|
|
#901 |
|
Administrator
|
Dot.: Problemy techniczne z Forum
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;53283473]...
Czy raczycie nas informować o tym co się dzieje? Aniołku, czy możemy się traktować poważnie czy za dużo bym chciał?[/QUOTE] Problem został zgłoszony do działu programowania - czekam na informacje, nic więcej zrobić nie mogę ![]() Jak tylko dostanę informację że problem rozwiązany - napisze Problemy techniczne zgłaszaj tutaj, jak zgłosisz w inny miejscy to mogę tego nie zauważyć - to duże forum ![]() |
|
|
|
#902 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=807342&page=3 post 79... Czyli, że oni to analizują od dwóch miesięcy? I nic z tego nie wynikło? Wyjdzie znowu, że jestem największą marudą forum, chyba sobie machnę avek ze Smerfem Marudą, ale to nawet nie jest śmieszne. To w jakim kierunku idzie ten portal to kpina. Jeśli chodzi o nowe sposoby rozsiewania durnych reklam w celu zgarniania $ działa się w tempie światła, a żeby coś naprawić, to po co. Komuś się pomyliły priorytety. Co to za programiści? Ja myślałem, że u mnie w firmie się guzdrają w sprawach technicznych, no ale widzę, że nasi informatycy to demony szybkości. Na Wizażu robi się od dawna coraz mniej przyjemnie, bo ktoś zapomniał, że to miejsce ma być przyjazne użytkownikom, a nie tylko służyć do zarabiania pieniędzy. I to nie tylko moje zdanie, ale mi już wisi czy dacie mi bana za szczerą opinię. Mam to gdzieś. Pozdrawiam. PS. Aniołku, żeby nie było, nie piszę tego ad persona do Ciebie, piszę o sytuacji. |
|
|
|
|
#903 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#904 | ||
|
Administrator
|
Cytat:
Juto rano problem przestanie istnieć - dostałam informację z działy programowania. Przepraszamy za problem ![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#905 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziwne, że właściciel nie widzi problemu w tempie prac tych "speców". Oni społecznie to robią, że się tak guzdrają? Teraz nie mam otwartej żadnej rozbiórki, dla spokojności swojej i współkupujących, flaszka rozebrała się na innym portalu. |
|
|
|
|
#906 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;53336523]Kurka, nie przepraszajcie tylko weźcie tych zapyziałych leni w obroty, bo ich tempo pracy jest beznadziejne. Dziwne, że właściciel nie widzi problemu w tempie prac tych "speców". Oni społecznie to robią, że się tak guzdrają? Teraz nie mam otwartej żadnej rozbiórki, dla spokojności swojej i współkupujących, flaszka rozebrała się na innym portalu.[/QUOTE] Ja rozumiem, że się wkurzasz ale nie "wyżywaj" się na Aniołku, w końcu ona jest "tylko" moderatorem. Nie jest odpowiedzialna za poprawne działanie portalu |
|
|
|
|
#907 |
|
Administrator
|
|
|
|
|
#908 |
|
Oby do wiosny
|
|
|
|
|
#909 |
|
Konto usunięte
|
Ale jest pośrednikiem, Aniołek zgłasza niedoróbki. Więc spodziewałbym się, że poza samym powiadamianiem "programistów" może raz na jakiś czas spytać co ze sprawą. I poinformować tutaj społeczność jak się sprawa ma. A nie człek czeka miesiącami i dopiero jak przyciśnie to cokolwiek się rusza sprawa. Chodzi mi o metody.
|
|
|
|
#910 |
|
Konto usunięte
|
Witam wszystkich
mozna zrobic cos z ta reklama portalu Party? Za kazdym razem gdy otwieram nowa strone, baner wyskakuje znienacka i zajmuje 3/4 powierzchni. Mysle ze to nie tylko mnie denerwuje. Jesli musi byc umieszczona to zmniejszcie chociaz jej rozmiar.
|
|
|
|
#911 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Dołączam się. A już mobilnie nawet nie da się jej zamknąć, przynajmniej u mnie.
|
#912 |
|
lokalna gwiazda
|
Reklama na okienku logowania to naprawdę przegięcie.
|
|
|
|
#913 |
|
now or never
|
czy tylko mnie twory się samo z siebie hiperłącze do jakiegoś wirusa gdy się pisze słowo "ale" ??
|
#914 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#915 | |
|
now or never
|
Cytat:
czyli zaplanowane czyli się uspokoiłam ![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- no i się zaczyna ![]() Error 503 Service Unavailable Service Unavailable Guru Meditation: XID: 1887636074 Varnish cache server
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#916 |
|
Konto usunięte
|
Ponawiam swoje pytanie, bo widzę, że Aniołku udzielałaś się wczoraj na forum, a na moje pytanie nie odpowiedziałaś. Czy można zrobić coś z tą reklamą Party, zmniejszyć jej rozmiar albo coś?
|
|
|
|
#917 |
|
Administrator
|
|
|
|
|
#918 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() dlaczego rozmiar reklamy nie bedzie zmniejszony i jak Redakcja motywuje swoja odmowe? |
|
|
|
|
#919 | |
|
Administrator
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#920 |
|
rude jest piękne:)
|
Aniolku
jakis miesiac temu pisalam o tej wyjezdzajacej reklamie z boku za kazdym razem jak wchodze na watki lub odswiezam Pisalas ,ze nie powinna nic sie nie zmienilo ,jak byla reklama tak jest za kazdym razem rozumiem ,ze tak juz zostanie ? korzystam z firefoxa
|
#921 | |
|
Administrator
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=836006 Sprawa zgłoszona, czekamy na poprawienie ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Reklama Party.pl została dostosowana do różnych rozdzielczości ekranów - proszę o informacje czy wszystko jest teraz dobrze - widoczny X do zamknięcia reklamy |
|
|
|
|
#922 |
|
Konto usunięte
|
Niestety w rozdzielczosci 1366x768 reklama nadal przeslania 3/4strony
|
|
|
|
#923 | |
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
wkurza mnie ta reklama wyjezdzajaca z boku ,wczoraj byla o pampersach ,za chwile o czyms tam,dzis tez Nadal wyjezdza za kazdym razem nic sie nie zmienilo ,X ma do zwijania ale natarczywosc tej reklamy jest tak duza ,ze nie mam ochoty wchodzic na Wizaz i za kazdym razem przy wchodzeniu na watki /badz odswiezaniu jej zamykac Wiem ,ze nikt sie nie przejmie ,ze znika jeden z uzytkownikow ,ale ja nie mam ochoty byc miesem reklamowym Nie mam do Ciebie Aniolku pretensji ,bo co mozesz? wystawili Ciebie jak tarcze ,sami chowajac sie i smiejac sie z nas piszacych to nie jest tak ,ze tylko tej garstce piszacych na technicznym przeszkadza,widze po watku na ktorym sie udzielam ,ze coraz mniej ludzi pisze i wchodzi na Wizaz
|
|
#924 |
|
Zakorzenienie
|
W KWC profile użytkowniczek wyglądają tak - brak pl znaków.
|
#925 |
|
Administrator
|
faktycznie, już zgłosiłam ![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Problem rozwiązany i naprawiony ![]() |
|
|
|
#926 |
|
Zadomowienie
|
co tu się dzieje??????????????????: mur: co to za reklamy ,które rozpierdzielają mi strone i suwaki na dole ,jeszcze jakieś niespodzianki się szykują ????ile można...... miesiącami się ciągną te wszystkie usterki a reklamy to po prostu masakra jakaś
|
#927 | |
|
Administrator
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#928 |
|
Oby do wiosny
|
Nie wiem czy jest sens fatygować Aniołka o jakiekolwiek przekazywanie informacji o usterkach
Jeśli znajdziesz link w przypadkowym słowie w moim poście, to jest to ukryta reklama wstawiona przez Wizaż. Gdy chcę się czymś podzielić link wstawiam pod słowo KLIK. 04.11.2015 Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2015-11-25 o 09:52 |
|
|
|
#929 | |
|
Administrator
|
Cytat:
Jest sens ![]() ale czasem mogą nie zauważyć.. wiec przekazuje na żywo Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2015-11-25 o 10:20 |
|
|
|
|
#930 |
|
lokalna gwiazda
|
A ja ponawiam pytanie, czy reklama musi przesłaniać okienko logowania? I tak na nią nie patrzę, tylko zamykam. Po co to?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.