Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy! - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-01, 23:55   #3511
Pascalt25
Przyczajenie

Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

DZIEWCZYNY, NIE ODDAJCIE SIĘ TAK SZYBKO!!!

Jak czytam te historie... po 2 miesiącach, po 5 miesiącach, po 2 dniach... to mnie po prostu ogarnia żałość - bez obraz. Nie to żebym był jakiś starej daty, ale widzę, że w tym wieku nie myśli się jeszcze poważnie. Załować? Teraz nic dziwnego, że nie żałujecie.
Uwierzcie mi, że po 5 miesiącach nie jesteście w stanie ocenić, czy jest to Wasz "TŻ", czy "TS" - skrót w miarę oczywisty...
Nie macie pojęcia co robicie w ten sposób swojemu prawdziwemu TŻ!!!
Najczęściej 2 lata związku weryfikują - później wraz z czasem spada liczba rozstań - rozpoczęcie zbliżeń seksualnych po 2 latach znajomości, to absolutne minimum - uwierzcie mi - też jestem młody, ale mam co nieco doświadczeń...
Pozdrawiam i oddajcie TO temu jedynemu, a zwróci Wam się to!
Pascalt25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 08:17   #3512
maddzia007
Zakorzenienie

No dobrze, czyli ten pierwszy raz może być dopiero po 2 latach tak? I ani dnia wcześniej?
I dziewczyny mogą mieć tylko jednego partnera seksualnego, a faceci to mogą zaliczać wszystkie panienki po kolei?
Przepraszam ale dla mnie takie coś jest troche śmieszne, ustalanie po jakim czasie wiadomo że ten ktoś może być naszym partnerem na całe życie. Mogę być z kimś 10 lat, zacząć sie z nim kochać po 5 latach i potem się z nim rozstać ale moge też poznać kogoś, kochać się po miesiącu znajomości i być z nim na całe życie. Byłam na to gotowa, podobało mi się, jestem z nim, wiem że on mnie szanuje i nie jestem dla niego kolejną dziewczyną którą sobie zaliczył, więc czego mam żałować? On nie był prawiczkiem i wiedział, że ja jestem dziewicą i w żaden sposób mnie do tego nie namawiał, zawsze mówił że może poczekać ile tylko bede chciała. Więc to była moja decyzja i w żaden sposób nie myśle teraz o sobie że jestem łatwa czy coś podobnego. A jeśli się za niedługo rozstaniemy to trudno - takie życie. Żałowałabym gdybym zrobiła to z przypadkowym facetem po pijaku na jakieś imprezie.
I skoro ja nie wymagam od chłopaka tego aby był prawiczkiem gdy zacznie się ze mną spotykać to on nie powinien wymagać ode mnie tego żebym była dziewicą, to działa w obie strony. Nie rozliczam mojego partnera z tego co robił zanim zaczął się ze mną spotykać, ważne żeby nie uprawiał seksu z innymi gdy jest już ze mną.
maddzia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 09:37   #3513
Pascalt25
Przyczajenie

Nigdy nie myśl w taki sposób, że dam mu ciała, bo jak nie dam, to będzie korzystał u kogo innego!

Pamiętaj, że pisząc o 2 latach miałem na myśli statystyki. O ile dobrze pamiętam, pierwszy większy kryzys pojawia się w związku po 1-2 latach - wtedy statystycznie bodajże ponad 50% par się rozstaje.

To co dalej, to już zależy od konkretnej osoby, czy potraktuje to jak napisałaś "trudno, takie jest życie", czy będziesz robić sobie wyrzuty do końca życia, że ten Twój jedyny nie dostał od Ciebie CZEGOŚ NAJPIĘKNIEJSZEGO.

Idealnie jest, gdy kobieta jest pierwsza dla chłopaka i chłopak jest pierwszy dla kobiety. Wszelkie odejścia od tego wiążą się z mniejszymi lub większymi smutkami.

Nie przyjmuj tego jako nakazu starszego brata. Po prostu wiem coś o tym...

Pozdrawiam.
Stary 2011-01-02, 10:20   #3514
ewcia 87
Raczkowanie

ja też nie jestem zwolenniczka szybkiego wskoczenia komus do łóżka ale piszać, że wiesz coś o tym nie myśl, że jeśli Tobie się przytrafiło rozstanie z kimś o kim myślałeś, że to ta jedyna i z nią byl 1 raz (bo tak się domyślam, że tak było) to nie znaczy, że u każdego ma być 2 lata związku żeby było już na stałe.można być w związku na odległość, spotykać się rzadko i co ma być dwa lata i będzie pewność i cud miód? a jak się ktoś widuje codziennie, para spędza razem wiele czasu to też 2lata?to są uczucia, miłość tu nie ma jakiś wyznaczników dla każdego takich samych, każdy sam czuje że już, że to ten.ja np pamiętam dzień kiedy powiedziałam tż ok spróbujmy może nam się uda (chodziło o bycie razem) i pamiętam też po chwili swoją pewność nie wiem skąd, że to TEN, że z nim będę się kochać po raz pierwszy, że z nim zostanę już na zawsze. i tak jest -za kilka miesięcy ślub bierzemy.i co w takim razie jak przed upływem 2lat para myśli że będą razem już na zawsze, że się kochają?wydaje im się tylko?są pary które mówiąc sobie kocham po kilku miesiącach kochają się szczerze i mocno a są wieloletnie małżeństwa, które mówiąc kocham tylko się okłamują. takie wyznaczniki i patrzenie na uczucie jak na statystykę chyba się tu nie sprawdzi do końca.a coś najpiękniejszego to szczera, głęboka miłość.
ewcia 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 11:40   #3515
LauraS.
Rozeznanie

mój chłopak szybciutko "pchnął" mnie z 4 razy było po wszystkim.myśłałam,że to dopiero początek,a to już był koniec.w sumie dobrze,bo bardzo mnie bolało,ale mam nadzieję,że nie będzie tak zawsze..
Stary 2011-01-02, 11:56   #3516
maddzia007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pascalt25 Pokaż wiadomość
Nigdy nie myśl w taki sposób, że dam mu ciała, bo jak nie dam, to będzie korzystał u kogo innego!
Nigdy tak nie myślałam

Cytat:
Pamiętaj, że pisząc o 2 latach miałem na myśli statystyki. O ile dobrze pamiętam, pierwszy większy kryzys pojawia się w związku po 1-2 latach - wtedy statystycznie bodajże ponad 50% par się rozstaje.
Nie obchodzą mnie statystyki, są różni ludzi i różne związki. Dla mnie liczę się ja, mój chłopak i nasze uczucia

Cytat:
To co dalej, to już zależy od konkretnej osoby, czy potraktuje to jak napisałaś "trudno, takie jest życie", czy będziesz robić sobie wyrzuty do końca życia, że ten Twój jedyny nie dostał od Ciebie CZEGOŚ NAJPIĘKNIEJSZEGO.
Na chwilę obecną to właśnie mój jedyny dostał ode mnie to co najpiękniejsze. A jeśli za jakiś czas okaże się jednak nie być tym jedynym to wiesz, czasami ludzie po wielu latach się rozstają i jednak okazują sie nie być dla siebie tymi jedynymi.

Cytat:
Idealnie jest, gdy kobieta jest pierwsza dla chłopaka i chłopak jest pierwszy dla kobiety. Wszelkie odejścia od tego wiążą się z mniejszymi lub większymi smutkami.
Niekoniecznie. Nie będę rozliczała mojego chłopaka z tego ile miał przede mną dziewczyn. Dla mnie liczy się to że teraz jest ze mną i kocha się też tylko ze mną.

Cytat:
Nie przyjmuj tego jako nakazu starszego brata. Po prostu wiem coś o tym...

Pozdrawiam.
Szanuje twoje poglądy, ale ja mam inne zdanie na ten temat. I przez to że tak szybko zdecydowałam sie oddać swojemu chłopakowi wcale nie czuję się gorsza czy łatwiejsza. A jeśli się rozstaniemy to mam nadzieje że nie będzie mnie to już wykluczało z zawarcia nowego związku. Są faceci którzy akceptują to że dziewczyna nie jest już dziewicą gdy zaczyna sie z nimi spotykać.
Stary 2011-01-02, 12:30   #3517
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Uwierzcie mi, że po 5 miesiącach nie jesteście w stanie ocenić, czy jest to Wasz "TŻ", czy "TS" - skrót w miarę oczywisty...
a skąd ty wiesz jak jest między mną a moim chlopakiem żeby o tym pisać? naszym prywatnym seksuologiem jesteś czy jak? i co niby robimy soijemu "prawdziwemu TŻ"? bo co, facet chce mieć laskę dziewicę i jak takiej nie dostaje to popada w kompleksy?
Cytat:
taaa, a skąd pewność że ten jedynym zawsze będzie tym jedynym? życie to żadna pewność. jednego dnia coś jest a drugiego tego nie ma. a uczucia - to już w ogóle, tu liczy się zaufanie i wiara w miłość. jeśli nie będę dziewicą to żaden inny mnie już nie pokocha? chore myślenie.
Cytat:
Napisane przez maddzia007 Pokaż wiadomość
I dziewczyny mogą mieć tylko jednego partnera seksualnego, a faceci to mogą zaliczać wszystkie panienki po kolei?
ale oczywiście, facet może, kobiecie nie wypada
Cytat:
Mogę być z kimś 10 lat, zacząć sie z nim kochać po 5 latach i potem się z nim rozstać ale moge też poznać kogoś, kochać się po miesiącu znajomości i być z nim na całe życie.
dokładnie. każdy związek na świecie to prywatna sprawa danej pary i nie mieści się w żadnych statystykach. kto w ogóle wpadł na pomysł żeby uczuciać ubrać w statystyki?
Cytat:
Żałowałabym gdybym zrobiła to z przypadkowym facetem po pijaku na jakieś imprezie.
w zupełności się zgadzam.
Cytat:
I skoro ja nie wymagam od chłopaka tego aby był prawiczkiem gdy zacznie się ze mną spotykać to on nie powinien wymagać ode mnie tego żebym była dziewicą, to działa w obie strony. Nie rozliczam mojego partnera z tego co robił zanim zaczął się ze mną spotykać, ważne żeby nie uprawiał seksu z innymi gdy jest już ze mną.
otóż to!
Cytat:
Napisane przez ewcia 87 Pokaż wiadomość
to są uczucia, miłość tu nie ma jakiś wyznaczników dla każdego takich samych, każdy sam czuje że już, że to ten.
(...)
są pary które mówiąc sobie kocham po kilku miesiącach kochają się szczerze i mocno a są wieloletnie małżeństwa, które mówiąc kocham tylko się okłamują.

Cytat:
Nie obchodzą mnie statystyki, są różni ludzi i różne związki. Dla mnie liczę się ja, mój chłopak i nasze uczucia
święta prawda. i kolego - nie wiem po jakich doświadczeniach masz takie zdanie, widać sparzyłeś się na jakimś związku i teraz udajesz znawcę uczuć. nie ma uniwersalnych rad dotyczących każdego.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-02, 12:56   #3518
Pascalt25
Przyczajenie

Nie cierpię forumowych potyczek słownych - jeśli już, to na żywo mógłbym prowadzić tego typu dysputy, ale cieszę się, że odpowiada Wam taki stan rzeczy.
Różni są ludzie, różne podejścia, żadnego nie krytykuję zauważcie, więc nie krytykujcie też innych. Już dawno temu w filozofii podział był na tych, dla których najważniejsza jest teraźniejsza chwila, jak i na tych, dla których to, co będzie się działo w przyszłości przedkładają nad tym, co dzieje się teraz.
Ja przedstawiłem swoje podejście i w żadnym wypadku nie ośmieszam innych i ich nie poniżam. Czyje podejście jest lepsze, będziemy w stanie ocenić za kilka/kilkanaście lat.
Przy okazji ktoś mnie posądził o to, co jest nieprawdą - mianowicie, że sam jestem z kobietą, która przeżyła swój pierwszy raz nie ze mną.
Otóż odpowiadam, że ja byłem pierwszy dla swojej kobiety. Problem jedynie w tym, że ona nie była pierwsza dla mnie (miałem wcześniej 2 partnerki) - teraz, po 8 latach z tą samą kobietą wiem, że bez niej trudno było by mi się zebrać i żyć. Ciągle jednak nie daje mi spokoju to, że Ona potrafiła dotrzymać dla mnie dziewictwo i sprawić mi tą nieocenioną satysfakcję i radość ze świadomości, a ja nie (chociaż jeszcze po roku znajomości z moją pierwszą dziewczyną, dałbym za nią rękę obciąć). Wiem, że będzie mnie to męczyć do końca życia.
Uświadomiłem sobie, że fakt ten BARDZO wpływa na mój szacunek do niej - ale tego nie da się opowiedzieć.
W sumie, to nie wiem po co to piszę - zaraz pewnie znów posypią się obelgi i słowa krytyki, bo hormony robią swoje i zmieniają zupełnie sposób myślenia. Należy jednak pamiętać, że to zwyczajna chemia i fizyka. Stężenie niektórych hormonów opada - ten czas, po którym opada poziom hormonów odpowiedzialnych za zauroczenie, to przeważnie 1-2,5 roku. Ale niektórych statystyki nie obchodzą, bo są poza wszelkimi statystykami. Należałoby się jeszcze zastanowić skąd się biorą statystyki............

Pozdrawiam i róbcie jak Wam wygodnie, w końcu Wasz świat nie jest moim światem, a widząc jak zostały potraktowane moje rady poparte jakimś tam doświadczeniem, nie mam zamiaru nikogo przekonywać.

Trzymajcie się!
Stary 2011-01-02, 13:06   #3519
normalnyFacet
Zakorzenienie

Pascalt25 takie smuty piszesz ze zal normalnie
normalnyFacet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 13:20   #3520
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Ciągle jednak nie daje mi spokoju to, że Ona potrafiła dotrzymać dla mnie dziewictwo i sprawić mi tą nieocenioną satysfakcję i radość ze świadomości, a ja nie (chociaż jeszcze po roku znajomości z moją pierwszą dziewczyną, dałbym za nią rękę obciąć). Wiem, że będzie mnie to męczyć do końca życia.
przeżywasz jak mrówka okres można by powiedzieć. ja też wielu rzeczy żałuję ale wiem że zmienić tego się nie da i nie zatruwam innym powietrza moim zamartwianiem się. tym jeszcze nikt niczego nie osiągnął.
a nawet jeśli chcesz zbawić naród - to zły wątek na to wybrałeś, wejdzie tu dziewczyna, napisze że przeżyła piękny pierwszy raz po 4 miesiącach znajomości z chłopakiem a potem widzi twojego posta. no nic tylko sznur na szyję.
Cytat:
Napisane przez normalnyFacet Pokaż wiadomość
Pascalt25 takie smuty piszesz ze zal normalnie
no właśnie, niską samoocenę leczy się u psychologa, albo rozmawia się z bliskimi a nie na forum pełnym anonimowych nieznajmoych
Stary 2011-01-02, 13:40   #3521
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
Czyli dziś rano, po sylwestrze gdy spałam u TŻta jesteśmy ze sobą prawie 2 miesiące, oboje mamy po 17 lat. Wiem że to trochę szybko ale nie żałuję. Co prawda nie było jakoś mega romantycznie, nie dostałam też nie wiadomo jakiego orgazmu ale mnie się podobało
No to raczej oczywiste

Cytat:
DZIEWCZYNY, NIE ODDAJCIE SIĘ TAK SZYBKO!!!

Jak czytam te historie... po 2 miesiącach, po 5 miesiącach, po 2 dniach... to mnie po prostu ogarnia żałość - bez obraz. Nie to żebym był jakiś starej daty, ale widzę, że w tym wieku nie myśli się jeszcze poważnie. Załować? Teraz nic dziwnego, że nie żałujecie.
Najczęściej 2 lata związku weryfikują - później wraz z czasem spada liczba rozstań - rozpoczęcie zbliżeń seksualnych po 2 latach znajomości, to absolutne minimum - uwierzcie mi - też jestem młody, ale mam co nieco doświadczeń...
Owszem, po 5 miesiącach można to wiedzieć. Może niekoniecznie, gdy ma się 15 lat, ale gdy się jest dorosłym, dojrzałym - to tak

Czyli że wolno dopiero po 2 latach znajomości? Hmm... jak nam miną 2 lata, to będziemy 4 miesiące po ślubie. To nawet nocy poślubnej byśmy nie mieli, trzeba by czekać
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-02, 14:06   #3522
viva91
na przekór do celu

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;24114868]Czyli że wolno dopiero po 2 latach znajomości? Hmm... jak nam miną 2 lata, to będziemy 4 miesiące po ślubie. To nawet nocy poślubnej byśmy nie mieli, trzeba by czekać [/QUOTE]
oj trzeba
Stary 2011-01-02, 14:06   #3523
maddzia007
Zakorzenienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;24114868]Czyli że wolno dopiero po 2 latach znajomości? Hmm... jak nam miną 2 lata, to będziemy 4 miesiące po ślubie. To nawet nocy poślubnej byśmy nie mieli, trzeba by czekać [/QUOTE]

Trudno, czekaj! Takie są wymogi
Stary 2011-01-02, 14:07   #3524
201610310857
Konto usunięte

a jak ktoś nie czekał, to co?
Ukamieniowanie?
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 14:24   #3525
normalnyFacet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Edeldredzia Pokaż wiadomość
a jak ktoś nie czekał, to co?
Ukamieniowanie?
to katecheta Cie dopadnie hahahahah
normalnyFacet jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-02, 14:28   #3526
pani_karolina
Przyczajenie

Edytowane przez pani_karolina
Czas edycji: 2013-03-21 o 22:50 Powód: się porobiło
pani_karolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 14:29   #3527
201610310857
Konto usunięte

Ha ha ha )
To przestaje chodzić na religię od jutra
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 14:39   #3528
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
oj trzeba
Cytat:
Trudno, czekaj! Takie są wymogi
Już widzę minę swojego narzeczonego, gdy każę mu czekać kilka miesięcy po ślubie

Mnie jeszcze zaintrygował ten fragment:

Cytat:
Co nam się zwróci?
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 14:44   #3529
ewcia 87
Raczkowanie

Czyli że wolno dopiero po 2 latach znajomości? Hmm... jak nam miną 2 lata, to będziemy 4 miesiące po ślubie. To nawet nocy poślubnej byśmy nie mieli, trzeba by czekać [/QUOTE]
a ja się mieszczę 2 lata w marcu ślub w maju..uff dobrze że tż się tak maj podobał to będziemy szaleć bo już 2 lata za nami to wolno nie do każdego przypiszesz tą statystykę, że komuś coś tak wyszło to stało się i już ale to nie ma schematów. pozatym myślałam, że Pascalt25 został jakoś zraniony a tu..szczęśliwy, ma kogoś i myśli niepotrzebnie o czymś sprzed iluśtam lat. jej to nie przeszkadza, nie ważne co było tylko ważne to co jest teraz.ja lubię romantyzm, ale to takie Twoje zadręczanie się bo nie była pierwsza to już nie romantyczne tylko paranoiczne. ona o tym wie, że cię tak to dręczy?pogadaj ze swoją tż na pewno Cię uspokoi, bo takie rzeczy nie powinny być takimi problemami jak u Ciebie.

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;24116008]Już widzę minę swojego narzeczonego, gdy każę mu czekać kilka miesięcy po ślubie

Mnie jeszcze zaintrygował ten fragment:

Co nam się zwróci?[/QUOTE]
już czuję jak mi błona odrasta
ewcia 87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-02, 15:09   #3530
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez ewcia 87 Pokaż wiadomość

już czuję jak mi błona odrasta
O Jezu....
Rozpie.... Rozwaliłaś mnie

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 00:56   #3531
_nouvelle_
Rozeznanie

:

Edytowane przez _nouvelle_
Czas edycji: 2012-09-18 o 23:29
_nouvelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 09:10   #3532
knapik
Przyczajenie

Ja mam 21 lat. Wczoraj się stało... przeżyłam swój pierwszy raz z moim chłopakiem, z którym jestem od ponad 3 lat. Ostatnio nam się nie układało byłam nie miła dla mojego TŻ i w ogóle, mieliśmy się rozstać..., ciągle odmawiałam seksu - myśl o ciąży była paraliżująca dla mnie(lecz nie z tego powodu jest zle miedzy nami). Jednak wczoraj gdy pojechaliśmy do jego mieszkania, mieliśmy sobie wszystko wyjaśnić, określić się co będzie z nami, lecz jednak doszło do zbliżenia... Nie żałuję tego, użyliśmy prezerwatywy. Wszystko było ok, ale dalej jest jak było. Mamy kryzys. Nie wiem jak sobie z tym poradzić... Kocham go i on mnie też lecz on się boi, że nam się nie ułoży... Nie wiem co myśleć o tym wszystkim...
knapik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 11:08   #3533
No1
Raczkowanie

bedzie co ma byc, desperacka proba ratowania zwiazku seksem to raczej sredni pomysl.

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Cytat:
Pamiętaj, że pisząc o 2 latach miałem na myśli statystyki.
To ja myslalem, ze jestem radykalem ;-)
2 lata dwom latom nie rowne. Przy zastosowaniu sie do tego napewno
mozna minimalizowac ryzyko niezawowolenia z przeszlosci seksulanej.
Kogo jednak stac zeby czekac tak dlugo? Wydaje mi sie ze ta granica
jest inna dla kazdego. Zalezy tez od wieku, trudno bowiem wymagac od
ludzi po 20. roku zycia zeby tyle czekali, co innego w przypadku 15
latkow. ktorych zwiazki czesto (ale nie zawsze) konca sie przed
uplywem 6 miesiecy.
W okresie przed rozpaczeciem wspolzycia napewno warto sie dobrze
poznac omowic troche powaznych tematow nie zawadzi tez zahaczyc o
temat seksu, przelosci - tak zeby wszystko bylo jasne. A ryzyko wtopy
isnieje zawsze nawet po 5 latach ;-) z drugiej strony skrajnosci typu
od razu lub po miesiacu bardzo czesto koncza sie potem wspomnieniami o
ktorych nie za bardzo chce sie pamietac.
No1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-03, 14:02   #3534
knapik
Przyczajenie

tylko, że to nie była desperacka próba ratowania związku.
Stary 2011-01-03, 15:33   #3535
ama4
High Quality Since 2007

Knapik - spróbujcie może mimo wszystko najpierw naprawić resztę problemów, a potem się brać za seks. Nie życzę Wam tego, ale co jeśli będzie ciągle źle, a zaliczycie po drodze wpadkę? Seks jest oznaką 100% miłości, zaufania i pewności, że chcecie być razem na dobre i na złe. Przemyśl to.
Czemu on się boi, że Wam się nie ułoży?
ama4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 18:33   #3536
knapik
Przyczajenie

Oboje żałujemy tego, że to zrobiliśmy. Nie w sensie takim, że nie byliśmy na to gotowi, ale nie w odpowiednim czasie.
Zawiodłam go troszkę swoim zachowanie w stosunku co do jego osoby. Odpychałam go, musiał się ciągle podporządkowywać mnie i w końcu nie wytrzymał i powiedział, co mu nie pasuje. Rozmawialiśmy dzisiaj i wiem, że się ułoży - powoli ale idzie ku dobremu. ale ten pierwszy raz nie chciałam w takim momencie przeżyć
Stary 2011-01-03, 18:44   #3537
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez knapik Pokaż wiadomość
Ostatnio nam się nie układało byłam nie miła dla mojego TŻ i w ogóle, mieliśmy się rozstać...Jednak wczoraj gdy pojechaliśmy do jego mieszkania, mieliśmy sobie wszystko wyjaśnić, określić się co będzie z nami, lecz jednak doszło do zbliżenia...
Nieciekawy sobie wybraliście moment na ten pierwszy raz. Sam seks Was nie zbliży, skupcie się na rozwiązaniu problemów, może wtedy wszystko się ułoży

Cytat:
Nie żałuję tego, użyliśmy prezerwatywy.
Cytat:
Oboje żałujemy tego, że to zrobiliśmy. Nie w sensie takim, że nie byliśmy na to gotowi, ale nie w odpowiednim czasie.
To jak w końcu - żałujesz czy nie? Zaprzeczasz sama sobie...
Stary 2011-01-03, 20:32   #3538
K_18
Przyczajenie

hm... moj pierwszy raz... troche w nie odpowiednim czasie... troche nie tak bylo miedzy nami... no ale coz nie zmienie juz tego... nie moge powiedziec ze zaluje, bo bylo cudownie... nie bylo krwi, ale bardzo bolalo, orgazmu nie dostalam, ale bylo dziwnie przyjemnie, bylismy tak blisko siebie, bardzo mi sie to podobalo... biorac pod uwage ze mam za soba trzy zwiazki po 1,5 roku i nie spalam z tymi facetami, to obecnemu oddalam sie szybko, bo jestesmy ze soba 4,5 miesiaca, doszlo do naszego pierwszego razu 26 XII 2010r.... wyszlo spontanicznie, chociaz bardzo duzo o tym juz rozmawialismy i planowalismy nasz pierwszy raz, ale los chcial inaczej i wyszlo niezaplanowanie byl to pierwszy raz dla nas obojga, mamy po 18 lat, zobacze jak miedzy nami bedzie, wiem ze go daze bardzo silnym uczuciem i on mnie tez, chcialabym zebysmy byli zawsze razem, ale jak bedzie to sie okaze... nie bede zalowala w przyszlosci ze pierwszy raz przezylam z tym facetem, bo bylo niesamowicie... a i zeby nie bylo ze sie nie zabezpieczylismy czy cos, bo biore tabletki od dwoch miesiecy... i to chyba byloby na tyle... sorki ze sie rozpisalam
K_18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 16:17   #3539
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez K_18 Pokaż wiadomość
hm... moj pierwszy raz... troche w nie odpowiednim czasie... troche nie tak bylo miedzy nami... no ale coz nie zmienie juz tego... nie moge powiedziec ze zaluje, bo bylo cudownie... nie bylo krwi, ale bardzo bolalo, orgazmu nie dostalam, ale bylo dziwnie przyjemnie, bylismy tak blisko siebie, bardzo mi sie to podobalo... biorac pod uwage ze mam za soba trzy zwiazki po 1,5 roku i nie spalam z tymi facetami, to obecnemu oddalam sie szybko, bo jestesmy ze soba 4,5 miesiaca, doszlo do naszego pierwszego razu 26 XII 2010r.... wyszlo spontanicznie, chociaz bardzo duzo o tym juz rozmawialismy i planowalismy nasz pierwszy raz, ale los chcial inaczej i wyszlo niezaplanowanie byl to pierwszy raz dla nas obojga, mamy po 18 lat, zobacze jak miedzy nami bedzie, wiem ze go daze bardzo silnym uczuciem i on mnie tez, chcialabym zebysmy byli zawsze razem, ale jak bedzie to sie okaze... nie bede zalowala w przyszlosci ze pierwszy raz przezylam z tym facetem, bo bylo niesamowicie... a i zeby nie bylo ze sie nie zabezpieczylismy czy cos, bo biore tabletki od dwoch miesiecy... i to chyba byloby na tyle... sorki ze sie rozpisalam

Fajnie, że jesteś zadowolona i nie żałujesz
A tak na marginesie - ja to chyba już się stara robię, bo nie rozumiem "związków" w wieku 13 czy 14 lat
Stary 2011-01-04, 16:20   #3540
ama4
High Quality Since 2007

mrowinka - nie jesteś sama, też mnie te pogrubione rzeczy zmusiły do pododawania i poodejmowania...
ama4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości