Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy! - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-25, 22:06   #1111
LoLcIa123
Zakorzenienie

Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość
Raczej jak emeryci z II filarem........
poległam

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-27, 16:57   #1112
plotkara0804
BAN stały

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
poległam
ja również
plotkara0804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-27, 18:27   #1113
201804271242
Konto usunięte

GG do 201804271242
Dot.: pierwszy raz - problem

Z całym szacunkiem ale w 'pierwszych razach' wcale to nie musi być problem nawilżenia ani błony. Miałam to samo co autorka wątku- u mnie też ból był nie do zniesienia (pomimo, że błony dziewiczej już nie miałam- mój luby przerwał ją wcześniej niechcący palcem) i to jeszcze przez dłuższy czas. O nawilżenie zadbaliśmy więc została tylko kwesta 'rozciągnięcia' czyli byłam za mała dla mojego chłopaka. Więc zaczęłam się rozciągać - w wannie pełnej gorącej wody :P i pomogło. Z po każdej serii takich "ćwiczeń" ból przy stosunku był mniejszy. Co prawda towarzyszył mi jeszcze przez ponad miesiąc, a blokada spowodowana strachem przed bólem została do tej pory (już pół roku!) ale i to jest sukces. Nie długo mam nadzieję poradzę sobie z blokadą :P
201804271242 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-27, 19:35   #1114
lara152
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez plotkara0804 Pokaż wiadomość
Małzenstwo to nie jest sielanka o jakiej piszesz dziewczyno
Małżeństwo to takze wspólne zarabianie na dom- charowanie po 10 godzin , ażeby utrzymac dzieci i zapłacic rachunki. I to nie rodzicie sie za ciebie martwia tylko ty sama za siebie !! nie pójdziesz do mamy i nie powiesz że chcesz kieszonkowe....
Ehhh... Zle mnie zrozumialas... "stare dobre malzenstwo ' tlumacze sobie jako wielkie przywyczajenie sie do siebie i swoich nawykow oraz pelna ich akceptacja.
Nie mowie o zarabianiu ani utrzymywaniu jeden drugiego. Chodzi mi o przywyczajenia i czas spedzony razem; o to jaki mamy do siebie wzajemny stosunek.
lara152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-27, 21:59   #1115
shena
Rozeznanie

Też myślę ze mój ból był spowodowany tym ze nie była jeszcze rozciągnięta.
A jak się rozciągałaś w wannie? Jestem ciekawa bo może sama wypróbuje twój sposób.
Niesttey teraz nie mam z kim ćwiczyć bo mój tż jest już moim byłym tżem.
A co do nawilżenia to używaliśmy dodatkowych środków.
Tak na marginesie szkoda że się z nim nie rozciągłam. Z nowym tż miałabym już z górki pod tym kątem. Niesttey ten ból całkowicie odbierał mi chęci do seksu.
shena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-28, 19:38   #1116
BarbiKena
Raczkowanie

moj pierwszy raz... to byla impreza sylwestrowa. wymknelam sie z moim chlopakiem do ciemnego pokoiku by choc chwile pobyc z nim sam na sam. zamknelismy drzwi, zaczelismy sie calowac. nie planowalismy tego. zaczelismy sie rozbierac. oboje bylismy niezle zestresowani tym ze ktos ciagle pukal do drzwi (pewnie inni mieli podobny plan) :P wszedl we mnie, lecz po chwili stwierdzilismy ze pozycja nie jest wygodna, wzial mnie na rece i kladac z powrotem na lozko tak niefortunnie mnie upuscil ze uderzylam glowa w kalofyfer. wiec podczas pierwszego razu bez bolu sie nie obylo.. ale glowy :P niezlego mialam guza. i choc po niedługim czasie od owego wydarzenia rzucilam tamtego chlopaka to i tak z usmiechem na ustach wspominam ta sylwestrowa noc
BarbiKena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 08:15   #1117
Magdalena Dobrowolska
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez shena Pokaż wiadomość
Też myślę ze mój ból był spowodowany tym ze nie była jeszcze rozciągnięta.
A jak się rozciągałaś w wannie? Jestem ciekawa bo może sama wypróbuje twój sposób.
Niesttey teraz nie mam z kim ćwiczyć bo mój tż jest już moim byłym tżem.
A co do nawilżenia to używaliśmy dodatkowych środków.
Tak na marginesie szkoda że się z nim nie rozciągłam. Z nowym tż miałabym już z górki pod tym kątem. Niesttey ten ból całkowicie odbierał mi chęci do seksu.
Może twoje ciało w ten sposób broniło się przed tym mężczyzną ( matka natura działa )
Może z nowym będzie lepiej! Jeśli się boisz ( bólu, ciągnięcia itp. ) to mięśnie pochwy same się zaciskają i nie pozwolą wejść
Magdalena Dobrowolska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 08:21   #1118
rozwielitka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez annina Pokaż wiadomość
kupilismy zel durexa zeby latwiej poszlo i wczoraj pstanowilismy sprobowac bez prezerwatywy (chyba nie mozna d tego zajsc w ciaze?).
ależ można!!!

co do samego stosunku- możesz zapytać się ginekologa czemu tak się dzieje i co na to poradzić. Mądrze wymyśliliście z żelem, to załatwia problem nawilżenia, ale może rzeczywiście jesteś za mało podniecona- więc nie możesz się rozluźnić? Chętna kobieta sama czuje, że chce być spenetrowana ^^ Nieśmiało zapytam, może jest za wcześnie? Aha, i zapytaj gina o antykoncepcję od razu
buźka
rozwielitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 19:09   #1119
angel001
Zakorzenienie

Za bardzo sie stresujesz, dlatego nie moze wejsc.
Stary 2008-08-02, 17:25   #1120
DarkMenx
Przyczajenie

Mój pierwszy raz był 3 lata temu miałem w tedy 15 lat moja dziewczyna na moje urodziny postanowiła dać mi taki prezent .Pamiętam jak by było to wczoraj jej rodzice wyjechali i miała pustą chatę po szliśmy do niej oglądaliśmy jakiś film po chwili wstała i zaczoła się rozbierać ja ją zapytałem o co chodzi powiedziała że to jej prezent dla mnie było nam cudownie kochaliśmy się 3 godziny nic nie wiedzieliśmy o tym jak to się robi byliśmy szarzy na ten temat ale było nam wspaniale już od tamtego czasu mineły 3 lata a my nadal jesteśmy razem bardzo się kochamy i wogóle robimy to jak mamy wolny czas jest super kocham ją tak bardzo że nie odałbym jej nikomu tak samo ona mnie jesteśmy razem ze sobą już 3i pół roku układa nam się bardzo dobrze i jesteśmy szcześliwi i zamierzamy się niedlugo pobrać pozdro dla wszystkich

Kocham cię Justyna Marcin
DarkMenx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-02, 20:40   #1121
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez DarkMenx Pokaż wiadomość
Mój pierwszy raz był 3 lata temu miałem w tedy 15 lat moja dziewczyna na moje urodziny postanowiła dać mi taki prezent .Pamiętam jak by było to wczoraj jej rodzice wyjechali i miała pustą chatę po szliśmy do niej oglądaliśmy jakiś film po chwili wstała i zaczoła się rozbierać ja ją zapytałem o co chodzi powiedziała że to jej prezent dla mnie było nam cudownie kochaliśmy się 3 godziny nic nie wiedzieliśmy o tym jak to się robi byliśmy szarzy na ten temat ale było nam wspaniale już od tamtego czasu mineły 3 lata a my nadal jesteśmy razem bardzo się kochamy i wogóle robimy to jak mamy wolny czas jest super kocham ją tak bardzo że nie odałbym jej nikomu tak samo ona mnie jesteśmy razem ze sobą już 3i pół roku układa nam się bardzo dobrze i jesteśmy szcześliwi i zamierzamy się niedlugo pobrać pozdro dla wszystkich

Kocham cię Justyna Marcin
niezla kondycja skoro mozesz 3 godziny ;D
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-03, 09:52   #1122
enjoy89
Zakorzenienie

Moj pierwszy raz mialam dokladnie w moje 17 urodziny. Poszlismy do hotelu. To bylo planowane chociaz z tym chlopakiem nie bylam dlugo. Raczej zrobilam to z ciekawosci nie z milosci. Troche sie balam. Ale nie bolalo bardzo, bylam nastawiona na wiekszy bol dlatego zdziwilam sie kiedy powiedzial, ze to juz. Mimo to nie czulam jakiejs wiekszej przyjemnosci. Troche ponad miesiac pozniej zerwalam z tym chlopakiem. Jakoś niedlugo potem zaczelam chodzic z moim obecnym TŻtem
Szczerze mowiac troche zaluje, ze to wlasnie z TŻtem nie mialam tego pierwszego razu. Ale z drugiej strony moze wtedy bylabym ciekawa jak to jest z kims innym. A tak przynajmniej o tym nie mysle i tylko TŻ mnie podnieca jak nikt inny
Ja dla TŻta nie jestem pierwsza seksualna partnerka, ale ciesze sie z tego, mimo, ze jak pomysle o tamtych dziewczynach to najchetniej bym je pozabijala ale przynajmniej wiem, ze TŻ nie zostawi mnie np dlatego, ze chce tego sprobowac z kims innym. Moze glupio gadam bo nie kazdy taki jest ale naprawde bym sie bala tego
Stary 2008-08-06, 12:28   #1123
LifeIsSoSad
Zadomowienie

dziewczyny po jakim czasie od 1 razu seks naprawde zaczął byc dla Was przyjemny ?
ja póki co mam suchutko i tylko troche boli, ale przyjemnosc zbytnia to to nie jest ;]
wciąż wole "inne metody robienia sobie dobrze" a jak to jest u Was?
Stary 2008-08-06, 13:40   #1124
plotkara0804
BAN stały

Cytat:
Napisane przez LifeIsSoSad Pokaż wiadomość
dziewczyny po jakim czasie od 1 razu seks naprawde zaczął byc dla Was przyjemny ?
ja póki co mam suchutko i tylko troche boli, ale przyjemnosc zbytnia to to nie jest ;]
wciąż wole "inne metody robienia sobie dobrze" a jak to jest u Was?
ja jak narazie też wole minetke
ale wazne że JEMU jest dobrze
Stary 2008-08-06, 17:20   #1125
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez plotkara0804 Pokaż wiadomość
ja jak narazie też wole minetke
ale wazne że JEMU jest dobrze
Ważne powinno być,aby Wam było dobrze,niestety tutaj trzeby posiadać odrobine egoizmu

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-06, 17:35   #1126
hacel
Raczkowanie

mozliwe,ze dzisiaj bedzie ta moja wielka chwila :P w ogole sie nie stresuje 3majcie kciuki :P
hacel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 21:01   #1127
plotkara0804
BAN stały

Cytat:
Napisane przez hacel Pokaż wiadomość
mozliwe,ze dzisiaj bedzie ta moja wielka chwila :P w ogole sie nie stresuje 3majcie kciuki :P
powodzonka
Stary 2008-08-06, 21:11   #1128
anulka0016
Raczkowanie

...

Przyczyną połowy
naszych blędów życiowych jest to,
że odczuwamy tam,
gdzie powinniśmy myśleć,
a myślimy tam,
gdzie powinniśmy odczuwać.

Edytowane przez anulka0016
Czas edycji: 2008-09-08 o 16:40
anulka0016 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 21:28   #1129
xDkarusiaxD
Raczkowanie

GG do xDkarusiaxD Send a message via Skype™ to xDkarusiaxD

Cytat:

czekamy na wrazenia
powodzenia zycze
zostało: 15
xDkarusiaxD jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-07, 08:29   #1130
piorunerka
Raczkowanie

To było wczoraj. Chłopaka znam od 2 lat ale od 6 miesiecy jestesmy oficjalnie razem. Na poczatku było duzo smiechu bo jestem waska i nie mogł wejsc, ale pozniej jak sie udało to poczułam ogromny bol i polałao sie sporo krwi. Nie załuje chociaz wiecej było bolu i smiechu niz przyjemnosci, ale uwazam ze zrobiłam to we własciwym czasie (17 lat) i z własciwa osoba.
piorunerka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 08:36   #1131
hacel
Raczkowanie

a ja spanikowalam w ostatnim momencie a juz bylo bardzo,bardzo blisko,ale przynajmniej pobawilismy sie troche Ja sie po prostu musze stopniowo oswoic z jego cialem Mysle,ze to kwestia dni...
Ale jestem szczesliwa
hacel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 08:43   #1132
plotkara0804
BAN stały

Cytat:
Napisane przez piorunerka Pokaż wiadomość
To było wczoraj. Chłopaka znam od 2 lat ale od 6 miesiecy jestesmy oficjalnie razem. Na poczatku było duzo smiechu bo jestem waska i nie mogł wejsc, ale pozniej jak sie udało to poczułam ogromny bol i polałao sie sporo krwi. Nie załuje chociaz wiecej było bolu i smiechu niz przyjemnosci, ale uwazam ze zrobiłam to we własciwym czasie (17 lat) i z własciwa osoba.
gratulacje dla kolejnej KOBIETKI
Stary 2008-08-07, 14:22   #1133
xDkarusiaxD
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez piorunerka Pokaż wiadomość
no to oby ajk najszybciej z tą przyjemnościa

Cytat:
a ja spanikowalam w ostatnim momencie a juz bylo bardzo,bardzo blisko,ale przynajmniej pobawilismy sie troche Ja sie po prostu musze stopniowo oswoic z jego cialem Mysle,ze to kwestia dni...
Ale jestem szczesliwa
zabawy sa baaardzo przyjemne
Ważne zeby był wyrozumiały
Przełaaamiesz się;]
Powodzenia

Edytowane przez Pomadka
Czas edycji: 2009-01-01 o 21:27 Powód: Post pod postem.
Stary 2008-08-07, 21:27   #1134
89Madzia89
Raczkowanie

Wiecie co ja pierwszy az mam za soba ( ponad 3 miesiace temu) i jak na razie nie ma az takich ekscesow jedynie odczowam przyjemnosc w pozycji klasycznej mnie wiem dlaczego inaczej nie probowalismy na jezdzca i nic nawet mi to przeszkadzalo szczerze myslalam kiedy on w koncu bedzie mial orgazm nie wiem czemu tak jest pomozcie pomocy
89Madzia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 21:47   #1135
ciotka klotka
Raczkowanie

Cytat:
po zmianie partnera ;]
Cytat:
żel nawilżający durex i jazda

mój pierwszy raz nic specjalnego, nie ten facet, nie ten czas. był delikatny i w ogóle troskliwy ale mimo tego bolało mnie i nie wspominam tego jako coś niezwykłego a raczej jako coś co po prostu musiałam przejść.
Stary 2008-08-08, 06:49   #1136
xDkarusiaxD
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 89Madzia89 Pokaż wiadomość
Wiecie co ja pierwszy az mam za soba ( ponad 3 miesiace temu) i jak na razie nie ma az takich ekscesow jedynie odczowam przyjemnosc w pozycji klasycznej mnie wiem dlaczego inaczej nie probowalismy na jezdzca i nic nawet mi to przeszkadzalo szczerze myslalam kiedy on w koncu bedzie mial orgazm nie wiem czemu tak jest pomozcie pomocy

A może spróbujcie czegoś nowego??
Stary 2008-08-08, 10:38   #1137
annina
Przyczajenie

moim zdaniem nie jestem za malo podniecona. martwi mnie najbardziej to ze z kondomem wogole nie ma mowy o wejsciu bo bardzo czuje jak mi ta guma ciagnie skore... a do ginekologa wole nie isc, bo pamietam moja pierwsza wizyte jak powiedzialam pani gin. ze jeszcze nie wspolzylam to ona powiedziala ze mam przyjsc po rozpoczeciu wspolzycia i nic ja nie obchodzilo to ze w pierwszy dzien okresu czuje sie tak, ze z lozka nie moge wstac... :/
annina jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-08, 10:48   #1138
Magdalena Dobrowolska
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez annina Pokaż wiadomość
moim zdaniem nie jestem za malo podniecona. martwi mnie najbardziej to ze z kondomem wogole nie ma mowy o wejsciu bo bardzo czuje jak mi ta guma ciagnie skore... a do ginekologa wole nie isc, bo pamietam moja pierwsza wizyte jak powiedzialam pani gin. ze jeszcze nie wspolzylam to ona powiedziala ze mam przyjsc po rozpoczeciu wspolzycia i nic ja nie obchodzilo to ze w pierwszy dzien okresu czuje sie tak, ze z lozka nie moge wstac... :/
Idź do innego gina, co za wstrętna baba.....
Stary 2008-08-09, 22:36   #1139
rybenka_
Zadomowienie

.

Edytowane przez rybenka_
Czas edycji: 2008-08-10 o 22:26
rybenka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 19:19   #1140
Mysia_Pysia
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Mysia_Pysia GG do Mysia_Pysia Send a message via Skype™ to Mysia_Pysia

.

Edytowane przez Mysia_Pysia
Czas edycji: 2008-12-25 o 15:59
Mysia_Pysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości