|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#4651 | ||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 312
|
Dot.: Br±zowow³ose farbowane :)
Cytat:
No to faktycznie uciekaj od Palette w sumie mamu¶ka równie¿ mnie przed ni± przestrzega³a. I Ty jeszcze narzekasz na cerê mówi±c o sporadycznych krostkach ![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
¦wietny wyszed³ Ci ten kolor ![]() Ciekawe czy na mój sprany by taki wyszed³... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4652 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 972
|
ale w Rossmanie widzialam tez nowy odcien z Garniera .
Garnier Nutrisse- Ciemna czekolada ![]() ![]() a jak mi sie nie spodoba to bede szukala w Garnierze roznych ciemnych odcieni moze znajde wkoncu jakis sliczny ![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
a jak myslisz np jak bym same odrosty robila np Garnierem - ciemny braz a Garnier sie szybko wymywa > a tak raz na 3 badz 4 miesiace jakims cieplym brazem np z Castinga to miala bym fajny efekt ciemnych wlosow a w sloncu ladny delikatny cieply polysk? ![]() wiem wiem kombinuje hehe ale ten casting dawala bym tylko na calosc nie na odrosty ;0 w Rossmanie widzialam nowy ladny odcien z castinga- mrozne kakao Edytowane przez ivoncia16 Czas edycji: 2011-07-12 o 20:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4653 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie znam tej farby wiêc ciê¿ko mi siê wypowiadaæ. Ale tymi odcieniami którymi farbujemy czyli br±zy, czekolady itp nie zrobisz sobie du¿ej krzywdy nawet je¶li Ci siê nie spodoba, bo uznasz, ¿e to nie to, wrócisz do tej farby któr± farbowa³a¶ do tej pory ![]() Bo przekonaæ kobietê do czego¶ innego, która sobie co¶ uroi³a, wiem z w³asnego do¶wiadczenia, jest niewykonalne ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
A sama nawi±za³a¶ do tej farby, nie skusisz siê? Ja co¶ kojarzê, ¿e raz ni± zafarbowa³am, jak mia³am odrost po tej czekoladzie chyba z 3go zdjêcia co ju¿ zamieszcza³am, i by³am zadowolona, tyle, ¿e kolor jednak mia³am ja¶niejszy w tedy ni¿ ty teraz ![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- tylko cholera jasna wszystkie te farby wychodz± tak czy tak ciemno, wiêc co by¶ nie wybra³a, a masz ciemny podk³ad wyjd± i tak ciemno, wiêc uwa¿am ¿e ta czekolada by³a by najbezpieczniejsza ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4654 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiesz co ja juz wszystkim farbowalam ![]() poczatkowo wlasnie Palette ktora wysuszyla mi wlosy pozniej Syoss , Joanna i teraz Garnier ![]() jakos Garnier mi pasuje bo najmniej wlosow mi leci podczas mycia glowy po farbowaniu i wlosy sa takie gladziusie i mile ![]() szkoda ze sie wymywa uzywala bym szamponow koloryzujacych ale z moimi wlosami nie da rady slabo mi farba lapie a co dopiero szampon dlatego szampon jedynie na calosc dla odswiezenia koloru aby mocno nie niszczyc ![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
a wiesz ze uzylam pare dni temu tego szatyna mahoniowego ![]() ![]() takze chyba nie pozostaje mi nic innego jak uzywac ciemnych odcieni . ciemna czekolada badz ciemny braz ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
cholera tyle tych odcieni wychodzi, ¿e tego nie ogarniam ![]() Kombinujesz, ale doskonale to rozumiem, bo sama tak mam ![]() Ja na Twoim miejscu jak± farbê by¶ nie wybra³a, to najpierw bym zrobi³a odrost 25-30min, reszta tylko na 5min ¿eby nie przyciemniæ, a daæ ³adny kolor ca³o¶ci. Co by¶ powiedzia³a, na Joannê Multi Cream 39 Orzechowy br±z ? Ja przed fryzjerem siê ni± farbne³am. N pocz±tku by³ szok bo odrost by³ sporo ja¶niejszy od reszty, ale jak siê spiera³ ³adnie to wygl±da³o i nie by³ to ciemny a¿ tak kolor, taki z³amany ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- ciemny br±z nieeeee wychodzi jak czarny, a jak Ci siê wgryzie we w³osy to masakra, pó¼niej graniczy z cudem ¿eby siê dziadostwa pozbyæ. No chyba, ¿e tylko odrost. To by nie by³o a¿ takiej tragedii. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4656 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wlasnie dzis jak szparalam po necie to wpadl mi w oko wlasnie ten orzech podoba mi sie ! i na blogu jednej dziewczyny widzialam jej piekne wloski pisala ze robi wlasnie tym odcieniem ale boje sie ze mi nie chwyci odrostow z Joanny robilam czekoladowym brazem ciemno chwytalo ale na sloncu mialam rudy blask ktorego nie lubie ![]() takze niew iem jak by mi ten orzech wyszedl , a masz moze zdj po nim ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4657 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 672
|
A ja sobie wymy¶li³am taki opalizuj±cy br±z mo¿e byæ z fioletow± po¶wiat±,albo taki mleczny opalizuj±cy br±z i szukam i ca³y czas szukam i nic i ju¿ te¿ mia³am mnóstwo br±zów na g³owie i próbowa³am tysi±ca farb i nigdy nie wychodzi mi to czego szukam i jestem w¶ciek³a
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4658 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() czytalam ze mrozna czekolada Castinga wychodzi z fioletowa poswiata ale nie wiem ile w tym prawdy ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- dobra dziewczynki uciekam leniuchowac ![]() jutro chetnie sie do Was odezwe wkoncu moge z kims porozmawiac o wlosach bo moj chlopak to juz mnie sluchac nie moze hehe ![]() milych snow do jutra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wstawia³am, tyle, ¿e fotka z komórki i nie by³o efektu. Na ¿ywo by³o du¿o ja¶niej. Ja bym na Twoim miejscu spróbowa³a. Po farbowaniu my³am ca³y czas ³eb przeciw³upie¿owym, i kolor siê zrówna³, jak by Ci nadal przeszkadza³, kontrast miêdzy odrostem, a reszt± w³osów, po 2 tyg powtórz farbowanie tylko na odro¶cie, aby farba siê wgryz³a i wsio ![]() Jak Ci siê nie spodoba wrócisz do starego koloru ![]() Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2011-07-12 o 21:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4661 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja uzyska³am taki kolor, ale tak jak pisa³am u fryzjera ![]() Jak siê dowiem na jakich farbach pracuje to dam Ci znaæ ![]() Co do kombinacji z w³osami, to mnie ca³a rodzina nie mo¿e ju¿ s³uchaæ, nawet moja mama, a uwa¿a³am j± za najbardziej cierpliw±, ale ka¿dy ma swoje granice jak widaæ ![]() ![]() Równie¿ k³adê siê do wyrka bo brzuszek musi odpocz±æ. Kolorowych snów ¿yczê dziewczynki, do jutra ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4662 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 20 187
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziêkujê ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4663 | ||
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 634
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4664 | |||
Wtajemniczenie
|
bardzo dziekuje ![]() milo to slyszec ![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Cytat:
hehehehe to widze ze mamy podobnie ![]() moja mama powiedziala ze wysle mnie na jakies leczenie bo ciagle bym o wlosach gadala ![]() ale naprawde mam manie i nie moge sie tego wyzbyc jak wchodze do sklepu to pierwsze co to lece tam gdzie sa odzywki i farby ale ta mania wystapila dopiero wtedy kiedy z blondu przeszlam na ciemne ![]() nie wiem czemu tak ! w domu mam mnustwo odzywek i nawet 4 farby heheh ( Casting- mrozny kasztan Garnier- mrozny kasztan Garnier- ciemna czekolada Garnier - g³êboki mahoniowy szatyn ) ale stwierdzilam ze nie uzyje tego szatyna i mroznego kasztana z Garniera i teraz biedna nie wiem co zrobic z tymi farbkami ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
najpierw to sobie uzyje za 3 tygodnie tej czekoladki ktora mam w domu z Garniera zeby stracic ![]() a potem bede myslala o innej ![]() ale dzieku za rady , jak wroce z wakacji to sie rozgladne za jakims ladnym odcieniem. a ten Orzech Joanny jaka dal poswiate w sloncu? na jaki kolorek sie mienil? ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Cytat:
oooo skoro tyle farbek uzywalas to moze mi cos poradzisz ![]() szukam takiego dosc ciemnego brazu ktory na sloneczku jakos ciekawie by sie mienil np na taka gleboka czekoladke ewentualnie moglby miec jakies takie delitatne przeblyski czerwieni ![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- wiecie co tak sobie pomyslalam ze chyba wroce do tej Joanny multi creme co kiedys robilam ![]() do tego czekoladowego brazu jest minimalnie rudawy ale to nic ![]() nie dosc ze jest tania to tez ladnie sie wloski blyszcza, a po co przeplacac ! skoro to tylko na odrosty a na calosc i tak bede dawala jakies szampony to zniweluja ta rudosc ![]() a moze ktoras z was wie jak wyglada kolor po Joannie multi creame - cynamonowy braz ? tak sie zastanawiam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4665 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4666 |
Wtajemniczenie
|
jest napisane na poprzedniej stronie
![]() ze fryzjerskim Lorealem . |
![]() ![]() |
![]() |
#4667 |
Raczkowanie
|
Pewnie nie pierwsze pytanie tego Typu- ale bardzo proszê o pomoc- co to za kolor - co to za farba, której u¿ywa Herbusiowa?
Z góry dziêkujê za ew. pomoc. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4668 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 577
|
Hej
Ja znowu o tych treskach bo nie mogê ju¿ wybraæ koloru farby dla siebie. A ta stronka hollywoodhair fajna ale niestety nie widaæ w którym kolorze rzeczywi¶cie mi do twarzy czy w ciep³ym czy zimnym brazie a moze jednaj wrocic do blondu. Dlatego chcia³am zapytaæ czy te treski z allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=1703614616 wygladaj± w miare naturalnie by mi pomóc w doborze koloru????? Bêdê bardzo wdziêczna za pomoc |
![]() ![]() |
![]() |
#4669 |
Wtajemniczenie
|
moim zdaniem wygladaja naturalnie
![]() czekoladowy braz mi sie podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4670 |
Zakorzenienie
|
mi te¿ ![]() ale nie s±dzê, aby¶ uzyska³a taki kolor domowym farbowaniem. ivoncia16 kto¶ ju¿ kiedy¶ dodawa³ fotki z Cynamonowego, wychodzi ³adny ciemny br±z z po¶wiat±, ale sama nie mia³am do¶wiadczenia z tym odcieniem, musisz poszukaæ na forum. Mogê tylko dodaæ, ¿e fryzjerka która mi poleci³a Palon± kawê mówi³a, ¿e je¶li nie bêdzie w sklepie w³a¶nie tego odcienia (Palona Kawa) to mogê spokojnie braæ w³a¶nie ten Cynamonowy Br±z bo wychodz± tak samo ... ![]() Chyba by nie wkopywa³a swojej klientki na minê ... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- LINK DO FORUM https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...amonowy+br%B1z i znowu zachorowa³am na ten kolor, uwa¿am, ¿e mój jest za ciemny ;/ wiêc jak mi siê nie bêdzie sp³ukiwa³ do koloru o który mi chodzi³o, znowu przejdê na Joannê ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4671 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
³adny ten cynamon ale mi sie jednak bardziej czekoladowy podoba ![]() na poczatku bede robila tym czekoladowym a jak mi sie znudzi i wloski bede miala troszke jasniejsze to sprobuje tego orzeszka bo na opakowaniu jest bomba ![]() a nie chce miec takiego ogromnego kontrastu dlatego teraz nie uzyje tego orzecha. to powiedz mi prosze jaka mialas poswiate w sloncu po tym orzechowym brazie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4672 |
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- oooo skoro tyle farbek uzywalas to moze mi cos poradzisz ![]() szukam takiego dosc ciemnego brazu ktory na sloneczku jakos ciekawie by sie mienil np na taka gleboka czekoladke ewentualnie moglby miec jakies takie delitatne przeblyski czerwieni ![]() Palette Color&Gloss Gor±ca czekolada,w³a¶ciwie to szmpon,ale mia³am po nim taki efekt jak opisujesz,no i moje w³osy by³y w naprawdê dobrej kondycji po tym szamponie. A ja nadal szukam czego¶ z fioletem i chyba pójdê dzisiaj kupiæ szamponetkê Joanny w kolorze Soczysta ober¿yna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4673 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 20 187
|
Cytat:
![]() Bêdê musia³a spróbowaæ kiedy¶ t± joann± bo jest piêkny, ale na razie zostaje przy mojej farbie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4674 |
Zakorzenienie
|
A czy u¿ywa³y¶cie Loreal Recital Preference M1 Caracas albo M2 Antigua? wydaje mi siê,¿e one moga wyj¶æ z fioletow± po¶wiat±
|
![]() ![]() |
![]() |
#4675 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja robilam Caracas kiedys kladlam na sprana szamponetke z Joanny Kawowy braz .... ooooooo w³asnie ta szamponetka mi wyszla wlasnie z fioletowym polyskiem ![]() i ten Caracas byl takim dosc ciemnym brazem z polyskiem czekoladowo ![]() zaraz poszukam foty jak znajde to wkleje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4676 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 688
|
Cytat:
![]() ![]() Kiedy¶ nawet w jakim¶ w±tku wkleja³am zdjêcie, ale to chyba by³o przed t± awari± wiza¿u ![]()
Edytowane przez DontSaySorry Czas edycji: 2011-07-14 o 12:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4677 |
Wtajemniczenie
|
mam , to jest Caracas na moich wlosach
|
![]() ![]() |
![]() |
#4678 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ooo a masz moze na komputerze gdzies zdj ? ![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- jeszcze Palona kawa miala u mnie taki delikatny fioletowy blysk ![]() zaraz poszperam czy gdzies nie mam zdj w tym kolorku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4679 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 669
|
Cytat:
![]() Bardzo ³adny masz kolor ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, fryzjerka mówi³a, ¿e tym razem szybko mi siê ten br±z wyp³ucze, ale nie my¶la³am, ¿e a¿ w tak zawrotnym czasie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4680 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 688
|
Niestety nie mam...
Znaczy siê- mam tylko ju¿ takie zdjêcie gdzie ten kolor jest sprany. Tak mi siê wydaje przynajmniej, ¿e to ten ![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
![]()
Edytowane przez DontSaySorry Czas edycji: 2011-07-14 o 12:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.