|
|
#151 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: " menonly " __ Pokażcie swoje ciuchy A&F i Hollister ! Zdjęcia Opisy Wymiary
Jeszcze dwa
|
|
|
|
#152 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: " menonly " __ Pokażcie swoje ciuchy A&F i Hollister ! Zdjęcia Opisy Wymiary
Hermosa Boot
Rozmiar 32x34 Pas: 45cm Długość całkowita: 115cm Udo: 29-30cm Nogawka: 25cm Załącznik 3041446 jak dla mnie troche za duże tak w pasie jak i na długość, choć spodnie Levi's i GAP też kupione w USA o tym samym rozmiarze są dobre Edytowane przez kamil_27 Czas edycji: 2010-04-24 o 21:00 |
|
|
|
#153 |
|
Raczkowanie
|
Little Moose Mountain
Szerokość pod pachami-54 cm Długość rękawa od pachy-57 cm Długość całkowita-70 cm Moja pierwsza i na pewno nie ostania rzecz Abercrombie&Fitch |
|
|
|
#154 |
|
Raczkowanie
|
Dopisz rozmiar bo bez tego informacja jest mało użyteczna...
|
#155 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#156 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#157 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
Czy posiada ktoś z Was tą kurtkę AF Bull Point http://www.abercrombie.com/webapp/wc...-1_12223_12202 w rozmiarze L lub XL. Jeśli tak to prosze o wymiary dzięki pozdr |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#158 |
|
Raczkowanie
|
Bluza z kapturem XL
Długość całkowita od miejsca wszycia kaptura 62 cm Szerokość od pachy do pachy 63 cm Długość rękawa od pachy 65 cm Bluza jest bardzo gruba,ciepła i przyjemnie ciężka... |
|
|
|
#159 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Mam pytanie czy zna ktoś może szczegóły dotyczące rozmiarów spodni A&F Rollins Skinny? Zamierzam kupić je ze sklepu internetowego firmy ale trochę obawiam się, że nie trafię właściwie z rozmiarem. Na przykład jeansy Lee, które aktualnie noszę mają rozmiar 31/30 (84 cm pas i 75 cm dł. wew.). Natomiast wg tabeli na stronie rozmiarów na stronie A&F rozmiar 31/30 ma w pasie tylko 79 cm. Z kolei gdy przeglądałem rozmiary spodni A&F wystawionych na Allegro to 84 cm w pasie ma zazwyczaj rozmiar 30 lub 31. Z góry dziękuję za pomoc.
|
|
|
|
#160 |
|
Raczkowanie
|
Ta rozmiarowka na stronie af jest zaniżona o debre kilka centymetrów, więc trzeba to uwzględniać dokonująć wyboru rozmiaru.
|
|
|
|
#161 |
|
Raczkowanie
|
Meadowbrook
Rozmiar L Szerokość pod pachami-54 cm Długość rękawa od pachy-57 cm Długość całkowita-70 cm |
|
|
|
#162 |
|
Raczkowanie
|
Koszula A&F Hoffman Mountain-rozmiar L
kolor-Blue stripe szerokość po pachami 56 cm długość rękawa od pachy 58 cm długość koszuli od ramion 67 cm |
|
|
|
#163 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#164 |
|
Raczkowanie
|
Polo Abercrombie Calamity Pond
Rozmiar XL szerokość pod pachami 55 cm szerokość w ramionach 43 cm szerokość na dole 50 cm długość całkowita po plecach 76 cm rękaw wewnętrzny/zewnętrzny 9/22 cm |
|
|
|
#165 |
|
Raczkowanie
|
Wrzucam wymiary bluzki z A&F Kids, napewno komuś się przydadzą.
Bluzka jest z cienkiego materiału i mniejsza niż rzeczy S z męskiego. (bardzo krótka i wąska pod szyją) Ampersand mountain Size: XL Kids
|
|
|
|
#166 |
|
Raczkowanie
|
Mc Lenathan Bay
Rozmiar: 32 W pasie: 44cm Dł. całkowita: 58cm Dł. od kroku: 26cm Szerokość nogawki na płasko: 34cm Rewelacyjne szorty za 19,99$ ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Mountain Pond Rozmiar: XL Długość: 74cm Szerokość: 56cm Edytowane przez Maciej_WAWA Czas edycji: 2010-06-23 o 19:07 |
|
|
|
#167 |
|
Raczkowanie
|
model Panther Gorge
rozmiar S Fenomenalna "polówka" według mnie warta swojej ceny( teraz przeceniona do 15$), w realu wygląda identycznie jak na zdjęciu katalogowym, co jest bardzo dużym plusem. Jest perfekcyjnie wykończona, materiał bardzo gruby, mięsisty,, bardzo solidna, a jednocześnie puszysta i delikatna jak reszta ubrań A&F.
|
|
|
|
#168 |
|
Raczkowanie
|
Model: Boneyard Beach - miękka bawełna, ale nie aż tak mocno. Niektóre koszulki mam bardziej mięsiste
![]() Wymiary dla rozmiaru M ![]()
![]() ![]() Edytowane przez jerome25rothen Czas edycji: 2010-07-14 o 12:04 |
|
|
|
#169 |
|
Zadomowienie
|
Swetry są strasznie milusie
![]() Abercrombie&Fitch Hopkins Trail rozmiar S Załącznik 3254151 Załącznik 3254152 Abercrombie&Fitch Shanty Brook rozmiar S Załącznik 3254153 Załącznik 3254154 Edytowane przez Gwiazdka20 Czas edycji: 2010-07-14 o 13:40 |
|
|
|
#170 |
|
Raczkowanie
|
Baxter Slim Boot Destroyed
Rozmiar: 33/32 Pas: 46cm Długość całkowita: 110cm Udo: 30~31cm Nogawka: 23cm ![]() Classic Flip Flops Rozmar: L Długość: 29,5cm Szerokość/góra: 11,5~12cm Szerokosć/dół: 9cm Co do japonek, to mam stopę 43,5~44cm i mogłem wziąć rozmiar M
Edytowane przez Maciej_WAWA Czas edycji: 2010-08-10 o 01:23 |
|
|
|
#171 |
|
Raczkowanie
|
Edytowane przez Maciej_WAWA Czas edycji: 2010-07-16 o 20:53 |
|
|
|
#172 |
|
Raczkowanie
|
Wintage Beach Belt
Rozmiar: 32 Długość paska bez klamry: 120cm Szerokość: 4cm Długość paska bez klamry do pierwszej dziurki: 86cm Długość paska bez klamry do ostatniej dziurki: 102cm ![]() Muszę przyznać, że pasek jak na HCO prezentuje się świetnie, a wymiarami nie różni się od tego co ma Dżony
Edytowane przez Maciej_WAWA Czas edycji: 2010-07-18 o 12:39 |
|
|
|
#173 |
|
Raczkowanie
|
Muszę przyznać, że pasek jak na HCO prezentuje się świetnie, a wymiarami nie różni się od tego co ma Dżony
[/QUOTE]Mam pytanko odnośnie jakości ciuszków HCO w porównaniu z A&F,dlatego pozwoliłem sobie zacytować post Maciej_WAWA. Mam kilka rzeczy z A&F z jakości których jestem bardzo zadowolony,nie ukrywam,że jest też kilka rzeczy z HCO,które również mnie się podobają dlatego pytam o wasze opinie odnośnie porównania jakości tych 2 marek.Czy rozmiarówka HCO i A&F jest sobie mniej więcej równa? |
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
moim zdaniem jakość A&F jest lepsza... ale najlepiej samemu się o tym przekonać kupując ciuchy obu marek
|
#175 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#176 |
|
BAN stały
|
Mam chwilę czasu to wrzucę kilka koszulek
![]() Venice Beach Rozmiar M ![]() Wymiary: długość całkowita 75cm szerokość pod pachami: 49 cm długość rękawków: 20 cm Rozmiar M ![]() Wymiary: długość całkowita 71cm szerokość pod pachami: 51 cm długość rękawków: 19,5 cm Rozmiar M ![]() Wymiary: długość całkowita 72cm szerokość pod pachami: 52 cm długość rękawków: 19,5 cm Edytowane przez Becks Czas edycji: 2010-07-26 o 19:13 |
|
|
|
#177 |
|
Raczkowanie
|
Huntington Slim Straight
Rozmiar: 33/32 Kolor: Light Pas: 46cm Długość całkowita: 110cm (tradycyjnie) Udo: 31cm Nogawka: 21cm ![]() Najlepsze jeansy jakie miałem! Mam dwie pary Baxterów, ale te są poprostu super. Ze względu na materiał (nie jest aż taki gruby/sztywny) i świetnie leżą. Można w nich chodzić w cieplejsze dni. Plusem jest nogawka, która na dole ma 21 cm Edytowane przez Maciej_WAWA Czas edycji: 2010-07-26 o 22:32 |
|
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
Troche rzeczy chłopaka
![]() 1) Szorty A&F: Mount Marshall, kolor: Navy, rozmiar: L Chłopak zawsze jeansy nosi 34, te szorty w rozmiarze L są na niego idealne. Nie błyszczą się jak na zdjęciu ale są matowe jak na zdjęciu katalogowym. Rewelacyjnie wyglądają ![]() Załącznik 3287527Załącznik 3287528 2) Szorty Hollister: Ormond Beach, kolor: Navy, rozmiar: 34 Szorty dla chłopaka z Hollistera brałam pierwszy raz i niestety nie trafiłam z rozmiarem, są za duże, dużo większe niż szorty 34 z A&F Ale ogólnie jakość świetna i bardzo je polecam nie są tak zniszczone jak większość szortów z A&F Ja bede polowac na rozmiar mniejszeZałącznik 3287529Załącznik 3287530 3) Kurtka A&F: Bull Point, kolor: Navy, rozmiar: XL Nie ma co dużo pisać .... jest boska i tyle ![]() Załącznik 3287575Załącznik 3287576 W ogóle to jakies te moje zdjęcia są wyblakłe.... wiec kolory rzeczywiste ubrań są takie jak w zdjęciach katalogowych
Edytowane przez Eary Grel Czas edycji: 2010-07-28 o 21:40 |
|
|
|
#179 |
|
Raczkowanie
|
Eary na zdjęciu z kurtką widać kawałek Twojego boskiego papaieru!
|
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
papier robi furore
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.

jak reszta ubrań A&F.