Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy! - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-26, 19:13   #3001
Brook
Zakorzenienie

Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

Cytat:
Napisane przez *Catherrine* Pokaż wiadomość
jest dzień wszystkiego tzn. wszystko ma kiedyś swój dzień
np. wczoraj był dzień piwowara i dzień mleka jednocześnie (wg mojego kalendarza akadamickiego)
o prosze nie wiedzialam
a gdzie moge sprawdzic jaki dzien to czyj dzien? znajde to w necie?

Brook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 19:47   #3002
Ateczka
Raczkowanie

A ja Wam powiem, że mój pierwszy raz był całkowicie spontaniczny. (Ale bezpieczny, z dzidziusiami żartów nie ma )

Planowaliśmy świeczuszki, kwiatki, ułożyliśmy specjalną playlistę, o zabezpieczenie zaczęliśmy się martwić z pół roku przed...

A wyszło pewnego popołudnia, przy radiowej Trójce, bez świeczek i innych cudów, ale z to ile w tym było miłości...

Mrruk! Niedobrym chłopcem jesteś!
Ateczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 20:17   #3003
ruda9215
Raczkowanie

GG do ruda9215 Send a message via Skype™ to ruda9215

Najgorsza chwila z moim życiu.

no dobra. może przesadzam. ale było strasznie.

Zaplanowane co do minuty. po 4 miesiącach, w biały dzień, na aksamitnej pościeli. ogromny ból, duużo krwi, pozycja ee.. na łyżeczkę z tego co pamiętam.(sprawiała mi najmiejszy ból) na sam koniec się popłakałam. Moj teżet był tak przerazony ze powiedział ze obiecuje ze juz nigdy tego ze mna nie zrobi .

teraz jest genialnie<3 a tż-et ciągle ten sam

2014 - licencjat !
15.08.2015 - ślub. 
ruda9215 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 20:44   #3004
kaamciaaa
Przyczajenie

z

Edytowane przez kaamciaaa
Czas edycji: 2010-05-27 o 20:04
kaamciaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 23:51   #3005
gabi1989
Rozeznanie

Dot.: Mój pierwszy raz

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
Powiem tylko tyle: i dziwić się, że tyle rozwodów później
moi rodzice zaręczyli się po 3 miesiącach chodzenia i w przyszłym roku będą świętować 25-lecie małżeństwa

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ----------

zły fragment zacytowałam autorka wpisu który chciałam zacytować mówiła, że są z chłopakiem 2 miesiące i planują zaręczyny
gabi1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 17:50   #3006
*Catherrine*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Brook Pokaż wiadomość
o prosze nie wiedzialam
a gdzie moge sprawdzic jaki dzien to czyj dzien? znajde to w necie?
Na pewno, widziałam kiedyś w necie taki spis ale nie pamiętam gdzie

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Ja też cieszyłam się z tego,że mój chłopak był doświadczony nie musiałam się niczym przejmować ,On przejął inicjatywę
Mój TŻ też już nie jest prawiczkiem, ale ja się z tego nie cieszyłam i nie potrafię cieszyc... Chcę o tym nie pamiętac, nie pytam wcale o nic więcej poza tym że wiem że miał 2 partnerki. Gdy mi o tym powiedział przy innej okazji zabolało mnie to bardzo (chociaż domyślałam się, że pierwszy raz ma za sobą). Nie chcę wiedziec takich rzeczy i już, tak mi lepiej..
Ale że wie co i jak to fakt Na razie nie współżyjemy, ale na podstawie pieszczot wiem, że jest w tym cudowny Oby zawsze taki był..

Edytowane przez *Catherrine*
Czas edycji: 2010-05-27 o 17:54
*Catherrine* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 14:58   #3007
201804100943
Konto usunięte

Zrobilismy to w moim łóżku Planowalismy wspólną noc bez sexu, ale w noc poprzedzającą stosunek napisałam mu smsa żeby się wyspał na zapas :P i się domyslił. Byłam chyba bardziej napalona niż on
Nie było swieczek itp bzdetów wypilismy winko i szalelismy do 5tej nad ranem, a rano powtórka .
Miałam 20 lat, on 22. Bylismy ze sobą od 2 tygodni . Jestesmy do dnia dzisiejszego
201804100943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 16:53   #3008
agusia814
Zadomowienie

W sylwestra o 23.30 zaczęliśmy U niego w domu. Sami, bo jego rodzice gdzieś na imprezie się bawili Najpierw na łóżku, później na biurku, potem na kanapie... Byliśmy razem ok. pół roku. Rozstaliśmy się niestety po 10 miesiącach bycia razem.

Non seulement belle, mais encore sage!

zapuszczam i dbam o włosy
odchudzam się
uczę się cienko obierać ziemniaki
agusia814 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 01:46   #3009
Annno
Przyczajenie

i mam pytanie: czy zawsze przed pierwszym razem decydowałyście się ( lub raczej samo to wychodziło na palce, petting itd?) bo się chyba tego bardziej boje niż słynnego pierwszego razu, pewnie dziwne, i się zapieram przed tym bardzo
Annno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 07:31   #3010
LoLcIa123
Zakorzenienie

Jeżeli nie masz na to ochoty,to nie poddawaj się tego typu pieszczotą u mnie oczywiście były paluszki i bardzo się cieszę ,bo po 1 trochę mnie rozciągły,a po drugie sprawiało mi to wieele przyjemności

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 11:38   #3011
dominiska913
Przyczajenie

ja przeżyłam swój pierwszy raz 13.06.1010 roku równo o godzinie 00:01

z moim TŻ zdecydowalismy się na ten ruch po 4 miesiacach bycia ze sobą...ja bylam dziewicą a on zawsze robil to z doświadczonymi dziewczynami...oboje się zestresowaliśmy tą nową dla nas sytuacją w tak dużym stopniu że nie mógł we mnie wejsc :/ wiec po 2 nieudanej próbie stwierdziliśmy że sobie jeszcze poczekamy aż bedziemy bardziej gotowi no ale ja jestem osobą która jak sie na coś uprze to bedzie szla po trupach docelu i kolo 23:45 stwierdzilam że koniec tego dobrego jak wszedł kawałkiem to na maxa przycisnęłam go do siebie i uslyszeliśmy to magiczne choc cichutkie plum
krwi było mało a przyjemnosc maxymalna
dominiska913 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 20:06   #3012
Black Sea
BAN stały

GG do Black Sea

ojj moj 1 raz.. w 19 urodzinki z uwczesnym chlopakiem.chodzilam z nim az 8 miesiecy rostalismy sie po roku bycia razem
Black Sea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 14:30   #3013
nicka01
Wtajemniczenie

po 8 miesiącach nareszcie się odważył

nie masz żadnej szansy ale ją wykorzystaj

nicka01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 21:44   #3014
zelkowa_krolewna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ruda9215 Pokaż wiadomość

Zaplanowane co do minuty. po 4 miesiącach, w biały dzień, na aksamitnej pościeli. ogromny ból, duużo krwi, pozycja ee.. na łyżeczkę z tego co pamiętam.(sprawiała mi najmiejszy ból) na sam koniec się popłakałam. Moj teżet był tak przerazony ze powiedział ze obiecuje ze juz nigdy tego ze mna nie zrobi .

Przepraszam, ale nie mogę dobre

zelkowa_krolewna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 22:14   #3015
LoveIsTheAnswer
Raczkowanie

hm ale faceci są chyba "uczuleni" na to, gdy kobietę boli mój Tż, gdy kochaliśmy się pierwszy raz, za każdym razem całował w kark i przepraszał mnie za to, że MNIE to boli (co wyczytywał z mojej twarzy )
LoveIsTheAnswer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 23:29   #3016
fiska
Zakorzenienie

Z moim Tż-em przygotowywalismy się to tego jakis czas, ale nie udalo nam sie akurat na Sylwestra (wyznaczony termin) bo dostałam okres
Potem jakos tak wyszlo spontanicznie, u mnie w pojkoju po niewinnych pieszczotach, ze chcemy to zrobic, ale niestety nie udało się, bo byłam za ciasna
Prób było kilka, aż w końcu się udało. Więc tak naprawde kiedy był moj 1 raz.... nie wiem
Wiem natomiast, że pozycja była na jeźdźca. Jesteśmy ze sobą 5 lat.
Aha, a zaczęlismy seks po 1,5... 2 lat związku.

W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków
P
roszę zastanów się nad adopcją.
http://www.mielec.bezdomne.com/

Edytowane przez fiska
Czas edycji: 2010-06-15 o 23:31
fiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 21:04   #3017
gryzak
Przyczajenie

hmm... że tak powiem, mój pierwszy raz był 21.05.10. ^^
i od tego dnia też z moim mężczyznąąąąąa jesteśmy parą. ha
totalny spontan! ;D normalnie spaliśmy sobie, aż nagle się o 1-2 w nocy przebudziliśmy... i samo wyszło. xD
zero krwi,ogólnie za***joza. ;D
teraz jest jeszcze lepiej.

Edytowane przez gryzak
Czas edycji: 2010-06-16 o 21:11
gryzak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-19, 20:49   #3018
mieszanka
Przyczajenie

Mam prawie 21 lat i jestem jeszcze dziewicą. Czuję potrzebę przeżycia tego pierwszego razu i nawet dwa tygodnie temu była co do tego okazja, ale... nocował u mnie kolega, po imprezie trochę wstawiony, w którym się od pewnego czasu kocham (On o tym wie), mój jeden z lepszych kolegów, miał tylko ze mną spać, ale od przytulania doszło do całowania (nigdy nie miałam chłopaka i to były też moje pierwsze pocałunki),zaczęło sie rozkręcać, ale choć chciałabym to zrobić właśnie z nim to chyba jednak nie tak, gdy On pijany, nie jesteśmy parą, nie deklarował żadnych uczuć, i jeszcze w dodatku na drugi dzień wolał powiedzieć, że film mu się urwał i nie wspominać tego co się stało, mówił, że ma jakieś przebłyski, ale zaraz się speszył i zmienił temat. Nie wiem co mam z nim zrobić, między nami jest teraz normalnie, normalnie rozmawiamy i zastanawiam się, czy gdyby się to stało, to czy by to coś zmieniło między nami.
mieszanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-19, 23:17   #3019
xpatusx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mieszanka Pokaż wiadomość
Mam prawie 21 lat i jestem jeszcze dziewicą. Czuję potrzebę przeżycia tego pierwszego razu i nawet dwa tygodnie temu była co do tego okazja, ale... nocował u mnie kolega, po imprezie trochę wstawiony, w którym się od pewnego czasu kocham (On o tym wie), mój jeden z lepszych kolegów, miał tylko ze mną spać, ale od przytulania doszło do całowania (nigdy nie miałam chłopaka i to były też moje pierwsze pocałunki),zaczęło sie rozkręcać, ale choć chciałabym to zrobić właśnie z nim to chyba jednak nie tak, gdy On pijany, nie jesteśmy parą, nie deklarował żadnych uczuć, i jeszcze w dodatku na drugi dzień wolał powiedzieć, że film mu się urwał i nie wspominać tego co się stało, mówił, że ma jakieś przebłyski, ale zaraz się speszył i zmienił temat. Nie wiem co mam z nim zrobić, między nami jest teraz normalnie, normalnie rozmawiamy i zastanawiam się, czy gdyby się to stało, to czy by to coś zmieniło między nami.
Dobrze, że do tego nie doszło. Żałowałabyś tego. Mimo wszystko powinnaś poczekać na kogoś kto Cię pokocha z wzajemnością Jak sama napisałaś on wolał udać, że nic się nie wydarzyło. Nie zasługiwał na jakiekolwiek zbliżenie. Czy by się zmieniło? Ty na pewno zmieniłabyś do niego nastawienie. W końcu to on byłby tym pierwszym. A on? To zależy od tego czy wolałby uznać, że do niczego nie doszło czy jednak o tym pamiętać.
A Tobie życzę wytrwałości
xpatusx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-19, 23:34   #3020
ama4
High Quality Since 2007

Tak, zmieniłoby się coś między Wami - byłby za Wami seks. I nic ponad to

Ludzie, naprawdę nie warto się spieszyć To bez sensu...
ama4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-20, 00:17   #3021
LoLcIa123
Zakorzenienie

Nie warto się spieszyć to fakt,a z drugiej strony myślę sobie,że dziwne też jest takie celebrowanie tego miałam wiele okazji by to zrobić wcześniej,przed obecnym związkiem i nie żałuję ,że zrobiłam to teraz z obecnym Tż-etem,ale nie byłoby mi też jakoś szczególnie przykro gdybym to zrobiła wcześniej z innym
aczkolwiek to indywidualne podejście

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-20, 01:04   #3022
Safu
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ruda9215 Pokaż wiadomość

Nie miałaś tak źle. Ja-przyznaję-nawaliłam. Mój pierwszy raz był o-hy-dny. Poszłam na koncert ze znajomymi, upiłam się i poszłam na imprezę do obcych ludzi (mądra decyzja) gdzie zostałam zaciągnięta przez nieznanego mi chłopaka do kibla. Byłam tak pijana że nie miałam siły stać na nogach i nie zdawałam sobie sprawy co się ze mną dzieje, a on przycisnął mnie do ściany i usiłował wcisnąć we mnie ten swój śmieszny żarcik. Poszła krew, a on nie mógł się dopchać (i dobrze). Skończyło się na tym, że wcisnął swoje krocze w moją twarz. To było przepaskudne.
Ale która dziewczyna chla z obcymi ludźmi tak właśnie ma.

Safu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-20, 07:53   #3023
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Safu Pokaż wiadomość
Nie miałaś tak źle. Ja-przyznaję-nawaliłam. Mój pierwszy raz był o-hy-dny. Poszłam na koncert ze znajomymi, upiłam się i poszłam na imprezę do obcych ludzi (mądra decyzja) gdzie zostałam zaciągnięta przez nieznanego mi chłopaka do kibla. Byłam tak pijana że nie miałam siły stać na nogach i nie zdawałam sobie sprawy co się ze mną dzieje, a on przycisnął mnie do ściany i usiłował wcisnąć we mnie ten swój śmieszny żarcik. Poszła krew, a on nie mógł się dopchać (i dobrze). Skończyło się na tym, że wcisnął swoje krocze w moją twarz. To było przepaskudne.
Ale która dziewczyna chla z obcymi ludźmi tak właśnie ma.
Współczuję wspomnień Mam nadzieję, że kolejny-pierwszy raz był już dużo lepszy.
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-20, 12:52   #3024
Brook
Zakorzenienie

tez wspolczuje wspomnien . moge spytac ile mialas lat? ale to chyba nie byl 1 raz bo sie na szczescie nie ''wcisnal'' wiec nie musisz chyba tego zaliczac do 1 razu na szczescie

Brook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-20, 13:40   #3025
Safu
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Brook Pokaż wiadomość
tez wspolczuje wspomnien . moge spytac ile mialas lat? ale to chyba nie byl 1 raz bo sie na szczescie nie ''wcisnal'' wiec nie musisz chyba tego zaliczac do 1 razu na szczescie
No w sumie nie, ale była to jakaś aktywność seksualna (na dodatek PIERWSZA). Miałam 15 lat i dostałam wielką nauczkę.
Kolejny raz był bajeczny. Widać musiałąm na własnej skórze doświadczyć tego co się dzieje z dziewczynami które nie myślą.

Naprawdę, uważajcie, dziewczyny, bo taka "dobra zabawa" może się źle skończyć. Nie mówię że akurat tak jak u mnie-może to być coś o wiele gorszego.

Safu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-20, 17:28   #3026
madzia38
Raczkowanie

Safu też miałam swoje lata kompletnej bezmyślności. Totalnie pijana w towarzystwie napalonych facetów, którzy nie wiedzieli już gdzie te ręce pchać. Całe szczęście, że zawsze czuwali nade mną przyjaciele. I ja też szczerze współczuję wspomnień...

And if You die
I wanna die with You

madzia38 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 00:00   #3027
sylak
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez mieszanka Pokaż wiadomość
Witaj i ciesz się, że do niczego nie doszło. Twój kolega jest typowy małolatem który winę zwala na alkohol. Nie wart jest Twojego pierwszego razu, uważam że wiem co mówię.
Pozdrawiam
sylak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 00:12   #3028
Annno
Przyczajenie

a ja mam 22 lata, i też jeszcze jestem dziewicą, nie mam za sobą pierwszego razu... to dziwne?? i chłopak którego ostatnio poznałam pytał o to. nie powiedziałam wprost, nie wiem- w sumie boję się kompromitacji, w tym wieku! ale z drugiej strony czemu niby miałabym to robić z pierwszym lepszym? moze czasem lepiej poczekać? nie wiem czemu tak wyszło- po prostu. jestem w miarę normalna studentka no, po za tym włąśnie faktem że taka niedoświadczona
i teraz coraz bardziej się boje- i slynnego pierwszego razu, i mojego braku doświdczenia, i wyśmiania, zdziwienia chłopaka- że jak to? i to załamuje co raz bardziej... kiedyś o tym tyle nie myślalam, ale w mairę upływu czasu, no cóż. nie wiem jakie chłopaki mają podejscie do tego, ale co raz częsciej się zastanawiam czy nie jestem jakimś wybrykiem natury, czy wszystko ze mną dobrze? bo serio się boję jak to wszystko dalej ma być i będzie...
Annno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 00:25   #3029
201804100943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Annno Pokaż wiadomość
a ja mam 22 lata, i też jeszcze jestem dziewicą, nie mam za sobą pierwszego razu... to dziwne?? i chłopak którego ostatnio poznałam pytał o to. nie powiedziałam wprost, nie wiem- w sumie boję się kompromitacji, w tym wieku! ale z drugiej strony czemu niby miałabym to robić z pierwszym lepszym? moze czasem lepiej poczekać? nie wiem czemu tak wyszło- po prostu. jestem w miarę normalna studentka no, po za tym włąśnie faktem że taka niedoświadczona
i teraz coraz bardziej się boje- i slynnego pierwszego razu, i mojego braku doświdczenia, i wyśmiania, zdziwienia chłopaka- że jak to? i to załamuje co raz bardziej... kiedyś o tym tyle nie myślalam, ale w mairę upływu czasu, no cóż. nie wiem jakie chłopaki mają podejscie do tego, ale co raz częsciej się zastanawiam czy nie jestem jakimś wybrykiem natury, czy wszystko ze mną dobrze? bo serio się boję jak to wszystko dalej ma być i będzie...
22 to niedużo, naprawdę. Ja straciłam dziewictwo w wieku 20 lat (i to jakis miesiąc temu). Nie czułam się jakos gorsza przez to, a tymbardziej jak mój Tż powiedział mi że jest to wspaniałe, był zaskoczony ale na pewno nie negatywnie.
Z początku też czułam się niedoswiadczona, ale to na prawdę nie ma znaczenia. [Ja z moim za drugim razem chyba wypróbowalismy wszystkie pozycje i do teraz ciągle nam mało ]
201804100943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 22:30   #3030
kasiulka010
Przyczajenie

mój pierwszy raz był dokładnie 13.06.2009 roku. Byłam z chłopakiem już rok i 3 miesiące i to byla nasza rocznica. byłismy pewni że bedziemy razem do konca życia , ale niestety on był innej wiary niż ja i roztaliśmy się pól roku temu. Mój pierwszy raz przeżyłam razem z nim. Nic nie bolało w sumie podeszlismy do tego bardziej z żartem ale wedlug mnie to lepiej :P zasłonilam oczy on mi chwile pogrzebał i powiedział juz i nawet nie krawilam to było takie troche śmieszne, ale jak już zaczęlismy to nie chciałam sie oderwac bo bardzo mi się podobalo ;d teraz mam 16 lat wiec rok temu stracilam dziewictwo bardzo dobrze to wspominam i nie żałuje pozdrawiam!
kasiulka010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości