|
|
#1231 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!
a wracajac do watku to nie uprawialem jeszcze seksu a mam 18 lat!! dziwnie nie ?? hahaa nie no dzolkkk. trudno znalesc jakas dobra laske w dzisiejszych sskomercjalizowanych czasach mtv gdzie seks jest wszechobecny
|
|
|
|
#1232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chciałes powiedziec w miare normalną na pierwszy raz ,taa? no trudno,trudno.. widze,ze pana odblokowali..
|
|
#1233 |
|
Raczkowanie
|
yezir.odblokowali mnie juz w polowie lipca ale jakos czasu nie mnialem tu zagladac. mnialem duzo spraw powaznych na glowie .no masz w sumie racje trudno znales jakas w miare normalna dziewczynke ale nie mowie koniecznei o 1 razie srazie.ale kucze dlaczego trudno? o to jest pytanie .pozdrawiam
|
|
|
|
#1234 |
|
Zakorzenienie
|
trudno,bo dzisiejsza młodzież jest tak zepsuta..
|
#1235 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1236 |
|
Raczkowanie
|
no uogulniac nie mozna ale wiecej jest tych zepsutch niz tych normalnych niestety :/ wszyscy przyjmuja wartosci z usa i europy zach. tzn te najgorsze hehe narka
|
|
|
|
#1237 |
|
MUSEarka
|
nie, po prostu trzeba wiedzieć gdzie szukać
|
#1238 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() (bez urazy nie wszystkie dziewczyny które chodzą na dyskoteki i inne tego typu imprezy maja nie po kolei w głowie,ale sądzę że cnotliwa i porządna niewiasta raczej nie skusi sie na ten rodzaj rozrywki )
|
|
#1239 | |
|
MUSEarka
|
Cytat:
![]() wszystko jest dla ludzi, dyskoteka nie rowna sie tylko masie podnieconych i gorąco poszukujacych kogos na sex dziewczyn, chodza tam tez normalne dziewczyny, które chca sie dobrze zabawic tanczac.
|
|
#1240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie czemu akurat dziewczyna chodząca na dyskoteki sie kojarzyc ma nie tegges jakos? ja np.chodze czasem żeby po prostu potanczyc,kocham muzyke,głośną muzyke kocham tanczyc wyszalec sie tak czy z chlopakiem czy jak jestem wolna to ze znajomymi i jestem porządna dziewczyna a nawet dziewicą ![]() chociaż mam juz prawie 19lat i nie wyglądam na cnotke(na neiporządną tez nie raczej jak normalna nastolatka )
|
|
#1241 |
|
Zakorzenienie
|
nie uogólniam,chodziło mi o to,tak jak gabriel wspomniał,ze wiekszość jest niestety zepsuta..
![]() gabriel... nawet na "dysce" mozna spotkac "normalnych" ludzi także miejsce nie ma znaczenia.. serio..
|
#1242 |
|
Raczkowanie
|
no ja wiem o tym.przeciez ja nic nie mowie ze fajnych dziewczyn nie mozna poznac w klubie czy na dyskotece.wszedzie sa fajne laski ale uwazam ze sa w mniejszosci alle trudno dla chcacego nic trudnego.ok dobranoc ide spac bo jutro o 6 trza wstac do pracy :GHGF
|
|
|
|
#1243 |
|
Przyczajenie
|
Witam Wszystkich
) Jestem tutaj nowiutka...Wiec tak,nie mialam jeszcze swojego pierwszego razu,a mam 18 lat.Ale szczerze nawet jeszcze o tym nie mysle. Mialam 3 chłopakow...Pierwszy byl ode mnie o 5 lat starszy.Ja mialam 17, a on 22.Myslalam,ze to bedzie ten,ale niestety chodzilo mu tylko o jedno i caly czas o tym mowil...i to mnie wystraszylo. W ogole wstyd sie przyznac,ze majac 18-lat nigdy nie uprawialam pettingu.Nie chcialam.Moze dlatego,ze jestem niesmiala. Ale aktualnie jestem sama i czekam na tego jedynego. Pozdrawiam Was dziewczeta |
|
|
|
#1244 |
|
Przyczajenie
|
ja bardzo bym chciałą dotrzymac swoje dziewictwo do nocy poslubnej
wtedy na pewno bylaby to dla mnie magiczna chwila.. z mężczyzna z którym spędzę swoje całe życie
|
|
|
|
#1245 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Mój pierwszy raz miałam w wieku 22 lat i był to całkowity spontan...jedna wielka namiętność, nie zaplanowane...tak jakoś wyszło...Znałam Go rok, znamy się cały czas i można powiedzieć, że w jakiś sposób jesteśmy ze sobą, spotykamy się... |
|
|
|
#1246 |
|
Raczkowanie
|
swój pierwszy raz miałam w wieku niepełnych 17 lat, w zasadzie to miałam 16,5 ;D
kochałam się ze swoim chłopakiem, starszym o 3 lata, znalismy się już ponad rok. w tej chwili nie jesteśmy już razem i chociaż mam świadomość tego że byłam bardzo młoda nie żałuję tej decyzji
|
|
#1247 |
|
Przyczajenie
|
Odnośnie tabletek. Z tego co mówiła mi ginekolog to zaczynają działać od drugiego m-ca i ja osobiście nie mam żadnych skutków ubocznych. Zaczęłam je brać żeby wyregulować sobie okres i sprawdzają się w 100%. A moja siostra np. nie mogła ich stosować ze względu na skutki uboczne. Dlatego dziewczyny:nie zrażajcie się do tabletek bo komuś nie służą...
Ja mam 19 lat, jestem dziewicą, jestem szczęśliwa z moim TŻ ale dopóki nie pozbęde się, jak on określił, obsesji na punkcie jego byłej, to na pierwszy raz raczej nie mamy co liczyć. Ale co się odwlecze to nei uciecze. Prawda? |
|
|
|
#1248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wystarczy zajrzeć do ulotki
|
|
#1249 |
|
Przyczajenie
|
Ja tylko mówię co mi powiedziała Pani ginekolog
Można i posluchać lekarza i poczytać ulotkę
|
|
|
|
#1250 |
|
Przyczajenie
|
My z chłopakiem mamy taki problem : jesteśmy już ze sobą długo, ale na pierwszy raz czekaliśmy aż ja zacznę brac pigułki. I biorę, zostało mi kilka tabletek do końca.. Jednak za każdym razem gdy mamy okazję, a często to nie jest, on się bardzo denerwuje i "nie może"-wiadomo o co chodzi. Trochę się poznaliśmy, jesteśmy zaznajomieni ze swoimi ciałami, widzieliśmy się nago i jednak wiem,że z jego fizjologią wszystko dobrze działa żę tak powiem. On czuje się przez to okropnie , ja też zadowolona nie jestem zresztą. Pocieszam go, mówię że to nie jest przecież najważniejsze-bo nie jest. Jednak nie wiem co zrobic, by było w końcu 'dobrze'...
Edytowane przez 123kasia321 Czas edycji: 2008-11-10 o 20:54 |
|
|
|
#1251 |
|
Zakorzenienie
|
Mój pierwszy raz w sumie wspominam dobrze,mimo tego,że udało nam się tylko raz wejśc,bardzo bolało i do tego czasu nie umiemy powtórzyc tego wejścia,bo ciągle coś blokuje,boli itd
trening czyni mistrza
|
#1252 |
|
Zakorzenienie
|
ja niedawni poznalam chłopaka który ma 24lata a ja 19 no i wlasnie problem w tym ze on pewnie mysli ze nie jestem dziewica w sumie nawet nie pytał bo uznał to za czywiste :|
no i teraz pytanie jak to bedzie dalej jak mu to powiem...eh
|
#1253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i co jak to bedzie dalej? Bedzie sie cieszyl, ze bedzie tym pierwszym
|
|
#1254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1255 |
|
Przyczajenie
|
czesc!jestem tutaj dzisiaj po raz pierwszy i jakos dziwnie sie krepuje sama nie wiedzac czego...przeczyatal wasze wypowiedzi i musze przyznac ze niektor podniosly mnie na duchu a niektore jeszcze bardzie pograzyly...bo tak w sumie mam juz te 20 lat a ten "pierwszy raz"jest jeszcze przedemna...ale jeszcze bardziej trapi mnie to ze moj obecny chlopak ma 24 lata i tez jeszcze tego nie robil,czy to nie jest troszke dziwni?no powiedzcie same...w koncu to juz jest pare latek prawda?on twierdzi ze nie moglby tak z dziewczyna ktorej nie byl pewny ze ja kocha,poza tym jest bardzo niesmialy...ale czasem tak mysle ze jestesmy para dwoja niedoswiadczonych ludzi i zastanawiam sie czy moze nam wogole cos z tego wyjsc...on jak o tym rozmawiamy to sprawia wrazenie jakby nie mial zamiaru tego zrobic przed slubem... ja nie twierdze ze to jest nierealne czy staroswieckie czy glupie bo wydaje sie to byc pieknie ale czas ucieka...ale sie rozpisalam,ale moze ktoras z was to przeczta i napisze szczerze co tym mysli!prosze!
oj przepraszam za te wszystkie bledy...ale piszac to rece mi sie trzesly...kurcze ja to chyba nie potrafie za bardzo ani pisc ani rozmawiac o sexie...
Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2009-01-01 o 22:18 Powód: Post pod postem. |
|
|
|
#1256 |
|
Wtajemniczenie
|
Milionerko nie jesteście dziwni
Naprawde kochana nie ma sie czym martwic,a ze byc moze chlopak chce z tym czekac do slubu to zazdroszczeNa każdego przyjdzie czas Możecie byc z siebie dumni ze tyle wytrzymaliscie
|
#1257 |
|
Przyczajenie
|
*Claire* naprawde tam myslisz??dziekuje za dobre slowa!!jestem wdzieczna ze wogole poswiecilas chwile zeby mi odpisac!!moze faktycznie zdazaja sie takie dziwne przypadki jak ja i moj chlopak;-)
oj znowu blad...mialo byc "tak myslisz"a nie "tam myslisz" Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2009-01-01 o 22:19 Powód: Post pod postem. |
|
|
|
#1258 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1259 |
|
Przyczajenie
|
jeszcze raz dziekuje!!
|
|
|
|
#1260 |
|
Rozeznanie
|
[qsumie mam juz te 20 lat a ten "pierwszy raz"jest jeszcze przedemna...ale jeszcze bardziej trapi mnie to ze moj obecny chlopak ma 24 lata i tez jeszcze tego nie robil,czy to nie jest troszke dziwni?no powiedzcie same...w koncu to juz jest pare latek
hehe ja mam 22 lata a mój chłopak 23 lata i też jeszcze nie uprawialiśmy seksu Psychicznie i fizycznie jestem gotowa i nie mogę doczekać się tej chwili.Cieszę się że są jeszcze tacy faceci jak Twój którzy szanują i liczą się ze zdaniem dziewczyny.PS.Dziwni nie jesteście
"Pokochać to największe ryzyko ze wszystkich, to oddanie swojej przyszłości i swojego szczęścia w ręce drugiego człowieka, to zaufanie bez reszty, to odsłonięcie swoich słabości..."Zapuszczam paznokcie dzień:2
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.

chciałes powiedziec w miare normalną na
no trudno,trudno..

) Jestem tutaj nowiutka...
Można i posluchać lekarza i poczytać ulotkę