![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: produkty do włosów firmy NISIM
A powiedzcie dziewczyny, czy któraś z Was oprócz szybszego porostu włosów zaobserwowała zagęszczenie ich po Nisim Fast???
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuje ![]() Szkoda, bo mi bardziej zależy na zagęszczeniu niż długośći...heh chyba natury nie da się oszukać ![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
kupujecie szampony Nisim na ich stronce czy na Allegro???
zastanawiam sie nad zakupem. jedyny problem: najpierw musze zuzyc to co mam bo niedlugo mnie te szampony zakopia! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
Na stronie Nisim jest tańszy...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
jak to tańszy? na allegro za dwie butleki płacisz 99 zł a na stronie nisim za jedna 99..
Edytowane przez Jolie2601 Czas edycji: 2009-01-23 o 18:26 Powód: korzystaj z fukcji edycji |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
Na stronie za szampon i odzywke płaci się 90 zł + koszt przesyłki!! a na allegro nie wiem ale słyszałam ze drożej wychodzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
Drożej drożej - na allegro 98 zł kosztuje zestaw+ koszty przesyłki. Właśnie dzisiaj dostałam paczke z zestawem, zamawiałam na stronie nisim.pl i wyszło mi 105 zł za pobraniem - priorytet
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, a była taka propozycja żeby ze stanów zrobić jakieś wspólne zamówienie? :P właśnie na nisim oraz jakieś inne kosmetyki do wlosów. robimy takie cos?
właśnie mi zalezałoby na Nisimie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny... jestem po wypróbowaniu zestawu po raz pierwszy... I stwierdzam jedno: Mam w nosie czy to przyspiesza porost włosów - to najlepsza odżywka jaką w życiu miałam!!! Tak miękkich, sypkich i błyszczących włosów nie miałam już dawno. Ze zniszczeniem nie poradziły sobie ani Alfaparf ani L'Oreal. Zobaczymy co będzie dalej, ale jeśli ten efekt się utrzyma to zostaję przy Nisim
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
ja właśnie też nie posaidam karty, i nie jestem jescze pełnoletnia. ah.. bo któraś kiedys pisała że zagranicą jest tanszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
kurcze, to juz sie w koncu pogubilam gdzie jest tanszy!!!!
![]() wydaje mi sie jednak, ze i na allegro i na stronie nissimu sa zestawy szampon + odzywka. a nie jedna butelka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
blagam, juz po raz 100 chyba, piszcie NISIM a nie nissim, bo potem dziewczyny maja problemy z wyszukiwarka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja juz raczej nie wroce do Nisimu, mimo, ze niedawno bylam bliska, jest warty swej ceny, ale ja znalazlam pielegnacje, ktora daje mi bardzo zblizony efekt, widoczny golym okiem, pisalam o tym w watku o przyspieszaniu |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Nisim już jest na mojej liście "must have" muszę jeszcze tylko miesiąc czekać na większy odrost
![]() dziewczyny może bedziemy wklejać zdjęcia przed i po kuracji Nisimem? Byłby namacalny dowód że preparat działa/nie działa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
Drogie Panie!
Jako osoba zajmująca się obsługą informatyczną sklepu firmy NISIM.PL postaram się wyjaśnić kilka spraw technicznych. Po pierwsze jak już wielokrotnie zostało wspomniane nie nissim tylko NISIM, a adres strony to www.nisim.pl. Wyłącznie towary wystawione na stronie NISIM.PL gwarantują oryginalny produkt, ponieważ jesteśmy wyłącznym przedstawicielem NISIM INt. Kanada na Polskę! NISIM.PL nie WYSTAWIA PRODUKTÓW NA ALLEGRO I NIE ODPOWIADA ZA JAKOŚĆ produktów kupionych na allegro. Osoby wystawiające nasze produkty na allegro wykorzystają udzielane im rabaty przy zakupach hurtowych w naszym sklepie. Jeśli jesteście Panie zdecydowane się zorganizować i dokonywać większych partii zakupów nic nie stoi na przeszkodzie by taki rabat również został udzielony. Teraz kilka informacji merytorycznych. Sprawa zagęszczania włosów przez FAST. Głównym zadaniem FAST jest dostarczania substancji stymulujących szybszy odrost włosa! Istnieje możliwość zagęszczenia włosów (nawet w przypadku uśpionych mieszków włosowych, pozbawionych włosa) ale do tego służy odżywka NISIM. Została ona stworzona do regeneracji włosów zniszczonych. Więcej informacji na temat produktów NISIMu znajduje sie na stronie www.nisim.pl. Z wszelkimi pytaniami można zgłaszać się na mojego maila: nisim@nisim.pl postaram się je zebrać jakoś w całość i udzielić odpowiedzi na forum. Z wyrazami szacunku Grzegorz Chodacki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Przyczajenie
|
nn
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
Prawdę mówiąc zostaliśmy zaskoczeni przez NISIM International informacją, że FAST NADAJE SIĘ DO WSZYSTKICH RODZAJÓW WŁOSÓW.
W czasie rejestracji produktu w KRK w 2005 r. mieliśmy informację od producenta, że FAST nie działa na włosy farbowane i stąd nasza informacja w ulotce. W międzyczasie producent udoskonalił produkt i rozszerzył jego działanie również na włosy farbowane. Dziękujemy za trafne spostrzeżenia i uwagi, bezzwłocznie poprawiamy błąd na naszej stronie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Ja bym chciala zapytac jak duze musi byc zamowienie, aby zostal udzielony rabat i jak wysoki moze on byc? Jesli to nie temat na forum to prosze o odpowiedz na priv, choc mysle ze kilka wizazanek byloby zainteresowanych takim zamowieniem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Wtajemniczenie
|
co do tego rabatu to tez jestem ciekawa ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
Aby nie łamać zasad tego forum w sprawie rabatów proszę o pytania na priv lub maila
Edytowane przez nisim Czas edycji: 2009-01-27 o 16:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
A ja mam pytanie trochę z innej beczki, załóżmy ze u kogoś przy używaniu Nisimu zgodznie z zalecenami nie nastąpi ten obiecywany szybszy o 45% wzrost, czy można w takim razie liczyć na reklamację i zwrot pieniędzy?
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
Stosowanie preparatu zgodnie z zaleceniami producenta powinno sprawić by włosy rosły do 45% szybciej. Przykro mi, niestety nie praktykujemy zwrotu pieniędzy w przypadku braku pożądanych efektów.
Edytowane przez nisim Czas edycji: 2009-01-27 o 16:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:50.