|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#2491 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 785
|
Dot.: Br±zowow³ose farbowane :)
Cytat:
![]() Wyszly mi rude wlosy, ale ta szamponetka sie juz troche zmyla, w miedzyczasie plukalam srebrna plukanka wiec sie troche ten pomarancz uspokoil. Teraz to juz w ogole mam kolor nieokreslony, jak umyje wlosy to porobie jakies fotki ![]() Ale generalnie narazie wlosy sie trzymaja, nie sa mocno zniszczone ![]() Tylko teraz nie wiem co mam zrobic ![]() ![]() ![]() Ogolnie to w takim cieplym kolorze czuje sie koszmarnie ![]() Monika mi po tym blondzie garniera wlasnie rude wyszly ![]() Edytowane przez Papiszynka Czas edycji: 2009-04-13 o 09:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2492 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 060
|
Dobrze, ¿e rudy jest modny
![]() Ten garnier mi wychodzi taki br±z w³a¶nie w rudy wpadaj±cy ale chcia³am troszkê wyrównaæ kolor bo odrosty ju¿ mi bardzo wyja¶nia³y. Nie chce póki co mocno przyciemniaæ w³osów. Ja myje fioletowymi szamponami i ten rudy z odrostów nawet niweluje. Koñczy mi siê niebieski z Joanny ale do castinga dosta³am gratis szampon wiêc dolejê do niego niebieskiej p³ukanki i "bêdzie git" ![]() K³ad³am na sp³ukany mro¼ny be¿ (w³osy takie jasno czekoladowe z przeb³yskami czerwonymi po rozja¶nianiu) wiêc nie na super jasne. Niestety w s³onku odznaczaj± siê ja¶niejsze odrosty a ten garnier trochê je przyciemni³. Mnie siê te w³osy ¶rednio podobaj± bo te g³upie pasemka zawsze wy³a¿± brrr na szczê¶cie faceci to daltoni¶ci a mój to szczególnie zawsze mu siê podobaj± hehe. No ale baby jak to baby ich oczom nic nie umknie ![]() Wellaton poleci³a mi fryzjerka, niestety nie jest dla moich w³osów, potrzebujê 3 opakowania i bardzo mi wysusza. mam chyba uczulenie na niego. Robi³am karmelowa czekolada i wysz³y mi rudo blond. Ale dziewczyny sobie chwal± te farby.
![]() Króliczki ![]() Edytowane przez MonkaIska Czas edycji: 2009-04-13 o 09:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2493 |
Zakorzenienie
|
Modny, nie modny, ja wygladam poprostu koszmarnie
![]() a z T¯ to sie ciesz tylko, mojemu to sie jedynie czarne wlosy podobaja ![]() Ehh, no nie wiem, musze sie z tym przespac i jutro polece po farbe, pewnie kupie ten rozjasniacz i jak nie wyjdzie, to skoncze moja przygode z rozjasnianiem ![]() No to wklejam foty, najbardziej realny kolor jest na ostatnim zdjeciu, czyli w skrocie tam gdzie byl casting ladnie sie rozjasnilo, londa praktycznie nieruszona ![]() Edytowane przez Papiszynka Czas edycji: 2009-04-13 o 10:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2494 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 176
|
jak uzywkac taki kolor wiecie jaka farba??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2495 |
Raczkowanie
|
i taki oba sa baaardzo fajne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2496 |
Raczkowanie
|
a na jaki kolor chcia³aby¶ po³o¿yæ farbê ?
moja kolezanka ma bardzo zblizony do tego drugiego , uzywa³a farby na 24 mycia z palette odcien czekolady (nie pamiêtam dokladnej nazwy;p) bardzo ³adne s± teraz te na 24 mycia casting colors loreala np: http://img.nokaut.pl/p/fe/74/fe74aee...5ce500x500.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#2497 |
Zadomowienie
|
[quote=Papiszynka;11860309]Modny, nie modny, ja wygladam poprostu koszmarnie
![]() a z T¯ to sie ciesz tylko, mojemu to sie jedynie czarne wlosy podobaja ![]() haha to tak jak mojemu ![]() No nie wyszed³ tak ¼le szczególnie na drugim zdjêciu, mo¿e zacznij rozja¶niaæ od po³owy w³osów a potem po 10 minutach na³óz rozja¶niacz tez na górê? Ci faceci :P Mój to tylko ciemne i ciemne ![]() Ufff my kobiety ![]()
![]() |
#2498 | |
Raczkowanie
|
[quote=MonkaIska;11863068]
Cytat:
a ¿eby¶ nie wygl±da³a jak adams ;d to uzywaj balsamu brazujacego lub samoopalacza - ja tak robie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do tego jasna oprawe oczu, henna mi sie zmywa w tempie ekspresowym z brwi i ogolnie wyglada to strasznie nienaturalnie. Jutro wieczorem bede farbowac, napisze jak wrazenia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2500 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2501 |
Raczkowanie
|
tydzien temu pofarbowalam wlosy castingiem br±z i wyszedl prawie czarny . poczeakm az sie troche zmyje. podoba mi sie ta czekoladda z castinga ale wiem ze czekolaa spiera sie na czerwno rudy jeszcze zniose ale czerwony nie
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2502 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2503 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 941
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2504 | |
Zadomowienie
|
[quote=cfaniaras;11863728]
Cytat:
![]() ![]() Ogólnie jestem ¿ó³ta :P Samoopalacze na buzie u mnie nie wchodz± w grê, na czole mam blizne po udezeniu ceg³ówk±:P (ach te dzieci) i przebarwienia.
![]() ![]() |
![]() |
#2505 |
Zakorzenienie
|
To poazadroscic, moj niestety widzi roznice
![]() Ja wlasnie mam fole na glowie, a w folii rozjasniacz joanny na pasemkach. Ledwie 15 min potrzymalam, przy glowie mam biale ![]() ![]() Na to klade ciemny blond londy, wreszcie moze bede wygladac jak czlowiek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2506 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 972
|
A ja polecam nowa farbe palette ta 10min. Moj naturalny kolor w³osów to ciemny braz- wybra³am jasny br±z i wyszed³ ¶wietny kolor(nie ma nic wspolnego z czernia!)
Edit:Papiszynko, ach to domowe rozjasniane ![]() ![]() ![]() Edytowane przez nAtaL!a Czas edycji: 2009-04-14 o 19:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2507 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2508 |
Zakorzenienie
|
Wiem, ze lepiej bylo nie zaczynac od gory, ale sama bym nie dala rady
![]() ![]() Takze generalnie jestem zadowolona, co prawda dalej troche rudo ale to juz za jakis miesiac pofarbuje ![]() ![]() Pierwsze 2 zdjecia po rozjasnianiu, reszta robiona 15 min temu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2509 |
Zadomowienie
|
Papiszynka nie¼le, fajny ten ¶redni blond, wystarczy³a ci jedna farba na ca³e w³osy?
Wiadomo, ¿e jakie¶ tam nierówno¶ci bêd± jak to po rozja¶nianiu. Ogólnie fajny efekt i taki zimny, popielaty na fotkach ten blondzik. Nie wygl±da jak "ufarbowany he³m" ![]() Napisz jeszcze proszê, która to by³a londa czy to ta w czerwonym opakowaniu czy jaka¶ inna. Mo¿e machnê ni± kude³ki :P Na twoich fotkach wygl±da troszkê jak mój naturalny kolor. Mia³abym na jaki¶ czas spokój z odrostami. Dobrze, ze jeste¶ zadowolona bo pewnie znowu folia posz³aby w ruch ![]() Dobra ja wracam malowaæ kaloryfer ![]() ![]()
![]() |
#2510 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie powiem Ci, ze ciezko, moglam kupic 2, mozliwe ze te przeswity w polowie dlugosci to jest wlasnie od niepokrycia farba. Takze jak masz dluzsze wlosy to kup 2. A londa ta zwykla, czerwona, nr 16
![]() ![]() A moj naturalny kolor tez jest bardzo zblizony do tego co mam teraz, tak wiec nie moge sie doczekac odrostow zeby zobaczyc jak to bedzie wygladalo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2511 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2512 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 716
|
Cytat:
Kolor ¶liczny, szkoda, ¿e nie wklei³a¶ jakiejs fotki bez flasha.. Z której serii Ganiera robilas wloski?
![]() |
#2513 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 76
|
Witam Kochane
![]() Ja jakos na dnaich ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2514 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2515 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2516 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 881
|
Hej dziewczyny
![]() a) przede wszystkim jak± farbê wybraæ, aby wyszed³ mi kolor taki jak chce ![]() b) Farbowaæ w domu czy u fryzjerki? Ja nie mam do¶wiadczenia, ale moja mama sobie od lat w³osy farbuje... Poza tym bojê siê, ¿e fryzjerka mnie zafarbuje jakas specjaln± farb± i nie bêdê mog³a potem takiego samego odcienia dobraæ na odrosty... No i do tego mam gdzies 2/5 w³osów u do³u pokrytych reszt± pasemek blond. Czy to siê jako¶ w miare wyrowna? (Tak mi znajoma mówi³a) Poni¿ej zamieszczam zdjêcie moich w³osów w ja¶niejszym i ciemniejszym swietle. (Naprawdê s± gdzie¶ pomiêdzy tymi dwoma zdjêciami) Aha no i zdjêcie koloru jaki chce miec ew. móg³by wyj¶æ trochê ciemniejszy... (chyba ¿e macie inne propozycje? Mnie niestety raczej br±zy z odcieniami czerwieni nie pasuja) EDIT: moje w³osy mog± siê czasem wydawac br±zowe, ale jest to ciemny blond! Edytowane przez Yenes Czas edycji: 2009-04-16 o 19:28 Powód: Przypomnienie sobie czego¶ xD |
![]() ![]() |
![]() |
#2517 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2518 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 20 599
|
mam pytanie, jaka farba najlepiej osignac taka ciemna czekoladke? ze by byly ciemne nie czarne ale polysk mialy taki czekoladowy?
#2519 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 648
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.