska86
Przyczajenie

Dziewczyny a gdzie zrobić trwałą na bardzo grubych lokach- chodzi o podniesienie włosów nie o kręcenie , chciałam to kiedyś zrobić w kilku zakładach ale odradzali bo mam włosy z natury cienkie no i rozjaśniane
oleska86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-05, 11:04   #1445
kffiatusheq
Raczkowanie

Witam ponownie 2 tygodnie temu byłam w PRO ARTE i - mimo wysokich cen- zostaję tam. Robiłam balejaż - mimo, że byłam tam pierwszy raz, szefowa (pani Iwona?? nie pamiętam jej imienia...:/) perfekcyjnie dobrała kolor, pierwszy raz słyszę tak wiele komplementów od znajomych. Przed zabiegiem fryzjerka zrobiła ze mną gruntowny wywiad, pytała o wszystko jeśli chodzi o włosy. Ścięła niewiele włosów, tak jak prosiłam, ale zupełnie zmieniła moją fryzurę. Jestem bardzo zadowolona
kffiatusheq jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-07, 17:53   #1446
potterowna
Przyczajenie

Hej dziewczyny!
Możecie mi polecić salon w Łęcznej, gdzie zrobią mi koka na ślub?
Ewentualnie może macie namiary na fryzjerkę, która dojeżdza do domu?
Będę wdzięczna za kazde info
potterowna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-09, 10:39   #1447
moniikkaa
Przyczajenie

Ostatnio byłam w salonie VINCENT na okopowej 12 i jestem bardzo zadowolona .Nie wiedzialam czego doklanie chce a wiec sami dobrali mi swietna fryzure i podkreslili ja cudownym kolorem .Nigdy nie byłam tak zadowolona naprawde polecam .
A nie dawno otworzyli 2 salon na Jutrzenki 16 ,
moniikkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-09, 11:13   #1448
laclos
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lublinianka75 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny!!! Ja tez poszukuję Grzegorza Stępnika z salony Pierre!! czytałam Wasze posty o salonach za Media Markt i ostatnio w desperacji obdzwoniłam wiele salonów z tej ulicy, w tym wspomniane przez Was te z "urodą-' Fabrykę urody" i na wszelki wypadek "Oazę urody" - bo takie znalazłam i nieststy nikt o takim fryzjerze tam nie słyszał...
MOŻE JADNAK KTÓRAŚ Z WAS GO ZNALAZŁA????????
Grzegorz Stępnik pracuje w salonie "Sekrety Piękna'' na Jana Sawy 1b (pasaż handlowy za media markt i biedronką, obok alkoholowego).
laclos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-09, 21:46   #1449
8mouse3
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez moniikkaa Pokaż wiadomość
Ostatnio byłam w salonie VINCENT na okopowej 12 i jestem bardzo zadowolona .Nie wiedzialam czego doklanie chce a wiec sami dobrali mi swietna fryzure i podkreslili ja cudownym kolorem .Nigdy nie byłam tak zadowolona naprawde polecam .
A nie dawno otworzyli 2 salon na Jutrzenki 16 ,
czyżby reklama...??
Stary 2010-02-10, 15:12   #1450
Promyczek87
Raczkowanie

Hej dziewczynki może pomożecie...

Myślę, żeby skrócić i pomalować włosy, ale zupełnie nie mam pojęcia jak- chciałabym, żeby mi ktoś doradził i i dobrał kolor i fryzurę do oczu karnacji itp... Znacie kogoś takiego? ?? Chciałabym, żeby to była kobieca fryzurka i zebym nie musiała jej zbytnio układać. Aha nie jestem fanką asymetriii i awangardowych cięć....Komu więc bez obawy mogę powierzyć moją głowę???
Ja zastanawiałam się nad Włodkiem z montownii, Kamilem z Loko albo panią Edytą, która dawniej pracowała w Imaginerze (może ktoś wie gdzie ona teraz pracuje??) Ale jeśli macie inne swoje typy to piszcie najlepiej z orientacyjnymi cenami ile to może kosztować na cienkich włosach do ramion.... Aha napiszcie też czy długo się czeka na wolny termin... Dzięki
Promyczek87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-11, 13:29   #1451
moniczkasss
Przyczajenie

A zna ktoś fryzjera który ułoży włosy w niedziele, oprócz galerii?
moniczkasss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-19, 14:49   #1452
0e50714705bbb3fd1877a80e1fc607848f558b43_63d3141468242
Konto usunięte

witam wszystkich
Mam ogromną prośbę... Chodzi mi o panią Magde z salonu fryzjerskiego PERFEKT na wieniawskiej. Obecnie już tam nie pracuje a właścicielka nie jest zbyt miłą osobą i nie chce powiedzieć gdzie mogę ją znaleźć (ani tym bardziej podać nr tel ) Czy ktoś z Was może wie gdzie bedę mogła znaleźć panią Magdę ? Z góry dzięki za wszelkie info
0e50714705bbb3fd1877a80e1fc607848f558b43_63d3141468242 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-19, 15:11   #1453
Promyczek87
Raczkowanie

Co taka cisza na tym forum... ? Mam nadzieję, że doczekam się odp na mój pytanie parę postów wyżej ...
Stary 2010-02-19, 15:17   #1454
froggie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Promyczek87 Pokaż wiadomość
Chciałabym, żeby to była kobieca fryzurka i zebym nie musiała jej zbytnio układać. Aha nie jestem fanką asymetriii i awangardowych cięć....Komu więc bez obawy mogę powierzyć moją głowę???
Cytat:
Co taka cisza na tym forum... ? Mam nadzieję, że doczekam się odp na mój pytanie parę postów wyżej ...
ja chodzę do salonu Trendy na głębokiej i zawsze jestem zadowolona;
ostatnio bywałam u p.Magdy;
i miałam bardzo radykalne cięcie na krótką fryzurkę z pazurem (z asymetrii do ramion).
mineły już 2miesiące a fryzurka dalej dobrze wygląda mimo iż włosy sporo odrosły.

Stary 2010-02-19, 15:23   #1455
werca18
Raczkowanie

Witam, Promyczku, jeśli chodzi o dobranie koloru do karnacji, koloru i oprawy oczu i itp. to myślę, że tak orientacyjnie doradzą to Tobie w salonie Montownia Fryzur. Obcinam włosy tylko w tym salonie, co prawda co pół roku, ale zawsze jestem zadowolona z fryzury, która przy okazji dość długo "trzyma linię". Nigdy natomiast nie farbowałam włosów Montowni, natomiast fryzjer doradzał mi kilkakrotnie odnośnie zmiany koloru (farbuję sama). Jeśli chodzi o strzyżenie polecam Tomka i Pawła, chociaż z tego co wiem Włodek też jest niezły.
Orientacyjne ceny w Montwoni Fryzur to:
koloryzacja( jeden kolor) 100-160zł
strzyżenie damskie 80-100zł
balejaż od 120 w górę.
werca18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-19, 17:02   #1456
8mouse3
Rozeznanie

Cytat:
Ja nie pomogę, bo tylko skracam włoski, ale jak to robię to chodzę do Pro Arte i polecam ten salon.
Stary 2010-02-19, 17:06   #1457
safaela100
Raczkowanie

Witam a ja chciałabym zapytać gdzie mogę sobie zrobić sam kolor w Lublinie tylko zależy mi na cenie z racji tego że moje włosy są zniszczone więc szybko się kolor z nich zmywa więc chciałabym wydać na koloryzację do 100zł bez ścięcia, czy to w ogóle możliwe żeby za taką cenę pomalować ładnie włosy ( do ramion) ?? proszę o poradę
safaela100 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-20, 17:15   #1458
Promyczek87
Raczkowanie

Werciu, a nie orientujesz sie ile trzeba aktualnie czekać na wizytę w Montownii? I czy lepiej pójść zapisać się osobiście licząc, że coś doradzą i zobaczą jaki mam typ włosów, czy może telefonicznie?
Tylko czytałam gdzieś, ze oni strasznie cieniują włosy, a ja mam je i tak strasznie cienkie, a nie chce wyglądać jak nieopierzony kurczak..
Stary 2010-02-20, 18:29   #1459
werca18
Raczkowanie

Promyczku, proponuję Ci zadzwonić już teraz, bo na wizytę będziesz czekała ok. 2 tygodni, recepcjonistka zazwyczaj poprosi Cię o podanie Twojego nr telefonu, aby mogła wpisać Cię na listę rezerwową i ewentualnie umówić Cię wcześniej. Nigdy nie umawiałam się tam osobiście, fryzjer i tak przed strzyżeniem porozmawia z Tobą wcześniej o doborze fryzury, koloru itd. Ale może i warto porozmawiać z fryzjerem wcześniej, to już jak uważasz Powiem Ci, że właśnie Tomek z tego salonu nadał ładną linię moim włosów nadmiernie wycieniowanym przez fryzjerkę w innym salonie. Mi nigdy w Montowni mocno nie wycieniowali włosów, bo prosiłam, żeby tego nie robić. A włosy sama mam cienkie
werca18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-22, 17:56   #1460
safaela100
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tygrysek1983 Pokaż wiadomość
polecam probostwo 19 Mg studio Lublin boczna lubartowskiej są tam dwie Kaśki ja malowałam u blondynki było ok polecam
a na jakich farbach pracują??i ile płaciłaś??
Stary 2010-02-23, 10:31   #1461
nefi
Przyczajenie

Unhappy Dot.: fryzjer - LUBLIN

Witam, czy wiecie ile kosztuje ścięcie krótkich włosów z modelowaniem w Pro Arte, zapisalam sie do Pani Iwonki i zapytalam ile mnie kosztowalo strzyżenie z modelowaniem na ktorkich wlosach i uslyszalam ze od 25 zl w gore, bo podobno zaley to od tego ktora fryzjerka strzyze i jakiech kosmetykow uzyje. No to jak mi na koniec rzuci cene 100zl za sciecie krotkich wlosow to ja dziekuje. Czy orientujecie sie ile taka usluga w Pro arte moze kosztowac?
nefi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-23, 11:16   #1462
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyBane Pokaż wiadomość
zapłaciłam 55 zł, mycie, ciecie, uczesanie, podobało mi sie ze nie uczesał mi "bomby" na głowie
mam cienkie i delikatne włoski, są obcięte tak ze jest ich mniej a wygląda jak by było więcej poszłam z taką asymetrią własnie i dalej ją mam, ale wszystko zostało uzgodnione mysle ze to twórczy człowiek i warto sprobować
Cytat:
Napisane przez evaine Pokaż wiadomość
Ja też byłam dziś w hiar line studio u p. Marcina i pewnie jeszcze tam wrócę młody, miły człowiek, który najpierw ustalił ze mną co chcę i jak strzyżemy a potem dopiero umył mi włosy. To duży plus, bo są fryzjerzy, którzy od razu ciągną do mycia a potem z mokrą głowa nijak nie można wytłumaczyć i pokazać co życzymy sobie zmienić na głowie. Mam cienkie cieniowane włosy do ramion i chciałam je skrócić troszeczkę na całej długości żeby się lepiej układały. Zmiana może niewielka ale już nie raz ktoś mi przez takie niewielkie cięcie fryzurę skiepścił. Tym razem wyszło fajnie. Cena 55pln za komplet no i nie trzeba czekać za długo, zadzwoniłam wczoraj rano i dziś po południu już byłam w salonie. Polecam.
a ja wczoraj byłam w tym salonie, ale nie u p. Marcina, a u p. Agnieszki i jestem meeeeeeega zadowolona Bardzo podoba mi się moja fryzurka, nawet usłyszałam kilka komplementów na ulicy od obcych osób

Pani Agnieszka jest przemiłą osobą,słucha co się do niej mówi. Potrafi też świetnie doradzić. Zaporponowala mi fryzurkę, która idealnie pasuje do kształtu mojej twarzy. Bomba!

Poza tym otrzymałam kartę stałego klienta(zniżkową) i na pewno będę tam wracać
Aaa za strzyżenie i modelowanie zapłaciłam 55zł.

Edytowane przez praline
Czas edycji: 2010-02-23 o 11:17
praline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-23, 13:53   #1463
smerfetka83
Raczkowanie

Promyczku ja jestem stałą klientką p. Edyty i myślę, że gdybyś do niej poszła, pewnie wyszłabyś zadowolona. Jak poszłam do niej pierwszy raz to radykalnie zmieniła mi i kolor i fryzurę, a znajomi nie wierzyli że to ja.
Chociaż ostatnio, po kilku latach chodzenia do niej, stwierdziłam, że chyba czas zmienić fryzjera, bo wciąż mam to samo na głowie. Ostatnio nawet wyszłam nie za bardzo zadowlona, bo chciałam zmiany,a nic za bardzo się nie zmieniło. Stąd też moje pytanie do dziewczyn, które również chodzą do p. Edyty: Czy wy też macie takie odczucia?
Postanowiłam dać jej ostatnią szansę, zapisałam się na wizytę i zobaczymy. Napiszę jak wyszło.
smerfetka83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-23, 17:05   #1464
8mouse3
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nefi Pokaż wiadomość
Witam, czy wiecie ile kosztuje ścięcie krótkich włosów z modelowaniem w Pro Arte, zapisalam sie do Pani Iwonki i zapytalam ile mnie kosztowalo strzyżenie z modelowaniem na ktorkich wlosach i uslyszalam ze od 25 zl w gore, bo podobno zaley to od tego ktora fryzjerka strzyze i jakiech kosmetykow uzyje. No to jak mi na koniec rzuci cene 100zl za sciecie krotkich wlosow to ja dziekuje. Czy orientujecie sie ile taka usluga w Pro arte moze kosztowac?
Hmm ja byłam w pro Arte i za podcięcie włosów z modelowaniem- miałam długie włosy, zapłaciłam chyba 60zł. Byłam u pani Iwony właśnie. Za malowanie włosów z dekoloryzacją wcześniejszą zapłaciłam 120zł, więc na pewno nie zapłacisz 100zł
Stary 2010-02-23, 18:47   #1465
Promyczek87
Raczkowanie

Promyczku ja jestem stałą klientką p. Edyty i myślę, że gdybyś do niej poszła, pewnie wyszłabyś zadowolona. Jak poszłam do niej pierwszy raz to radykalnie zmieniła mi i kolor i fryzurę, a znajomi nie wierzyli że to ja.
Chociaż ostatnio, po kilku latach chodzenia do niej, stwierdziłam, że chyba czas zmienić fryzjera, bo wciąż mam to samo na głowie. Ostatnio nawet wyszłam nie za bardzo zadowlona, bo chciałam zmiany,a nic za bardzo się nie zmieniło. Stąd też moje pytanie do dziewczyn, które również chodzą do p. Edyty: Czy wy też macie takie odczucia?
Postanowiłam dać jej ostatnią szansę, zapisałam się na wizytę i zobaczymy. Napiszę jak wyszło

Smerfetko, czy Ty mówisz o tej pani Edycie, która pracowała kiedyś w Imaginerze??? Jeśli tak to napisz mi gdzie ona teraz pracuje i na jakiej ulicy! A orientujesz się ile może kosztować ścięcie i pomalowanie cienkich włosów do ramion? I ile do niej się czeka?
Stary 2010-02-28, 15:43   #1466
Agatau88
Zakorzenienie

Osttanio bylam w Casjopei na Chopina (tam gdzie kiedyś byl salon ce-ce) i polecam. Poki co jestem bardzo zadowolona, pani Karolina bardzo mila osoba, ciepła i uśmiechnieta Farbowalam wlosy, pani profesjonalnie pomogła dobrać mi kolor, poradzila, podcięla koncowki (koncowki czyli okolo 2 cm, a nie 10cm). Na pewno tam wróce
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-01, 06:55   #1467
safaela100
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Osttanio bylam w Casjopei na Chopina (tam gdzie kiedyś byl salon ce-ce) i polecam. Poki co jestem bardzo zadowolona, pani Karolina bardzo mila osoba, ciepła i uśmiechnieta Farbowalam wlosy, pani profesjonalnie pomogła dobrać mi kolor, poradzila, podcięla koncowki (koncowki czyli okolo 2 cm, a nie 10cm). Na pewno tam wróce
A jak wyglada sytuacja cenowo tam??
Stary 2010-03-01, 08:55   #1468
kiziia
Przyczajenie

Witam, czytam to forum i pwoiem szczerze, że sie pogubiłam. Chodzi mi o to, żebyście dali namiary na dwa salony Montownia i Pierre i powiedzieli cos o fryzjerach. mam balejaz na glowie i niezbyt fajnie obciete włosy i grzywka to moja porażka. chciałabym żeby ktos ki w tych salonach doradził, i odpwoiednio uczesał. A może macie inne ciekawe miejsca? Tylko z telefonami prosze i adresami
kiziia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-01, 09:09   #1469
skarbiatko
Zakorzenienie

Ja też Przejrzałam cały wątek i nie wiem gdzie iść .A mam ciśnienie i chcę koniecznie jeszcze w tym tygodniu...

Skłaniam się ku temu aby pójść gdzieś na Czubach....Na Jutrzenki do NIcole Fariani albo do Edyty na Turkusowej,

na pewno podziękuję za Salon pani Anny Ch..mam pod nosem i wiem jak tam jest....
nie wiem ,kurcze..co robić ...
Mam długie włosy ,do łopatek,chcę zmiany koloru,może balejaż,i lekkiego podcięcia...

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-01, 09:30   #1470
kiziia
Przyczajenie

Zapisałam się do salonu Trendy na głębokiej, ale nie wiem do kogo odebrała jakaś miła pani, młody głos. możecie cos powiedziec na ten temat?
kiziia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości