![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: " menonly " __ Pokażcie swoje ciuchy A&F i Hollister ! Zdjęcia Opisy Wymiary
Point Loma
Rozmiar: L Długość: 74cm Szerokość: 55cm Długośc rękawa od pachy: 58cm Edytowane przez Maciej_WAWA Czas edycji: 2010-07-19 o 12:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
Dot.: " menonly " __ Pokażcie swoje ciuchy A&F i Hollister ! Zdjęcia Opisy Wymiary
Dopisz może jaki to rozmiar.
#123 |
Raczkowanie
|
HCO Jeans
Model: Hermosa Boot Wrecked kolor: dark rozmiar: 30x30 Jestem lekko rozczarowany tymi spodniami, kolor dark jest ja sniejszy niz na zdjęciach, poprzednie spodnie w tym kolorze są ciemniejsze i wyglądają lepiej. Po drugie może to nie we wszystkich egzemplarzach tylko ja trafiłem dziura na kolanie jest większa niz na zdjęciu i strasznie denerwuje przy siadaniu jak sie rozłazi..., zdecydowanie za szeroka jak dla mnie i w dodatku tak perfidnie na kolanie, a mogoło byc pozniżej. Edytowane przez camillus2 Czas edycji: 2010-03-14 o 10:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
camillus, a jaki to rozmiar?
Edytowane przez Maciej_WAWA Czas edycji: 2010-03-14 o 15:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
A no fakt najważniejszego zapomniałem napisac-rozmiaru hehe. Już zedytowałem;]
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
Balboa Classic Straight
Rozmiar: 34/32 Pas: 47 cm Długość całkowita: 110 cm Udo: 30 cm Nogawka: 23 cm ![]() Edytowane przez Maciej_WAWA Czas edycji: 2010-03-19 o 21:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
Model: Algonquin
Kolor: Cream Rozmiar: L Wymiary: ![]() Model: Buck Island Kolor: Red Rozmiar: L Wymiary: ![]() Model: Buell Mountain Kolor: Heather Gray Rozmiar: XL Wymiary: ![]() Model: Railroad Notch Kolor: Green Rozmiar: XL Wymiary: ![]()
my friend goo Edytowane przez toolia Czas edycji: 2010-03-28 o 14:02 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 |
Przyczajenie
|
Witam!
Mam pytanie, orientuje się ktoś jak to jest z rozmiarówką w Abercrombie kids ? Mam taki problem, posiadam jedną parę spodni właśnie z "kids", jest to rozmiar 16 (baxter low rise boot) i mi pasują. Chodzi mi o to, czy wszystkie spodnie z rozmiaru 16 będą na mnie dobre. |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o długość nogawek pewnie tak, problm może być jak to będzie jakiś krój slim i się okażą za ciasne gdzieś w udach na przykład. A można wiedzieć ile masz wzrostu i w pasie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Przyczajenie
|
Tak, zapewne tak może być, ale w rozmiarach czasami jest do wyboru 16 i 16 S - slim. Wzrostu mam około 183-85, w pasie.. jestem raczej szczupły, wydaje mi się, że około 80 cm. Spodnie które posiadam w pasie, przy rozłożeniu na płasko mają jakieś 2x43 cm (karta rozmiarów na abercrombie kids jest jakaś trefna?) Dodam, że spodnie noszę na biodrach, a nie do pępka.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
Szczerze mowiąc jestem zdziwiony, że rozmiar 16 z kidsa jest tak duży...
Nie mam żądnych jeansów z kidsa więc nie mogę dokładnie powiedzieć. Faktem jest, że te ich size chart'y są do niczego. Masz te spodnie zamawiane bezpośrednio ze strony? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Przyczajenie
|
Mnie również to dziwi, szczególnie jak patrzę na tą kartę rozmiarów. Spodnie są z salonu abercrombie w Chicago, aczkolwiek widziałem takie na stronie jakiś czas temu. Dołączam zdjęcie moich spodni.
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
a jaki to rozmiar ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Rozeznanie
|
Seward Range | red
![]() rozmiar M: długość bez kołnierza - 75 szerokość tuż pod rękawami/w talii - 57/53 długość rękawa od kołnierza/od pachy - 84/56 kołnierzyk - 43,5 Railroad Notch | navy, orange ![]() ![]() rozmiar M: długość - 71-72 szerokość tuż pod rękawami - 50-51 długość rękawa od szyi/od pachy - 32-33/7,5-8 Edytowane przez emc Czas edycji: 2011-03-05 o 17:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
Emc ten czerwony kocyk nie jest az taki zły! ale na te Tshirty chyba lepiej tylko patrzec niz nosic, bo wygladaja na bardzo delikatne...
![]() Edytowane przez Maciej_WAWA Czas edycji: 2010-03-30 o 19:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Rozeznanie
|
Już samo to, że użyłeś określenia 'czerwony kocyk' o czymś świadczy...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
Averill Peak Sweater
Kolor: Dark Olive Rozmiar: L Długość: 72cm Szerokość: 52cm Długość rękawa od pachy: 58cm Długość rękawa od ramienia: 75cm Ściągacz na dole: 48cm ![]() Bardzo gruby i ciepły sweter Edytowane przez Maciej_WAWA Czas edycji: 2010-03-30 o 20:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Przyczajenie
|
Classic flip flops rozm. S (42-43EUR)
![]() Bluza Tourmaline, roz. L Szer. pod pachami - 59cm Dł. rękawa - 70cm ![]() Koszula River Jetties, roz. L Szer. pod pachami - 55cm Dł. rękawa - 67cm ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
Mam mały dylemat. Chciałbym zamówić klapki Hollistera, ale nie wiem czy wybrać S czy M, normalnie noszę 43. Będę wdzięczny za pomoc.
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
Ej woojtek napisz ile centymetrów mają te klapki!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Przyczajenie
|
Ja tez nosze rozmiar 43 i sugerował bym Ci zakup M. Ja zamówiłem S sugerując się tabelą rozmiarów i są troszeczkę małe....Mają 28cm mierząc od pięty do dużego palca. Generalnie polecam, są bardzo dobrze wykonane i całkiem wygodne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
Kolejna paczuszka Abercrombie
![]() Model: Cobble Hill Kolor: Blue Stripe Rozmiar: XL ![]() Model: Gothics Mountain Kolor: Heather Grey Rozmiar: XL ![]() Model: Gothics Mountain Kolor: Cream Rozmiar: XL ![]() Kolor: Khaki Rozmiar: L ![]() Kolor: Brown And Cream Szerokość: 20 cm Długość: 168 cm ![]() Kolor: Brown And Cream Rozmiar: 32 Szerokość: 4 cm Długość: 120 cm (bez klamry) Pasek super wykonany, bardzo solidna duza klamra. ![]() Kolor: Dark Olive Rozmiar: L Kurtka/Płaszczyk fenomenalny, nie zaluje ani 1$ ![]() ![]() ![]() Kolor: Nav Rozmiar: XL Patrz wyzej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Rozeznanie
|
Napisz proszę ile ma ten pasek (bez klamry) do pierwszej, a ile do ostatniej dziury
![]() Jak ci się podoba koszula? Mi początkowo nie bardzo podchodziła, ale całkowicie zmieniłem zdanie i kupiłem 2 inne kolory. |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
Odległość od początku paska (bez klamry) do:
- pierwszej dziurki wynosi 86 cm, - ostatniej 102 cm Co do koszuli to jak na L jest dosc mniejsza od standardowego rozmiaru ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Przyczajenie
|
johny99 dodaj proszę jak masz możliwość real zdjęcia kurtki Kempshall Jacket. Niezla jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
dodam fotki w tygodniu, przed przecena kosztowała 220$ a kupiłem za 49,90$, pozdrawiam
Fotki: Edytowane przez johny99 Czas edycji: 2010-04-12 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
Baxter Slim Boot Jeans Dark
Rozmiar: 33/32 Pas: 46cm Długość całkowita: 110cm Udo: 30~31cm Nogawka: 23cm ![]() Edytowane przez Maciej_WAWA Czas edycji: 2010-04-12 o 21:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
BAN stały
|
Hollywood Beach
Rozmiar M ![]() Wyglądają świetnie jednak na mnie są zdecydowanie za duże ![]() w pasie dużo za duże. Nawet nie pomaga sznureczek, jeśli sciągne to wówczas bardzo niekorzystnie na mnie układają się dresy. Dobrze, że szwagier ostatnio trochę przytył i pewnie jemu je odstąpie. Przy zakupie radzę zastanowić się nad rozmiarem, abyście nie żałowali jak ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:47.