Fryzjer - Lublin - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-10-18, 09:40   #2731
wiola_p
Zadomowienie

Dot.: Fryzjer - Lublin

Cytat:
Napisane przez MissHeresy Pokaż wiadomość
To niedobrze. Napiszesz gdzie poszłaś i czy jesteś zadowolona? Ja nie miałam z Sensei problemu ale wciaz chyba nie jest to to, czego szukam.
ostatecznie poszłam do montowni, poprawili kolor, który bardziej pasuje do mojej cery, choć scieto mnie zbyt krótko (mialo byc do ramion a wyszlo do ucha...)
Cytat:
Napisane przez PetitChat Pokaż wiadomość
A kto Cię ścinał?
Marcin
wiola_p jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-27, 12:05   #2732
ygerna
Zakorzenienie

Dziewczyny czy któraś obcinała się w Lublinie na boba i nie zapłaciła majątku?
Mojej fryzjerce ostatnio coś nie wychodzi:/

ygerna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-28, 11:59   #2733
hornette
Przyczajenie

Hej,
bylam w Platinum, Pani Marlena ma teraz stazystke Pania Klaudie i wlasnie wróciłam z koloryzacji. Kolor wyszedł rewelacyjny a koszt tylko za farbe bo to w ramach nauki
polecam goraco i pozdrawiam Pania Klaudie
hornette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-02, 10:01   #2734
meg1920
Przyczajenie

Czy ktoś był u pani Justyny Ostrowskiej z art style na Tarasowej??? Interesuje mnie jak sobie radzi ze ścinaniem i cieniowaniem długich włosów??? I jak się to cenowo przedstawia??? Za wszystkie odpowiedzi będę bardzo wdzęczna
meg1920 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-03, 08:22   #2735
MYCHSI
Przyczajenie

Hej ja osobiscie niebyłam w tym salonie na tarasowej ale słyszałam ze nie jest zle,ale ja osobiscie chodze do Lavisage do pani Moniki i z jej pomocą udało mi sie zapuscic włosyWszedzie mi obcinali niby konce a i tak wychodziłam cały czas z ta sama długoscia a chciałam zapuścić.Jak trafiłam do pani Moniki to w koncu mnie zrozumiała i dzis mam taka długosc jaka zawsze chciałam miec sa super wycieniowane i zawsze mi sie dobrze układaja, zreszta chodze juz do niej od lat i niebede szukac innego fryzjera bo to roznie moze byc
MYCHSI jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-03, 08:55   #2736
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

hej szukam fryzjerki/fryzjera, który potrafiłby zrobić fajną fryzurę z bardzo krótkich włosów, coś w stylu męskiego cięcia, niepokorną, nastroszoną fryzurę - może ktoś coś wie, słyszał jakieś opinie?

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-04, 21:03   #2737
meg1920
Przyczajenie

a mogłybyście mi napisać jakie i gdzie są ceny za obcięcie długich włosów???
meg1920 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-11, 11:55   #2738
vinyl
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to vinyl
Unhappy Dot.: Fryzjer - Lublin

Odradzam:
1) Montownię Fryzur-na ciemne odrosty fryzjer położył farbę... za jasną o dwa tony, po czym w trakcie mycia uparcie szedł w zaparte, że kolor się różni, bo włosy są mokre.. nie wiem, kto mnie obsługiwał, ale na dłuższą metę nie ma to znaczenia, bo po wysuszeniu zbiegła się cała ekipa i debatowała nad moją głową, co położyć na górę, by zakryć różnicę koloru :/ Wyszłam z salonu trzy godziny później niż planowałam, a zapłaciłam 170zł, czyli normalną stawkę. Nigdy więcej.
2) Salon Anny Chołoty na Bursztynowej: raz kolor za ciemny, drugi razem za jasny. Ze ścięcia byłam zadowolona, nie do końca jednak z obsługi, wielkie zamieszanie, fryzjerki biegają po całym salonie, obsługując kilku klientów na raz... a ja siedzę na fotelu z mokrą głową i czekam, aż ktoś się zainteresuje. Więcej nie wrócę.

