Br±zowow³ose farbowane :) - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury

Notka

Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2010-11-05, 16:54   #3631
yoga
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 145
Dot.: Br±zowow³ose farbowane :)

Dziêkujê Lenka. Mo¿e jeszcze kto¶ siê wypowie co do planowanego przeze mnie koloru?
yoga jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-11-05, 18:39   #3632
Lenka87
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 942

Ze swojej strony mogê jeszcze dodaæ, ¿e mo¿e warto siê wybraæ do sklepu z artyku³ami fryzjerskimi - tam maj± i farby, i szampony koloryzuj±ce, a przy profesjonalnym produkcie jest wiêksza szansa, ¿e na g³owie bêdziesz mia³a dok³adnie to, co sobie zaplanowa³a¶.
Lenka87 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-11-05, 19:03   #3633
Mini1991
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 846

kurcze dzieczyny poszukuje jakiegos fajnego sredniego brazu (bron boze nie czarnego)
jestem obecnie po dekoloryzacji wiec mile widziany jasniejszy odcien .. tak zeby wyszed³ taki sredni
no marzy³by mi sie taki karmelowy sredni braz.. polecacie cos?
nie chce byc ruda.. chce zeby widocznie by³ to braz ale zeby mia³ cos karmelu w sobie
Stary 2010-11-05, 19:28   #3634
enigmatic91
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 74

Cytat:
Napisane przez Mini1991 Poka¿ wiadomo¶æ
kurcze dzieczyny poszukuje jakiegos fajnego sredniego brazu (bron boze nie czarnego)
jestem obecnie po dekoloryzacji wiec mile widziany jasniejszy odcien .. tak zeby wyszed³ taki sredni
no marzy³by mi sie taki karmelowy sredni braz.. polecacie cos?
nie chce byc ruda.. chce zeby widocznie by³ to braz ale zeby mia³ cos karmelu w sobie

ja ju¿ za chwilkê farbujê karmelkiem
enigmatic91 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-11-05, 19:45   #3635
efelineczka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 302

Cytat:
Napisane przez DarkNoir Poka¿ wiadomo¶æ
No ok, a os³abienie w³osów podczas ci±¿y? Czy chemiczna farba nie os³abi ich jeszcze bardziej?
kochana, jakie os³abienie w³osów w czasie ci±¿y?? W³a¶nie w takim okresie to ma siê w³osy jak marzenie
Ja w ci±zy farbowa³am w³osy, przecie¿ tej farby siê nie wdycha prosto z pojemnika, a na w³osach jej a¿ tak bardzo nie czuæ.. Chemikalia przez skórê g³owy?? Tak samo jak chemikalia z lakieru do paznokci, detergentów, spaliny samochodów.. No niestety, nie da siê tego unikn±æ

a ¿eby nie by³o OT - muszê przyciemniæ w³oski, mam rozja¶niane.. Baleyage.. Szukam czego¶ co to równo pokryje Mo¿e co¶ polecicie? Farbowa³am w niedzielê farb± ce-ce, przetrzyma³am j± i.. ju¿ nie mam ¶ladu po niej na g³owie
Stary 2010-11-05, 21:13   #3636
Mini1991
Zakorzenienie

enigmatic- pokaz sie jak zrobisz "
Stary 2010-11-05, 22:02   #3637
ineska1986
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 648
GG do ineska1986

Cytat:
Napisane przez enigmatic91 Poka¿ wiadomo¶æ
ja ju¿ za chwilkê farbujê karmelkiem
Proszimy o fotki. I napisz jaka farba dok³adnie farbowa³as??

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2010-11-05, 23:26   #3638
enigmatic91
Raczkowanie

Fotki postaram siê umiescic dzi¶ tego wieczoru . , ale szczerze zadowolona zbytnio nie jestem . £udzê siê tym , ¿e mo¿e po kilku zmyciach odcieñ w³osów stanie siê ja¶niejszy . a by³am tak napalona tym odcieniem .
Stary 2010-11-06, 06:56   #3639
yoga
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 145

Dziêkujê. Rzeczywi¶cie siê wybiorê. Moim problemem jest pozbycie siê rudo¶ci i otrzymanie do¶æ ch³odnego, jasnego do ¶redniego br±zu.
yoga jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-11-06, 09:59   #3640
nusia1987
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 242
GG do nusia1987

Dziewczyny,
Pomó¿cie, mi dobraæ farbê fryzjersk±, kolor i nr jesli potraficie, do tego br±zu za³±czonego na zdjêciu. Prosze.
Stary 2010-11-06, 10:06   #3641
Mini1991
Zakorzenienie

ale sliczny sredni braz na opakowaniu
chcia³abym taki
Stary 2010-11-06, 14:57   #3642
Lenka87
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 942

Cytat:
Napisane przez nusia1987 Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny,
Pomó¿cie, mi dobraæ farbê fryzjersk±, kolor i nr jesli potraficie, do tego br±zu za³±czonego na zdjêciu. Prosze.

jako¶ na dniach bêdê kupowaæ farbkê, i celujê w³a¶nie w taki odcieñ, mam ju¿ wybran± farbê - Evolution, numer to chyba 5NW, ale nie pamiêtam dok³adnie, wiêc jeszcze raz napiszê, jak j± ju¿ kupiê. Ewentualnie Koleston ma bardzo podobne odcienie.
Kolorek ¶liczny, taki g³êboki, czekoladowy
Lenka87 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-11-07, 13:18   #3643
enigmatic91
Raczkowanie

Tak wiêc , o to co wysz³o z farbowania . 1 fotka jest wykonana w ¶wietle sztucznym a 2 kolejne w ¶wietle dziennym . Niestety odcieñ odbiega od tego co na opakowaniu niestety . farba pod tym linkiem http://www.opinie.egospodarka.pl/Pal...raz,46030.html . Zaznaczê , ¿e w³osy farbowa³am po dwukrotnym rozjasnianiu , mo¿e dlatego nie wysz³o a od rozja¶niania mine³o 2 miesi±ce . Zauwa¿my , ¿e pod ¶wiat³em stucznym odcieñ jest znacznie intesywniejszy , ale to i tak nie ten . , ale w ka¿dym razie jest ³adniejszy ni¿ w ¶wietle dziennym . , ale to raczej normalne . Farbowa³am odcieniem Karmelowy br±z .

Edytowane przez enigmatic91
Czas edycji: 2010-11-07 o 13:19
Stary 2010-11-07, 14:05   #3644
Mini1991
Zakorzenienie

jakosc straszna .. nic nie widac..
na 1 jakbys mia³a fioletowe
Stary 2010-11-07, 14:40   #3645
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 018

A mog³aby¶ napisaæ, jak siê ma kolor z opakowania do tego, który masz na g³owie, bo po zdjêciach trudno stwierdziæ
Wyszed³ ciemniejszy, ja¶niejszy, bardziej wpadaj±cy w kasztan czy z³oty? Zimniejszy czy ciep³y?

Ka¿dy szuka swojego miejsca na ¶wiecie,
gdzie czu³by siê tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-11-07, 19:24   #3646
enigmatic91
Raczkowanie

ja nie umiem okreslic tego odcienia . pod ¶wiat³em stucznym jest ³adny . mo¿e nie ten z opakowania ale wyglada ladnie tak braz z przeswitem czerwieni , ale w dziennym ¶wietle jest nijaki , nie umiem go okreslic , zimny kasztan ? , naprawdê jestem zawiedziona . Przynajmniej moje w³osy s± w dobrym stanie , wgl dziewie sie , ¿e po 2x krotnym rozja¶nianiu s± wporz±dku , nie krusza siê , nie ³ami± , nie s± suche , wygl±daj± zdrowo , moja kole¿anka a¿ sie dziwi , ¿e one tak fajnie wygl±daj± . , a farbuje je od 1 klasy gimnazjum dosc czesto bo lubiê zmiany . Spróbujê je za jaki¶ czas znowu je zafarbowac na jaki¶ jasny . Tak mi sie zamarzy³ ten kolor .
Stary 2010-11-08, 08:33   #3647
Martencja24
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 138
GG do Martencja24 Send a message via Skype™ to Martencja24

Cytat:
Napisane przez sozzi Poka¿ wiadomo¶æ
prosze o fotki !! by³abym wdziêczna!
Sozzi, nie mam teraz jak zrobiæ zdjêcia wiêc wszystko co mogê powiedzieæ, to ¿e kolorek wyszed³ piêknie, ciutek siê 'wyp³uka³', je¶li tak mo¿na nazwaæ doj¶cie do koloru pani z opakowania (powa¿nie), tudzie¿ nieco zakrawa na kolor z poziomu ni¿ej 4-1. Jestem zadowolona

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Cytat:
ale sliczny sredni braz na opakowaniu
chcia³abym taki

Mam Syossa 5-1, rewelacja. Pisa³am w³a¶nie, ¿e wychodzi nieco jak poziom ni¿ej, w³osy s± w dobrej kondycji (rzecz jasna, od¿ywiam i pielêgnujê, ale to przecie¿ oczywisto¶æ), ³adnie siê b³yszcz±, nie mogê narzekaæ dodam jeszcze, ¿e i ja mia³am w³oski rozja¶niane, st±d moja 'przesadna' troska o ich stan, ale jestem b. zadowolona z tego jak przyjê³y i jak trzymaj± kolor chcia³am wpierw Brillance naturalny br±z, ale na z³o¶æ w ¿adnym Rossmannie i Super Pharmie nie mieli. Chyba wysz³o mi to na dobre

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Cytat:
ja nie umiem okreslic tego odcienia . pod ¶wiat³em stucznym jest ³adny . mo¿e nie ten z opakowania ale wyglada ladnie tak braz z przeswitem czerwieni , ale w dziennym ¶wietle jest nijaki , nie umiem go okreslic , zimny kasztan ? , naprawdê jestem zawiedziona . Przynajmniej moje w³osy s± w dobrym stanie , wgl dziewie sie , ¿e po 2x krotnym rozja¶nianiu s± wporz±dku , nie krusza siê , nie ³ami± , nie s± suche , wygl±daj± zdrowo , moja kole¿anka a¿ sie dziwi , ¿e one tak fajnie wygl±daj± . , a farbuje je od 1 klasy gimnazjum dosc czesto bo lubiê zmiany . Spróbujê je za jaki¶ czas znowu je zafarbowac na jaki¶ jasny . Tak mi sie zamarzy³ ten kolor .
Ojej, a¿ w³osy mi siê je¿±, jak czytam co piszesz Z w³asnego do¶wiadczenia powiem Ci jedno, jak tak czêsto lubisz zmieniaæ kolor i to na dodatek zwyk³± Palette (ju¿ chocia¿by Brillance, albo te 10-minutowe!), to obawia³abym siê, ¿e za chwilê mo¿e byæ o 'jedno farbowanie za du¿o'.... w³osy tego zwyczajnie w pewnym momencie nie zdzier¿±, a zmasakrowanych w³osów nie uratujesz ju¿ - uwierz mi na s³owo !! Wiêc proszê, nie zmieniaj non stop koloru w³osów, a je¶li ju¿, zainwestuj w jak±¶ farbê z górnej pó³ki, koszt jednej = kilka sklepowych, ale je¶li ci±gle lubisz eksperymentowaæ, to siê zwróci, a i w³oski Ci za to podziêkuj± I uwa¿aj na farbowanie jasnym na w³osy spalettowane - mo¿e wyj¶æ Ci co¶ z pogranicza czerni i ciemnego-nieokre¶lonego koloru

Edytowane przez Martencja24
Czas edycji: 2010-11-08 o 08:35
Martencja24 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-11-08, 09:00   #3648
DarkNoir
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 328
GG do DarkNoir

Cytat:
Ciesz siê w³osami, póki je masz

Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul

DarkNoir jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-11-08, 09:25   #3649
Mini1991
Zakorzenienie

Martencja 5-1 to jasny braz ?
no ja jestem obecnie ruda ;-) uda³o mi sie pozbyc czerni teraz moge na³ozyc jakis ³adny brazik
tyle ze nie wiem czy nie wyjdzie mi za ciemny..
bo najpierw dekoloryzowa³am na ca³osci a pozniej na samej kitce robi³am k±piel rozjasniaj±c±
szczerze to nie wiem czy nie pokusze sie o profesjonalna farbe.. mysla³am nawet o 8.1 ale nie wiem czy to nie przesada
wiem ze z prof. nie zejde nizej niz na poziom 7
Stary 2010-11-08, 09:27   #3650
ineska1986
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 648
GG do ineska1986

oj widze tu jakie¶ niedobre wró¿by. Ale ja wam powiem ¿e s± osoby co maj± du¿o w³osów grubych i gêstych i farbowania im nie szkodza. A nawet i osoby ca maja zwyczajne wlosy to po farbowaniu taki wlos jest w lepszym stanie. Mnie fryzjerka pwoeidziala ze jesli ktos nie zmienia diametralnie koloru. Czyli szatynka farbuje na braz to mozna spokojnie co miesiac odswiezac sobie kolor
Stary 2010-11-08, 12:32   #3651
Asia221
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 570

dziewczyny przepraszam ze siê tak wtr±cê ale nie chce zakladac nowego watku a na innym nie moge sie doczekac odpowiedzi wiec sprobuje tutaj,

czy farbowala ktoras z was farba syoss kasztanowy braz? mam rozjasnione wlosy do miodowego blondu i zastanawiam sie jak ten kolorek wyjdzie. W sumie farbka juz zakupione tylko boje sie ze wyjdzie czerwona poswiata ;/ albo jakis sraczkowaty, wiec prosilabym o zdjecia jesli to nie problem
Asia221 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-11-08, 13:48   #3652
Mini1991
Zakorzenienie

no kasztanowy braz wed³ug mnie jak najbardziej moze wyjsc z czerwona poswiata
Stary 2010-11-08, 15:25   #3653
paryzanka202
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 239

Cytat:
Napisane przez ineska1986 Poka¿ wiadomo¶æ
oj widze tu jakie¶ niedobre wró¿by. Ale ja wam powiem ¿e s± osoby co maj± du¿o w³osów grubych i gêstych i farbowania im nie szkodza. A nawet i osoby ca maja zwyczajne wlosy to po farbowaniu taki wlos jest w lepszym stanie. Mnie fryzjerka pwoeidziala ze jesli ktos nie zmienia diametralnie koloru. Czyli szatynka farbuje na braz to mozna spokojnie co miesiac odswiezac sobie kolor

Masz racje, przykladem tego jest moja mama i babcia. Obie posiadaczki dlugich wlosow, rozjasniaja je na blond od lat kilkunastu/kilkudziesieciu . Kazdy fryzjer jest zdziwiony,ze maja tak geste i zdrowe wlosy. Po prostu geny
Szkoda tylko,ze ja ich nie odziedziczylam
paryzanka202 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-11-08, 20:30   #3654
Kropek90
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 282

Farbowa³y¶cie mo¿e JASNY MAHOÑ OPALIZUJ¡CY??? Z Garniera?? Bo siê przymie¿am do niego, niby wychodzi ³adny br±z.

--> To ju¿!
Kropek90 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-11-09, 10:40   #3655
Asia221
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 570

a nikt nie ma fotek?
Asia221 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-11-09, 11:24   #3656
goldika
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 14 974

to ja wrzuce moje wlosy po Schwarzkopf Natural & Easy 560
goldika jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-11-09, 11:45   #3657
Mini1991
Zakorzenienie

goldika swietnie ci w brazie
duzo lepiej niz blond
Stary 2010-11-09, 12:09   #3658
enigmatic91
Raczkowanie

Cytat:
duzo lepiej niz blond

czy ja wiem ? na awatarze wygl±da lepiej . A ten odcien to Kaszmirowy Jasny Br±z ? , bo mam wra¿enie ¿e nie wyszed³ , ale to mo¿e mi siê wydajê .
Stary 2010-11-09, 12:15   #3659
goldika
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 14 974

Cytat:
duzo lepiej niz blond
dzieki czuje sie tez lepiej w takim kolorze
Cytat:
czy ja wiem ? na awatarze wygl±da lepiej . A ten odcien to Kaszmirowy Jasny Br±z ? , bo mam wra¿enie ¿e nie wyszed³ , ale to mo¿e mi siê wydajê .
na avatarze mam kolor przejsciowy ktory byl brazem ale ze farbowalam wlosy ktore wieeeleee lat katowane byly rozjasniaczem to szybko sie wyplukal. kolor na avku zszedl do odcienia rudo-zielonego. (TAK byly zielone tony)
rzadko farba wychodzi tak jak na opakowaniu, tego sie spodziewalam dlatego wybralam kaszmirowy jasny braz bo wiedzialam ze wyjdzie ciemniejszy. wystarczy poczytac fora ja jestem zadowolona.
goldika jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-11-09, 12:21   #3660
enigmatic91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez goldika Poka¿ wiadomo¶æ
dzieki czuje sie tez lepiej w takim kolorze

na avatarze mam kolor przejsciowy ktory byl brazem ale ze farbowalam wlosy ktore wieeeleee lat katowane byly rozjasniaczem to szybko sie wyplukal. kolor na avku zszedl do odcienia rudo-zielonego. (TAK byly zielone tony)
rzadko farba wychodzi tak jak na opakowaniu, tego sie spodziewalam dlatego wybralam kaszmirowy jasny braz bo wiedzialam ze wyjdzie ciemniejszy. wystarczy poczytac fora ja jestem zadowolona.
Ano chyba , ¿e tak . Najwa¿niejsze , ¿e Tobie siê podoba . Ja po prostu mia³am takie wra¿enie . Ja jestem po dwukrotnym rozja¶nianiu , chcia³am wrócic do jakiego¶ jasnego odcienia bo wcze¶niej zawsze farbowa³am na ciemne odcienie i jakos chcia³am wrócic do jasnych , nawet na³o¿y³am taki karmelek ( by³ jasny br±z) , ale te¿ wyszed³ ciemniejszy , a szkoda . Zielone tony , heh . ja mia³am prawie ró¿owe xD
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:52.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.