![]() |
#4561 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!
Cytat:
![]() |
#4562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nam niestety też nie wyszło... Tż jest doświadczony ale jakoś tak no nie wiem, niezgrabnie to szło i w sumie ... nie weszło ![]() ![]()
![]() |
#4563 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Z suchością w tamtych miejscach też mam problem prawdopodobnie przez tabletki anty, które biore ze względu na problemy z cerą. Znalazłam lidokainę, środek znieczulający miejscowo i myślę czy nie poprosić moją ginekolog o wypisanie recepty, bo niestety jest to preparat na receptę. Już niewiadomo co wymyślać, ręce opadają ![]() Aż zazdrości się niektórym udanego życia seksualnego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4564 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4565 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Najbliższą wizytę mam 9 maja, wtedy zostanę dokładnie zbadana i okaże się co jest przeszkodą w odbyciu pierwszego razu. Zależnie od tego jaki będzie wynik badania, zamierzam poruszyć temat przecięcia błony oraz lidokainy. Czasami mam wrażenie , że jestem "lewa" ![]() Zapomniałam dodać: mam nadzieję, że moja ginekolog nie zbagatelizuje problemu. Bo tak jak napisałaś, wiele ginekologów nie potrafi pomóc w takich sytuacjach. Edytowane przez de_wu Czas edycji: 2012-04-30 o 09:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4566 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mam podobny problem co Wy dziewczyny, wciąż jestem technicznie rzecz biorąc dziewicą, bo mam "żelazną" błonę dziewiczą i jesteśmy z moim ukochanym póki co zadowalać się innymi oralnym, ręczną robótką i analnym, bo każda jego próba wejścia we mnie w sposób klasyczny, wywołuje u mnie straszny ból. Żadne żele, globulki, rady co do pozycji nie pomagają, poprzedni ginekolog nie chciał naciąć błony, ale mam wizytę u nowego w maju i mam nadzieję że mi i mojemu TZowi skutecznie pomoże w końcu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4567 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cały czas się zastanawiam nad antykon. hormonalną ale ciągle mam jakieś obawy. ![]() Teraz z naszych prób wyjdzie wielkie nic... jakiś czas temu wydawało mi się, że mam problem z upławami i kupiłam żel z AA do mycia strefy intymnej... dostałam strasznego uczulenia(?) ... jestem sucha i wszystko mnie boli ![]()
![]() Edytowane przez effulla Czas edycji: 2012-05-01 o 09:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4568 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4569 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4570 |
wizażowy robalek
|
To ja też coś napiszę, proszę o radę i opinię
![]() Że jestem gotowa na seks to wiem od dawna, ale niedawno spotkałam kogoś z kim chciałam to zrobić (mam 21 lat). Jest starszy ode mnie 8 lat, doświadczony. Zabieramy się do tego powoli i cierpliwie. Nie mam problemów z nawilżeniem, szybko się podniecam i jestem mokra, no ale... boli dość :/ Pierwszym razem wyszły tylko pieszczoty i mój pierwszy oral (miałam obawy, myślałam że będzie gorzej, ale jak spróbowałam to byłam pozytywnie zaskoczona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4571 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, niech ból was nie zraża, nie myślcie sobie, że coś z wami jest nie tak. Przy kolejnych razach będzie tylko lepiej ![]() Trzeba jednego i konkretnego pchnięcia, poważnie ![]() ![]()
![]() |
#4572 | ||
Zakorzenienie
|
Mądry człowiek po szkodzie
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- Cytat:
![]() |
#4573 |
na przekór do celu
|
myślę że to nie miało znaczyć: "wypij butelkę wina!" tylko "kupcie wino, posmakujcie, rozluźnijcie atmosferę"
![]() |
#4574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4575 |
Rozeznanie
|
Próbowaliśmy ostatnio coś zdziałać i już było znacznie lepiej. Oczywiście im dalej tym bardziej bolało, ale chyba udało się trochę naderwać błonę, bo jeszcze tak daleko nie było. Co pomogło? ładna pogoda, zimny browar i żelik nawilżający.
Może następnym razem już będzie perfect. Przynajmniej to wydarzenie napawa mnie taką nadzieją, że nie mogę się doczekać, aż dopadnę... ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4576 | |
wizażowy robalek
|
Cytat:
![]() ![]() Trzymaj się i daj znać po następnej próbie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4577 |
Raczkowanie
|
...
Edytowane przez zegla Czas edycji: 2013-01-18 o 14:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#4578 |
Zadomowienie
|
To zależy od kobiety i jej budowy
![]() Moja koleżanka miała plamienia przez 2 tygodnie po swoim pierwszym razie, ale u niej to był istny horror, bo krwi poleciało tak dużo, że aż prawie zemdlała, wylądowała zresztą następnego dnia u ginekologa i facet stwierdził, że miała za grubą błonę. Inna z kolei w ogóle nie plamiła, tyle że czuła koszmarny ból podczas wejścia. Natomiast moja przyjaciółka w ogóle bólu nie czuła, ale mocno krwawiła i miała plamienia przez jakieś 5 dni. Ja z kolei nie krwawiłam w ogóle, ból był znośny, nic strasznego. Na szczęście miałam bardzo cieniutką błonę, dodatkowo porozciągano-porozrywaną stosowaniem tamponów i pettingiem, dlatego nie wspominam 1szego razu jakoś drastycznie ![]() Na pewno nie polecam wspomnianego wyżej sposobu na "jedno solidne pchnięcie". Nie dość że boli to jeszcze może doprowadzić w przypadku zbyt grubej błony dziewiczej do solidnego krwotoku. Pierwszy raz ma być względnie spokojny, wszystko stopniowo, powoli, ale też nie w żółwim tempie i trzeba się umieć rozluźnić ![]() Jeśli komuś pomoże w tym alkohol to zrobić sobie drina/wypić lampkę wina przed stosunkiem ![]() I nie stresować się jak nie wyjdzie ![]() Aha, i radziłabym po 1szym razie troszkę odczekać z następnym, żeby się co nieco zagoiło- będzie wtedy szansa na to, że kolejny okaże się znacznie przyjemniejszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4579 |
Zakorzenienie
|
W końcu ktoś coś mądrego napisał
![]()
![]() |
#4580 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4581 |
Zakorzenienie
|
O to samo chciałam zapytać...
![]()
#4582 |
Konto usunięte
|
A ja nie wiem, gdzie zapytać, bo nie ma wątku "te po pierwszym razie". Otóż, gdy mój tż we mnie wchodzi (nie ma problemów z nawilżeniem) to boli, ale później już nie. Robiliśmy to 4 razy, więc podejrzewam, że to brak "rozciągnięcia", nawet jeśli wcześniej zadowala mnie dwoma palcami. myślicie, że to kiedyś przejdzie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4583 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Przejdzie, ja do dzisiaj na początku (przy wejściu) odczuwam pewien dyskomfort (już nie ból), a współżyję od 4 lat. 4 razy to malutko, nie zdążyłaś się jeszcze przyzwyczaić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4584 |
Konto usunięte
|
Dziękuję za odpowiedź
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4585 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4586 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cytat:
O widzę, że i tu bobera nie zabrakło ![]() ![]()
![]() Edytowane przez syklamen Czas edycji: 2012-05-09 o 13:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4587 |
Rozeznanie
|
Byłam dziś u ginekologa i ku mojemu zdziwieniu okazało się, że już nie jestem dziewicą.
![]() Ból, który towarzyszył przy każdym razie wziął się z infekcji, której się nabawiłam. Trochę to dla mnie dziwne ![]() Ale najważniejsze, że wszystko ok z moją budową anatomiczną ![]() Myślę, że po wyleczeniu już wszystko będzie ok ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4588 |
wizażowy robalek
|
Ja idę w piątek do gina. Na wizytę po tabsy.. i chyba się też jakiejś infekcji nabawiłam - swędzi, piecze, brzydki śluz... ehh
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4589 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4590 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:09.