|
|
#1351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Problemy techniczne z Forum
|
|
|
|
#1352 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
U mnie, na wszystkich XPeriach jakie miałam(trzy różne modele) Wizaż nie chodzi praktycznie wcale. Gdy chcę przejść do jakiegoś wątku, przekierwouje mnie do strony z podforami, nieraz nie pomaga nawet "przejdź do wersji komputerowej"(a jak już to kliknę, to i tak Wizaż ładuje się godzinami, wiesza się) i tak jest od roku jakoś. Korzystam z Tapatalka, więc nie jest to dla mnie jakieś ogromne utrudnienie, ale na Tapatalku nie pokazuje mi często zdjęć i wówczas przejście do strony internetowej jest konieczne.
|
#1353 |
|
Konto usunięte
|
A co z nowym regulaminem, ktory jest obiecywany od kilku miesiecy? Doczekamy sie czy bedziemy czekac do swietego nigdy jak na naprawienie kwc?
|
|
|
|
#1354 | |
|
Administrator
|
Cytat:
![]() Trwają ostatnie konsultacje z prawnikiem. Czy jest coś co chciałabyś zrobić a obecny regulalmin Ci zabrania? Może uda mi się pomóc ? ![]() |
|
|
|
|
#1355 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() Swoją drogą fajnie, że coś ruszyło
|
|
|
#1356 |
|
Administrator
|
|
|
|
|
#1357 |
|
Zakorzenienie
|
ufffff
mogę już powiększać zdjęcia w wątkach super
|
|
#1358 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Nie da się wejść na wcześniejszą stronę żadnego wątku, od razu wyrzuca z forum i przekierowuje na główną.
|
#1359 |
|
Zakorzenienie
|
Mi z kolei nie wyświetlają się wszystkie zdjęcia
A ponadto zglaszana wcześniej 'niemożność' wejścia przez google w wizaz dalej się dzieje
|
|
|
|
#1360 |
|
Żandarm na emeryturze
|
Zróbcie coś z tym wysuwającym się na dole spamem - permanentnie się blokuje w połowie wsuwania - jak robi to na artykule o d***e Maryni, to pól biedy, po prostu zamykam stronę bez żalu, ale zachwaszcza mi też KWC i zasłania przyciski funkcyjne.
Chciałabym też, żeby dział zasypywania użytkowniczek spamem wziął pod uwagę, że niektórzy maja odruchy wymiotne na widok wymiocin / produktów rozwolnienia na włosach i reklama Senso Duo jest wyjątkowo niesmaczna, nawet jeśli to w rzeczywistości tarczyca bajkalska, soja, pszenica i kawa.
Terenówki na front Wsparcie polskich medyków pola walki na ukraińskim froncie: Grupa Damiana Dudy - W międzyczasie i Grupa Rudej - Awangarda Edytowane przez Noor Czas edycji: 2016-07-10 o 11:49 |
|
|
|
#1361 |
|
Wtajemniczenie
|
Dlaczego od pewnego czasu nie pokazują mi się komentowane wątki w subskrypcjach?
"Nie wchodź łagodnie w tę pogodną noc, niech płonie starość tuż przed kresem dni, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc, chodź wiedzą mędrcy, że się zbliża mrok bo żaden piorun z ust nie padnie ich, nie wchodzą z ulgą w tę pogodną noc, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc." |
|
|
|
#1362 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1363 |
|
Administrator
|
To wszystko jest jeszcze w fazie testowania przed wejściem w życie nowego regulaminu Portalu Wizaz.pl w którym zostanie dokładnie wyjaśnione dlaczego usuniecie konta nie jest równoznaczne z usunięciem post - wynika to z dwóch różnych ustaw , co nie oznacza, że posty nie będą mogły zostać usunięte w przyszłości Stary nick w cytatach - jest to analizowane w dziale prawnym, pod kątem prawnym, na razie jest to przyczyna techniczna, może się to zmienić. Zmiana nicka - oprogramowanie forum na to nie pozwala z pozycji użytkownika, ale być może to zmienimy, na razie problem techniczny. Prośba o zgłaszanie w tym wątku problemów technicznych z forum ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2016-07-11 o 16:10 Powód: kontem - kątem |
|
|
|
#1364 | |
|
Żandarm na emeryturze
|
Cytat:
Pani z czymś obrzydliwym na włosach już dzisiaj nie straszy, widać skończyła się jej umowa.
Terenówki na front Wsparcie polskich medyków pola walki na ukraińskim froncie: Grupa Damiana Dudy - W międzyczasie i Grupa Rudej - Awangarda Edytowane przez Noor Czas edycji: 2016-07-11 o 15:01 |
|
|
|
|
#1365 |
|
niecnotliwa dziewica
|
My se pozgłaszamy, Aniołek nam uprzejmie poodpisuje, a problemy jak były tak są.
To taki wentyl, żeby sobie ponarzekać.
|
#1366 | ||
|
Administrator
|
Cytat:
Cytat:
nie mam, wiec jeśli ktoś musi ponarzekać to ja rozumiem
|
||
|
|
|
#1367 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Co nie zmienia faktu, ze aktualnie korzystanie z Wizażu za pośrednictwem telefonu to doskonały sposób na błyskawiczne podniesienie sobie ciśnienia
|
|
#1368 |
|
Administrator
|
|
|
|
|
#1369 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Nie wiem, czy powinnam to pisać, ale śmiem podejrzewać, ze znalazłoby się więcej chętnych niż na tę, oferowaną swego czasu, kawę
|
#1370 |
|
Wtajemniczenie
|
Pod kątem... Przepraszam, że zwracam uwagę, ale nie mogłam się powstrzymać.
|
#1371 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1372 | ||
|
Administrator
|
Cytat:
dziękuje, poprawiłam ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- przypomniałam się z tym w IT
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2016-07-11 o 16:15 |
||
|
|
|
#1373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I znowu ponawiam prośbę. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1374 |
|
Administrator
|
Kocurasek diękuje Takie coś pojawia się na forum gdy ktoś wkleja tekst skopiowany z innego miejsca ![]() Wysyłam do działu programowania l poszukam linka do tego post i sprawdzę co jest w podglądzie kodu post. |
|
|
|
#1375 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1376 |
|
Administrator
|
Post jest tutaj:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1167 Ja post widzę prawie normalnie Opera, windows 7
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2023-11-28 o 16:21 |
|
|
|
#1377 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Ja na Mozilli widzę go tak jak Aniołek, 3 krzaczki.
---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Wlazłam przez telefon, Chrome na Androidzie, jest tak samo jak u Aniołka i jak u mnie na kompie.
|
|
#1378 |
|
Administrator
|
[1=8c8bb363a0b554ada163bfa 73ef9f5507b0bc428_5e20f92 c1a03b;62949641]Wyraznie widac, ze problem jest z polskimi znakami. Przeklejany tekst jest kodowany prawdopodobnie w UTF-8, a nasze forum dziala na kodowaniu Latin-2. Przeklejanie tekstow z Worda czy stron kodowanych w UTF-8 bedzie wlasnie objawialo sie takimi krzaczkami. To nie jest wina oprogramowania forum tylko niezgodnosci kodowania.[/QUOTE]
aha ![]() Chyba może pomóc skopiowanie i wklejenie tekstu najpierw do notatnika przed wklejeniem go na forum - kodowanie się nie przekopiuje ![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Ja na Firefox widzę to samo co Elve 3 krzaki ![]() Kocurasek - może Ty masz ustawione inne kodowanie w przeglądarce i widzisz wiecej krzaków ?
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2016-07-13 o 09:52 |
|
|
|
#1379 | |
|
Zakorzenienie
|
Problemy techniczne z Forum
Cytat:
W aplikacji wizaż tak mam. Nie wchodzę na forum z przeglądarki tylko z Waszej apki. Nie wiem o co może chodzić ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1380 | |
|
Administrator
|
Cytat:
![]() Zrobimy tak ![]() skopiuje wpis z post do notatnika kodowanie zniknie , potem skopiuje z notatnika i wkleje do post ponownie Ty sprawdz czy zobaczysz wszystko dobrze nie wiem jak szybko aplikacja zobaczy zmianę, ale jeśli to zadziała to naprawię dla Ciebie inne posty jeśli podasz mi linki edit: poprawione: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...postcount=1167 ( poprawiłam tylko tekst na razie) Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2016-07-13 o 11:05 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:02.