|  2008-04-22, 21:15 | #331 | 
| ... choć nie Westwood Zarejestrowany: 2005-05 Lokalizacja: Polska B 
				 | 

Dot.: Marina - nowy serial na TVN

Tak? Nie byłabym tego taka pewna. Po "Marinie" będzie leciał 15odcinkowy serial sensacyjny "Na powierzchni"    
				__________________  Dopóki nie skorzystałem z Internetu,  nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów Stanisław Lem | 
|     |   | 
|  2008-04-22, 22:04 | #332 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: KrK 
				 | 

Cytat: 
  ale po tym 15 odcinkowym s-f pewnie poleci jakaś nowa telenowela, tak mi się wydaje   
				__________________ Nie rzucaj słów na wiatr, jeśli nie wiesz, dokąd je zaniesie...   | |
|     |   | 
|  2008-04-23, 06:32 | #333 | 
| ... choć nie Westwood Zarejestrowany: 2005-05 Lokalizacja: Polska B 
				 | 

Mnie to tam rybka, ja i tak telenowel nie oglądam   A Marina jest tylko wyjątkiem od reguły   
				__________________  Dopóki nie skorzystałem z Internetu,  nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów Stanisław Lem | 
|     |   | 
|  2008-04-23, 10:45 | #334 | 
| Zakorzenienie | 

Ale teraz to już z górki poleci, jak Marina dowie się o żonie Federica to minie chwila, a już będzie z Ricardem.    | 
|     |   | 
|  2008-04-23, 10:48 | #335 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-07 Lokalizacja: Słoneczna strona miasta 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2008-04-23, 14:39 | #336 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: zach-pomorskie 
				 | 

ja tez nic nie kumam

__________________ '' z życia dużo już wyniosłam więc przestań mnie doświadczać, nie chce tak do końca walki z problemami staczać '' | 
|     |   | 
|  2008-04-23, 14:52 | #337 | 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2008-04-23, 14:59 | #338 | 
| Zakorzenienie | 

No właśnie niby ją zabił, ale skoro dzwoniła to jednak żyje, druga Lucia   . Poważnie już tylko 9?  Ale zleciało  . | 
|     |   | 
|  2008-04-23, 16:16 | #339 | 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2008-04-23, 18:51 | #340 | 
| Rozeznanie | 

W sumie dla mnie to dobrze, że się kończy bo już za długo....  ale za to teraz będzie najciekawiej   
				__________________ ...Kocham Cię mój największy Skarbeńku...               Odchudzanie!!!  za mną...8kg przede mną.........  | 
|     |   | 
|  2008-04-24, 11:16 | #341 | 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2008-04-24, 14:23 | #342 | 
				 | 

ja wczoraj nie oglądalam, działo się coś ciekawego??

__________________ Nie rzucaj słów na wiatr, jeśli nie wiesz, dokąd je zaniesie...   | 
|     |   | 
|  2008-04-24, 16:17 | #343 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-02 
				 | 

a ja dzis nie ogladalam. bylo cos ciekawego?

| 
|     |   | 
|  2008-04-24, 17:28 | #344 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-03 Lokalizacja: Pleasant Hill 
				 | 

Streszczenia   Piątek-25.04-odc.163 Federico przychodzi do Moniki. Kobieta przysięga mu zemstę. Mężczyzna szuka pomocy u Veroniki. Ona radzi ,by ukrył się na jej hacjendzie. Poniedziałek-28.04-odc.164 Marina wraca do pracy w szpitalu. Chuy zamieszkuje ponownie z Lupe. Veronica dowiaduje się o przyjeżdzie Moniki. Wtorek-29.04-odc.165 Veronica spotyka sie z Moniką. Chuy wraca do domu Mariny. Marina przekonuje Ricarda do operacji. Veronica grozi Marinie i jej dzieciom śmiercią. odcinek 166- 30.04.2008 Veronica grozi Marinie śmiercią, jeśli ta nie zniknie z życia Ricarda. Lucia przekonuje księdza Tomasa, że to jej siostra zabiła Laurę. Duchowny radzi zaczekać, aż pojawią się niezbite dowody winy Veroniki. Chce znaleźć list, który Lucia napisała i schowała za lustrem w salonie. Patty rozmawia z Pastorą o kobiecie, która dzwoni do rezydencji, wypytując o Federica. Marina znowu się kłóci z Ricardem o Federica. Pastora rozmawia z Balbiną o tajemniczej kobiecie. Ma zamiar następnym razem zażądać, aby się przedstawiła. Odcinek 167 - 2.05.2008 Gdy Marina i Veronica rozmawiają, przybiega pielęgniarka i woła, że skończyła się operacja. Ricardo prawdopodobnie odzyska wzrok. Patty jedzie do firmy Federica. Znajduje telefon, a dzięki niemu adres Moniki. Pożycza od Guillerma 50 tysięcy dolarów i jedzie zapłacić Monice za zniknięcie z ich życia. Lucia postanawia iść na policję, a ksiądz - odebrać jej list Federicowi. Maria flirtuje z Chuyem. Dochodzi do pocałunku, który widzi Lupe. Policja przychodzi do pokoju Ricarda w chwili, gdy Veronica usiłuje udusić go poduszką. Odcinek 168 Ricardo po raz kolejny oświadcza się Veronice i prosi ją, by jak najszybciej zorganizowała ślub. Do kobiety przychodzi komisarz i informuje ją, że Lucia będzie zeznawać. Prosi też, by Veronica w najbliższym czasie nie opuszczała miasta. Silvia przychodzi do Patty. Między dziewczynami dochodzi do kłótni. Silvia popycha Patty. Ta spada z poręczy i traci przytomność. Komisarz otrzymuje informację, że wuj Joaquin nie zmarł na atak serca. Podejmuje decyzję o aresztowaniu Veroniki. Kobieta ucieka z domu. Guillermo odwiedza Monicę. odcinek 169 ostatni Mimo poznania szokującej prawdy Marina postanawia nie oskarżać Federica. Veronica dzwoni na policję i mówi, że pierwsza żona Federica żyje. Monica zostaje zabrana na przesłuchanie. Jej zeznania obciążają Federica. Patty odzyskuje przytomność i wyznaje miłość Chuyowi. Eliseo przynosi Veronice substancję, po wstrzyknięciu której kobieta zaśnie i straci wszelkie oznaki życia. Do hotelu, gdzie ukrywa się Veronica, wkracza policja. Wygląda na to, że kobieta popełniła samobójstwo. Następnego dnia odbywa się pogrzeb Veroniki. | 
|     |   | 
|  2008-04-24, 20:38 | #345 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-02 
				 | 

dziekowac    | 
|     |   | 
|  2008-04-24, 21:45 | #346 | 
| Zakorzenienie | 

Co za szaleństwo. Najpierw Chuy u Lupe, potem do Mariny, potem znów do Lupe i znów do Mariny... a tej się odwidziało i wraca do szpitala. Nie chciałabym być tak niezdecydowana jak oni.    | 
|     |   | 
|  2008-05-01, 12:52 | #348 | 
				 | 

i dobrze bo już mnie to nudzi;/

__________________ '' z życia dużo już wyniosłam więc przestań mnie doświadczać, nie chce tak do końca walki z problemami staczać '' | 
|     |   | 
|  2008-05-03, 17:43 | #350 | 
| Rozeznanie | 

i mnie też.....

__________________ ...Kocham Cię mój największy Skarbeńku...               Odchudzanie!!!  za mną...8kg przede mną.........  | 
|     |   | 
|  2008-05-03, 22:29 | #352 | 
				 | 

Anethka dzięi za streszczenia   nie czytałam do końca bo by mnie potem film nie ciekawił  jednak po Marinie tvn nie będzie już emitowal telenowel (przynajmniej na razie), szkoda   
				__________________ Nie rzucaj słów na wiatr, jeśli nie wiesz, dokąd je zaniesie...   | 
|     |   | 
|  2008-05-04, 12:18 | #353 | 
				 | 

|     |   | 
|  2008-05-06, 16:19 | #354 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

O lol...ostatni odcinek był     Dobrze, że coś mnie tknęło, żeby włączyć, bo miałam dziś nie oglądać, no ale chociaż końcówkę zobaczyłam  Kurde...chciałabym żyć w takiej idylli jak oni na końcu  Wszystko było takie cudowne, że eh oh  No...może po za końcam Veroniki       
				__________________ | 
|     |   | 
|  2008-05-06, 16:20 | #355 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Cytat: 
  A już się zastawiałam co puszczą jutro   
				__________________ | |
|     |   | 
|  2008-05-06, 16:23 | #356 | 
				 | 

Wy też czułyście, że dziś było jakoś inaczej? Jakoś świątecznie? Przyznam, że kiedy dziś oglądałam "Marinę" to czułam się jak podczas I komunii hehe   | 
|     |   | 
|  2008-05-06, 16:50 | #357 | |
				 | 

od jutra idzie serial s-f "Na Powierzchni"   Cytat: 
  aż mi się smutno zrobiło że to juz koniec   
				__________________ Nie rzucaj słów na wiatr, jeśli nie wiesz, dokąd je zaniesie...   | |
|     |   | 
|  2008-05-06, 16:52 | #358 | 
| Zakorzenienie | 

Chyba najmniej nudny odcinek jak do tej pory   . | 
|     |   | 
|  2008-05-06, 16:55 | #359 | 
				 | 

a Veronikę jak pokazali w tej trumnie jak sie obudziła i krzyczała to aż mi ciary po plecach przeszły   , nie lubiłam jej, ale nie było to przyjemne widzieć jak ktoś się pod ziemią budzi  a ja dawniej tak sie bałam, że jak "umrę" to się obudzę w trumnie    
|     |   | 
|  2008-05-06, 16:57 | #360 | |
				 | 

Cytat: 
 Ja się do tej pory boję, że obudzę się w trumnie   | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum plotkowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.

Ja juz nic nie kumam
 Ja juz nic nie kumam