teraz szukam dobrego fryzjera do ombre, cena nie gra roli, ale jak jeszcze raz wyjdę z salonu niezadowolona, chyba się powieszę.. co polecacie, Pierre Lupina, BETZ, Mafię Piękna..?
Stary 2014-11-12, 07:59   #2739
Magdalelena
Przyczajenie

Ja zdecydowanie z tych które wymieniłaś polecam Mafię Piękna, już zresztą o tym pisałam, że na farbowanie to tylko do nich Nie wiem czy wiesz, która to Miss Ferreira, ta blogerka od nas z Lublina, tam jej właśnie naprawili włosy po tym jak zniszczyli jej je w Salonie Chołoty.. Zobacz sobie efekty u nich na stronce
Magdalelena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-12, 09:01   #2740
hornette
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez vinyl Pokaż wiadomość
Odradzam:
1) Montownię Fryzur-na ciemne odrosty fryzjer położył farbę... za jasną o dwa tony, po czym w trakcie mycia uparcie szedł w zaparte, że kolor się różni, bo włosy są mokre.. nie wiem, kto mnie obsługiwał, ale na dłuższą metę nie ma to znaczenia, bo po wysuszeniu zbiegła się cała ekipa i debatowała nad moją głową, co położyć na górę, by zakryć różnicę koloru :/ Wyszłam z salonu trzy godziny później niż planowałam, a zapłaciłam 170zł, czyli normalną stawkę. Nigdy więcej.
2) Salon Anny Chołoty na Bursztynowej: raz kolor za ciemny, drugi razem za jasny. Ze ścięcia byłam zadowolona, nie do końca jednak z obsługi, wielkie zamieszanie, fryzjerki biegają po całym salonie, obsługując kilku klientów na raz... a ja siedzę na fotelu z mokrą głową i czekam, aż ktoś się zainteresuje. Więcej nie wrócę.

teraz szukam dobrego fryzjera do ombre, cena nie gra roli, ale jak jeszcze raz wyjdę z salonu niezadowolona, chyba się powieszę.. co polecacie, Pierre Lupina, BETZ, Mafię Piękna..?
Hej. Naprawde polecam Marlene z PLATINIUM. Ceny maja moze nie male i czeka sie dlugo ale warto. Wczesniej pracowala w pierre.
To jej ombre ktore zrobila:
https://www.facebook.com/13971986671...type=1&theater
A to fb platinium tez cos wrzucaja:
https://www.facebook.com/platinium.lublin

Edytowane przez hornette
Czas edycji: 2014-11-12 o 09:02
hornette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-14, 13:58   #2741
xxxCoCoxxx
Raczkowanie

Był ktoś może w ostatnim czasie u Adama Świszcza?

Ja byłam u Niego, ale pod koniec zeszłego roku, jeszcze w poprzednim salonie. I byłam całkiem zadowolona. Ale chciałabym wiedzieć czy ktoś był w tym Jego nowym salonie, na Obywatelskiej bodajże?

maski i oleje na etapie testów zbyt dużo fajnych
maska: aloes naturvital, z efektem laminowania z mango
szampon: babydream, z pomarańczą i chilli,
Olej: ze słodkich migdałów, bdfm, łopianowy, lniany(także do picia)

www.pustamiska.pl
xxxCoCoxxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-01, 09:46   #2742
agata04567
Przyczajenie

Dziewczyny, przeglądałam trochę ten wątek, ale czy możecie mi napisać, kogo polecacie do bardzo grubych, gęstych i długich włosów??

Przymierzam się do wizyty w Sensei (do p. Agnieszki), ale może jest jakiś specjalista do zadań specjalnych?

Edytowane przez agata04567
Czas edycji: 2014-12-05 o 16:21
agata04567 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-04, 18:36   #2743
wiola_p
Zadomowienie

a co powiecie o akademii wizerunku? jest tam ktoś godny polecenia jeśli chodzi o koloryzacje? lepiej na zana czy do plazy?
jakie są ceny koloryzacji w platinium?
wiola_p jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-10, 10:20   #2744
201610191100
Konto usunięte

Dziewczyny, pilna sprawa!

