Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy! - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-10-23, 20:47   #571
pink69
Zakorzenienie

Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

Cytat:
Napisane przez agatka_b89 Pokaż wiadomość
nie boję.. bo mam tak wspaniałego faceta ze przy nim sie juz niczego nie boje.. jest przy mnie zawsze i na pewno nie moge na niego narzekać
buźka..
no ale masz 18 lat..

pink69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-24, 10:15   #572
dra
Zakorzenienie

jak sobie tak czytam to 16 lat za wcześnie,ale ja sama lepsza nie byłam i nie będę uwagi zwracać,tylko życzę szczęścia w miłości i oby ona przetrwała,ja też miałm 16 lat jak zrobiłam ten pierwszy raz po 3,5msc bycia razem,a w dodatku bez zabezpieczenia,jak ja byłam głupiutka,ale ja niczego nie żałuję teraz stukneło nam 5lat bycia razem i jestem nadal szczęśliwa,ale nie zawsze związek przetrwa,wię dobra rada to nie spieszyć się i pomyśleć pare razy za nim się podejmie decyzje...ja nie myślałam akurat my jesteśmy razem to się ciesze ale mogło być inaczej mogłam mieć dziecko w wieku 16 lat mógł mnie zostawić,ale naszczęście tego nie było,więc uważajcie pomyślcie trochę zanim podejmiecie decyzje i życze szczęśliwej miłości
Stary 2007-10-24, 11:55   #573
Tusio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pink69 Pokaż wiadomość
no ale masz 18 lat..
wlasnie...nie chce oceniac agaty, ale dziecko...to jednak duzy obowiazek. czy oni beda gotowi zrezygnowac z rozrywek, isc do pracy, wychowac? a szkola?
miloscia sie dziecka nie wykarmi..
taki offtop
Stary 2007-10-24, 13:16   #574
Glass Walker
Przyczajenie

To było dawno, było fajnie, aczkolwiek Tej osoby nie ma już na tym świecie...

Pokaż mi lustro, a zabiorę Cię do Umbry...
Glass Walker jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-24, 13:31   #575
małaPaulina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Tusio Pokaż wiadomość
wlasnie...nie chce oceniac agaty, ale dziecko ...to jednak duzy obowiazek. czy oni beda gotowi zrezygnowac z rozrywek, isc do pracy, wychowac? a szkola?
miloscia sie dziecka nie wykarmi..
taki offtop

zgadzam się chociaż moja mama miała 19lat jak mnie urodziła i jjest z moim tatą do tej pory i są świetnymi rodzicami
ja za to doskonale wiem że nie mogłam bym być matką przez najbliższe kilka lat!za bardzo kocham rozrywkę,wolność,no i wiadomo póki co to jest szkoła...w tym wieku trzeba korzystać z młodości

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-24, 20:36   #576
agatka_b89
Przyczajenie

GG do agatka_b89

Co to za różnica czy zaczne rok później studia.. czy bede miała przerwe w trakcie studiów.. albo przerwe prace na rok.. ten czas napewno nie bedzie stracony.. bo zawsze poswiecony jest dziecku..

Życie nie konczy sie na siedzeniu w domu z dzieckiem.. jest wiele rozrywek "dla rodziców" :P mój tata miał zaledwie 19 lat jak sie urodziłam.. wiec nie przeraza mnie to bo zawsze mozna sobie jakos poradzic - jesli tylko się czegoś bardzo pragnie
Moze i nie planowałam dziecka.. ale jesli sie pojawi to niczego niebede załowała

A i młodośc nie konczy sie z narodzinami dziecka - widze to po swoich rodzicach
Stary 2007-10-25, 12:48   #577
Vivienne
... choć nie Westwood

Agatka, gratuluję optymizmu. Oby tak dalej
Ale jestem pewna, że życie w pewnym stopniu zweryfikuje twoje spojrzenie na sprawę. Zobacz wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=216483

Mimo wszytsko życzę wszystkiego najlepszego

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-10-25, 16:52   #578
gosiaczek6
Zakorzenienie

Ja bym nie umiała uczynic teraz z dziecka wielkiego szczęscia czy chocby cieszyc sie z ciązy. Dla mnie to byłby koniec świata, życia...
Naprawde gratuluje takiego optymizmu i życze szczęścia
gosiaczek6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-25, 21:37   #579
lidzia66
Raczkowanie

mój pierwszy raz hmm tragedia, jutro mija rok, miałam niecałe 21 lat, facet z którym byłam 11 miesięcy, zamiaru na to nie było, po prostu zaczęliśmy się całować i tak wyszło, bez przygotowania, z myslą że rodzice są obok w pokoju, w stresie i bólu, a facet zostawił mnie 3 miechy później, bajka po prostu...
lidzia66 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-26, 05:59   #580
Candiiia
Rozeznanie

Agatka, szczescia zycze
(Dzela Tobie tez ale nie w 'dziecku" )
Ja sama myślałam o dziecku po skonczeniu liceum, może nie żeby "specjalnie" ale jeśli bym zaszła tragedii by nie było,wręcz cieszyłabym sie bardzo ale z drugiej strony 19 lat to dość mało, trzeba być pewnym, że po 2-3 latach nie zostawi Cie partner amej, na studiach z małym bobo, bo to mógłby być problem

Candiiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-26, 07:20   #581
kwasna17
Przyczajenie

Exclamation Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

moze to co napisze wzbudzi pewne kontrowersje ale cała ta sytuacja...ludzie dziecko to nie jest zabawka...ma swoje potrzeby...trzeba byc z nim 24 h non stop...kochajacy chłopak to za mało..miłaścia dziecka nie nakarmisz.....zeby móc wychowywac dziecko trzeba duzo wysiłku no i pracy...poza tym żeby utrzymać takie dziecko trezba miec sporo kasy bo becikowe(1000zł) to za mało...a jeszcze jak urodzi sie chore...niektóre dziewczyny chyba nie wiedza ze nie jest to zadna sielanka...nie odstawisz dziecka na półkę jak ci sie znudzi!!!!!!!!!

Edytowane przez kwasna17
Czas edycji: 2007-10-26 o 07:29 Powód: żeby nikt nie poczuł sie urażony
kwasna17 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-10-26, 18:51   #582
dzela :P
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Candiiia Pokaż wiadomość
Agatka, szczescia zycze
(Dzela Tobie tez ale nie w 'dziecku" )
Ja sama myślałam o dziecku po skonczeniu liceum, może nie żeby "specjalnie" ale jeśli bym zaszła tragedii by nie było,wręcz cieszyłabym sie bardzo ale z drugiej strony 19 lat to dość mało, trzeba być pewnym, że po 2-3 latach nie zostawi Cie partner amej, na studiach z małym bobo, bo to mógłby być problem
Dzięki wielkie heh, chłopak normalnie po tym dostał szoku, był strasznie zdziwiony, bo od prawie roku mówiłam "nie, i jeszcze raz nie" a tu tak nagle powiedziałam wreszcie "TAK" u mnie to jest bardzo, ale to bardzo zakręcona historia naszej znajomości.. Mam nadzieje, że wszystko się wreszcie ułoży, bo dla niego zmieniłam się nie do poznania, dla niego przeszłam przez wiele przeszkód, przykrości i upokorzeń, dla niego, jestem w stanie zrobić wszystko... Dobra, nie będę się rozczulać.

A co do dziecka to jeszcze nie planuje, w wieku 16 lat zmarnowałabym sobie życie, nawet nie chce myśleć jak zareagowaliby moii rodzice nie jestem jeszcze na to gotowa, zdecydowanie nie.

A Ciebie Agatko - poprostu podziwiam i trzymam za Ciebie kciuki!
dzela :P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-27, 12:36   #583
Jadeitea
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kwasna17 Pokaż wiadomość
moze to co napisze wzbudzi pewne kontrowersje ale cała ta sytuacja...ludzie dziecko to nie jest zabawka...ma swoje potrzeby...trzeba byc z nim 24 h non stop...kochajacy chłopak to za mało..miłaścia dziecka nie nakarmisz.....zeby móc wychowywac dziecko trzeba duzo wysiłku no i pracy...poza tym żeby utrzymać takie dziecko trezba miec sporo kasy bo becikowe(1000zł) to za mało...a jeszcze jak urodzi sie chore...niektóre dziewczyny chyba nie wiedza ze nie jest to zadna sielanka...nie odstawisz dziecka na półkę jak ci sie znudzi!!!!!!!!!
Nie wiem, gdzie to ma wzbudzić kontrowersje, przecież to sama prawda. Mam nadzieję, że wszystkie tu obecne dziewczyny zdają sobie z tego sprawę, ale mnóstwo jest takich, co myślą tylko o jasnych stronach macierzyństwa, a potem jednak nie dają rady, kiedy sielanka okazuje się drogą przez piekło.

Body Revolution: IN PROGRESS/ON HIATUS (przerwa spowodowana remontem i przeprowadzką)

Jem trawę - blog (też zaniedbany, ale kiedyś doń wrócę)
Jadeitea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-27, 14:59   #584
agatka_b89
Przyczajenie

GG do agatka_b89

zajmuje sie dziecmi i wiem ze to ciężka praca.. juz teraz moge zostac z dzieckiem na kilka dni.. to nie jest straszne.. ;/ wiem ze kilka dni to nie całe zycie ale nie uwazam zebym miała jakies straszliwe problemy.. Prace mam nie stałą ale zawsze kasa wpada.. a po 2 nie bede sama przecież.. uważam ze mogłabym byc dobra matką i stwierdzenia ze młoda jestem nie sa dla mnie przekonywujące.. bo jestem dojrzała na tyle na ile sie czuje.. moze zabrzmi to dziwnie ale mam dosc imprez itp.. wole spedzic czas w domu z rodzinką.. zajac sie obowiazkami.. popracowac.. wyrasta sie z okresu "głupiej nastolatki"..
Uwazam sie za osobe odpowiedzialna a jak popełnie bład to potrafie sie przyznac..
wiem ze wiele os uwaza ze dziewczyna w moim wieku moze miec dziecko dla zabawy.. a jak sie znidzi.. oddac matce albo zostawi facetowi.. ale takie myslenie jest błedne.. to jakies głupie stereotypy o młodych matkach;/
Stary 2007-10-27, 22:54   #585
escadaaaa
Raczkowanie

GG do escadaaaa Wyślij wiadomość przez MSN do escadaaaa Send a message via Skype™ to escadaaaa
Smile Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

Rozczytałam sie w tych Waszych opowieściach. Co do dzieci w młodym wieku, uważam, że jest to każdego osobista decyzja. Moja znajoma ma 19 lat i 3 tygodnie temu urodziła synka. Jest szczęśliwa. Nie ma kochającego chłopaka, bo on jest zwykłym pijakiem, ale dzieki temu dziecku wróciła do domu rodzinnego, skąd wyprowadziła sie pare lat temu.
Co do mnie... u mnie jest jakoś dziwnie. Mam 18 lat. Byłam z chłopakiem rok, uważam że nie było to tylko zauroczenie, był dla mnie całym światem. Układało się cudownie. Nie kochaliśmy sie, uprawialiśmy jedynie peeting. Pewnego dnia po prostu odemnie odszedł, bez konkretnych powodow. To było prawie 3 miesiące temu. Zawsze mówiliśmy sobie, że pierwszy raz oboje zrobimy to razem, kiedy bedziemy gotowi, że bedzie bosko itp. No i nie doczekaliśmy sie Przez 2 tygodnie nie wychodziłam z domu, ciagle plakalam i wpadlam w taki stan, że moja mama zalamywala rece i jedyna rada psycholog.
Dzieki przyjaciolom z tego wyszlam. Nie sadzilam, ze tak szybko spotkam kogos nowego, z kim bedzie cudownie. Poznalam M. zaledwie miesiac temu. Jestesmy razem i jest naprawde niesamowicie. Jest w moim wieku, w dodatku uczy sie w moim liceum. Doskonale sie dogadujemy, spedzamy codziennie po pare godzin, cale weekendy. W najblizsza srode wyjezdzamy do mojej siostry do Poznania na 4 dni. Oboje wiemy, ze ten wyjazd bedzie fantastyczny. Jak kazdy moment razem.
Jest bardzo troskliwy, delikatny i cierpliwy. Dzieki niemu jestem naprawde szczesliwa. Moj byly nigdy mnie tak dobrze nie traktowal, nigdy nie mial dla mnie czasu. U M. ja jestem na pierwszym miejscu.
On, podobnie jak ja, nie ma tego pierwszego razu za sobą. Chociaz znamy sie tak krotko, juz sie do siebie zblizylismy fizycznie i duchowo. Kiedy jestem przy nim, po prostu rozpływam sie. Wiem, że jest facetem, z którym chciałabym to zrobic. Teraz pozostaje tylko czekać. Za 2 tygodnie idzie ze mną na wizyte do ginekologa, bo mam problemy z okresem. Sam zaproponowal, że pojdzie ze mną, bo mialam isc sama! Jest poprostu wspaniały, brakuje mi słów.
Aż trudno uwierzyć, że życie jest takie zaskakujące.:ro lleyes:
escadaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-28, 09:32   #586
kicccia
Zakorzenienie

Ja zrobiłam to 2 tygodnie przed 18 urodzinami Czyli dwa tygodnie temu. Kocham go i on kocha mnie Było cudownie... choć dopiero znamy się 4 miesiące... wiem, że jestem zakochana bo byłam kiedyś tylko zauroczona. Wspominam to cudownie! A zrobiliśmy to dzień przed jego wyjazdem do Angli...pojechał do pracy ;( Wraca 30 grudnia... odlczam dni. Ufam mu...ale rady cioteczek i innych sprawiają, ze ciagle płacze. Skoro wyjechał to to nie ma sensu...mam szukać innego ble ble ble jestem jeszcze młoda. Kocham go tak bardzo, ze nie umiem tego opisać. Wszystko robie dla niego...i czekam. UFAM MU ale najblizsi mnie krzywdzą chcąc mi pomóc Mój 1 raz z nim był cudowny Chce jeszcze :P
kicccia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-28, 10:49   #587
małaPaulina
Wtajemniczenie

escadaaaa nie wiem jak facet mógł cię zostawić tak po prostu po takim czasie...:/
ale słyszałam właśnie jak kiedyś też nagle facet zostawił dziewczyne po 3latach!!mieli iść na wesele razem i nie przyszedł!i w ogóle nie odezwał sie już:| jak można tak zrobić?

Życie szczęścia z M pozdro

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-28, 14:17   #588
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
escadaaaa nie wiem jak facet mógł cię zostawić tak po prostu po takim czasie...:/
ale słyszałam właśnie jak kiedyś też nagle facet zostawił dziewczyne po 3latach!!mieli iść na wesele razem i nie przyszedł!i w ogóle nie odezwał sie już:| jak można tak zrobić?

Życie szczęścia z M pozdro

Ja tez sobie tego nie wyobrażam, szczyt chamstwa i bezczelności. PO tak długim czasie, tak po prostu odejść bez wyjaśnień??? Tak się nie robi, nie powinno, a niestety są tacy co tak robią, raniąc tą drugą osobę...

A Tobie escadaaaa życzę dużo dużo szczęścia z obecnym chłopakiem!! Trzymam kciuki
Stary 2007-10-29, 15:18   #589
escadaaaa
Raczkowanie

GG do escadaaaa Wyślij wiadomość przez MSN do escadaaaa Send a message via Skype™ to escadaaaa

Dziewczyny ja sama nie moglam w to uwierzyc i jak tu ufać facetom, jak po tak długim czasie są gotowi zrobić takie hamstwo? No ale coz.. trzeba zyc.
Dzieki malaPaulinka i dzela:P za wsparcie ;*
escadaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-29, 16:35   #590
majeczka_1988
Przyczajenie

Dot.: Pierwszy raz niezbyt udany ??

hej
moj pierwszy raz to 5.08.2004 z moim terażniejszym chłopakiem i jesteśm razem <lol> i robiliśmy to po bożemu naszczęście nie bolało aż tak strasznie ale troche krwii było ale jaka rozkosz byłamo matko<lol> nie żałuje tego szczytowałam chyba z 5 razy.
majeczka_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-29, 17:05   #591
Cześka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez majeczka_1988 Pokaż wiadomość
hej
moj pierwszy raz to 5.08.2004 z moim terażniejszym chłopakiem i jesteśm razem <lol> i robiliśmy to po bożemu naszczęście nie bolało aż tak strasznie ale troche krwii było ale jaka rozkosz byłamo matko<lol> nie żałuje tego szczytowałam chyba z 5 razy.
Zazdroszczę. Ja współżyję 3 lata i ani razu nie szczytowałam pochwowo.
Cześka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-29, 19:05   #592
Candiiia
Rozeznanie

ale ona nie powiedziała że pochwowo .. zreszta nie martw sie, jeśli masz orgazm tylko łechtaczkowy to i tak dobrze, wiele kobiet i tego nie ma

Stary 2007-10-29, 19:53   #593
little.b.blue
Zakorzenienie

ja swój pierwszy raz przeżyłam w naszą 1 rocznicę. teraz minęło nam 18 miesięcy razem.

Cytat:
ale ona nie powiedziała że pochwowo .. zreszta nie martw sie, jeśli masz orgazm tylko łechtaczkowy to i tak dobrze, wiele kobiet i tego nie ma
to ja jestem jakaś dziwna, bo orgazm pochwowy miewam, a łechtaczkowego jak na razie ani razu

Invisalign od 20/03/2016
little.b.blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-29, 19:55   #594
Cześka
BAN stały

Cytat:

A no to inna sprawa
Cześka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-29, 20:07   #595
Candiiia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez little.b.blue Pokaż wiadomość
to ja jestem jakaś dziwna, bo orgazm pochwowy miewam, a łechtaczkowego jak na razie ani razu
jedne mają tak, inne odwrotnie, inne oba a inne żadnego, nie rozumiem po co ta 'ironia'

Stary 2007-10-30, 09:44   #596
little.b.blue
Zakorzenienie

jaka ironia? :P

Invisalign od 20/03/2016
little.b.blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-30, 14:23   #597
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez escadaaaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja sama nie moglam w to uwierzyc i jak tu ufać facetom, jak po tak długim czasie są gotowi zrobić takie hamstwo? No ale coz.. trzeba zyc.
Dzieki malaPaulinka i dzela:P za wsparcie ;*

Nie ma za co no właśnie, trzeba żyć dalej a nie załamywać się przez takiego "pustego" chłopaka, bo to nic nie da a tylko zniszczymy sobie przez to zdrowie i "koło nosa" może nam przelecieć naprawdę fajny kolo, który jest wart naszej miłości. Wiem, że to nie jest takie proste, no ale cóż... Tak już to jest
Stary 2007-11-02, 20:28   #598
Darusia1990
Przyczajenie

Ja moj pierwszy raz przezylam calkiem niedawno . Było to dokładnie 14.08.2007 a miejsce ? Hmmm .. nietypowe po godzinie 22 .. ciemno, zimno .. a my na pieknej polance koło rzeki zajmujemy sie soba heheh mialam 16 lat [troche mloda] i z chlopakiem bylam juz 3 lata pozdrawiam
Darusia1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-03, 19:11   #599
NoPasaran
Zadomowienie

GG do NoPasaran

to i tak nie źle... są młodsze i głupsze. naprawdę.
Stary 2007-11-06, 07:42   #600
anuteczka
Raczkowanie

Wracam do tego wątku, ale tym razem z zwiadomością, że jestem już "po". 4.11.2007 . Nie bolało i było romantycznie . Nigdy nie chciałam planowago pierwszego razu i tak też było. Dzięki temu, że się go nie planuje nie ma stresu . Zrobiliśmy to z moim TŻtem po roku i ośmiu miesiącach bycia razem

anuteczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości