|
|
#181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Problemy techniczne z Forum
Cytat:
|
|
|
|
|
#182 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
Logowanie. Safari. Mac. Wpisuje login i hasło. Pojawia się informacja że jestem logowana do systemu. Otwiera się strona gł forum... W lewym górnym rogu nadal są puste okienka jak w przypadku osoby która zalogowana nie jest. W prawym górnym mój nick jak wtedy gdy jestem zalogowana. Wchodząc na profil widzę użytkownika Loyd jako osobę online , nie mam jednak dostępu do forum.
Dzieje się tak bardzo często wieczorami. W przypadku innych wyszukiwarek i komputerów dzieje się podobnie. Próbowalam logować się wczoraj z komputera , mojego , mojego TŻa w sumie z 4 urządzeń i ciągle działo się to samo. Macnook pro , ipad mini2, w tych standardowych typu HP z windows 8.1 działo się to samo... Wcześniej chociaż PCet dawał radę. Wczoraj ogólnie nie było dostępu do forum. Myślałam że to przez internet ale mamy w domu więcej niż jedno łącze i nie byłam w stanie zalogować się z innego. Ani ze stacjonarnego ( sprawdzałam dwa) ani z mobilnego( tj z takiej wtyczki?? Nie wiem nie znam sie). Prowadziłam wymiankę wczoraj i chciŁam koniecznie się zalogować . Niestety wiadomości chyba nie dochodziły. Edytowane przez Loyd Czas edycji: 2014-11-12 o 12:17 |
|
|
|
#184 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
[1=8c8bb363a0b554ada163bfa 73ef9f5507b0bc428_5e20f92 c1a03b;48899136]W tej chwili tez to wystepuje? Czy jest to tylko okresowe - najczesciej wieczorem?[/QUOTE]
Okresowe. Rano nie miałam takiego problemu . Zaczyna się zwkle po 18 ej... Często " szaleją wiadomości" np wyświetla się ciągle ta sama jako jie przeczytana. Wysłane nie dochodzą itp. Często też jest problem z logowaniem ale u mnie nie pojawiała się taka sytuacja rano. Wczoraj chcialam wpisać tu powyższą wiadomość ale nie dałam rady się zalogować ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Ps to jest główna przyczyna nie zgłaszania problemu gdy występuje... Nas porostu wtedy tu nie ma
|
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
Wieczorem często nie działa cytowanie, pokazuje przeczytane posty jako nieprzeczytane, raz pokazuje posty sprzed jakiegoś czasu jako ostatnie, raz nowe i tak na zmianę.
Windows Vista, zarówno na Firefoxie, jak i na Chrome'ie.
|
#187 |
|
Konto usunięte
|
A co ja jestem zeby robic liste userow? Wtf. Wypowiedzialy sie te ktore wyrzuca. Strone sciagara, podawalam. Nie nie mam zadnycg plug inow.
|
|
|
|
#188 |
|
MBZ♥
|
U mnie problem pojawia się wieczorem kiedy na wizażu " buszuje " więcej niż 40.000 wizazanek. Posty w klubach nie pokazują się, stare posty w subskrypcjach są nadal widoczne jako nieprzeczytane, to samo z pw. Wiec jest jakis problem z ilością użytkowników, a wydajnością forum:/
|
|
|
|
#189 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak się weszło na ten wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=784495&page=164 to automatycznie po 1 sekundzie przekierowywało nas na sciagara.pl , bez klikania albo robienia czegokolwiek. Ja korzystam z Mozilla Firefox. Poza tym u mnie są te same problemy co u Wizażanek powyżej. |
|
|
|
|
#190 | |
|
Wtajemniczenie
|
Też mi się to zdarza. Strona wykonuje polecenia z dużym opóźnieniem.
Np po każdym odświeżeniu strony informuje mnie o nowej prywatnej wiadomości która jest już przeczytana. Odpowiadam na tą wiadomość i nie ma jej w wysłanych, pojawia się tam po jakimś czasie. Cytowanie i wielkokrotne cytowanie odsyła nas do pustego ona edycji. Wpisy cytowane pojawią się tam później. + to co wyżej czyli "dziękujemy, zostałeś zalogowany" po czym nadal zalogowany nie jestem. Na to pomaga zaznaczenie "zawsze zalogowany".
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;48902609]Na sciagara.pl nas wywalało.
Jak się weszło na ten wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=784495&page=164 to automatycznie po 1 sekundzie przekierowywało nas na sciagara.pl , bez klikania albo robienia czegokolwiek. Ja korzystam z Mozilla Firefox. Poza tym u mnie są te same problemy co u Wizażanek powyżej.[/QUOTE] U mnie było tak samo wczoraj.Używam google chrome. ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- A i właśnie,jak się cytuje czasami mam puste onko. |
|
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
od kilku dni nie da sie funkcjonowac w klubach
dziewczyny maja problemy z logowaniem, pisze sie wiadomosc, a ona sie nie wyswietla, albo dodaje 3 razy, wystarczy odswiezyc i jako ostatnia pokazuje sie wiadomośc dodana 10 postow wczesniej... kiedy mozna się spodziewać poprawy? ponadto, i to juz od dawna, gdy cos napisze w klubie i dodam post, wkleja sie on tak jakby dwa razy. i widze tak jakby dwa lub trzy ciagi tych samych postow..nie wiem jak to wytlumaczyc.. np. jola: cześć wszystkim ola: hej! kasia:tadam! i pod spodem sie powtarzają raz lub dwa razy: jola: cześć wszystkim ola: hej! kasia:tadam! jola: cześć wszystkim ola: hej! kasia:tadam! mozilla firefox
|
#193 |
|
Konto usunięte
|
Od dzisiejszych porannych godzin mam problemy z PW. Dostałam 2 te same od jednej użytkowniczki, więc nie wiem, czy ona miała ten sam problem i wysłala 2, czy tylko do mnie przyszła powtórnie ta sama. Odpisałam i nie było to nigdzie zapisane w historii korespondencji. Przy kolejnym zalogowaniu (parę godzin później) zauważyłam, że jest zapisana i że wysłana do użytkowniczki (wcześniej nie miałam pewności).
Teraz np wysłałam do użytkowniczki wiadomość i dostałam na maila 2 powiadomienia o wiadomości od niej, ale nie mam nic w skrzynce .Nawet się wylogowałam i zalogowalam ponownie, ale nic... EDIT: Właśnie po ok 15 minutach wyskoczyło mi okienko z prywatna wiadomością. Jednak kiedy odświeżyłam stronę nie było w skrzynce żadnej. Odświeżyłam więc znowu za minutę czy 2. Pojawił się wpis o nowych wiadomościach. Jednak kiedy chcę je otworzyć pojawia się wpis o błędnej wiadomości... Liczba wiadomości "skacze" i raz mam np 380, za chwile 382, po czym znowu 380. Wcześniej, kiedy odpisałam na wiadomość, nie było to zaznaczone ("wychodzącą" kopertą ).EDIT2: Teraz znowu zniknęły te nowe wiadomości, których nie mogłam otworzyć. Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2014-11-12 o 21:11 |
|
|
|
#194 |
|
Rozeznanie
|
Mam nawracający problem z aplikacją "wizaz forum" na androida. W ostatnich dniach często wyskakuje mi "security error" o treści "you may not have permission to access this feature".
|
|
#195 |
|
Konto usunięte
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;48907102]Od dzisiejszych porannych godzin mam problemy z PW. Dostałam 2 te same od jednej użytkowniczki, więc nie wiem, czy ona miała ten sam problem i wysłala 2, czy tylko do mnie przyszła powtórnie ta sama. Odpisałam i nie było to nigdzie zapisane w historii korespondencji. Przy kolejnym zalogowaniu (parę godzin później) zauważyłam, że jest zapisana i że wysłana do użytkowniczki (wcześniej nie miałam pewności).
Teraz np wysłałam do użytkowniczki wiadomość i dostałam na maila 2 powiadomienia o wiadomości od niej, ale nie mam nic w skrzynce .Nawet się wylogowałam i zalogowalam ponownie, ale nic...[/QUOTE] Otworzyły mi się wreszcie wiadomości,ale ponoć teraz ode mnie przychodzą puste okienka. Do tego ciągle wyskakuje mi, że mam 2 wiadomości, które odczytałam... Czyściłam wszystko, przegl. firefox. |
|
|
|
#196 |
|
Przyczajenie
|
hej
dlaczego nie mogę recenzować produktów w kwc? zalogowana i zarejestrowana. po sprawdzeniu, czy recenzja się ukazała, okazuje się , że nie . why>>>>??? może mi ktoś wyjaśnić? |
|
|
|
#197 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
Windows 8.1, najnowsza Mozilla.
Tu: https://wizaz.pl/forum/usercp.php Wyświetlają mi się zasubskrybowane wątki, wygląda na to, że są w nich nowe posty. Klikam, czytam. Wracam z powrotem a wątki wciąż się wyświetlają jako nieczytane.
|
#199 |
|
Bang Bang Lucky Luck !
|
Zgłaszam,już 3 czy 4 raz,że strona z subskrypcjami rozjeżdża się poziomo. Firefox 33.0 stacjonarny.
I nadal wątki przeczytane są jako nieprzeczytane. |
|
|
|
#200 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
Witam,mam podobny problem o ktorym wspominala juz Loyd i jeszcze chyba ktos na poprzedniej stronie
nie moge sie zalogowac,bo system wymaga ode mnie zebym robila to 1000razy a i tak nie jestem zalogowana tzn u gory wystwiela sie moj nick,ustawienia konta,moje kwc,i wyloguj,ale jak juz chce odpowiedziec na jakiegokolwiek posta to wyswiela sie komunikat ze nie jestem zalogowana troche to zaczyna byc wkurzajace,trwa juz 3-4dni najczesciej wieczorami nie moge zalogowac sie ani z kompa,z zadnej z przegladarek(firefox,chro m) ale z telefonu,nie uzywam zadnej aplikacji na tel,tylko ze strony normalne sie loguje czy to jest spowodowane tylko duza liczba osob wieczorami?
|
|
|
|
#202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#203 |
|
Konto usunięte
|
no nie wiem, może wizaż powinien przypatrzeć się czy jakieś boty nie robią nalotu na forum bo jedna wizażanka w wątku zdziwieniowym mówiła że widzi kilkadziesiąt tysięcy, ja osobiście nie sprawdzałam. wczoraj znowu wieczorem nie dało się korzystać z forum
|
|
|
|
#204 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#205 |
|
Konto usunięte
|
oszale idzie, dalej szwankuje, w wątku "na wspólnej" się wypowiedzialam przed chwilą a dalej mi się wyświetla że ostatni post z 8 rano
|
|
|
|
#206 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Ja od momentu kiedy zaznaczyłam zapamiętanie logowania nie mam problemów, jestem zalogowana w momencie odpalenia strony. Natomiast Wizaż chodzi momentami dość wolno i dzisiaj znowu mi się kilkukrotnie wyświetlało powiadomienia o przeczytanym już PW. Wcześniej ten problem był tylko wieczorem.
Mozilla, win7. ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
|
|
|
#207 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Przed chwilą zrobiony printscreen:
|
|
#208 |
|
Konto usunięte
|
ja mam jakiś wybiórczy wizaż - po 11 minutach od twojego posta pojawiła mi się subskrypcja, ale w innych wątkach mimo że są nowe posty, nie widzę tego, może pojawią się po kwadransie
wtf... |
|
|
|
#209 |
|
Konto usunięte
|
też zrobiłam print screen hahahahhahahahahha który się nie dodał
|
|
|
|
#210 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Mój też się niby nie dodał, ale po odświeżeniu okazało się że jednak jest. Bosz
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:35.

.
).