Potrzebuję kogoś, kto na cienkich, półdługich i niestety rzadkich włosach wyczaruje jakąś elegancką, prostą i przy tym dziewczęcą fryzurę Przeczytałam wątek,ale nic nie przychodzi mi do głowy ....

bardzo proszę o odpowiedzi!

pozdrawiam
201610191100 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-10, 23:05   #2745
szuw
Przyczajenie

proszę o pomoc !
Kogo polecacie do trwałej ondulacji ? Potrzebuję "sprężynek" na cienkie wałki i nie wiem do kogo się zgłosić, co by nie zniszczył mi doszczętnie włosów.
Czytałam wątek i nic nie mogę znaleźć
szuw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-15, 18:17   #2746
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

Ktoś może polecić gdzie zrobić keratynowe prostowanie?
Bądź wiecie może gdzie robią na encanto ?
Stary 2014-12-16, 00:29   #2747
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

Cytat:
Napisane przez fashionelka123 Pokaż wiadomość
885351884 to jest numer do fryzjerki, która sie tym zajmuje. Jest to moja znajoma, która mi także robi keratynowe prostowanie
A czym robi?

Jednak wolałabym jakiś salon, bo rozumiem, że ona robi jakoś domowo?
Stary 2014-12-17, 21:13   #2748
ma_lena
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez wiola_p Pokaż wiadomość
szczerze to jestem rozczarowana sensei... muszę isc i poprawiac do innego salonu zarówno ścięcie jak i kolor, niestety włosy mam tak bardzo pocieniowane, że nie ma przejscia ogolnie pierwszy raz w zyciu jestem tak zalamana fryzjerem :/

Mam dokładnie tak samo po ostatniej wizycie u Marcina z Sensie

Dzięki opiniom na wizażu trafiłam na salon Sensei, byłam tam już 2 razy.Dwa miesiące temu u Pani Agnieszki - byłam bardzo zadowolona, umie dobrać fryzurę, pięknie pocieniowała mi włosy, widać, że wie co robi, że ma jakiś pomysł na fryzurę, polecam ją.

Ale... Pana Marcina odradzam.
Kilka dni temu wybrałam się do Sensei ponownie, tym razem do Marcina na farbowanie i strzyżenie i jestem bardzo rozczarowana. Mam wrażenie, że fryzjer tak sobie obcinał a nie miał pojęcia jaki efekt chce uzyskać. Włosy wyglądają jak poszarpane, fryzura wcale do mnie nie pasuje i nie ma kształtu, wcześniej miałam cieniowanie na trzech długościach a teraz mam krótkie poszarpane włosy i długie, brak łagodnego przejścia między tymi długościami, nie tego się spodziewałam.

Farbowanie - od kilku lat farbuję się sama, więc chciałam żeby ktoś mi profesjonalnie to zrobił. Pieniądze, które wydałam nie są warte efektu. Chyba wrócę do farbowanie w domu.
Kolor od razu był mało intensywny, niewiele różni się od stanu sprzed farbowania, ponadto włosy u nasady są o wiele jaśniejsze, co kiepsko wygląda, a po pierwszym myciu kolor jest jeszcze bladszy.
Dodam jeszcze, że nikt nie zauważył, że miałam farbowane włosy, a przedtem mój kolor był już wypłukany
Jestem bardzo rozczarowana panem Marcinem, nie polecam.

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Cytat:
Napisane przez agata04567 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, przeglądałam trochę ten wątek, ale czy możecie mi napisać, kogo polecacie do bardzo grubych, gęstych i długich włosów??

Przymierzam się do wizyty w Sensei (do p. Agnieszki), ale może jest jakiś specjalista do zadań specjalnych?

Polecam panią Agnieszkę z Sensei (tylko nie Marcina)
Mam taki typ włosów jak Ty, miałam długie włosy, więc obawiałam się trochę efektu. P. Agnieszka najpierw pytała ile chcę je obciąć i naprawdę słucha, nie obcięła za dużo z długości, i zrobiła mi piękne cieniowanie na trzech długościach, dzięki czemu przy odpowiednim podpięciu mogłam mieć fryzurę krótką jak i długą, nadała też ładny kształt mojej fryzurze, myślę że zna się na tym co robi, słucha i potrafi doradzić. polecam
Stary 2014-12-19, 09:09   #2749
sylvia_doll
CORELIPS

w rozsądnej cenie zwykłe pocieniowanie włosów o długości do tyłka?
sylvia_doll jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-23, 09:28   #2750
Rotkohl
Zakorzenienie

Ile kosztuje ścięcie włosów za łopatki w Studio Fryzur Aldona Oleksy?
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-23, 17:26   #2751
hurricaneee
Raczkowanie

Hej dziewczyny! wybieram się za miesiąc do fryzjera, chcę ładnie podciąć włosy (bardzo długie) i pofarbować je(pierwszy raz) na rudo Niestety nie jestem z Lubina i nie znam żadnego dobrego fryzjera w mieście- mogłybyście mi kogoś polecić? Chodzi mi o totalną metamorfozę szukam kogoś kto mi doradzi,w jakiej fryzurze będzie mi dobrze i jaki kolor powinnam dobrać

Edytowane przez hurricaneee
Czas edycji: 2014-12-23 o 17:32
hurricaneee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-25, 10:20   #2752
MissHeresy
Raczkowanie

Moj brat byl ostatnio w montowni, scinal go Artur i musze powiedziec, ze naprawde precyzyjnie. Na krotkie fryzury (taka i sama posiadam) jak najbardziej moge polecic i chyba sama sie tam wybiore.

PS.
Ten watek nauczyl mnie jednego-nie brac pod uwage ocen salonow od osob z jednym postem. Jedna fryzjerka plakala mi, ze jej konkurencja zaklada coraz to nowe profile i ja hejtuje Burdel.
MissHeresy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-25, 10:35   #2753
sylvia_doll
CORELIPS

A ja to w ogole nawet nie czytam opinii od osob , ktore maja mniej niz 50 postów ;)
sylvia_doll jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-25, 21:12   #2754
daggmara
Z deszczem w butach

Cytat:
Napisane przez fashionelka123 Pokaż wiadomość
Ja polecam Panią Angelikę z IF STUDIO!! Jest świetna! wysłucha, doradzi, bardzo dobrze dobiera fryzure. Bardzo sympatyczna i kreatywna. Ma swojego bloga fryzjerskiego, można tam podejrzeć kilka jej prac https://www.facebook.com/hairstylebynelle?fref=ts . IF STUDIO mieści się na ul.Puławskiej 5a. Zawsze miałam pecha co do fryzjerów, a Pani Angelika naprawde mi zaimponowała

Gorąco polecam Panią Angelikę z IF STUDIO !! Kobieta złota rączka . Pierwszy raz od 3 lat zdecydowalam sie na wizyte u fryzjera, miałam dużo obaw, poniewaz wczesniej trafiałam na złych fryzjerów, ale widząc efekt koncowy fryzury jaką zrobiła mi Pani Angelika nie mogłam wyjść z podziwu. Cieszę się, że jej zaufałam, jestem z niej bardzo zadowolona
Salon w którym pracuje mieści się na ul. Puławkiej 5a. Co do Salonu miła, ciepła atmosfera, świetny wystrój i pyszna kawka !
Zajrzalam na tego fanpage'a - jak dla mnie zamieszczone fotki to dobra antyreklama. "Hitem" dla mnie jest to żółte ombre z17.12. i wlosy tak pieknie sklejone lakierem. Chyba bym sie zaplakala, gdyby mi ktos cos takiego zrobil na głowie.

daggmara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-30, 14:17   #2755
agata04567
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ma_lena Pokaż wiadomość
Mam dokładnie tak samo po ostatniej wizycie u Marcina z Sensie

Dzięki opiniom na wizażu trafiłam na salon Sensei, byłam tam już 2 razy.Dwa miesiące temu u Pani Agnieszki - byłam bardzo zadowolona, umie dobrać fryzurę, pięknie pocieniowała mi włosy, widać, że wie co robi, że ma jakiś pomysł na fryzurę, polecam ją.

Ale... Pana Marcina odradzam.
Kilka dni temu wybrałam się do Sensei ponownie, tym razem do Marcina na farbowanie i strzyżenie i jestem bardzo rozczarowana. Mam wrażenie, że fryzjer tak sobie obcinał a nie miał pojęcia jaki efekt chce uzyskać. Włosy wyglądają jak poszarpane, fryzura wcale do mnie nie pasuje i nie ma kształtu, wcześniej miałam cieniowanie na trzech długościach a teraz mam krótkie poszarpane włosy i długie, brak łagodnego przejścia między tymi długościami, nie tego się spodziewałam.

Farbowanie - od kilku lat farbuję się sama, więc chciałam żeby ktoś mi profesjonalnie to zrobił. Pieniądze, które wydałam nie są warte efektu. Chyba wrócę do farbowanie w domu.
Kolor od razu był mało intensywny, niewiele różni się od stanu sprzed farbowania, ponadto włosy u nasady są o wiele jaśniejsze, co kiepsko wygląda, a po pierwszym myciu kolor jest jeszcze bladszy.
Dodam jeszcze, że nikt nie zauważył, że miałam farbowane włosy, a przedtem mój kolor był już wypłukany
Jestem bardzo rozczarowana panem Marcinem, nie polecam.

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Polecam panią Agnieszkę z Sensei (tylko nie Marcina)
Mam taki typ włosów jak Ty, miałam długie włosy, więc obawiałam się trochę efektu. P. Agnieszka najpierw pytała ile chcę je obciąć i naprawdę słucha, nie obcięła za dużo z długości, i zrobiła mi piękne cieniowanie na trzech długościach, dzięki czemu przy odpowiednim podpięciu mogłam mieć fryzurę krótką jak i długą, nadała też ładny kształt mojej fryzurze, myślę że zna się na tym co robi, słucha i potrafi doradzić. polecam
Dzięki za radę, już co prawda wcześniej zapisałam się właśnie do p. Agnieszki z Sensei, i jestem zadowolona, myślę, że zrobiła z moimi trudnymi włosami najlepsze, co dało się z nimi zrobić

(a w sumie to tak przypadkowo wybrałam akurat p. Agnieszkę, widocznie intuicja zadziałała )

Edytowane przez agata04567
Czas edycji: 2014-12-30 o 14:20
agata04567 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-02, 09:38   #2756
Chocolade
Przyczajenie

Witam, czy któraś z was byla na koloryzacji w salonie Chez Madlen na Jana Sawy 10? u Marty?
Dobre opinie czytalam o Mafii Piekna. Kazda moja przygoda z fryzjerem konczyla sie placzem. Mozecie powiedziec cos wiecej o tych miejscach?
Chocolade jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-02, 22:08   #2757
bojkka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Chocolade Pokaż wiadomość
Witam, czy któraś z was byla na koloryzacji w salonie Chez Madlen na Jana Sawy 10? u Marty?
Dobre opinie czytalam o Mafii Piekna. Kazda moja przygoda z fryzjerem konczyla sie placzem. Mozecie powiedziec cos wiecej o tych miejscach?
Chez madlen jak najbardziej mogę polecić, Martę i Magdę (teraz chyba jest na urlopie) do koloryzacji, panią Basię na cięcie
Stary 2015-01-03, 14:07   #2758
xxxCoCoxxx
Raczkowanie

Potrzebuje fryzjera do uczesania na studniówkę, kogo polecacie?

maski i oleje na etapie testów zbyt dużo fajnych
maska: aloes naturvital, z efektem laminowania z mango
szampon: babydream, z pomarańczą i chilli,
Olej: ze słodkich migdałów, bdfm, łopianowy, lniany(także do picia)

www.pustamiska.pl
xxxCoCoxxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-03, 14:48   #2759
daggmara
Z deszczem w butach

Cytat:
Napisane przez xxxCoCoxxx Pokaż wiadomość
Dorota ze M Studio fryzjerskie Nalkowskich 108

Edytowane przez daggmara
Czas edycji: 2015-01-03 o 19:21
daggmara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-03, 23:35   #2760
aaaneczkaaa85
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez xxxCoCoxxx Pokaż wiadomość
Ela z salonu w galerii orkana
aaaneczkaaa85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości