Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy! - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-16, 16:46   #1051
mashka
Raczkowanie

Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

Cytat:
Napisane przez Madaaa Pokaż wiadomość
Bo tak w wiekszosci wyglada pierwszy raz. Zadnych jakis wielkich uniesien i odczuc. U kobiety przychodzi to z czasem. A dziwie sie tym zachwytom, ze pierwszy raz przy świecach... jak dla mnie to nie ma roznicy, bo czlowiek wtedy skupia sie na czym innym a nie swieczkach. Atmosfera i nastroj powinien plynac od wewnatrz naszych cial. A przy swieczkach zawsze kiedys chcialam i powiem nic rewelacyjnego Chyba jestem zbyt malo romantyczna.
Zgadzam się zupełnie ja swój pierwszy raz miałam dzisiaj rano
Zawsze chciałam przy świeczkach bla bla.. a to był zupełny spontan, bo zrobiliśmy to w sumie bez jakiejś specjalnej oprawy. Po czym przy rozmowie zapytał mnie czy ja aby przy świecach nie chciałam, zupełnie mi to z głowy wyleciało i doszło do mnie, że nie. Bo rzeczywiście pierwszy raz skupiałam się tylko i wyłącznie na 2 osobie jakby wokół nie było NIC innego, tylko my. No i bolało, ale krwi nie było. Owszem przy którymś tam z kolei razie może być przy świecach, ale jak na 1 raz to są zupełnie zbędne

mashka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-17, 23:59   #1052
htdfhdfhderhderh
Przyczajenie

czytam tak wasze opinie, dziewczyny, ktore jeszcze nie przeżyły pierwszego razu. tak samo mowilam miesiac, dwa, trzy temu. ze po co mi pierwszy raz, ze jesten dziewica i jestem z tego dumna, ze nei doroslam do zwiazku i do seksu... ale im dłuzej jestem z moim słoncem, tym bardziej nabieralam ochoty, a potem wrecz bylam pewna, ze to jest on... ze go kocham a on mnie. i ze nie bedziemy tego nigdy zalowac. rozmawialismy juz w ostatnim miesieacu wiele razy o seksie, o pierwszym razie. kiedy przyszedl ten dzien, to jeszcze raz sie mnei spytal, czy jestem gotowa, bo to ma byc decyzja obustronna. wtedy bylam gotowa. dziewicctwo nie bylo jzu dla mnie taka wielka cnotą, bo cieszylam sie ze moge je oddac mu.
no i ... moze ten pierwszzy raz nei byl idealny, bo nic nei wiedzielismy o tych sprawach. ale caly czas byla szczera rozmowa, caly czas ta milosc i troska w powietrzu. mimo ze bolalo to chcialam.
i teraz... juz po. nie zaluje, ciesze sie wrecz bardzo ze bylo jak bylo. nei czuje sie inaczej, mnei jwartosciowo, czy zawstydzona z powodu tego ze juz nie jestem dziewicią. jest jak bylo
i mam teraz ochote na wiecej.

moze to brzmi dziwnie. ale jakbym tu weszla trzy misiace wczesniej, pisalabym calkiem co innego
buziaki dla was

(tak, nie znam mojego nicku na pamięć :P)
htdfhdfhderhderh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 20:04   #1053
plotkara0804
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mashka Pokaż wiadomość
Zawsze chciałam przy świeczkach bla bla.. a to był zupełny spontan, bo zrobiliśmy to w sumie bez jakiejś specjalnej oprawy.
ja tak samo )
heh śmieszny ten mój pierwszy raz troche
Zawsze to odkładałam itp bo co tu duzo mówić: bałam sie bólu.
A wczoraj tak baraszkujemy i mówi mój TŻ to chociaz przymieżymy i tak włozył Go troche ... mnie nic nie boli.... Az on po chwili mi mówi że WSZEDŁ JUŻ CAŁY. TOTALNE ŹDZIWKO. zero bólu zero krwi !!
miało byc to w zupełnie innym miejscu ale wyszło jak wyszło i NIE ŻAŁUJE.
plotkara0804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 20:21   #1054
*Claire*
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez plotkara0804 Pokaż wiadomość
ja tak samo )
A wczoraj tak baraszkujemy i mówi mój TŻ to chociaz przymieżymy i tak włozył Go troche ... mnie nic nie boli.... Az on po chwili mi mówi że WSZEDŁ JUŻ CAŁY. TOTALNE ŹDZIWKO. zero bólu zero krwi !!
wziął cie z zaskoczki przebiegły...:

*Claire* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 20:22   #1055
małaPaulina
Wtajemniczenie

Cytat:
ja tak samo )
ja też nie wiem czemu się robi tyle szumu wokół pierwszego razu,mnie co prawda bolało i była krew ale gadac w kółko o tym jakie to ważne jest bez sensu
Na mnie pierwszy raz nie zrobił wielkiego wrażenia,nawet nie pamiętam kiedy to było
Pewnie wszystko zalezy od charakteru,są osoby które bardzo poważnie do tego podchodzą,u mnie tak nie było
zero wstydu,zero strachu,chłopaka nie kochałam ba nawet nie znałam za dobrze a i tak nie żałuje
Ja jakoś mało emocjonalnie podchodziłam do tego po prostu
pozdrawiam

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 21:08   #1056
plotkara0804
BAN stały

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
ja też nie wiem czemu się robi tyle szumu wokół pierwszego razu,mnie co prawda bolało i była krew ale gadac w kółko o tym jakie to ważne jest bez sensu
Na mnie pierwszy raz nie zrobił wielkiego wrażenia,nawet nie pamiętam kiedy to było
Pewnie wszystko zalezy od charakteru,są osoby które bardzo poważnie do tego podchodzą,u mnie tak nie było
zero wstydu,zero strachu,chłopaka nie kochałam ba nawet nie znałam za dobrze a i tak nie żałuje
pozdrawiam
ja mysle że z wiekiem to mija. ja sie ciesze że niezrobiłam tego jako 14stka.
teraz mam 8 i nie mówie żebym jakos była bardzo juz dojrzała ale mysle że to dobry wiek na TO )
Stary 2008-07-18, 22:10   #1057
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
pozdrawiam
No ja tez nie przywiazywalam do tego uwagi.Tyle, ze nie chcialam robic tego z byle kim. Na szczescie jestesmy razem do dzisiaj i ciesze sie ze mamy to za soba, bo poczatki wspolycia nie nalezaly raczej do wielkich achów i ochów. Teraz dopiero jest swietnie
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-18, 22:32   #1058
Tequila909
Raczkowanie

Dzieeeewuchy. Ja jestem po. Mój pierwszy raz był odbył się kilka godzin temu Ogółem to jakieś 10 min męczyliśmy się ,żeby wszedł,bo trochę bolało,ale nie zorientowałam się kiedy było po Ogółem jestem wniebowzięta Bardzo podobało mi się ,że mój TŻ ciągle mi mówił ,że mnie kocha itd. To dało mi pewność Ahh,jak ja kocham tego człowieka
Tequila909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 22:55   #1059
htdfhdfhderhderh
Przyczajenie

tequila gratluacje

dziewczyny, za mna juz kolejny raz i dalej krwawię nawet bardziej niz za pierwszym, tzn wiecej krwi polecialo, nie wiem czy to normalne i ile jeszcze razy tak bedzie..
a zawsze myslalam ze to tak hop siup - przerwanie blony, pokrwawi troche i koniec :P
przynajmniej juz nei bolalo tak bardzo

(tak, nie znam mojego nicku na pamięć :P)
htdfhdfhderhderh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 23:33   #1060
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez htdfhdfhderhderh Pokaż wiadomość
tequila gratluacje

dziewczyny, za mna juz kolejny raz i dalej krwawię nawet bardziej niz za pierwszym, tzn wiecej krwi polecialo, nie wiem czy to normalne i ile jeszcze razy tak bedzie..
a zawsze myslalam ze to tak hop siup - przerwanie blony, pokrwawi troche i koniec :P
przynajmniej juz nei bolalo tak bardzo
Tak jak u gory napisalam ze poczatki nie sa rewelacyjne A krwawienie to norma.
Stary 2008-07-19, 08:49   #1061
lara152
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tequila909 Pokaż wiadomość
Dzieeeewuchy. Ja jestem po. Mój pierwszy raz był odbył się kilka godzin temu Ogółem to jakieś 10 min męczyliśmy się ,żeby wszedł,bo trochę bolało,ale nie zorientowałam się kiedy było po Ogółem jestem wniebowzięta Bardzo podobało mi się ,że mój TŻ ciągle mi mówił ,że mnie kocha itd. To dało mi pewność Ahh,jak ja kocham tego człowieka
Jupi! Jupi! Gratuluje;]
Teraz bd juz tylko lepiej tak mysle;] i zycze Wam tego

Wszystkim ;*
lara152 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-19, 10:41   #1062
Tequila909
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lara152 Pokaż wiadomość
Jupi! Jupi! Gratuluje;]
Teraz bd juz tylko lepiej tak mysle;] i zycze Wam tego

Wszystkim ;*
Dzięki Lara.!
Stary 2008-07-19, 12:30   #1063
anitka12345
BAN stały

hmm mój pierwszy raz w wieku 17 lat,nie żałuje byłam wtedy z moim facetem ponad rok ;] nie było wcale przyjemnie,no ale teraz to jest :P jestem z nim cały czas to juz ponad 4,5 roku
i nie żałuje niczegO,bo pierwszy raz był z chłopakiem któregO kohałam,i będe pamientać swój pierwszy raz całe życie
anitka12345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-19, 12:46   #1064
valium33
Raczkowanie

Witam Wizazystki Jestem tu nowa i przeczytalam prawie caly watek.
Jestem z chlopakiem od prawie 3 lat i jestem dziewica. Dziewica w sensie fizycznym,bo psychicznie jestem juz gotowa.Z reszta probowalismy juz chyba wszystkiego Nie boje sie bolu,albo tego,ze cos moze nie wyjsc.Ufam mojemu chlopakowi.Jedyne czego sie oboje obawiamy to wpadka.Nie wyobrazam sobie zrobic to na spontana.Boje sie ,ze strach przed nia wszystko by popsul.Mozecie pomyslec,ze nie dojrzalam do tego,ale strach przed czyms i zdawanie sobie sprawy z konsekwencji wyboru jest chyba czescia odpowiedzialnosci.Czy wy tez odczuwalyscie taki lek?
valium33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-19, 13:37   #1065
GothicLolita22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez poiglot91 Pokaż wiadomość
zapyatalam czemu nie wierzy powiedzial ze "dziwne ze od razu wiedzialam co i jak... zreszta powiedzial ze jest juz doswiadczony i wie.. co i jak "... krwi u mnie nie bylo.. ani zadnego bolu... sama nie wiem czemu tak .. zastanawialam sie nad tym bardzo .. czemu tak? no ale nie wiem Na 100% on byl pierwszym pomimo tego ze wydaje sie to troche dziwne

nie wiem czy na dzien dzisiejszy mi wierzy czy nie wiem ze kiedys bylo o to sporo klotni... narrazie mowi mi ze "wierzy mi bo mnie kocha"
Sam był już doświadczony, więc równie dobrze Ty mogłabyś mu robić jazdy o to, że nie był prawiczkiem... Nie rozumiem, czemu się tak rzuca o Twoje dziewictwo, skoro sam miał już wcześniej pierwszy raz za sobą
Stary 2008-07-19, 18:02   #1066
małaPaulina
Wtajemniczenie

Cytat:
ja mysle że z wiekiem to mija. ja sie ciesze że niezrobiłam tego jako 14stka.
teraz mam 8 i nie mówie żebym jakos była bardzo juz dojrzała ale mysle że to dobry wiek na TO )
ja miałam 18lat więc też cieszę się że nie zrobiłam tego jako 14stka

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-19, 23:16   #1067
Tequila909
Raczkowanie

Ja zrobiłam to jako 15-nastka,ale jestem szczęśliwa.I wiem,że to jest ten chłopak,byliśmy obydwoje gotowi i psychicznie i fizycznie.I odpowiednio zabezpieczeni
Stary 2008-07-20, 10:03   #1068
lara152
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tequila909 Pokaż wiadomość
Ja zrobiłam to jako 15-nastka,ale jestem szczęśliwa.I wiem,że to jest ten chłopak,byliśmy obydwoje gotowi i psychicznie i fizycznie.I odpowiednio zabezpieczeni
Hehe ja tez xd bylam niecaly miesiac przed 16. urodzinami xd

Gratuluje, ze caly czas dobrze o tym mysllisz;]
teraz juz pojdzie z gorki xd

Ohhhh ja tez wiem, ze ten chlopak to wlasnie ten TEN xd
Stary 2008-07-20, 14:11   #1069
Jadeitea
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez valium33 Pokaż wiadomość
Witam Wizazystki Jestem tu nowa i przeczytalam prawie caly watek.
Jestem z chlopakiem od prawie 3 lat i jestem dziewica. Dziewica w sensie fizycznym,bo psychicznie jestem juz gotowa.Z reszta probowalismy juz chyba wszystkiego Nie boje sie bolu,albo tego,ze cos moze nie wyjsc.Ufam mojemu chlopakowi.Jedyne czego sie oboje obawiamy to wpadka.Nie wyobrazam sobie zrobic to na spontana.Boje sie ,ze strach przed nia wszystko by popsul.Mozecie pomyslec,ze nie dojrzalam do tego,ale strach przed czyms i zdawanie sobie sprawy z konsekwencji wyboru jest chyba czescia odpowiedzialnosci.Czy wy tez odczuwalyscie taki lek?
Ja nie bardzo, bo wcześniej poszłam do ginekologa, zaczęłam brać tabletki (obecnie przestawiłam się na plastry, żeby omijać wątrobę) i dodatkowo zabezpieczyłam się prezerwatywą. Chyba wystarczyło. Jeśli jeszcze nie byłaś u lekarza (nie wiem, spekuluję), to idź jak najszybciej, on/ona ci doradzi - w końcu po to jest. A jeśli zaczniesz stosować antykoncepcję hormonalną (właśnie tabletki lub plastry), to nawet spontan ma maleńkie szanse skończyć się niepożądaną ciążą. Powodzenia!

Body Revolution: IN PROGRESS/ON HIATUS (przerwa spowodowana remontem i przeprowadzką)

Jem trawę - blog (też zaniedbany, ale kiedyś doń wrócę)
Jadeitea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-21, 16:11   #1070
Charlotte001
Raczkowanie

1,5 roku temu ( Boże, jak to zleciało ), w domku w górach, w połączonych dwóch łóżkach ( za wygodnie nie było, ale Tż zaskoczył mnie tym, że wiedział, że lepiej jest, jeśli sobie podłożę poduszkę pod pupę ), bólu nawet nie poczułam, ba, myślałam, że nadal mam błonę Dopiero, gdy Tż poszedł do łazienki zobaczył na sobie (moją) krew okazało się, że jednak zostałam zdeflorowana Nic mnie nie bolało, jednak musieliśmy odczekać ok. 2 tyg., żeby wszystko się zagoiło, bo nadal krwawiłam, przy każdym podejściu

Reasumując- bałam się, myślałam, że będzie tragicznie... A tu niespodzianka

lepiej być na ~ , niż w . , prawda?
(aktualnie jednak, to jestem w ogromnej, nieprzepastnej kropce )
Charlotte001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-21, 18:35   #1071
valium33
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Jadeitea Pokaż wiadomość
Ja nie bardzo, bo wcześniej poszłam do ginekologa, zaczęłam brać tabletki (obecnie przestawiłam się na plastry, żeby omijać wątrobę) i dodatkowo zabezpieczyłam się prezerwatywą. Chyba wystarczyło. Jeśli jeszcze nie byłaś u lekarza (nie wiem, spekuluję), to idź jak najszybciej, on/ona ci doradzi - w końcu po to jest. A jeśli zaczniesz stosować antykoncepcję hormonalną (właśnie tabletki lub plastry), to nawet spontan ma maleńkie szanse skończyć się niepożądaną ciążą. Powodzenia!
Wiem,ze najlepiej byloby sie wybrac do ginekologa,tylko nie wiem czy zdecydowalabym sie na antykoncepcje hormonalna,bo z tego co wiem stosuje sie ja przy stalym wspolzyciu,a po pierwszym razie trzeba poczekac,az wszystko sie zagoi itd.Z drugiej strony zabezpiecznie jest wieksze,a skoro to ma byc ten pierwszy,jedyny raz to nie chcialabym skupiac sie tylko na ewentualnej wpadce
Wlasnie,piszecie o bolu podczas rozdziewiczania, o krwawieniu i gojeniu sie,wiec czy odczuwalyscie bol pare dni PO stosunku?/
valium33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 01:23   #1072
madziunia92
Przyczajenie

Cool Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

Mój pierwszy raaaaz był szczerze mówiac nie pamietam dnia niestetytroche załuje tego było smiesznie i spontanicznie , mega spontanicznie , ale z zabezpieczeniem . Mam 16 lat mój chłopak ma 18 to było jakos po ok 4 miesiacach znajomosci , moim zdaniem na tyle sie dobrze znalismy ze moglismy juz uprawiac sex.codziennie sie spotykalismy , nie bylo dnia kiedy sie nie widzielismy , bardzo mocno sie kochaliiismy . siedzielismy w domu i nagle wpadlismy na pomysl czemu by nie spróbowac , moj chlopak poszedl po prezerwatywy , a wrecz pobiegł hehe ja bylam dziewica a on prawiczkiem nic mnie nie bolalo , krwi zadnej tez nie bylo on doszedl natomiast ja nie , poniewaz trwalo to za krotko . natomiast teraz jest świetnie , sama przyjemnosc kochamy sie bardzo mocno i szanujemy nawzajem jestesmy juz ze soba prawie 10 miesiecy codziennie sie spotykamy i uczucie nie wygasło . jestesmy juz jak małzenstwo hehe / Kocham Cię Kotek <333 !!
madziunia92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 12:46   #1073
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziunia92 Pokaż wiadomość
Mój pierwszy raaaaz był szczerze mówiac nie pamietam dnia niestetytroche załuje tego było smiesznie i spontanicznie , mega spontanicznie , ale z zabezpieczeniem . Mam 16 lat mój chłopak ma 18 to było jakos po ok 4 miesiacach znajomosci , moim zdaniem na tyle sie dobrze znalismy ze moglismy juz uprawiac sex.codziennie sie spotykalismy , nie bylo dnia kiedy sie nie widzielismy , bardzo mocno sie kochaliiismy . siedzielismy w domu i nagle wpadlismy na pomysl czemu by nie spróbowac , moj chlopak poszedl po prezerwatywy , a wrecz pobiegł hehe ja bylam dziewica a on prawiczkiem nic mnie nie bolalo , krwi zadnej tez nie bylo on doszedl natomiast ja nie , poniewaz trwalo to za krotko . natomiast teraz jest świetnie , sama przyjemnosc kochamy sie bardzo mocno i szanujemy nawzajem jestesmy juz ze soba prawie 10 miesiecy codziennie sie spotykamy i uczucie nie wygasło . jestesmy juz jak małzenstwo hehe / Kocham Cię Kotek <333 !!
Poacztake twojego postu zaczal sie tak pesymistycznie, a potem tak radosnie. Nie rozumiem czemu bylo strasznie?
Stary 2008-07-23, 20:12   #1074
madziunia92
Przyczajenie

no tak bo troche zaluje , ze nie pamiatam za bardzo daty i tyle to cos zlego ? nie czaje czemu ludzie sie czepiaja o takie rzeczy , pis

a jesli chodzi ci o to , ze napisalam 'troche zaluje tego' to odnosi sie do tego ze nie pamietam daty , a nie do tego ze zaluje pierwszego razu. nastepnym razem albo dokladnie czytaj albo ja dokladniej napisze , pozdrawiam

Edytowane przez Pomadka
Czas edycji: 2009-01-01 o 21:26 Powód: Post pod postem.
madziunia92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 21:57   #1075
pink69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziunia92 Pokaż wiadomość
Strasznie dziecinnie jeszcze piszesz.W jednym poście wyznania do Kotka i o byciu jak małżeństwo w wieku 16 lat na równi z gotowością do seksu.

pink69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-24, 09:13   #1076
plotkara0804
BAN stały

Cytat:
Napisane przez pink69 Pokaż wiadomość
Strasznie dziecinnie jeszcze piszesz.W jednym poście wyznania do Kotka i o byciu jak małżeństwo w wieku 16 lat na równi z gotowością do seksu.
ale wiesz 16stka to juz taki dojrzały wiek w sam raz do małżenstwa WOW
Stary 2008-07-24, 09:29   #1077
lara152
Raczkowanie

Cytat:
ale wiesz 16stka to juz taki dojrzały wiek w sam raz do małżenstwa WOW
Hmm... Ja tez mam 16 lat i z moim zachowujemy sie jak stare malzenstwo - ja czytam, on lezy, ja robie nalesniki, a on zglodnialy czeka )

Zachowywanie sie a powazne myslenie o tym to troche co innego;]

Ja jeszcze sie hajtac nie zamierzam ale odpowiada mi to ze sie czujemy ze soba bardzo swobodnie
Stary 2008-07-24, 09:40   #1078
annina
Przyczajenie

pierwszy raz - problem

jestem ze swoim chlopakiem od 3 lat. w ubiegle wakacje postanowilismy rozpaczac wspolzycie. wyjechalismy razem na wakacje i podczas pierwszej proby za bardzo mnie bolalo wiec zrezygnowalismy. od tego czasu probowalismy moze jeszcze ze 3 razy i ciagle to samo. z czasem jestem co raz gorzej nastawiona do seksu, bo jak juz mamy probowac to sie strasznie boje tego bolu. kupilismy zel durexa zeby latwiej poszlo i wczoraj pstanowilismy sprobowac bez prezerwatywy (chyba nie mozna d tego zajsc w ciaze?). no i nie bolalo tak jak zawsze. penis wszedl na glebokosc palca, troche szczypalo, ale bol byl do zniesienia. tylko ze juz ani troche glebiej nie chcial wejsc bo za mocno bolalo. skoro wszedl tak gleboko to wydaje mi sie ze to nie problem blony, tylko moze jestem jeszcze za slabo 'rozciagnieta'? jak juz wszedl na tyle zalozyl prezerwatywe, ale z nia znowu nie chcialo wejsc i odczuwaam takie jakby ciagniecie skory. w czym problem, prosze o rade?
annina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-24, 09:54   #1079
cytryna21
Raczkowanie

Dot.: pierwszy raz - problem

za bardzo skupiasz się na bólu! wszystko jest w psychice! Rozluźnij się na maxa, zaufaj partnerowi! ten ból bardziej wywodzi się ze strachu!
cytryna21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-24, 10:02   #1080
Magdalena Dobrowolska
Rozeznanie

Dot.: pierwszy raz - problem

No pewnie, jesteś za mało podniecona - mało wilgoci i jest problem. Ponadto, możliwe, że błonę masz nie do końca przerwaną, boisz się bólu i nie dajesz wu wejśc do końca, to trochę błędne koło.
Magdalena Dobrowolska jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości