|
|
#181 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: " menonly " __ Pokażcie swoje ciuchy A&F i Hollister ! Zdjęcia Opisy Wymiary
T-shirt Beckhorn Trail-kolor shown in turquoise
Rozmiar XL Wymiary: Długość całkowita 74 cm Szerokość pod pachami 54 cm Długość rękawków 17 cm |
|
|
|
#182 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: " menonly " __ Pokażcie swoje ciuchy A&F i Hollister ! Zdjęcia Opisy Wymiary
Ralf1975 ten Tshirt jest całkiem całkiem
|
|
|
|
#183 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki Maciej!!!
Jeśli mógłbym to mam do Ciebie kilka pytań,ponieważ zauważyłem,że nosimy podobne rozmiary rzeczy.Chodzi konkretnie o jeansy.Czy jeśli normalnie kupuję w Polsce jeansy np. Wranglery 34/34 to w A&F dobre będą 32 x 32 lub ewentualnie 33 x 32.Mam 182 cm wzrostu,a w pasie około 90 cm.Drugie pytanko dotyczy klapek A&F.Przy numerze buta 44 i wkładce wewnętrznej około 29 cm brać L czy XL?A trzecie dotyczy krótkich spodenek bo rozmiar 32 wydaje się dużo większy w pasie niż jeansy o podobnym rozmiarze. Z góry dzięki za odp.
|
|
|
|
#184 |
|
Raczkowanie
|
Ralfi musiałbys zmierzyc ile te wranglery mają na długość. Mam trzy pary spodni (dwie z A&F, i jedną z Hco) i wszystkie przy rozmiarze 32 na długość mają równo 110cm.
Na poprzedniej stronie umieściłem wymiary klapek (mam tylko jedne) rozm L na długość mają 29,5 cm (mam stopę 44) więc XL myśle, że będą za duże na Ciebie... Co do szortów tez mam tylko jedną parę (drugie dopiero przyjdą), więc wziąłem o rozmiar mniejsze niż nosze jeansy i są idealne
|
|
|
|
#185 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za pomoc!
Pozdrawiam! |
|
|
|
#186 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#187 |
|
Raczkowanie
|
Mountain Pond Dark Blue
Rozmiar: XL Długość: 76cm Szerokość: 55cm Cellar Mountain Blue Rozmiar: 32 W pasie: 44cm Dł. Całkowita: 55cm Szerokość nogawki na płasko: 32cm ![]() Edytowane przez Maciej_WAWA Czas edycji: 2010-08-10 o 22:51 |
|
|
|
#188 |
|
Raczkowanie
|
Teclote Canyon
Rozmiar M Szerokość: Klatka - 51cm, Dół - 45cm Długość: Całkowita - 74cm, Rękawa od pachy w dół - 54cm ![]()
![]() ![]() Edytowane przez jerome25rothen Czas edycji: 2010-08-10 o 15:05 |
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
Może komuś rozmiary się przydadzą
Wymiary podane bez rozciągania. Wyglądają identycznie jak na zdjęciach katalogowych. Załącznik 3321781 1) A&F: Calamity Pond, kolor: Blue, rozmiar: L Nie napisze nic o nich bo nie ja je nosze ale prezentują się nawet fajnie. Mogły by mieć tylko trochę krótsze nogawki, ale to już kwestia gustu. Załącznik 3321779 2) Hollister: Leucadia, kolor: Light Green, rozmiar: L Jeśli chodzi o opis to to samo co wyżej ![]() Załącznik 3321780
|
#190 |
|
Raczkowanie
|
Oj rozpieszczasz Eary swojego TŻ
|
|
|
|
#191 |
|
Raczkowanie
|
witam , pomozcie ...
przymierzam sie do spodni z afa , pewnei model remsen... , zastanawiam sie nad rozmiarowka. Normalnie np levisy nosze 32/32 , kiedys ktos mi powiedzial ,ze z hco powinienem wziac rozmiar w pasie mniejsze , wzialem 30/32, byly za male , wywnioskowalem ,ze 31/32 bylby ok , pytanie czy rozmiarowka spodni z afa rowna jest tej z hco z gory dzieki za podpowiedz |
|
|
|
#192 |
|
Raczkowanie
|
Koszula ABERCROMBIE Summit Rock L
Kolor:crem brown pinstripe Szerokość pod pachami:55 cm Szerokość w ramionach:43 cm Szerokość na dole:53 cm Długość po plecach od wszycia kołnierzyka:76 cm Rękaw długość wewnętrzna/zewnętrzna:58 cm/75 cm |
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
gothics mountain
zielona XL świetny kolor i oczywiście bardzo przyjemna
Edytowane przez majade Czas edycji: 2011-02-25 o 11:58 |
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam tą koszulkę dla brata i chłopaka
bo jest świetna. Dla chłopaka wzięłam XL a dla brata M Bratu koszulka na maksa sie podoba a chłopakowi nie ![]() Wrzucam wymiary XL bo M lezy u brata ale jak by ktoś chciał wymiary to mogę wrzucić kiedyś ![]() koszulka A&F: Hurricane Mountain, kolor: White, rozmiar: XL Załącznik 3332152Załącznik 3332153
|
#195 |
|
Raczkowanie
|
Emerald Cove
Rozmiar M Szerokość: Klatka - 54cm, Dół - 48cm Długość: Całkowita - 69cm, Rękawa od pachy w dół - 54cm ![]() Bokserki Rozmiar L Szerokość w pasie: 43,5 cm Długość: 40,5 cm ![]() Daley Ranch Rozmiar M Szerokość: Klatka - 50cm Dół - 47cm Długość:70cm ![]() Jack Creek Rozmiar M Szerokość: Klatka - 50cm Dół - 49cm Długość:75cm
![]() ![]() Edytowane przez jerome25rothen Czas edycji: 2010-08-16 o 23:32 |
|
|
|
#196 |
|
Zadomowienie
|
Spodenki Hollister
Rozmiar 30 i 31 oraz t-shirty rozm. S |
|
|
|
#197 |
|
Raczkowanie
|
Jackrabbit Trail
Rozmiar-XL Kolor-SHOWN IN Turquoise Długość 73 cm Szerokość pod pachami 55 cm |
|
|
|
#198 |
|
Raczkowanie
|
Rozmiar M
Szerokość: Klatka - 54cm, Dół - 47cm Długość: Całkowita - 68cm, Rękawa od pachy w dół - 57cm
|
#199 |
|
Rozeznanie
|
Wklejam klapki dla mojego TŻ-ta.
Wzięłam rozmiar M. Z moich pomiarów (a nie umiem mierzyć butów) wychodzi, że mają ok.28,5 cm. Za tydzień okaże się, czy trafiłam z rozmiarem. ![]() |
|
|
|
#200 |
|
Przyczajenie
|
Koszula Shaw Pond
Rozmiar L Szerokość pod pachami:54,5 cm Szerokość w ramionach:43 cm Szerokość na dole:50 cm Długość po plecach od wszycia kołnierzyka:76 cm Rękaw długość wewnętrzna/zewnętrzna:7 cm/23,5 cm |
|
|
|
#201 |
|
Raczkowanie
|
Heritage Leather Flip Flops
Rozmiar: M Długość: 28,5cm Szerokość góra: 11cm Szerokość dół: 9cm ![]() Baker Mountain Shown in olive Rozmiar: XL Długośc: 75cm Szerokość: 54cm ![]() Polecam tego Tshirta. Wygląda rewelacyjnie. Indian Pass Shown in turquoise Rozmiar: XL Długość: 74cm Szerokość: 55cm ![]() To polo też radzę łapać, jak się pojawi. Ten zestaw kolorów wyglada świetnie w realu. Seward Range Shown in camo Rozmiar: 32 W pasie: 44cm Dł. całkowita : 57cm Szerokość nogawki na płasko: 33cm ![]() Szorty Camo takie sobie... Redfield Jacket Rozmiar: L Długość: 75cm Szerokość pod pachami/na dole: 56cm Długość rękawa od barku: 72cm Długość rękawa od pachy: 58cm ![]() Kurtka prezentuje się jak na zdjęciu. Wykończenia skórzane, metalowe guziki. Edytowane przez Maciej_WAWA Czas edycji: 2010-08-28 o 00:09 |
|
|
|
#202 |
|
Przyczajenie
|
Witam
![]() Mam zamiar kupic Remsen Slim Straight or The Rollins Skinny. I nie moge sie zdecydowac moze ktos wie czym sie roznia itp chodzi mi o te najciemniejsze dzieki |
|
|
|
#203 |
|
Rozeznanie
|
The Rollins Skinny | rinse
![]() Wymiary (32x34): szerokość w pasie - 43 długość całkowita mierzona z boku/długość wewnętrzna nogawki - 112/86 szerokość nogawki w udzie/kolanie/na dole - 28/21/18,5 Edytowane przez emc Czas edycji: 2011-03-05 o 18:34 |
|
|
|
#204 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Polecam podobne, trochę bardziej mi się podoba. Nie ma go jednak narazie w clearance.
|
|
#205 |
|
Raczkowanie
|
Harrison Jacket Khaki
Rozmiar: L Długość: 69~70cm Szerokość pod pachami: 55cm Szerokość na dole: 47cm Dł. rękawa od pachy: 58cm Dł. rękawa od barku: 72cm Edytowane przez Maciej_WAWA Czas edycji: 2010-09-16 o 13:33 |
|
|
|
#206 |
|
Raczkowanie
|
Bluza Abercrombie SOUTHSIDE TRAIL
Rozmiar L Szerokość pod pachami 56 cm Szerokość na dole 47 cm Długość od wszycia kaptura 67 cm Rękaw wewnętrzny/zewnętrzny 60/77 Kolor NAVY Bluza jest super i ma bardzo wyraźny styl vintage (liczne przetarcia,dziury i przebarwienia) Ps.Przepraszam za jakość zdjęć,ale były robione telefonem... |
|
|
|
#207 |
|
Raczkowanie
|
Koszula Abercrombie ROLLINS POND
Rozmiar L Kolor biała w niebieskie paski Szerokość od pachy do pachy 58 cm Długość rękawa od ramienia 77 cm Długość od wszycia kołnierzyka 76 cm Obwód kołnierzyka 43 |
|
|
|
#208 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie sprawiłem sobie wodę Abercrombie Cologne PROOF 30 ml,tak trochę w ciemno bo nie znam tego zapachu.Woda dopiero do mnie idzie,a jestem ciekawy czy ktoś ma taką i czy to fajny zapach?Link do aukcji:
http://allegro.pl/abercrombie-cologn...249082633.html Pozdrawiam-Rafał! |
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
mój chłopak miał ta wode ... zapach jak dla mnie świetny
ale to kwestia gustu wiec jak dostaniesz to sam ocenisz... na woda była na stronie po 9,99$ swojego czasu
|
#210 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki Eary Grel!Jesteś niezastąpiona!!!
Pozdrawiam! |
|
Nowe wątki na forum Szafa - komentarze
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.

papier robi furore