![]() |
#2731 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Fryzjer - Lublin
Cytat:
Marcin ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2732 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy któraś obcinała się w Lublinie na boba i nie zapłaciła majątku?
Mojej fryzjerce ostatnio coś nie wychodzi:/
![]() |
#2733 |
Przyczajenie
|
Hej,
bylam w Platinum, Pani Marlena ma teraz stazystke Pania Klaudie i wlasnie wróciłam z koloryzacji. Kolor wyszedł rewelacyjny ![]() ![]() polecam goraco i pozdrawiam Pania Klaudie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2734 |
Przyczajenie
|
Czy ktoś był u pani Justyny Ostrowskiej z art style na Tarasowej??? Interesuje mnie jak sobie radzi ze ścinaniem i cieniowaniem długich włosów??? I jak się to cenowo przedstawia??? Za wszystkie odpowiedzi będę bardzo wdzęczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2735 |
Przyczajenie
|
Hej ja osobiscie niebyłam w tym salonie na tarasowej ale słyszałam ze nie jest zle,ale ja osobiscie chodze do Lavisage do pani Moniki i z jej pomocą udało mi sie zapuscic włosy
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2736 |
Zakorzenienie
|
hej szukam fryzjerki/fryzjera, który potrafiłby zrobić fajną fryzurę z bardzo krótkich włosów, coś w stylu męskiego cięcia, niepokorną, nastroszoną fryzurę - może ktoś coś wie, słyszał jakieś opinie?
![]() |
#2737 |
Przyczajenie
|
a mogłybyście mi napisać jakie i gdzie są ceny za obcięcie długich włosów???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2738 |
Raczkowanie
|
![]()
Odradzam:
1) Montownię Fryzur-na ciemne odrosty fryzjer położył farbę... za jasną o dwa tony, po czym w trakcie mycia uparcie szedł w zaparte, że kolor się różni, bo włosy są mokre.. nie wiem, kto mnie obsługiwał, ale na dłuższą metę nie ma to znaczenia, bo po wysuszeniu zbiegła się cała ekipa i debatowała nad moją głową, co położyć na górę, by zakryć różnicę koloru :/ Wyszłam z salonu trzy godziny później niż planowałam, a zapłaciłam 170zł, czyli normalną stawkę. Nigdy więcej. 2) Salon Anny Chołoty na Bursztynowej: raz kolor za ciemny, drugi razem za jasny. Ze ścięcia byłam zadowolona, nie do końca jednak z obsługi, wielkie zamieszanie, fryzjerki biegają po całym salonie, obsługując kilku klientów na raz... a ja siedzę na fotelu z mokrą głową i czekam, aż ktoś się zainteresuje. Więcej nie wrócę. teraz szukam dobrego fryzjera do ombre, cena nie gra roli, ale jak jeszcze raz wyjdę z salonu niezadowolona, chyba się powieszę.. co polecacie, Pierre Lupina, BETZ, Mafię Piękna..? ![]()
![]() |
#2739 |
Przyczajenie
|
Ja zdecydowanie z tych które wymieniłaś polecam Mafię Piękna, już zresztą o tym pisałam, że na farbowanie to tylko do nich
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2740 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
To jej ombre ktore zrobila: https://www.facebook.com/13971986671...type=1&theater A to fb platinium tez cos wrzucaja: https://www.facebook.com/platinium.lublin Edytowane przez hornette Czas edycji: 2014-11-12 o 09:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2741 |
Raczkowanie
|
Był ktoś może w ostatnim czasie u Adama Świszcza?
Ja byłam u Niego, ale pod koniec zeszłego roku, jeszcze w poprzednim salonie. I byłam całkiem zadowolona. ![]()
13.01.14 <--- pierwsze olejowanie maski i oleje na etapie testów ![]() ![]() ![]() szampon: babydream, z pomarańczą i chilli, Olej: ze słodkich migdałów, bdfm, łopianowy, lniany(także do picia) www.pustamiska.pl |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2742 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, przeglądałam trochę ten wątek, ale czy możecie mi napisać, kogo polecacie do bardzo grubych, gęstych i długich włosów??
Przymierzam się do wizyty w Sensei (do p. Agnieszki), ale może jest jakiś specjalista do zadań specjalnych? ![]() Edytowane przez agata04567 Czas edycji: 2014-12-05 o 16:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2743 |
Zadomowienie
|
a co powiecie o akademii wizerunku? jest tam ktoś godny polecenia jeśli chodzi o koloryzacje? lepiej na zana czy do plazy?
jakie są ceny koloryzacji w platinium? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2744 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, pilna sprawa!
Potrzebuję kogoś, kto na cienkich, półdługich i niestety rzadkich włosach wyczaruje jakąś elegancką, prostą i przy tym dziewczęcą fryzurę ![]() bardzo proszę o odpowiedzi! pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2745 |
Przyczajenie
|
proszę o pomoc !
Kogo polecacie do trwałej ondulacji ? Potrzebuję "sprężynek" na cienkie wałki i nie wiem do kogo się zgłosić, co by nie zniszczył mi doszczętnie włosów. Czytałam wątek i nic nie mogę znaleźć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2746 |
Zakorzenienie
|
Ktoś może polecić gdzie zrobić keratynowe prostowanie?
Bądź wiecie może gdzie robią na encanto ?
![]() |
#2747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednak wolałabym jakiś salon, bo rozumiem, że ona robi jakoś domowo?
![]() |
![]() |
#2748 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Mam dokładnie tak samo po ostatniej wizycie u Marcina z Sensie ![]() Dzięki opiniom na wizażu trafiłam na salon Sensei, byłam tam już 2 razy.Dwa miesiące temu u Pani Agnieszki - byłam bardzo zadowolona, umie dobrać fryzurę, pięknie pocieniowała mi włosy, widać, że wie co robi, że ma jakiś pomysł na fryzurę, polecam ją. Ale... Pana Marcina odradzam. Kilka dni temu wybrałam się do Sensei ponownie, tym razem do Marcina na farbowanie i strzyżenie i jestem bardzo rozczarowana. Mam wrażenie, że fryzjer tak sobie obcinał a nie miał pojęcia jaki efekt chce uzyskać. Włosy wyglądają jak poszarpane, fryzura wcale do mnie nie pasuje i nie ma kształtu, wcześniej miałam cieniowanie na trzech długościach a teraz mam krótkie poszarpane włosy i długie, brak łagodnego przejścia między tymi długościami, nie tego się spodziewałam. Farbowanie - od kilku lat farbuję się sama, więc chciałam żeby ktoś mi profesjonalnie to zrobił. Pieniądze, które wydałam nie są warte efektu. Chyba wrócę do farbowanie w domu. Kolor od razu był mało intensywny, niewiele różni się od stanu sprzed farbowania, ponadto włosy u nasady są o wiele jaśniejsze, co kiepsko wygląda, a po pierwszym myciu kolor jest jeszcze bladszy. Dodam jeszcze, że nikt nie zauważył, że miałam farbowane włosy, a przedtem mój kolor był już wypłukany ![]() Jestem bardzo rozczarowana panem Marcinem, nie polecam. ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
Polecam panią Agnieszkę z Sensei (tylko nie Marcina) Mam taki typ włosów jak Ty, miałam długie włosy, więc obawiałam się trochę efektu. P. Agnieszka najpierw pytała ile chcę je obciąć i naprawdę słucha, nie obcięła za dużo z długości, i zrobiła mi piękne cieniowanie na trzech długościach, dzięki czemu przy odpowiednim podpięciu mogłam mieć fryzurę krótką jak i długą, nadała też ładny kształt mojej fryzurze, myślę że zna się na tym co robi, słucha i potrafi doradzić. polecam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2749 |
CORELIPS
|
w rozsądnej cenie zwykłe pocieniowanie włosów o długości do tyłka?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2750 |
Zakorzenienie
|
Ile kosztuje ścięcie włosów za łopatki w Studio Fryzur Aldona Oleksy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2751 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny! wybieram się za miesiąc do fryzjera, chcę ładnie podciąć włosy (bardzo długie) i pofarbować je(pierwszy raz) na rudo
![]() ![]() ![]() Edytowane przez hurricaneee Czas edycji: 2014-12-23 o 17:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2752 |
Raczkowanie
|
Moj brat byl ostatnio w montowni, scinal go Artur i musze powiedziec, ze naprawde precyzyjnie. Na krotkie fryzury (taka i sama posiadam) jak najbardziej moge polecic i chyba sama sie tam wybiore.
PS. Ten watek nauczyl mnie jednego-nie brac pod uwage ocen salonow od osob z jednym postem. Jedna fryzjerka plakala mi, ze jej konkurencja zaklada coraz to nowe profile i ja hejtuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2753 |
CORELIPS
|
A ja to w ogole nawet nie czytam opinii od osob , ktore maja mniej niz 50 postów ;)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2754 | |
Z deszczem w butach
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2755 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() (a w sumie to tak przypadkowo wybrałam akurat p. Agnieszkę, widocznie intuicja zadziałała ![]() Edytowane przez agata04567 Czas edycji: 2014-12-30 o 14:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2756 |
Przyczajenie
|
Witam, czy któraś z was byla na koloryzacji w salonie Chez Madlen na Jana Sawy 10? u Marty?
Dobre opinie czytalam o Mafii Piekna. Kazda moja przygoda z fryzjerem konczyla sie placzem. Mozecie powiedziec cos wiecej o tych miejscach? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2757 |
Rozeznanie
|
Chez madlen jak najbardziej mogę polecić, Martę i Magdę (teraz chyba jest na urlopie) do koloryzacji, panią Basię na cięcie
![]() |
#2758 |
Raczkowanie
|
Potrzebuje fryzjera do uczesania na studniówkę, kogo polecacie?
13.01.14 <--- pierwsze olejowanie maski i oleje na etapie testów ![]() ![]() ![]() szampon: babydream, z pomarańczą i chilli, Olej: ze słodkich migdałów, bdfm, łopianowy, lniany(także do picia) www.pustamiska.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2759 |
Z deszczem w butach
|
Dorota ze M Studio fryzjerskie Nalkowskich 108
Edytowane przez daggmara Czas edycji: 2015-01-03 o 19:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2760 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:06.