![]() |
#1441 |
Przyczajenie
|
Dot.: fryzjer - LUBLIN
Ja też byłam dziś w hiar line studio u p. Marcina i pewnie jeszcze tam wrócę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1442 |
Przyczajenie
|
Dot.: fryzjer - LUBLIN- DEKOLORYZACJA
Hej probowalam sie przekopac przez archiwum ale az oczy bola, wiec zapytam was na swiezo o dobry salon gdzie robia dekoloryzacje, bez straszenia ze wyjda pomaranczowe czy zolte, chodzi mi o profesjonalne podejscie do tego zabiegu, moze ktoras z was miala okazje trafic do takiego salonu? dodam ze naturalne odrosty to ciemny blond a reszta dlugich jest brazowo-ruda od wymytego koloru bo juz nie chcialam ich farbowac. pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1443 |
Zadomowienie
|
Byłam kilka dni temu w Miracle Art na Andersa i klęska na całego... Chciałam zrobić delikatne, co powtarzałam fryzjerce nie raz, refleksy, a wyszedł balejaż w żółtym odcieniu, gdy ja jestem brązowowłosa. Byłam jak kupa owsiana. Mąż gdy mnie zobaczył zaniemówił, potem dopiero przyznał się, że wyglądałam jak ostatnia wieśniara. Dwie godziny po wizycie, za którą zapłaciłam tylko 200 zł, położyłam kolor, który jakoś wyrównał tą wieś na głowie. Jeśli myślicie, że chociaż zostałam ostrzyżona po ludzku to też Was wyprowadzam z błędu. Mam zrobiony hełm na głowie, a chciałam półokrągłą, postrzępioną grzywkę. Nigdy nie myślałam, że nawet to można zepsuć... Cóż, to tylko włosy, odrosną, ale niesmak pozostał...
![]() |
#1444 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny a gdzie zrobić trwałą na bardzo grubych lokach- chodzi o podniesienie włosów nie o kręcenie , chciałam to kiedyś zrobić w kilku zakładach ale odradzali bo mam włosy z natury cienkie no i rozjaśniane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1445 |
Raczkowanie
|
Witam ponownie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1446 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny!
Możecie mi polecić salon w Łęcznej, gdzie zrobią mi koka na ślub? Ewentualnie może macie namiary na fryzjerkę, która dojeżdza do domu? Będę wdzięczna za kazde info ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1447 |
Przyczajenie
|
Ostatnio byłam w salonie VINCENT na okopowej 12 i jestem bardzo zadowolona .Nie wiedzialam czego doklanie chce a wiec sami dobrali mi swietna fryzure i podkreslili ja cudownym kolorem .Nigdy nie byłam tak zadowolona naprawde polecam .
![]() A nie dawno otworzyli 2 salon na Jutrzenki 16 , |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1448 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1449 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1450 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki może pomożecie...
Myślę, żeby skrócić i pomalować włosy, ale zupełnie nie mam pojęcia jak- chciałabym, żeby mi ktoś doradził i i dobrał kolor i fryzurę do oczu karnacji itp... Znacie kogoś takiego? ?? ![]() Ja zastanawiałam się nad Włodkiem z montownii, Kamilem z Loko albo panią Edytą, która dawniej pracowała w Imaginerze (może ktoś wie gdzie ona teraz pracuje??) Ale jeśli macie inne swoje typy to piszcie najlepiej z orientacyjnymi cenami ile to może kosztować na cienkich włosach do ramion.... Aha napiszcie też czy długo się czeka na wolny termin... Dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1451 |
Przyczajenie
|
A zna ktoś fryzjera który ułoży włosy w niedziele, oprócz galerii?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1452 |
Konto usunięte
|
witam wszystkich
![]() Mam ogromną prośbę... Chodzi mi o panią Magde z salonu fryzjerskiego PERFEKT na wieniawskiej. Obecnie już tam nie pracuje a właścicielka nie jest zbyt miłą osobą i nie chce powiedzieć gdzie mogę ją znaleźć (ani tym bardziej podać nr tel ) Czy ktoś z Was może wie gdzie bedę mogła znaleźć panią Magdę ? Z góry dzięki za wszelkie info ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1453 |
Raczkowanie
|
Co taka cisza na tym forum... ? Mam nadzieję, że doczekam się odp na mój pytanie parę postów wyżej ...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1454 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ostatnio bywałam u p.Magdy; i miałam bardzo radykalne cięcie na krótką fryzurkę z pazurem (z asymetrii do ramion). mineły już 2miesiące a fryzurka dalej dobrze wygląda mimo iż włosy sporo odrosły.
![]() |
![]() |
#1455 |
Raczkowanie
|
Witam, Promyczku, jeśli chodzi o dobranie koloru do karnacji, koloru i oprawy oczu i itp. to myślę, że tak orientacyjnie doradzą to Tobie w salonie Montownia Fryzur. Obcinam włosy tylko w tym salonie, co prawda co pół roku, ale zawsze jestem zadowolona z fryzury, która przy okazji dość długo "trzyma linię". Nigdy natomiast nie farbowałam włosów Montowni, natomiast fryzjer doradzał mi kilkakrotnie odnośnie zmiany koloru (farbuję sama). Jeśli chodzi o strzyżenie polecam Tomka i Pawła, chociaż z tego co wiem Włodek też jest niezły.
Orientacyjne ceny w Montwoni Fryzur to: koloryzacja( jeden kolor) 100-160zł strzyżenie damskie 80-100zł balejaż od 120 w górę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1456 |
Rozeznanie
|
Ja nie pomogę, bo tylko skracam włoski, ale jak to robię to chodzę do Pro Arte i polecam ten salon.
![]() |
#1457 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1458 |
Raczkowanie
|
Werciu, a nie orientujesz sie ile trzeba aktualnie czekać na wizytę w Montownii? I czy lepiej pójść zapisać się osobiście licząc, że coś doradzą i zobaczą jaki mam typ włosów, czy może telefonicznie?
Tylko czytałam gdzieś, ze oni strasznie cieniują włosy, a ja mam je i tak strasznie cienkie, a nie chce wyglądać jak nieopierzony kurczak.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1459 |
Raczkowanie
|
Promyczku, proponuję Ci zadzwonić już teraz, bo na wizytę będziesz czekała ok. 2 tygodni, recepcjonistka zazwyczaj poprosi Cię o podanie Twojego nr telefonu, aby mogła wpisać Cię na listę rezerwową i ewentualnie umówić Cię wcześniej. Nigdy nie umawiałam się tam osobiście, fryzjer i tak przed strzyżeniem porozmawia z Tobą wcześniej o doborze fryzury, koloru itd. Ale może i warto porozmawiać z fryzjerem wcześniej, to już jak uważasz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1460 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1461 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam, czy wiecie ile kosztuje ścięcie krótkich włosów z modelowaniem w Pro Arte, zapisalam sie do Pani Iwonki i zapytalam ile mnie kosztowalo strzyżenie z modelowaniem na ktorkich wlosach i uslyszalam ze od 25 zl w gore, bo podobno zaley to od tego ktora fryzjerka strzyze i jakiech kosmetykow uzyje. No to jak mi na koniec rzuci cene 100zl za sciecie krotkich wlosow to ja dziekuje. Czy orientujecie sie ile taka usluga w Pro arte moze kosztowac?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1462 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Pani Agnieszka jest przemiłą osobą,słucha co się do niej mówi. Potrafi też świetnie doradzić. Zaporponowala mi fryzurkę, która idealnie pasuje do kształtu mojej twarzy. Bomba! ![]() Poza tym otrzymałam kartę stałego klienta(zniżkową) i na pewno będę tam wracać ![]() Aaa za strzyżenie i modelowanie zapłaciłam 55zł. Edytowane przez praline Czas edycji: 2010-02-23 o 11:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1463 |
Raczkowanie
|
Promyczku ja jestem stałą klientką p. Edyty i myślę, że gdybyś do niej poszła, pewnie wyszłabyś zadowolona. Jak poszłam do niej pierwszy raz to radykalnie zmieniła mi i kolor i fryzurę, a znajomi nie wierzyli że to ja.
Chociaż ostatnio, po kilku latach chodzenia do niej, stwierdziłam, że chyba czas zmienić fryzjera, bo wciąż mam to samo na głowie. Ostatnio nawet wyszłam nie za bardzo zadowlona, bo chciałam zmiany,a nic za bardzo się nie zmieniło. Stąd też moje pytanie do dziewczyn, które również chodzą do p. Edyty: Czy wy też macie takie odczucia? Postanowiłam dać jej ostatnią szansę, zapisałam się na wizytę i zobaczymy. Napiszę jak wyszło. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1464 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1465 |
Raczkowanie
|
Promyczku ja jestem stałą klientką p. Edyty i myślę, że gdybyś do niej poszła, pewnie wyszłabyś zadowolona. Jak poszłam do niej pierwszy raz to radykalnie zmieniła mi i kolor i fryzurę, a znajomi nie wierzyli że to ja.
Chociaż ostatnio, po kilku latach chodzenia do niej, stwierdziłam, że chyba czas zmienić fryzjera, bo wciąż mam to samo na głowie. Ostatnio nawet wyszłam nie za bardzo zadowlona, bo chciałam zmiany,a nic za bardzo się nie zmieniło. Stąd też moje pytanie do dziewczyn, które również chodzą do p. Edyty: Czy wy też macie takie odczucia? Postanowiłam dać jej ostatnią szansę, zapisałam się na wizytę i zobaczymy. Napiszę jak wyszło Smerfetko, czy Ty mówisz o tej pani Edycie, która pracowała kiedyś w Imaginerze??? Jeśli tak to napisz mi gdzie ona teraz pracuje i na jakiej ulicy! A orientujesz się ile może kosztować ścięcie i pomalowanie cienkich włosów do ramion? I ile do niej się czeka? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1466 |
Zakorzenienie
|
Osttanio bylam w Casjopei na Chopina (tam gdzie kiedyś byl salon ce-ce) i polecam. Poki co jestem bardzo zadowolona, pani Karolina bardzo mila osoba, ciepła i uśmiechnieta
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1467 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1468 |
Przyczajenie
|
Witam, czytam to forum i pwoiem szczerze, że sie pogubiłam. Chodzi mi o to, żebyście dali namiary na dwa salony Montownia i Pierre i powiedzieli cos o fryzjerach. mam balejaz na glowie i niezbyt fajnie obciete włosy i grzywka to moja porażka. chciałabym żeby ktos ki w tych salonach doradził, i odpwoiednio uczesał. A może macie inne ciekawe miejsca? Tylko z telefonami prosze i adresami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1469 | ||
Zakorzenienie
|
Ja też
![]() Skłaniam się ku temu aby pójść gdzieś na Czubach....Na Jutrzenki do NIcole Fariani albo do Edyty na Turkusowej, na pewno podziękuję za Salon pani Anny Ch..mam pod nosem i wiem jak tam jest.... nie wiem ,kurcze..co robić ... Mam długie włosy ,do łopatek,chcę zmiany koloru,może balejaż,i lekkiego podcięcia...
![]() |
![]() |
#1470 |
Przyczajenie
|
Zapisałam się do salonu Trendy na głębokiej, ale nie wiem do kogo odebrała jakaś miła pani, młody głos. możecie cos powiedziec na ten temat?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:20.