![]() |
#841 | |
Raczkowanie
|
Dot.: produkty do włosów firmy NISIM
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#842 |
Przyczajenie
|
Dziękuje za odpowiedz i za dzisiejsza konsultacje telefoniczna
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#843 |
Przyczajenie
|
Więc tak jestem już po zakupie szamponu i odżywki Nisim mam tez extract będę stosowała regularnie i zobaczę jakie bedą efekty ale póki co po dwóch dniach używania szamponu włosy są naprawdę super sprezyste i lśniące czego nie uzyskalam po 1,5 msc stosowania serii Maroccanoil (rownież jak Nisim produkowane w Kanadzie). Wcześniej przez ponad rok stosowalam L'occitane do włosów suchych i zniszczonych i efektów nie widziałam żadnych więc teraz czas na kolejne cudeńko
![]() ![]()
We live, as we dream - alone ![]() ![]() ![]() Edytowane przez alinu Czas edycji: 2012-06-13 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#844 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja teraz zrobilam sobie przerwe w stosowaniu NISIM, ale po tym jak uzywalam go ponad miesiac rzeczywiscie zauwazylam szybszy przyrost, i mysle, ze niedlugo znowu zaczne go stosowac.
![]() ![]() Moj blog _________________________ ___ ZAPUSZCZAM WLOSY pije pokrzywe-12.08.2012 ![]() lotion seboradin-25.08.2012 drozdze w tabletkach-28.08.2012 Cel I - do ramion ![]() cwicze: 6.01.2013 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#845 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#846 |
Wtajemniczenie
|
dzieki
![]() ![]()
![]() ![]() Moj blog _________________________ ___ ZAPUSZCZAM WLOSY pije pokrzywe-12.08.2012 ![]() lotion seboradin-25.08.2012 drozdze w tabletkach-28.08.2012 Cel I - do ramion ![]() cwicze: 6.01.2013 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#847 |
Przyczajenie
|
Równo miesiąc jak używam regularnie całej serii (zaczęłam 2butelke extractu) fakt zauważyłam baby hair i włosy naprawdę są mocniejsze i nie wypadają,dla porównania wczesnej po umyciu pod prysznicem 100 włosów a teraz z dwa więc to działa naprawdę przez pierwszy tydzień wcierke stosowalam 2 ray dziennie ale to męczące noi nie ekonomiczne bo butelka chyba by była na dwa tyg przy takim uzywaniu. Jedyny minus ze bardzo schodzi kolor po tych produktach z czarnych mam brąz ale z tym sie przemecze. Zamierzam odbyć kurację 3 msc dłużej nie będzie mi sie chciało....... Mam pytanie bo do tej pory myje głowę codziennie ale czy muszę? Czy extract można wycierać na nie umyta głowę?
We live, as we dream - alone ![]() ![]() ![]() Edytowane przez alinu Czas edycji: 2012-07-07 o 21:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#848 |
Przyczajenie
|
Mija 6 tydzień jak używam produktów Nisim. I zaczynam miec mieszane uczucia niestety..... Aktualnie od paru dni włosy wypadają mi w większych ilościach. W ogóle wyglądają na bardziej przerzadzone..... Czy powinnam przestać używać tych produktów???????????!!!?! ! Na początku włosy wyglądały na super odżywione i zdrowe jednak teraz są mętne i nawet po umyciu wydają sie nie świeże
![]()
![]() |
#849 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#850 | |
Przyczajenie
|
Nie uzywam juz tego..... Sama niewiem. To co obiecuje producent w moim przypadku w ogole sie nie sprawdza... Po miesiącu stosowania dzien w dzien i wcierania extraktu to nie dosc ze nie widze poprawy to wlosy zaczęły mi wypadac z cebulkami (jak nigdy) do tego głowa pod koniec dnia tzn skóra glowy mnie bolała (podejrzewam ze od spinki). Pokladalam nadzieje w tych produktach ze odżywia moje wlosy itd a tu wielkie rozczarowanie gdyz efekt jest odwrotny
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#851 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#852 |
Przyczajenie
|
Nowe wieści. Dziś skonatktowalam sie z firma Nisim tzn z obsługa klienta w Norwegii. Bardzo miła pani uświadomiła mnie ze przesadzilam z extractem tzn ze za dużo to było jak dla mnie,ze sam szampon w zupełności wystarczy i ze conditioner prawdopodobnie był dla mnie za ciężki. Powiedziała mi rownież ze produkty te jeszcze nikomu nie zaszkodziły. Ze może sie okazać ze na kogoś ale to tez 2 na 100% nie zadziała,ale ze napewno nie zaszkodzi. Ku mojemu zdziwieniu miła pani powiedziała ze za to otrzymam gratis szampon,maskę i spray leave in conditioner. Zadzwoniła do apteki w której kupiłam wcześniejsze produkty i pojechałam odebrać paczuszke. Jestem miło zaskoczona nie spodziewalam sie takiej reakcji. Więc zostało mi pól butelki extractu i odżywki (póki co nie będę używać). Ale zacznę znowu kontynuację kuracji tym razem szampon raz na jakiś czas maska noi ta odzywke w sprayu bo jest bardzo lekka. Więc zobaczę jak będzie teraz
![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Zaznacze ze ten extract dawalam na cały skalp codziennie a pani z Nisim powiedziała mi ze to tylko daje sie na miejsca gdzie nie ma sie wlosow na łyse placki,więc chyba przesadzilam. I ta odzywka podobno bardzo ciężka ale z tym sie zgadzam bo właśnie pierwsze dni uzywalam sam szampon i extract bez tej odżywki i włosy miałam super błyszczące pózniej to sie zmieniło teraz wiem że za sprawa odżywki.
![]() |
#853 |
Raczkowanie
|
Wszystkie informacje które przekazała pani z informacji w Norwegii można znaleźć w wątku "produkty do włosów firmy NISIM. Niestety Kolezanki z Wizażu są czesto nadgorliwe w stosowasniu i do teto stosują jednoczesnie parę produktów na raz.
A zasady proste: przy nadmiernym wypadaniu wystarczy szam szampon NISIM przy wypadaniu prowadzącym do łysienia - szampon + ekstrakt w miejscu największego ubytku włosów odżywki przy włosach niesfornych, zniszczonych, poniewąż niektóre są bardzo ciężkie pozostawiają duży depozyt na włosach jeśli się ich dokładnie nie spłucze, bądź za często stosuje. Miło że Alinu szukała wyjaśnienia i prawdopodobnie znalazła receptę na sukces, gorzej jak niektóre Koleżanki z Wizażu wydają opinie które nie zawsze są zgodne z prawdą, a są "opiniotwórcze". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#854 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.