![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: " menonly " __ Pokażcie swoje ciuchy A&F i Hollister ! Zdjęcia Opisy Wymiary
Zazdroszczę że tak wam wątek kwitnie ... na damskim prawie nikt nic nie pisze
![]()
#32 |
Raczkowanie
|
Dot.: " menonly " __ Pokażcie swoje ciuchy A&F i Hollister ! Zdjęcia Opisy Wymiary
ok, teraz cos mojego
![]() Oznaczenia: Model: Hoffman Mountain![]() Kolor: Navy Microcheck Rozmiar: L ![]() ![]() Kolor: Navy Pinstripe Rozmiar: L ![]() Model: North Notch Kolor: Heather Grey Rozmiar: L ![]() Model: Redfield Mountain Kolor: Light Green Rozmiar: XL ![]() Model: Ridge Trail Kolor: Burgundy Rozmiar: L ![]() Model: Sentinel Range Kolor: Dark Brown Rozmiar: L ![]() Model: Sentinel Range Kolor: Olive Rozmiar: L ![]() Model: Seward Range Kolor: Navy Rozmiar: L ![]() Model: Tahawus Mountain Kolor: Heather Grey Rozmiar: L ![]() jak dojdzie druga paczka też wrzucę wymiary, pozdrawiam PS: Eary Grel moja dziewczyna tez ma kilka ciuchów A&F, więc i do waszego wątku dorzucę coś ![]() PS: mam nadzieję że w takiej formie mogę wrzucać fotki? Edytowane przez johny99 Czas edycji: 2010-03-01 o 19:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
BAN stały
|
tak właśnie zastanawiałem się, że dużo kobiet zamawiało razem z Tobą rzeczy, a nikt oprócz Ciebie nie zamieszcza zdjęć.
jak przyjdzie do mnie paczka (oby w tym tygodniu) ze spodniami i bluzą to zamieszczę zdjęcia i rozmiary. będą też w niej bluza i koszulka damska to wrzucę i do tego drugiego wątku wymiary. |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Redfield Mountain Tshirt XL
56cm-szerokość 74cm-długość ![]() Gothics Mountain Tshirt XL 56cm-szerokość 74cm-długość ![]() Edytowane przez Maciej_WAWA Czas edycji: 2010-02-17 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Panie Administratorze, czemu nie moge dodawac zdjec? Wchodze w zazrzadzanie załącznikami, wybieram zdjęcie klikam załaduj i nic sie nie dzieje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
Dla koszul podawajcie też obwód kołnierzyka (od środka guzika do środka otworu na guzik), OK?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Abercrombie&Fitch
rozmiar L Załącznik 2860579
#40 |
Raczkowanie
|
Model: Lookout Mountain aka Woodsfall Trail Jacket
Kolor: Dark Brown Rozmiar: L Wymiary: długość (bez kaptura) - 71 cm szerokość pod pachami/na dole (ściągacz) - 59/50 cm długość rękawa do karku - 88 cm ![]()
my friend goo Edytowane przez toolia Czas edycji: 2010-02-19 o 22:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
johny99
Kurcze, 45 cm w kołnierzyku to bardzo dużo, nawet jak na L. Nie są dla Ciebie te koszule zbyt szerokie pod szyją? Ja głupi kupiłem dwie M (paczki jeszcze nie dotarły), i teraz żałuję, że nie wziąłem S. Dla porównania, w takim AE podają chyba w size chart obwód kołnierzyka dla M ok. 39 cm... Edytowane przez emc Czas edycji: 2010-02-11 o 16:48 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() koszule sa super w barkach szersze a pozniej zwezaja sie , fajnie to wyglada jak sie je ubierze ![]() mam 190cm i 88kg wagi, i sa idealne ![]() Edytowane przez johny99 Czas edycji: 2010-02-11 o 17:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
emc ja mam to samo. Wziąłem koszule L i rekawy przerazajaco długie! a mam 185 wzrostu
![]() Edytowane przez Maciej_WAWA Czas edycji: 2010-02-15 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
Sentinel Range | dark red
![]() rozmiar M: długość z tyłu (bez kaptura) - 66 cm szerokość pod pachami/na dole (ściągacz) - 55/44 cm długość rękawa od kaptura/od pachy - 86/60 cm Twin Brook | oatmeal heather ![]() rozmiar M: długość - 71 szerokość pod pachami - 47 długość rękawa od szyi/od pachy - 86/58 Street Mountain | dark heather grey ![]() rozmiar M: długość - 72 szerokość pod pachami - 46 długość rękawa od szyi/od pachy - 85/59 Putnam Brook | navy ![]() rozmiar M: długość - 71 szerokość pod pachami - 49 długość rękawa od szyi/od pachy - 86/58 Edytowane przez emc Czas edycji: 2011-03-05 o 17:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
no no, ladna kolekcja EMC
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
1. Koszula z Hollistera (Blue)
rozmiar S: długość - 78cm szerokość pod pachami/na dole - 55/52cm długość rękawa od ramienia/od pachy - 74/56cm długość w kołnierzyku - 42cm Bardzo gruby materiał. Podobny do tego z koszul Abercrombie Avalanche. 2. Street Mountain (Heather Navy) rozmiar S długość - 71cm szerokość pod pachami/na dole - 49/43cm długość rękawa od ramienia/od pachy - 75/60cm 3. Białe polo z różowymi paskami. rozmiar M (niestety) długość - 78cm szerokość pod pachami/na dole - 52/48cm długość rękawa od ramienia/od pachy - 20/8cm 4. Czerwono-szare polo. rozmiar S długość - 74cm szerokość pod pachami/na dole - 47/43cm długość rękawa od ramienia/od pachy - 18/8cm |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Ciąg dalszy.
5. T-shirt "Boreas Mountain" rozmiar S długość - 66cm szerokość pod pachami/na dole - 49/47cm długość rękawa od ramienia/od pachy - 18/8cm 6. Żółto-niebieski polo rozmiar S długość - 74cm szerokość pod pachami/na dole - 47/44cm długość rękawa od ramienia/od pachy - 20/8cm |
![]() ![]() |
![]() |
#48 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale ja nie zdazylem upolowac XXL niestety - nawet XL nie dalo rady ![]()
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
1.brazowa bluza AF roz. L
dl.58 szer.55 dl.rek.72 2.polo AF niebieskie w biale paski roz. L dl.72 szer.51 dl.rek.19 3.pomaranczowe polo AF roz. L dl. 72 szer.54 dl.re.21 4.szara bluza hollister roz. L dl. 67 szer.54 dl.rek.75 5.szary longsleew AF w biale paski roz. L dl.67 szer.48 dl.rek.72 6.spodenki moro hollister roz. 30 dl.cal.52 dl.od kroku.25 szer. w pasie.40X2 7.bialo niebiseki spodenki hollistra roz. M dl.cal.43 dl.od kroku.22 szer.w pasie.43 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
The Redfield Wax Jacket roz L ![]() Wymiary Mierzone na 'płasko' Długość całkowita od barku - 75 cm Długość rękawa od od wszycia kołnierza -84 cm od pachy - 54 cm Szerokość od pachy do pachy 57cm x2= 114 cm szerokość na samym dole kurtki 58 cm x2 = 116cm barki - 48 cm Kurtka jest lekko ocieplana (rękawy nie są ocieplane ) Wydaje mi się że będzie idealna na temperaturę od 0+ do 10+ Nałożony wosk niczego nie brudzi nie pozostaje na rękach -jeżeli się dotyka kurtkę . Wosk daje dodatkowy lekki połysk - kurtka pod wpływem słońca wygląda - jak porośnięta mchem ![]() Pod wpływem słońca pewnie będzie trochę jaśnieć - tak stwierdziliśmy z EMC ![]() Rzeczywiście jest tak zapakowana -związana sznurkiem- żeby wyglądała na pomiętą Wykonanie jest super. Świetny krój przy moich 188 cm i wadze 90 kg -leży idealnie Pokazałem ją wczoraj kumplom Od razu pytali - Gdzie można ją kupić ??? ![]() Także jak najbardziej POLECAM ![]() Edytowane przez Misioleks Czas edycji: 2010-02-17 o 16:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
Do fifcook ,
bez urazy ale na moje oko , to polowka niebieska w paseczki dodana na twoim ostatnim post'cie , to towar z podejrzanego zrodla . Łos wydaje sie byc zdrowo kopniety , wyglada nienaturalnie , czyli nie tak jak powinien . Moze sie mysle ,bo zdjecie moze przeklamywac , wiec sorry jak jest to oryginal SlawekP79 |
![]() ![]() |
![]() |
#53 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
To jest raczej oryginalna polowka - chyba sam nawet mam gdzies w szafie taka polowke
#55 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
Upper Hudson Jacket | dark olive
![]() rozmiar M: długość po plecach bez kołnierza - 75 szerokość tuż pod rękawami - 57 długość rękawa od kołnierza/od pachy - 84/54 szerokość w ramionach - 43 Panther Gorge | navy ![]() rozmiar M: długość - 73 szerokość tuż pod rękawami/w talii/na wysokości dolnego guzika - 54/48/50 długość rękawa od kołnierza/od pachy - 54/85 kołnierzyk - 42 Edytowane przez emc Czas edycji: 2011-03-05 o 17:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
bez obrazy emc ale ta koszula wyglada jak robocza taka jasna
![]() Ale to tylko moje zdanie ![]() CO do Twoich kurtek to tak jak pisalem nadal podoba mi sie najbardziej nr 1 i 2 z tych co mi pokazywales ![]() ![]() Hollister Fleece XL Wymiary: Od pachy do pachy - 60 cm Długość rękawa od pachy - 61 cm Długość całkowita - 70 cm REAL 1 2 Super bluza Hollister Co. Ciepła i milutka w dotyku. Polecam
bean!!! Bread with butter and jam!!! Martin Solveig live Sensation Belgium 13.03.2010 ![]() Edytowane przez Angerfist Czas edycji: 2010-02-17 o 12:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#58 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jedeny minus odnosnie jej jaki zuwazylem to to , ze jak masz np, jaks koszulka pod nia ubrana szeczegolnie jaks ciemne to strasznie sie mechaci od tej bluzy i jscze to ze rekawy sie troszeczke rozciagaja ![]() Ale tak to jest dosc fajna i ciepla |
|
![]() ![]() |
![]() |
#59 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To jak sie ten model nazywa bo ja nie mialem go zapisanego, a teraz to juz nie pamietam ![]() Nie mam tego problemu z wyzej wymienionych przez Ciebie tylko inny troche ze mi sie suwak pofalowal ciut w niektorych miejscach ![]() Ale jak sie stoi to nie widac nic hehe ;d
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
Wklejajcie fotki na darmowe serwery a nie prostu z A&F czy hollistera,
przeciez one niedlugo znikną, na np. z http://imageshack.us/ nie. Edytowane przez Jihm Czas edycji: 2010-02-17 o 17:31 |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:33.