Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy! - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-18, 13:54   #3181
bajkovaax3
Raczkowanie

Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

dziewczyny tez po pierwszym razie mialyscie ' schizy ' przed miesiaczka ze sie nie pojawi , ze mozecie byc w ciazy ?

bądź mym oparciem, inspiracją <3
bajkovaax3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 13:55   #3182
201610310857
Konto usunięte

ja tak:P
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 14:00   #3183
talkshit
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajkovaax3 Pokaż wiadomość
dziewczyny tez po pierwszym razie mialyscie ' schizy ' przed miesiaczka ze sie nie pojawi , ze mozecie byc w ciazy ?

ja też miałam
których nie potrafimy okiełznać.

Motocykl
- mój sposób na życie.

talkshit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 14:44   #3184
201607111047
Konto usunięte

Ja pewnie gdybym nie brała tabletek antykoncepcyjnych, to również miałabym obawy, że mogę być w ciąży, tym bardziej, że pierwszy raz był do końca i we mnie...
Choć nawet teraz, mam czasami myśli, a może będę tym 0,01 %, że pomimo brania skrupulatnie tabletek i o jednej porze, a także braku innych zakłóceń mogę być w ciąży...
Chyba lepiej po jakimś czasie zrobić ten test ciążowy, niż zastanawiać się dniami i nocami...
201607111047 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 16:45   #3185
watashi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez *Catherrine* Pokaż wiadomość
To niekoniecznie kwestia grubej błony dziewiczej, tylko po prostu jesteś tam jeszcze "wąska", nierozciągnięta.. Też się tego u mnie obawiam..właśnie tego rozpychania, że będzie bolało.. I wizji, że będę później taka "rozepchana" też..
Rozepchana ło jezu... kobieta nie staje się rozepchana-.- Tak samo jak dziewica nie jest wąziutka jak średnica ołówka a potem to już można słoik duży pchać... To są mięśnie, nie można ich rozepchać. Owszem po np porodzie może wystąpić coś na co się mówi "luźna pochwa" ale wystarczy ćwiczyć mięśnie i po systematycznych ćwiczeniach wszystko wraca do normy. Także bez obaw. Nie będziesz "rozepchana":rolleyes :

Cytat:
Nie miałam

watashi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-19, 00:14   #3186
aga812
Przyczajenie

.

Edytowane przez aga812
Czas edycji: 2010-07-31 o 00:03
aga812 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-19, 08:08   #3187
ama4
High Quality Since 2007

Skoro chciał, to niech teraz będzie mężczyzną i niech nie mówi, że ma wyrzuty sumienia...
ama4 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-19, 09:14   #3188
Moonika207
Przyczajenie

GG do Moonika207

ja miałam pierwszy raz w tą sobote xD można tak powiedzieć.
a po kolei to tak: błone miałam już przebitą wcześniej podczas pieszczot. po jej przebiciu minioł około miesiąc jak zaczeliśmy "coś więcej". zaczoł we mnie wchodzić ale tylko tak do połowy bo bolało. dwa tygodnie po tym weszedł do końca trzy razy ale wtedy to bardzo bolało. a tydzień po tym czyli w tą sobote już tylko na początku troche bolało a później było super

na początku myślałam że seks dopiero po skończeniu 18, później że jak będę miała 17, ale tak wyszło, że mam 16 ;] a on 18. jesteśmy razem 10 miesięcy dla niego to nie był pierwszy raz. chociaż pierwszy raz z dziewicą tak
Moonika207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-19, 11:19   #3189
komicznie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Moonika207 Pokaż wiadomość
ja miałam pierwszy raz w tą sobote xD można tak powiedzieć.
a po kolei to tak: błone miałam już przebitą wcześniej podczas pieszczot. po jej przebiciu minioł około miesiąc jak zaczeliśmy "coś więcej". zaczoł we mnie wchodzić ale tylko tak do połowy bo bolało. dwa tygodnie po tym weszedł do końca trzy razy ale wtedy to bardzo bolało. a tydzień po tym czyli w tą sobote już tylko na początku troche bolało a później było super

na początku myślałam że seks dopiero po skończeniu 18, później że jak będę miała 17, ale tak wyszło, że mam 16 ;] a on 18. jesteśmy razem 10 miesięcy dla niego to nie był pierwszy raz. chociaż pierwszy raz z dziewicą tak
minął / zaczął / wszedł

Edytowane przez komicznie
Czas edycji: 2010-07-19 o 11:21
komicznie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-19, 11:57   #3190
Moonika207
Przyczajenie

GG do Moonika207

Cytat:
Napisane przez komicznie Pokaż wiadomość
minął / zaczął / wszedł
no zrobiłam pare błędów, przepraszam
ale poprostu nie zauważyłam, bo pisałam z kimś na gg o ważnej sprawie
Stary 2010-07-19, 12:16   #3191
Brook
Zakorzenienie

pisanie bez bledow ma sie we krwi to odruch nad ktorym nie trzeba myslec i sie zastanwiac jak to sie pisze

Brook jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-19, 12:25   #3192
komicznie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Brook Pokaż wiadomość
pisanie bez bledow ma sie we krwi to odruch nad ktorym nie trzeba myslec i sie zastanawiac jak to sie pisze

tak, dzięki Ci Panie, że są tacy ludzie na świecie
Stary 2010-07-19, 13:30   #3193
Moonika207
Przyczajenie

GG do Moonika207

no dobrze, sorry, pewnie poprostu nie umiem pisać. ale trudno się mówi
Stary 2010-07-19, 14:44   #3194
drummerka
Przyczajenie

mój pierwszy raz był z kumplem w samochodzie :p, było cudownie...ahh<3
Stary 2010-07-21, 00:16   #3195
Noemimi
Przyczajenie

Mój pierwszy raz nastąpił dzisiaj heh w sumie po tym wszystkim chcę mi się śmiać zaczął cudownie a potem to jakaś pomyłka nie bolało, nie krwawiłam po prostu nic nie poczułam chciałam to jak najszybciej zakończyć w sumie krótko to trwało nawet bardzo ( może to dziwne ale już wolałabym żeby mnie bolało bo nie wiem nawet czy do tego doszło )po wszystkim pokłóciłam się z chłopakiem i nasza znajomość się zakończyła czyli juz moge powiedzieć że nie wspominam tego dobrze w ogóle sprawa zamknięta a tak w ogóle to musi być przemyślane ja to zrobiłam po prostu trochę z ciekawości no i do tej pory jego pieszczoty były cudowne no ale nie wyszło więc dziewczyny nie śpieszcie koniec z chłopakami na czasz nieokreślony widać chłopak nie dojrzał do tego po tym co mi dzisiaj powiedział, normalnie nóż w kieszeni się otwiera !
Noemimi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 19:57   #3196
intense2103
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Noemimi Pokaż wiadomość
Mój pierwszy raz nastąpił dzisiaj heh w sumie po tym wszystkim chcę mi się śmiać zaczął cudownie a potem to jakaś pomyłka nie bolało, nie krwawiłam po prostu nic nie poczułam chciałam to jak najszybciej zakończyć w sumie krótko to trwało nawet bardzo ( może to dziwne ale już wolałabym żeby mnie bolało bo nie wiem nawet czy do tego doszło )po wszystkim pokłóciłam się z chłopakiem i nasza znajomość się zakończyła czyli juz moge powiedzieć że nie wspominam tego dobrze w ogóle sprawa zamknięta a tak w ogóle to musi być przemyślane ja to zrobiłam po prostu trochę z ciekawości no i do tej pory jego pieszczoty były cudowne no ale nie wyszło więc dziewczyny nie śpieszcie koniec z chłopakami na czasz nieokreślony widać chłopak nie dojrzał do tego po tym co mi dzisiaj powiedział, normalnie nóż w kieszeni się otwiera !
Trochę głupio zrobiłaś, widać, że nie byłaś pewna tego czy tego chcesz i nie byłaś pewna chłopaka... A szkoda, bo pierwszy raz może być jedną z najcudowniejszych chwil w życiu. Dobrze chociaż, że wyciągnęłaś z tego jakąś nauczkę na przyszłość. A tak w ogóle, jeżeli można spytać, to co on takiego zrobił i powiedział, ze tak szybko zakończyliście tę znajomość?
Stary 2010-07-22, 07:44   #3197
No1
Raczkowanie

No niestety wynika z tego, ze zrobilas to totalnie na sile. W takich wypadkach raczej nie ma happy endu. Zadziwia mnie, ze tak szybko po fakcie masz juz tak wyklarowany poglad na ten temat. Grunt to sie tego trzymac i nie popelniac tych samych bledow w przyszlosci.
No1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-22, 09:49   #3198
ona_16
Przyczajenie

Hej
mam do Was takie pytanie
dostałam tabletki od lekarza.. i nie wiem czy zastosować je same czy może jeszcze dodatkowo gumkę ?
[jestem dziewicą ]
ona_16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-22, 10:36   #3199
dresden doll
Raczkowanie

same tabletki nie ochronią Cię przed chorobami przenoszonymi drogą płciową i to musisz mieć na uwadze przy podejmowaniu decyzji. natomiast jako zabezpieczenie przed ciążą wystarczą, tylko przeczytaj dokładnie ulotkę i się do niej zastosuj
Cause it's my problem if I wanna pack up and run away, it's my business if I feel the need to smoke and drink and swear, it's my problem, it's my problem if I feel the need to hide it's my problem if I have no friends and feel I want to die.
dresden doll jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-22, 11:40   #3200
anna1990
Raczkowanie

Cytat:

Ja miałam, ale ze mnie ogólnie jest wielka panikara
miesiączka przyszła i u Ciebie też tak będzie, więc spokojnie

anna1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-22, 22:18   #3201
ona_16
Przyczajenie

Dziewczyny ?
po jakim czasie można wykryć Ciążę ??
1. Lekarz
2. test z apteki
ona_16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-22, 22:19   #3202
201610310857
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ona_16 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ?
po jakim czasie można wykryć Ciążę ??
1. Lekarz
2. test z apteki
2. test- zależy jaki, minimum 10 dni po stosunku.

polecam udać sie po tabletkę "po"
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-23, 17:56   #3203
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Napisane przez elly2 Pokaż wiadomość
tak jak w temacie. Ja wspominacie swoj pierwszy raz? Czy nadal jestescie razem? Po jakims czasie znajomosci uprawialyscie sex? Czy bylo Wam fajnie? W jakiej pozycji to robilyscie i gdzie ?
To ja zacznę od końca Pozycja jak chyba u większości - po Bożemu, fajnie było a po jakim czasie znajomości? 9 miesięcy. to było kilka dni przed moimi 17-stymi urodzinami... czyli dwa lata temu. Jesteśmy nadal razem i planujemy zaręczyny

To było w mieszkaniu jego starszej siostry (on miał wtedy 19 lat) gdy wyjechała z rodziną na wakacje. Po wypiciu lampki wina zaniósł mnie po schodach na górę, całował, zaczął rozbierać, pieścić przed samą akcją zapytał czy aby na pewno tego chcę i stało się Potem zeszliśmy na dół, posiedzieliśmy razem, zjedliśmy pyszna pizzę i przyszła jego mama (mieszkała dwa domy dalej) zapytała tak aby zacząć rozmowę: "co tam ciekawego robiliście?" a mój TŻ odpowiedział: "uprawialiśmy dziki i ostry seks" Jego mama tylko pokiwała głową i powiedziała żeby sobie z niej żartów nie robił:hah aha:

Co do schizów na temat bycia w ciąży - były Zastosowałam globulkę i troszkę się spieniła na prezerwatywie po wszystkim, wyglądało to tak jakby pękła... i mimo sprawdzania szczelności gumki wątpliwości u mnie zostały i nie obyło się bez testu
Cytat:
Napisane przez Moonika207 Pokaż wiadomość
ja pamiętam jak koleżanki rozmawiały że one to by chciały w wieku 16 lat. a ze mnie się śmiały że do ślubu czekać będę. a teraz wiem że nie wszystkie mają to za sobą. to by się zdziwiły

a co do tego pogrubionego tekstu... przez długi czas po pierwszym razie myślałam tak jak ty. powiedział mi że już ma to za sobą. dlatego sądziłam że to ja będę tylko "zielona". okazało się jednak, że nigdy nie spał z dziewczyną... a powiedział tak wcześniej bo byłam trochę do przodu w tych sprawach niż on i cierpiało jego "ego". trochę przykro mi się zrobiło, bo wiele nocy spędziłam na myśleniu jak mu było wtedy z "tamtą".

Ale kocham go i rozumiem
Stary 2010-07-23, 19:52   #3204
masija
Zakorzenienie

Z tego co czytam, to większość z Was stosuje na pierwszy raz tabletki.
Czy do tabletek stosowałyście mimo wszystko jakąś inna formę zabezpieczenia? Tak, dla komfortu psychicznego?
masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-24, 08:37   #3205
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
Z tego co czytam, to większość z Was stosuje na pierwszy raz tabletki.
Czy do tabletek stosowałyście mimo wszystko jakąś inna formę zabezpieczenia? Tak, dla komfortu psychicznego?
nie. ja miałam komfort psychiczny właśnie używając tabletek. tylko i wyłącznie tabletek
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-24, 13:38   #3206
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
nie. ja miałam komfort psychiczny właśnie używając tabletek. tylko i wyłącznie tabletek
My dopiero planujemy nasz pierwszy raz, i czytam, i czytam wszystko o antykoncepcji i mam taki mętlik w głowie, że już sama we wszystkim się gubię..
TŻet mało wie o tabletkach ( ku temu bym się skłaniała ) i muszę z nim porozmawiać, bo to chyba jedyna antyk. którą chciałabym stosować (+prezerwatywy na początku dla własnego komfortu psych.)
masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-26, 10:26   #3207
madzia38
Raczkowanie

Mój chłopak mi mówi, że MUSZĘ iść do lekarza, bo z prezerwatywą nigdy nic nie wiadomo. Zbieram się do tego i zbieram, chciałabym , żeby ktoś polecił mi jakiegoś dobrego ginekologa w Opolu publicznego. Może któraś z Was może mi pomóc?

And if You die
I wanna die with You

madzia38 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-26, 10:35   #3208
klempaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia38 Pokaż wiadomość
Mój chłopak mi mówi, że MUSZĘ iść do lekarza, bo z prezerwatywą nigdy nic nie wiadomo. Zbieram się do tego i zbieram, chciałabym , żeby ktoś polecił mi jakiegoś dobrego ginekologa w Opolu publicznego. Może któraś z Was może mi pomóc?
Na ginekologii jest wielki temat o dobrych ginekologach. Tam poszukaj.

Śledź też pies! - blogujemy

klempaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 19:38   #3209
iwona85i
Przyczajenie

w moim przypadku nie było przyjemności, jedynie ból i sporo krwi, ale nie żałuję choć zrobiłam to z człowiekiem, który nie zasługiwał na to i którego nie kochałam, żałuję jedynie, że to nie była inna osoba. Mój pierwszy partner (nie był moim chłopakiem) nie był delikatny chciał się zaspokoić i tyle, żałuję tej znajomości, ale nie seksu, chciałam to mieć za sobą i nabyć trochę doświadczenia, może myslałam, że coś z nim wyjdzie,ale okazał się frajerem, niech żałuje, ja nie mam czego.
iwona85i jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 19:44   #3210
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia38 Pokaż wiadomość
moja przyjaciółka za dokładnie coś takiego zerwała 3,5 letni związek. Mieli się kochać po raz pierwszy a ten jej Tomasz zaczął jej mówić że MUSI iść do ginekologa po tabletki. I po co się truć ? Żeby facet mógł w Tobie zostawić to i owo ? To powinna być Twoja dobra wola i decyzja a nie przymuszanie faceta Faceta można zmienić a nie wiadomo jak by to wpłynęło na Twoje zdrowie, na moim stałym wątku dziewczyny narzekają po tabletkach na krążenie i skurcze nocne.

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości