produkty do włosów firmy NISIM - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-01-14, 10:27   #31
doruś
Zadomowienie

Dot.: produkty do włosów firmy NISIM

A powiedzcie dziewczyny, czy któraś z Was oprócz szybszego porostu włosów zaobserwowała zagęszczenie ich po Nisim Fast???
Stary 2009-01-14, 18:23   #32
kasiaczek141
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez doruś Pokaż wiadomość
A powiedzcie dziewczyny, czy któraś z Was oprócz szybszego porostu włosów zaobserwowała zagęszczenie ich po Nisim Fast???
Zagęszczenia nie zauważyłam..
kasiaczek141 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-14, 19:18   #33
noraa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez doruś Pokaż wiadomość
Niestety nie zauważyłam zagęszczenia się włosów, ale dzięki Nisim Fast stan moich włosów znacznie się poprawił, nawet mój ojciec się spytał co zrobiłam z włosami, że mam takie ładne (nawet gdy skróciłam włosy o 15 cm to tego nie zauważył...), także wszystkie moje koleżanki mi mówiły, że mam śliczne włosy .
noraa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-15, 08:46   #34
doruś
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiaczek141 Pokaż wiadomość
Zagęszczenia nie zauważyłam..
Cytat:
Napisane przez noraa Pokaż wiadomość
Niestety nie zauważyłam zagęszczenia się włosów, ale dzięki Nisim Fast stan moich włosów znacznie się poprawił, nawet mój ojciec się spytał co zrobiłam z włosami, że mam takie ładne (nawet gdy skróciłam włosy o 15 cm to tego nie zauważył...), także wszystkie moje koleżanki mi mówiły, że mam śliczne włosy .

Dziękuje

Szkoda, bo mi bardziej zależy na zagęszczeniu niż długośći...heh chyba natury nie da się oszukać
Stary 2009-01-20, 22:24   #35
nimrodel
Rozeznanie

kupujecie szampony Nisim na ich stronce czy na Allegro???

zastanawiam sie nad zakupem. jedyny problem: najpierw musze zuzyc to co mam bo niedlugo mnie te szampony zakopia!
nimrodel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-21, 11:22   #36
kasiaczek141
Rozeznanie

Na stronie Nisim jest tańszy...
Stary 2009-01-23, 16:13   #37
karolinadud
Przyczajenie

jak to tańszy? na allegro za dwie butleki płacisz 99 zł a na stronie nisim za jedna 99..

Edytowane przez Jolie2601
Czas edycji: 2009-01-23 o 18:26 Powód: korzystaj z fukcji edycji
karolinadud jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-23, 17:31   #38
kasiaczek141
Rozeznanie

Na stronie za szampon i odzywke płaci się 90 zł + koszt przesyłki!! a na allegro nie wiem ale słyszałam ze drożej wychodzi.
Stary 2009-01-23, 18:25   #39
April007
Zadomowienie

GG do April007

Drożej drożej - na allegro 98 zł kosztuje zestaw+ koszty przesyłki. Właśnie dzisiaj dostałam paczke z zestawem, zamawiałam na stronie nisim.pl i wyszło mi 105 zł za pobraniem - priorytet
April007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-23, 18:33   #40
ekstrawagancja
Wtajemniczenie

dziewczyny, a była taka propozycja żeby ze stanów zrobić jakieś wspólne zamówienie? :P właśnie na nisim oraz jakieś inne kosmetyki do wlosów. robimy takie cos?

właśnie mi zalezałoby na Nisimie

ekstrawagancja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-23, 22:55   #41
April007
Zadomowienie

GG do April007

Dziewczyny... jestem po wypróbowaniu zestawu po raz pierwszy... I stwierdzam jedno: Mam w nosie czy to przyspiesza porost włosów - to najlepsza odżywka jaką w życiu miałam!!! Tak miękkich, sypkich i błyszczących włosów nie miałam już dawno. Ze zniszczeniem nie poradziły sobie ani Alfaparf ani L'Oreal. Zobaczymy co będzie dalej, ale jeśli ten efekt się utrzyma to zostaję przy Nisim A jak jeszcze przyszpieszy wzrost włosa to będzie hiperniesamowity efekt...
Stary 2009-01-24, 10:10   #42
Jackie_S
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ekstrawagancja Pokaż wiadomość
dziewczyny, a była taka propozycja żeby ze stanów zrobić jakieś wspólne zamówienie? :P właśnie na nisim oraz jakieś inne kosmetyki do wlosów. robimy takie cos?

właśnie mi zalezałoby na Nisimie
Chętnie dołączyłabym się do takiego zamówienia. Niestety sama nie mogę zorganizować-brak odpowiedniej karty

Jackie_S jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-24, 12:00   #43
ekstrawagancja
Wtajemniczenie

ja właśnie też nie posaidam karty, i nie jestem jescze pełnoletnia. ah.. bo któraś kiedys pisała że zagranicą jest tanszy

Stary 2009-01-24, 12:56   #44
kasiaczek141
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez April007 Pokaż wiadomość
Dziewczyny... jestem po wypróbowaniu zestawu po raz pierwszy... I stwierdzam jedno: Mam w nosie czy to przyspiesza porost włosów - to najlepsza odżywka jaką w życiu miałam!!! Tak miękkich, sypkich i błyszczących włosów nie miałam już dawno. Ze zniszczeniem nie poradziły sobie ani Alfaparf ani L'Oreal. Zobaczymy co będzie dalej, ale jeśli ten efekt się utrzyma to zostaję przy Nisim A jak jeszcze przyszpieszy wzrost włosa to będzie hiperniesamowity efekt...
Dziwne.. mi troche wysuszył końcówki..
Stary 2009-01-24, 13:49   #45
nimrodel
Rozeznanie

kurcze, to juz sie w koncu pogubilam gdzie jest tanszy!!!!

wydaje mi sie jednak, ze i na allegro i na stronie nissimu sa zestawy szampon + odzywka. a nie jedna butelka
nimrodel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-24, 14:04   #46
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nimrodel Pokaż wiadomość
kurcze, to juz sie w koncu pogubilam gdzie jest tanszy!!!!

wydaje mi sie jednak, ze i na allegro i na stronie nissimu sa zestawy szampon + odzywka. a nie jedna butelka
na stronie producenta dostepny jest zestaw 2x360ml i wychodzi taniej niz na allegro

blagam, juz po raz 100 chyba, piszcie NISIM a nie nissim, bo potem dziewczyny maja problemy z wyszukiwarka
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-24, 14:13   #47
zapaałka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ekstrawagancja Pokaż wiadomość
ja właśnie też nie posaidam karty, i nie jestem jescze pełnoletnia. ah.. bo któraś kiedys pisała że zagranicą jest tanszy
To chyba o mnie chodzi, bo mialam chetke na Nisim wlasnie z USA Niestety dziewczyny nic z tego raczej nie bedzie, bo ostatnio dolar ostro idzie w gore co oznacza, ze koszty samego Nisimu jak i przesylki znacznie by sie zwiekszyly, wiec wyjdzie niewiele taniej niz w Polsce
Stary 2009-01-24, 14:19   #48
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zapaałka Pokaż wiadomość
To chyba o mnie chodzi, bo mialam chetke na Nisim wlasnie z USA Niestety dziewczyny nic z tego raczej nie bedzie, bo ostatnio dolar ostro idzie w gore co oznacza, ze koszty samego Nisimu jak i przesylki znacznie by sie zwiekszyly, wiec wyjdzie niewiele taniej niz w Polsce
a moze kup sobie z jakąs kolezanka na pol? naprawde jest wydajny

ja juz raczej nie wroce do Nisimu, mimo, ze niedawno bylam bliska, jest warty swej ceny, ale ja znalazlam pielegnacje, ktora daje mi bardzo zblizony efekt, widoczny golym okiem, pisalam o tym w watku o przyspieszaniu
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-24, 14:53   #49
zapaałka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
a moze kup sobie z jakąs kolezanka na pol? naprawde jest wydajny
Mysle, ze sie kiedys na niego skusze, jednak teraz bardziej zaciekawily mnie Twoje wciereczki z ekstraktami Niech no tylko sie ta sesja skonczy to ostro sie wezme do wcierania

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-24, 16:36   #50
April007
Zadomowienie

GG do April007

Cytat:
Napisane przez kasiaczek141 Pokaż wiadomość
Dziwne.. mi troche wysuszył końcówki..
Trochę mnie to zmartwiło. Może przy dłuższym używaniu tak jest? No nic... spróbuję - zobaczę sama. Narazie pieniążków nie żałuję Faktycznie butle są spore, myślę że trochę mi posłuży. Do tej pory stosowałam seboradin, maseczki żółtkowo-rycynowo-naftowe, wax polski i zagraniczny... Ale z tym jest trochę zabawy, podobnie jak z wcierkami. Ja mam coraz więcej pracy i szukam czegoś co mi ten czas zaoszczędzi. Ale wszystko się okaże po kilku tygodniach. Narazie dopiero zaczynam.
Stary 2009-01-26, 00:07   #51
Kiya
Zakorzenienie

Nisim już jest na mojej liście "must have" muszę jeszcze tylko miesiąc czekać na większy odrost

dziewczyny może bedziemy wklejać zdjęcia przed i po kuracji Nisimem?
Byłby namacalny dowód że preparat działa/nie działa.
Kiya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-26, 10:15   #52
nisim
Raczkowanie

Drogie Panie!
Jako osoba zajmująca się obsługą informatyczną sklepu firmy NISIM.PL postaram się wyjaśnić kilka spraw technicznych.
Po pierwsze jak już wielokrotnie zostało wspomniane nie nissim tylko NISIM, a adres strony to www.nisim.pl.
Wyłącznie towary wystawione na stronie NISIM.PL gwarantują oryginalny produkt, ponieważ jesteśmy wyłącznym przedstawicielem NISIM INt. Kanada na Polskę!
NISIM.PL nie WYSTAWIA PRODUKTÓW NA ALLEGRO I NIE ODPOWIADA ZA JAKOŚĆ
produktów kupionych na allegro. Osoby wystawiające nasze produkty na allegro wykorzystają udzielane im rabaty przy zakupach hurtowych w naszym sklepie.
Jeśli jesteście Panie zdecydowane się zorganizować i dokonywać większych partii zakupów nic nie stoi na przeszkodzie by taki rabat również został udzielony.

Teraz kilka informacji merytorycznych.
Sprawa zagęszczania włosów przez FAST.
Głównym zadaniem FAST jest dostarczania substancji stymulujących szybszy odrost włosa!
Istnieje możliwość zagęszczenia włosów (nawet w przypadku uśpionych mieszków włosowych, pozbawionych włosa) ale do tego służy odżywka NISIM. Została ona stworzona do regeneracji włosów zniszczonych.

Więcej informacji na temat produktów NISIMu znajduje sie na stronie www.nisim.pl. Z wszelkimi pytaniami można zgłaszać się na mojego maila: nisim@nisim.pl postaram się je zebrać jakoś w całość i udzielić odpowiedzi na forum.

Z wyrazami szacunku
Grzegorz Chodacki
nisim jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-26, 10:33   #53
April007
Zadomowienie

GG do April007

Cytat:
Napisane przez Kiya Pokaż wiadomość
Nisim już jest na mojej liście "must have" muszę jeszcze tylko miesiąc czekać na większy odrost

dziewczyny może bedziemy wklejać zdjęcia przed i po kuracji Nisimem?
Byłby namacalny dowód że preparat działa/nie działa.
Postaram się wkleić fotki, jak tylko zakończę kurację ( czyli wykończę ten zestaw ). Póki co, moje włosy są po Nisimie świetne Ale mam tylko 1 cm odrostu - więc nie wiadomo czy podziała na wzrost. Poczekamy - zobaczymy. Moim zdaniem powinno, ponieważ farba nigdy nie barwi cebulki włosa i nie dochodzi do mieszka włosowego, a substancje wzmacniające włos powinny tam właśnie zadziałać. No ale rozumów wszystkich póki co nie pozjadałam, może jest coś o czym nie wiem
Stary 2009-01-26, 11:21   #54
sylvia k
Przyczajenie

nn
Cytat:
Napisane przez nisim Pokaż wiadomość
Drogie Panie!
Jako osoba zajmująca się obsługą informatyczną sklepu firmy NISIM.PL postaram się wyjaśnić kilka spraw technicznych.
Po pierwsze jak już wielokrotnie zostało wspomniane nie nissim tylko NISIM, a adres strony to www.nisim.pl.
Wyłącznie towary wystawione na stronie NISIM.PL gwarantują oryginalny produkt, ponieważ jesteśmy wyłącznym przedstawicielem NISIM INt. Kanada na Polskę!
NISIM.PL nie WYSTAWIA PRODUKTÓW NA ALLEGRO I NIE ODPOWIADA ZA JAKOŚĆ
produktów kupionych na allegro. Osoby wystawiające nasze produkty na allegro wykorzystają udzielane im rabaty przy zakupach hurtowych w naszym sklepie.
Jeśli jesteście Panie zdecydowane się zorganizować i dokonywać większych partii zakupów nic nie stoi na przeszkodzie by taki rabat również został udzielony.

Teraz kilka informacji merytorycznych.
Sprawa zagęszczania włosów przez FAST.
Głównym zadaniem FAST jest dostarczania substancji stymulujących szybszy odrost włosa!
Istnieje możliwość zagęszczenia włosów (nawet w przypadku uśpionych mieszków włosowych, pozbawionych włosa) ale do tego służy odżywka NISIM. Została ona stworzona do regeneracji włosów zniszczonych.

Więcej informacji na temat produktów NISIMu znajduje sie na stronie www.nisim.pl. Z wszelkimi pytaniami można zgłaszać się na mojego maila: nisim@nisim.pl postaram się je zebrać jakoś w całość i udzielić odpowiedzi na forum.

Z wyrazami szacunku
Grzegorz Chodacki
Dzien dobry.Prosze mi odpowiedziec dlaczego na polskiej stronie Nisim-u napisane jest ze "nie dziala na wlosy farbowane"?Na niemieckiej stronie Nisim-u napisane jest ,ze przeznaczony jest do wszystkich rodzajow wlosow rowniez farbowanych.Jedna z dziewczyn sprawdzala na kanadyjskiej stronie Nisim-u i tam nie ma informacji do jakich wlosow jest on przeznaczony,a przeciez to produkt kanadyjski.Rowniez na NISIM INTERNATIONAL.com jest podane ze do wszystkich rodzajow wlosow.Skad takie rozbiezne informacje.
sylvia k jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-26, 15:58   #55
nisim
Raczkowanie

Prawdę mówiąc zostaliśmy zaskoczeni przez NISIM International informacją, że FAST NADAJE SIĘ DO WSZYSTKICH RODZAJÓW WŁOSÓW.
W czasie rejestracji produktu w KRK w 2005 r. mieliśmy informację od producenta, że FAST nie działa na włosy farbowane i stąd nasza informacja w ulotce. W międzyczasie
producent udoskonalił produkt i rozszerzył jego działanie również na włosy farbowane.
Dziękujemy za trafne spostrzeżenia i uwagi, bezzwłocznie poprawiamy błąd na naszej stronie.
Stary 2009-01-26, 16:50   #56
zapaałka
Zakorzenienie

Ja bym chciala zapytac jak duze musi byc zamowienie, aby zostal udzielony rabat i jak wysoki moze on byc? Jesli to nie temat na forum to prosze o odpowiedz na priv, choc mysle ze kilka wizazanek byloby zainteresowanych takim zamowieniem
Stary 2009-01-26, 22:07   #57
ekstrawagancja
Wtajemniczenie

co do tego rabatu to tez jestem ciekawa ;p

Stary 2009-01-27, 09:30   #58
nisim
Raczkowanie

Aby nie łamać zasad tego forum w sprawie rabatów proszę o pytania na priv lub maila

Edytowane przez nisim
Czas edycji: 2009-01-27 o 16:32
Stary 2009-01-27, 10:44   #59
viki1988
Zakorzenienie

A ja mam pytanie trochę z innej beczki, załóżmy ze u kogoś przy używaniu Nisimu zgodznie z zalecenami nie nastąpi ten obiecywany szybszy o 45% wzrost, czy można w takim razie liczyć na reklamację i zwrot pieniędzy?
Stary 2009-01-27, 14:15   #60
nisim
Raczkowanie

Stosowanie preparatu zgodnie z zaleceniami producenta powinno sprawić by włosy rosły do 45% szybciej. Przykro mi, niestety nie praktykujemy zwrotu pieniędzy w przypadku braku pożądanych efektów.

Edytowane przez nisim
Czas edycji: 2009-01-27 o 16:39
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości