|
|||||||
| Notka |
|
| Komputery, telefony, tablety Masz problem z komputerem, telefonem lub tabletem? Potrzebujesz fachowej porady na temat oprogramowania? Masz wiedzę i chcesz pomóc innym? Dołącz. |
| Pokaż wyniki sondy: Który telefon wybrać? | |||
| HTC Wildfire S |
|
17 | 30,36% |
| Samsung Wave Y |
|
1 | 1,79% |
| Sony Ericsson Xperia Neo V |
|
7 | 12,50% |
| Nokia 500 |
|
7 | 12,50% |
| Samsung Galaxy Mini |
|
4 | 7,14% |
| Inny(ale jaki:P) |
|
20 | 35,71% |
| Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Masz problem z wyborem telefonu komórkowego ? Chętnie pomogę :)
Ja się zastanawiam nad nokią 7390 a 6290
i nie wiem która lepsza ? i czy nokia 7390 jest w rzeczywistości duża czy nie ? z góry dziękuje
|
|
|
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze chciałabym się dowiedzieć odnośnie SE W580i
za tą cene opłaca się ?
|
|
|
#273 |
|
BAN stały
|
wiem ze t troche nie do watku ale moze ktos mi pomoze mam nokie n95 i chciala bym laczyc sie bezprzewodowo z netem na kom w domu mam bezprzewodowy net nokia wyszukuje moja siec niestety jest wymagany ode mnie klucz WEP do WLAN i nie bardzo wiem co tam wpisac mogl by mi ktos konkretnie wyjasnic co mam tam wpisac?-net na kom za darmo chce miec na terenie domu.Moze ktos udzieli jasnej odp moze jest jakis inny sposob na polaczenie sie z netem za darmo zebypominac ten klucz?jesli tak to jaki?
|
|
|
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
A jaki telefon polecacie tak do +/- 1000 zł?
Zależy mi na dobrej baterii, dobrym aparacie, w miarę dużej pamięci |
|
|
|
|
#275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chodzi o to żeby to samo wpisać na kompie i to samo na telefonie
|
|
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
mam do wyboru 4 telefony<konczy mi sie umowa w plusie, chce przedłużyć> i nie wiem na ktory sie zdecydowac: Nokia 3110, Nokia 3500, Samsung E250, SE K550i. Który najlepszy??
|
|
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
a max do jakiej pojemności idzie rozbudować krte pamięci w swmsungu u700
|
|
|
|
|
#278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Samsunga e 250 ma moj ojciec jako telefon prosty aczkolwiek z 'bajerem' w postaci aparatu. Mialam okazje pobawic sie nim w ramach testowania, nastepnie uzywalam kilka dni i pokazywalam ojcu. Tani jest jak barszczu a nawet ... nawet. Soniaki - mialam SE dawno temu i ostatnio k800i - cale 3 dni bo mi nerwy siadly ![]() z tych subiektywnie wzielabym Samsunga - on ma nieraz takie sliczne kolory, liliowy jest super. (cena w funtach - okolo 40-50 funtow bez abonamentu oraz zadnych zobowiazan - tzw telefon 'na karte') |
|
|
|
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
a co sadzicie o nokii 5200?
http://www.allegro.pl/item316517105_...k_telekom.html
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
a o nokii 6111 ?
|
|
|
|
|
#281 |
|
Rozeznanie
|
no więc teraz kolejj na mnie
) obecnie posiadam Motorole V3 , lecz mam ochotę na coś nowego , zależy mi przede wszystkim na telefonie z cieniutką obudową , musi mieć koniecznie kartę pamięci czego niestety nie posiada V3. Powinien mieć tez bardzo dobry aparat , bluetooth. To są takie podstawowe informacje dot. mojego wymarzonego cuda Do reszty jestem w stanie się dostosować ,..czekam na odp
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#283 |
|
Raczkowanie
|
Czy moge prosić o opinię na temat telefonu Siemens AL21 .Z góry dziękuję i pozdrawiam
|
|
#284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba się skusze, dobry walkman w telefonie więc nie trzeba już żadnego muzycznego sprzetu
|
|
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam go od 2 tygodni i jest swietny takze polecam
|
|
|
|
|
|
#287 |
|
Zadomowienie
|
O, a ja mam takie pytanie. Mam SE k510i od pół roku, kupiony w salonie nowiutki. Od jakiegoś czasu zdarza się, rzadko na szczęście, że wywalają się animacje w telefonie - dla przykładu podczas wysyłania sms pojawia się taki prostokąt z listem - a zdarzało się że pojawiły się jakieś czarno białe kratki. Albo przy blokowaniu telefonu w górnym rogu powinien być rysunek telefonu a widziałam jakieś krzaki. Ze 2 razy telefon mi się też zrestartował. Tak jak mówię pojawia się to sporadycznie. Czy to soft jest wadliwy czy co innego?
|
|
|
|
|
#288 |
|
Rozeznanie
|
Cześć. Mi się kończy umowa z plusem i przechodzę do Ery.
Mam bardzo dużo telefonów do wyboru : (pokazuję te fajniejsze) LG KE970 Shine ---------> ten mi się najbardziej podoba ![]() Motorola KRZR K1 -----> też super ![]() Nokia 2630 Nokia 5300 Nokia 6131 Nokia 6300 Samsung E250 Samsung J600E Samsung J700 Samsung M300 SE K550i SE K770i SE W200i SE W300i SE W580i SE W880i i jak? |
|
|
|
|
#289 |
|
Raczkowanie
|
Drogi Jacobs37, ja rownież mam pytanie odnośnie telefonów... W chwili obecnej mam ukochanego Samsunga Z300, który od dwóch lat jest niezawodny i ani razu nie miałam z nim problemu... Jednak teraz kończy się umowa i przydaloby się coś nowego. Telefonik sluży mi do rozmów, smsów, słuchania muzyki. W zasadzie zdjęc robię mało, ale dobry aparat potrzebny
w Orange zaproponowano mi Samunga F210, L760, F 300 (ze sporą dopłatą), oraz Nokię 6300, N70... powiem szczerze, że żaden z oferowanych telefonów mnie nie satysfakcjonuję, gdyż chcę lepszy niż mam w chwili obecnej... Więc prośba do Ciebie, co byś polecił? Sony Ericssony odpadają, bo nie lubię ich w obsłudze... ( odpowiadają Nokia, Samsung) Bardzo proszę o pomoc, gdyż nie znam się za bardzo...
|
|
|
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
a co na temat telefonu simens al21
Gdy człowiek przestaje marzyć umiera... Edytowane przez Blue sky Czas edycji: 2008-02-23 o 12:05 Powód: błąd |
|
|
|
|
#291 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
Tez chce do nich przejsc, moj TZ ma tam abo. Mozesz mi powiedziec jaki masz abonament i ile kosztowal Twoj telefon => se k550i?? Dziekuje
|
|
|
#292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i bateria też trzymała bo jakos nie mam ochoty ładować dzien w dzien :P
|
|
|
|
#293 | |||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie powinna sprawiać Ci problemu, jest leciutka i wygodna moim zdaniem J W rozsuwanych modelach nie psują się taśmy, skąd takie informacje ? Jedyny problem może się pojawić jeśli coś się rozreguluje, ale ta Nokia jest solidna więc nie powinny wystąpić takie problemy. Co do obudowy to nie jestem pewien, myślę, że tak, ale nei polecam samodzielnej zmiany, polecam najpierw udać się do jakiegoś komisu i tam popytać. Cytat:
Myślę, że warto wybrać 7390, nie jest aż taka duża a za to bardzo wygodna J Mam obecnie ten telefon, napisałem o nim trochę na swoim blogu, którego niestety jakoś niekoniecznie chce mi się prowadzić, ale o W580i zdążyłem sporo napisać J Generalnie polecam, ale są pewne ALE … Samsung G800 (świetny aparat, karty pamięci) Nokia N82 (świetny aparat, karty pamięci) Nokia N81 (gorszy aparat, ale wbudowane 8GB) Sony Ericsson K850i (bardzo dobry aparat, karty pamięci) Nokia N95 (bardzo dobry aparat, karty pamięci) LG KU990 (dotykowy ekran, karty pamięci, najlepsza kamera) To są telefony z najwyższej półki J Cytat:
K550i jeśli chodzi o aparat i Nokia 5300 jeśli chodzi o muzykę Reszta odpada J Cytat:
Cytat:
Akurat doradziłaś najgorszy z wymienionych telefonów … [quote=Blue sky;6676864]a co sadzicie o nokii 5200? http://www.allegro.pl/item316517105_nokia5200_r ed_fvat_gw12m_look_teleko m.html[/quote] Słabiutki ekranik, ale dobre mp3 i pospolity już aparat VGA … Porównywalna do Samsunga E250 i SE W200i i W300i … Ta sama półka cenowa. Generalnie może być. Taki tam malutki grubiutki troche już przestarzały, mało pamięci i zwyczajny aparacik … Miałem go w rękach, jest niewygodny i nie sprawia dobrego wrażenia, raczej odradzam. Cytat:
My już chyba rozmawialiśmy na GG J Cytat:
Telefony Siemens to już przeszłośc i na prawde odradzam szukać jeszcze starych (bardzo starych) modeli tej firmy… Panuje na rynku pewien standard, jaki powinien już spełniać telefon komórkowy (foto,mp3,itp.) Ten telefon jest już prehistorią moim zdaniem J Nie polecam. Cytat:
LG KE970 – o nim już sporo było w temacie Motorola K1 – również było Nokia 2630 – nie, odpada na tle innych wymienionych Nokia 5300 – całkiem całkiem Nokia 6131 – również mogła by być Nokia 6300 – good J Samsung E250 – było o nim kilka razy, raczej przy tych wypada słabiutko Samsung J600E - są lepsze Samsung J700 – są lepsze Samsung M300 - nie SE K550i – całkiem całkiem SE K770i – NAJLEPSZY SE W200i - słabo wypada przy innych SE W300i – również słabo wypada przy innych SE W580i – całkiem całkiem SE W880i – bardzo dobry i wygodny Cytat:
Jesteś w Orange ? Myśle, że dobre telefony Ci zaproponowano, a skoro już do F300 musisz dużo dopłacić to lepszych już nie będę Ci polecał. Myśle, że najbardziej solidna byłaby Nokia 6300, następnie L670, N70 (wiesza się). Nie znam F210 ale to ciekawy telefon (jednak dość nowy i nie mam opinii na jego temat) myśle, że też warto nad nim pomyśleć, zaś odradzam F300. Czyt. powyżej |
|||||||||
|
|
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
ponawiam moje pytanie.
Do jakiej pojemności można robudować maximum karte pamięci w samsungu u700? |
|
|
|
|
#295 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#297 |
|
Raczkowanie
|
Serdecznie dziękuję za pomoc, Jacobs37!
|
|
|
|
|
#298 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez gosiaczek6 Czas edycji: 2008-02-25 o 18:12 |
|
|
|
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
a jesli mialbys wybierac pomiedzy LG shine a Samsungiem L760 to co bys polecil??
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Komputery, telefony, tablety
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:16.

i nie wiem która lepsza ? 

Do reszty jestem w stanie się dostosować ,..czekam na odp 

Kciuki za Anię
chyba się skusze, dobry walkman w telefonie 
Tez chce do nich przejsc, moj TZ ma tam abo. Mozesz mi powiedziec jaki masz abonament i ile kosztowal Twoj telefon => se k550i?? Dziekuje