|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#3631 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 145
|
Dot.: Br±zowow³ose farbowane :)
Dziêkujê Lenka. Mo¿e jeszcze kto¶ siê wypowie co do planowanego przeze mnie koloru?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3632 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 942
|
Ze swojej strony mogê jeszcze dodaæ, ¿e mo¿e warto siê wybraæ do sklepu z artyku³ami fryzjerskimi - tam maj± i farby, i szampony koloryzuj±ce, a przy profesjonalnym produkcie jest wiêksza szansa, ¿e na g³owie bêdziesz mia³a dok³adnie to, co sobie zaplanowa³a¶.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3633 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 846
|
kurcze dzieczyny poszukuje jakiegos fajnego sredniego brazu (bron boze nie czarnego)
jestem obecnie po dekoloryzacji wiec mile widziany jasniejszy odcien .. tak zeby wyszed³ taki sredni ![]() no marzy³by mi sie taki karmelowy sredni braz.. ![]() ![]() nie chce byc ruda.. chce zeby widocznie by³ to braz ale zeby mia³ cos karmelu w sobie ![]()
#3634 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 74
|
Cytat:
ja ju¿ za chwilkê farbujê karmelkiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3635 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 302
|
Cytat:
![]() Ja w ci±zy farbowa³am w³osy, przecie¿ tej farby siê nie wdycha prosto z pojemnika, a na w³osach jej a¿ tak bardzo nie czuæ.. Chemikalia przez skórê g³owy?? Tak samo jak chemikalia z lakieru do paznokci, detergentów, spaliny samochodów.. No niestety, nie da siê tego unikn±æ ![]() a ¿eby nie by³o OT - muszê przyciemniæ w³oski, mam rozja¶niane.. Baleyage.. Szukam czego¶ co to równo pokryje ![]() ![]()
![]() |
#3636 |
Zakorzenienie
|
enigmatic- pokaz sie jak zrobisz "
![]()
#3637 |
Rozeznanie
|
Proszimy o fotki. I napisz jaka farba dok³adnie farbowa³as??
#3638 |
Raczkowanie
|
Fotki postaram siê umiescic dzi¶ tego wieczoru . , ale szczerze zadowolona zbytnio nie jestem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3639 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 145
|
Dziêkujê. Rzeczywi¶cie siê wybiorê. Moim problemem jest pozbycie siê rudo¶ci i otrzymanie do¶æ ch³odnego, jasnego do ¶redniego br±zu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3640 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny,
Pomó¿cie, mi dobraæ farbê fryzjersk±, kolor i nr jesli potraficie, do tego br±zu za³±czonego na zdjêciu. Prosze.
#3641 |
Zakorzenienie
|
ale sliczny sredni braz na opakowaniu
![]() chcia³abym taki
![]() |
#3642 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 942
|
Cytat:
jako¶ na dniach bêdê kupowaæ farbkê, i celujê w³a¶nie w taki odcieñ, mam ju¿ wybran± farbê - Evolution, numer to chyba 5NW, ale nie pamiêtam dok³adnie, wiêc jeszcze raz napiszê, jak j± ju¿ kupiê. Ewentualnie Koleston ma bardzo podobne odcienie. Kolorek ¶liczny, taki g³êboki, czekoladowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3643 |
Raczkowanie
|
Tak wiêc , o to co wysz³o z farbowania . 1 fotka jest wykonana w ¶wietle sztucznym a 2 kolejne w ¶wietle dziennym . Niestety odcieñ odbiega od tego co na opakowaniu niestety . farba pod tym linkiem http://www.opinie.egospodarka.pl/Pal...raz,46030.html . Zaznaczê , ¿e w³osy farbowa³am po dwukrotnym rozjasnianiu , mo¿e dlatego nie wysz³o a od rozja¶niania mine³o 2 miesi±ce . Zauwa¿my , ¿e pod ¶wiat³em stucznym odcieñ jest znacznie intesywniejszy , ale to i tak nie ten . , ale w ka¿dym razie jest ³adniejszy ni¿ w ¶wietle dziennym . , ale to raczej normalne . Farbowa³am odcieniem Karmelowy br±z .
Edytowane przez enigmatic91 Czas edycji: 2010-11-07 o 13:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#3644 |
Zakorzenienie
|
jakosc straszna .. nic nie widac..
na 1 jakbys mia³a fioletowe
#3645 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 018
|
A mog³aby¶ napisaæ, jak siê ma kolor z opakowania do tego, który masz na g³owie, bo po zdjêciach trudno stwierdziæ
![]() Wyszed³ ciemniejszy, ja¶niejszy, bardziej wpadaj±cy w kasztan czy z³oty? Zimniejszy czy ciep³y?
#3646 |
Raczkowanie
|
ja nie umiem okreslic tego odcienia . pod ¶wiat³em stucznym jest ³adny . mo¿e nie ten z opakowania ale wyglada ladnie tak braz z przeswitem czerwieni , ale w dziennym ¶wietle jest nijaki , nie umiem go okreslic
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3647 | |
Raczkowanie
|
Sozzi, nie mam teraz jak zrobiæ zdjêcia
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Mam Syossa 5-1, rewelacja. Pisa³am w³a¶nie, ¿e wychodzi nieco jak poziom ni¿ej, w³osy s± w dobrej kondycji (rzecz jasna, od¿ywiam i pielêgnujê, ale to przecie¿ oczywisto¶æ), ³adnie siê b³yszcz±, nie mogê narzekaæ ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Martencja24 Czas edycji: 2010-11-08 o 08:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamiêci legnie rok Serce mnie nie boli, rêce ci±gle zdolne do po¶wiêceñ s± Oczy trochê senne, wszystkie moje drogi wiod± w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3649 |
Zakorzenienie
|
Martencja 5-1 to jasny braz ?
![]() no ja jestem obecnie ruda ;-) uda³o mi sie pozbyc czerni teraz moge na³ozyc jakis ³adny brazik tyle ze nie wiem czy nie wyjdzie mi za ciemny.. bo najpierw dekoloryzowa³am na ca³osci a pozniej na samej kitce robi³am k±piel rozjasniaj±c± ![]() szczerze to nie wiem czy nie pokusze sie o profesjonalna farbe.. mysla³am nawet o 8.1 ale nie wiem czy to nie przesada ![]() wiem ze z prof. nie zejde nizej niz na poziom 7
![]() |
#3650 |
Rozeznanie
|
oj widze tu jakie¶ niedobre wró¿by. Ale ja wam powiem ¿e s± osoby co maj± du¿o w³osów grubych i gêstych i farbowania im nie szkodza. A nawet i osoby ca maja zwyczajne wlosy to po farbowaniu taki wlos jest w lepszym stanie. Mnie fryzjerka pwoeidziala ze jesli ktos nie zmienia diametralnie koloru. Czyli szatynka farbuje na braz to mozna spokojnie co miesiac odswiezac sobie kolor
![]()
#3651 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 570
|
dziewczyny przepraszam ze siê tak wtr±cê ale nie chce zakladac nowego watku a na innym nie moge sie doczekac odpowiedzi wiec sprobuje tutaj,
czy farbowala ktoras z was farba syoss kasztanowy braz? mam rozjasnione wlosy do miodowego blondu i zastanawiam sie jak ten kolorek wyjdzie. W sumie farbka juz zakupione tylko boje sie ze wyjdzie czerwona poswiata ;/ albo jakis sraczkowaty, wiec prosilabym o zdjecia jesli to nie problem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3652 |
Zakorzenienie
|
no kasztanowy braz wed³ug mnie jak najbardziej moze wyjsc z czerwona poswiata
#3653 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 239
|
Cytat:
Masz racje, przykladem tego jest moja mama i babcia. Obie posiadaczki dlugich wlosow, rozjasniaja je na blond od lat kilkunastu/kilkudziesieciu . Kazdy fryzjer jest zdziwiony,ze maja tak geste i zdrowe wlosy. Po prostu geny Szkoda tylko,ze ja ich nie odziedziczylam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3654 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 282
|
Farbowa³y¶cie mo¿e JASNY MAHOÑ OPALIZUJ¡CY??? Z Garniera?? Bo siê przymie¿am do niego, niby wychodzi ³adny br±z.
#3655 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 570
|
a nikt nie ma fotek?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3656 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 14 974
|
to ja wrzuce moje wlosy po Schwarzkopf Natural & Easy 560
|
![]() ![]() |
![]() |
#3657 |
Zakorzenienie
|
goldika swietnie ci w brazie
![]() duzo lepiej niz blond ![]()
#3658 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3659 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 14 974
|
dzieki
![]() ![]() Cytat:
![]() rzadko farba wychodzi tak jak na opakowaniu, tego sie spodziewalam dlatego wybralam kaszmirowy jasny braz bo wiedzialam ze wyjdzie ciemniejszy. wystarczy poczytac fora ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3660 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:52.