|
|
#331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Problemy techniczne z Forum
Chcialam zglosic ze nowa aplikacja Wizaz nie dziala na ios 6, wpisuje uzytkownika i haslo ale potem zamyka sie jak chce zaladowac zasubskrybowane watki
Czy ktos tez tak ma? Niestety na 7-ke moj telefon jest za stary wiec szkoda jakby Wizaz nie chodzil na 6.
Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2014-12-12 o 11:34 |
|
|
|
#332 |
|
Raczkowanie
|
[1=8c8bb363a0b554ada163bfa 73ef9f5507b0bc428_5e20f92 c1a03b;49297131]Sprawdzam jeszcze z czym moze byc problem zwiazany.
---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Mamy taki telefon w Redakcji i próba dodania posta również się nie powiodła (ten sam objaw). Niestety jest to wina przeglądarki w tym telefonie. Czy kiedykolwiek udało Ci się dodać post z tego telefonu?[/QUOTE] Czyli nic nie da się zrobić w mojej sprawie??
|
|
|
|
#333 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#334 |
|
Bang Bang Lucky Luck !
|
Co to kwiatki? Chodzi mi o to ze zamiast normalnych emotek w tekscie to sa takie kwadraty a w nich emotki.... i tak jest na apce
|
|
|
|
#335 |
|
Bang Bang Lucky Luck !
|
Screen w zalaczniku
|
|
|
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
Nie można zmienić avka z aplikacji a telefonie. Wymaga tapatalka, a wcześniej nie było tego problemu.
sprawdzalam na rożnego rozmiaru zdjęciach.
|
|
|
|
#337 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Wieczorne zwalnianie Wizażu, problemy z logowaniem, wyświetlanie informacji o nadejściu przeczytanych wiadomości, brak aktualizacji w subskrypcjach...wiem że znacie problem i nie ma sensu Was popędzać, ale...to co się dzieje WKURZA
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#338 |
|
Bang Bang Lucky Luck !
|
Znowu te badziewne forum nie odznacza nieprzeczytanych wątków jako przeczytane i nie widać przez to ostatnich wypowiedzi do żadnych wątków.
|
|
|
|
#339 |
|
Konto usunięte
|
Co było przyczyną porannej awarii?
|
|
|
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy to problem z forum czy błąd użytkowniczki ale dostaję puste wiadomości.
Napisałam PW do jednej z użytkowniczek, dostałam odpowiedź - była to jedynie zacytowana moja cała PW i zero odpowiedzi. Odpisałam, żeby napisała jeszcze raz i znowu dostałam zwrotkę własnej wiadomości. Czy mam podawac nazwę użytkownika?
|
#341 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#342 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#343 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#344 |
|
Konto usunięte
|
Co do mojego problemu z aplikacją na telefon. Czyszczenie danych pomogło na krótko, ten sam problem pojawia się na tablecie
|
|
|
|
#345 |
|
Bang Bang Lucky Luck !
|
wyszukiwarka nie odczytuje polskich liter - ą ć ż ł i reszty literek a pokazuje zamiast ich jakieś chińskie krzaki ...
|
|
|
|
#346 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#347 |
|
Zadomowienie
|
I ja po raz kolejny. Pisąłam juz o tym, ale nadal jest ten problem.
Na głównej stronie, jak wchodzę po otworzeniu od nowa przeglądarki i klikam odnośnik forum otwiera mi jakąs reklamę.
|
#348 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#349 |
|
Konto usunięte
|
Czy będzie aktualizacja podręcznego menu?
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#350 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#351 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Kolejne problemy z działaniem Forum/klikanie/działanie podlinkowań
Od kilku dni (3-4?) zauważyłam problemy z ... klikaniem
, czyli działaniem podlinkowań.Np. 1. Do ustawień konta można przejść na różne sposoby - najczęściej używane to lista wyboru pd klawiszem w prawym górnym rogu (nawiasem mówiac fajna rzecz , wreszcie nie zasłaniają ją upierdliwe reklamy ) lub z takiej fioletowej belki poniżej (ostatnie dwa przyciski to właśnie Ustawienia i Wylogowanie).No i niestety ten drugi od kilku dni nie działa prawie wcale - przyciśnięcie nie powoduje albo zadnej reakcji (oprócz zawieszki), lub działa bardzo wolno. Natomiast zauważyłam, ze znakomicie działa wtedy ... tzw. dwuklik! Ciekawe ... ![]() 2. Analogiczna sytuacja zdarza się w przyciskach Odpowiedz pod postami, przycisku, który pozwala wejść w ostatnia wypowidź zasubskrybowanego wątku (taki pomarańczowy kwadracik ze strzałką), samych linkach z tytułami wątków (zarówno na Forum jak i w subskrybowanych, przy czym raz działa szybko/normalnie (rzadko), innymi razy ledwie, ledwie (najczęściej). Byłoby miło, żeby ktos się tym zaintersował i to konstruktywnie , a jeśli to kwestia następnych testów funkcjonalnosci, to polecałabym takie testy na wersji beta (taka dobra praktyka na innych portalach ), aby nie utrudniać wizażankom życia forumowego- serio, szlag nie trafia, jak klikam milionpińcet razy, chcąc odpowiedzieć komuś i zwyczajnie nie mam na to ani czasu ani ochoty.Dodam, uprzedzajac pytania, że dzieje się to tylko i wyłączniena wizaz.pl, inne strony/portale są klikalne bezproblemowo i że korzystam z Chrome.
|
|
#352 |
|
Bang Bang Lucky Luck !
|
Dot.: Kolejne problemy z działaniem Forum/klikanie/działanie podlinkowań
Ogólnie wylogowanie jak działa to cud
już nawet nie policzę ile razy klikałam go będąc na różnych komputerach i nie chciało mnie wylogować albo robiło to po 5 minutach.
|
|
|
|
#353 |
|
now or never
|
czysto informacyjnie :
forum muli i się zawiesza strony albo sie nie wgrywają, albo trwa to kilkanaście sekund klikam opowiedz i często nie działa - o cytowaniu nawet dzis nie marzę. ![]() wcześniej było ok.
|
|
#354 |
|
Konto usunięte
|
mi także
-muli -zawiesza się -nie wczytuje do konca -czasem zeby zobaczyc dodane posty musze dodac mój własny
|
|
|
|
#355 |
|
Konto usunięte
|
Nie chce mnie zalogować, wylogowuje, wywala
|
|
|
|
#356 |
|
Bang Bang Lucky Luck !
|
Tym razem nie działa wyszukiwarka w wątku... wchodzę w https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=794857 wpisuje w wyszukiwarkę wątku " poker " i pokazuje, że brak wyników. To nawet nie tylko w tym wątku tak się dzieje ale również innych...
|
|
|
|
#357 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
A mi co chwilę każe zmieniać hasło
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#358 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#359 |
|
Zakorzenienie
|
Mniej więcej od Świąt Bożego Narodzenia Wizaż strasznie muli. ;/
Myślałam,że to może chwilowy problem, bo święta, ludzie mają wolne, siedzą na komputerach itp. Ale problem nadal trwa. Ładowanie strony trwa bardzo długo, czasami w ogóle nie załaduje. Odczytanie postów też graniczny z cudem, bo czasami w ogóle się nie załadują i trzeba odświeżać. Problem występuje tylko na Wizażu. Pozostałe strony działają tak jak do tej pory.
|
#360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:22.

Czy ktos tez tak ma? Niestety na 7-ke moj telefon jest za stary wiec szkoda jakby Wizaz nie chodzil na 6.

sprawdzalam na rożnego rozmiaru zdjęciach.

, czyli działaniem podlinkowań.
, wreszcie nie zasłaniają ją upierdliwe reklamy
) lub z takiej fioletowej belki poniżej (ostatnie dwa przyciski to właśnie Ustawienia i Wylogowanie).
, a jeśli to kwestia następnych testów funkcjonalnosci, to polecałabym takie testy na wersji beta (taka dobra praktyka na innych portalach
), aby nie utrudniać wizażankom życia forumowego- serio, szlag nie trafia, jak klikam milionpińcet razy, chcąc odpowiedzieć komuś i zwyczajnie nie mam na to ani czasu ani ochoty.