![]() |
#751 |
Zakorzenienie
|
Dot.: produkty do włosów firmy NISIM
ciekawa jestem twojej dlugosci obecnie.
u mnei nisim troche dzialal, ale poswiecen za wiele - to codzienne mycie bardzo mi pzreszakdzalo ( i moim wlosom tez). podejzewam, ze gdybym stosowala go jak normalny szampon to po pierwsze -mialabym go do dzis, po drugie - nie stracilabym nic z dlugosci podczas tych codziennych zabiegow(strasznie lamaly mi sie pzresuiszone koncowki) i w efekcie mialabym pewnie o kilk acm dluzsze wlosy. no ale nic to - wiem jak dziala, i wiem, ze juz nie wroce do niego. wpadnij na zapalkowy i pochwal sie co wyhodowalas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#753 |
Rozeznanie
|
tzw "chłyt małketingowy"
![]() |
#754 |
Zadomowienie
|
dziewczyny po 13 dniach stosowania nisim fast wlosy urosły mi o 12 mm warstwa z wierzchu, a pod spodem 17 mm. normalnie rosną 1 cm na miesiąc.
polecam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#755 |
Rozeznanie
|
1mm na dzień??
![]() ![]() chyba to nie tylko nisim i chyba jakiś inne made in... ;/ jakoś nie chce mi się wierzyć
![]() |
#756 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() teraz używam tylko nisimu (na koncowki emulsa gloria)i co 4 dni olejku vatika i aż tak mi przyspieszyły. poważnie, nawet mój TZ i tesciowa, ktorzy sie ze mnie nabijali,że pewnie mi z 10 cm msc urosną są w szoku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#757 |
Rozeznanie
|
no to gratuluje!!
ja uzywałam 2tyg nisim i się zmęczyłam myciem głowy codziennie ;/ Wydaje mi się, że przez Twoje olejowanie o którym pisałaś wcześniej napewno tez miało na to wpływ
![]() |
#758 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
co do codziennego mycia też mnie to wkurza, tym bardziej,że mam włosy dekoloryzowane i są strasznie suche. ale używam na końcówki glorii, waxa w sprayu, a czasem przed olejuje i jest w miarę ok. ale będętwardo myła, póki ich nie skończę, bo w innym wypadku szkoda kasy, którą wydałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#759 |
Zakorzenienie
|
Marmotto szczerze zazdroszczę, u mnie nawet o milimetr więcej nie ruszyły przy Faście
![]()
![]() |
#760 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
bo ja stosuje zgodnie z zaleceniami, mimo tego,iż wysusza mi włosy i upierdliwe jest codzienne mycie, tym bardziej dwa razy szamponem (ja zawsze użyalam tylko raz). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#761 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#762 |
Zadomowienie
|
wczoraj minęły 3 tygodnie odkąd stosuje nisim.przyrost- 2 cm warstwa wierzchnia, 2 z czymś pod spodem- także na moich włosach działa, mam jeszcze połowę opakowania (może trochę mniej) i chyba zainwestuje ponownie.także ja polecam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#763 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() to zdaje relacje z pierwszego mycia, wloski są ok. Pomimo , że mam farbowane nie zauważylam aby zblakły czy zmatowiały, są nawet takie błyszczące, miłe w dotyku, sypki i sprawiają wrażenie zdrowych. Narazie nie wypadają, ani nie łuszczy się skóra głowy. Troche mnie swędzi skóra głowy, ale minimalnie. Czekam teraz na efekty wzrostu, strasznie niecierpliwie, nie moge się doczekać.
Edytowane przez goplana84 Czas edycji: 2010-05-21 o 10:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#764 |
Raczkowanie
|
Z całego wątku wnioskuję, że jednak nie kupię Nisimu. Za takie pieniadzę efekty powinny być chyba trochę większe? W każdym bądź razie zostaje przy pokrzywie, olejach, Alpecinie i Nerilu. Mimo wszystko trochę żałuję, ale rozczarowanie byłoby gorsze. Pozdrawiam wszystkie walczące o długość z NF
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#765 |
Raczkowanie
|
Ja już od dawna znam tą Nisim FAST, no więc jestem zainteresowana z tym szamponem. Czytałam wszystkich stron z tego wątku i naprawdę jestem zaskoczona, że wam działa.
![]()
studentka UŁ - przyszła informatyczka ![]() Ćwiczę z P90X i inne: Biegam - 4 razy w tygodniu Jeżdżę na rowerze - 3 razy w tygodniu Hula hop z masażem - klika razy w tygodniu przez 30 min. plat.wib. - codziennie przez 20 min. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po szamponie neril również nie widziałam a toniku nie używałam
![]() |
![]() |
#767 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#768 |
Przyczajenie
|
![]()
WITAM
Wlasnie otrzymalam potwierdzenie wyslania FAsT-u nie moge sie doczekac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#769 |
Zakorzenienie
|
a ja odkopuje watek, poniewaz jestem po scieciu sporej ilosci wlosow i zalezy mi na tym zeby je "odrosnac".
ponownie zamowilam caly zestaw, choc nie mam w planie mycia wlosow codziennie. zamierzam go stosowac jak kazdy inny szampon. mam obecnie 1 cm odrostu, nie planuje ani scinania, ani farbowania, pzrynajmniej tak dlugo jak dlugo bede stosowac nisim, a jesli sie uda to chcialabym pozostac w abstynencji ![]() moim wlosom naleza sie wakacje ![]() za jakis czas napisze jak tym razem nisim sie spisuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#770 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że tutaj nie wypowiadałam się na temat działania Nisimu na moje włosy.
Jedna wielka katastrofa... Nigdy więcej !! Jedyny plus to : + zapach (jak szampony w salonach fryzjerskich) Natomiast minusy : - przede wszystkim, co najważniejsze SPOWOLNIŁ wzrost mojego włosa! (bez stosowania żadnych specyfików włos rósł 2cm/msc, po stosowaniu tego 'cuda' włosy dosłownie stanęły mi w miejscu ! - przy używaniu odżywki na skalp włosy wypadały mi garściami ! - cena Niestety się zawiodłam i ratuję się teraz naturalnymi sposobami...
![]() |
![]() |
#771 |
Zakorzenienie
|
20 grudzien 2010 - zaczynam kolejna zabawe z nisimem.
odrostu obecnie nie mam - zobacze jaki bedzie rezultat po miesiacu stosowania wlasnie mierzac odrost ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#772 |
Raczkowanie
|
Można stosować NISIM razem z wcierkami, odżywkami itp?
![]() |
#773 |
Zakorzenienie
|
oczywiscie
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#774 |
Raczkowanie
|
i jak po 8 dniach z NISIMEM? ja po 2 tygodniach przestałam myć codziennie, jako szampon okropny! masz tez odzywkę z zestawu?
![]() |
#775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
powod prosty - za kazdym razem mam powod, zeby tego nisima stosowac - zalezy mi na szybkim odrosnieciu wlosow ![]() rowniez i tym razem musialam solidnie popodcinac (zniszczenia) - a teraz chce jak najszybciej nadrobic stracone centymetry. musze chyba dowallic do tego nisimu kuracje rycyna, picie drozdzy i inne metody - zeby szybko odrobic 10 cm ![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- po 8 dniach mialam mega odrost - prawie 1 cm i wlasnie farbnelam sie ![]() ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- a jak mi sie uda do konca zestawu jeszcze raz wyhodowac tak sam odrost to bede do lata uzywac tylko nisimu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#776 |
Raczkowanie
|
Jak to możliwe? Chyba żartujesz? W 8 dni urosły ci 1 cm;O It's amazing!! nie wiem jak ty to robisz... moze ja cos robie zle, bo po 2 tyg nawet nie ruszyly
![]()
![]() |
#777 |
Rozeznanie
|
prawie 1 cm nie oznacza ze był ten 1cm, Ja używałam 2 tyg i odżywki i szamponu codziennie i nic to nie dało, wszystko zależy poniekąd od naszego zdrowia i GENETYKI!!! Jednym rosną 3cm na miesiąć gdy nic z nimi nie robią, jednym 0,5cm.
Wg mnie stracona kasa na produkty. Są tańsze sposoby i bardziej przystepne. Gdyby to naprawdę działało to łysych ludzi by nie było. To jest produkt typu "super preparat na Twoją łysinę, zagęści Ci włosy w 2tygodnie tylko u nas tylko w Mango (np.) zapraszamy do zakupu za jedyne 299zł + koszty przesyłki " bleeee
![]() |
#778 |
Zakorzenienie
|
Na niektórych działa na innych nie
![]() ![]() Jak będę miała zastrzyk gotówki to sobie go sprawię i przetestuję ![]()
![]() |
#779 |
Przyczajenie
|
Jaa. Zazdroszczę takiego przyrostu
![]() Myślę o zamówieniu Fasta, ale jeszcze tak z tydzień poczekam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#780 |
Raczkowanie
|
Witam w 2011.
Chciałbym przekazać informację, że otworzyliśmy dla "Wizażanek" zainteresowanych produktami NISIM (w tym FAST) profil na facebook'u na którym będziemy mogli na bieżąco udzielać porad i informacji, na które nie ma miejsca na portalu wizaz.pl Link do nisimowskiego profilu zamieścimy na stronie www.nisim.pl Na facebook'u będziemy informowali na bieżąco o promocjach, nowych produktach, efektach stosowania produktów nisimu, bez podejrzeń o kryptoreklamę. Nie będziemy wypowiadali się na temat produktów konkurencyjnych, to pozostawiamy Wam. Zapraszamy serdecznie. NISIM.PL link do profilu http://www.facebook.com/pages/nisimpl/152594041440398 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:09.