|
|
#1891 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!
Trzymam kciuki
![]() Za mnie też trzymajcie bym w końcu na coś się zdecydowała z moim Tżtem. Trochę dziś porozmawialismy na temat moich i jego oczekiwań, ale nie wyszło tak jak chciałam i nic nie postanowiliśmy. W ogóle to na temat sexu nie potrafię rozmawiać przez telefon, muszę na żywo ewentualnie esemesa, ale to zbyt mozolne. |
|
|
|
#1892 |
|
Rozeznanie
|
chyba jeszcze nie wypowiadałam się w tym wątku, a że w dziale SEKS zagoszczę na dłużej (mam nadzieję) to powiem coś od siebie...
moj pierwszy raz przezylam 2 lata temu (mialam 19 lat) na wakacjach w wielkiej brytanii. koles mial 38 lat, byl murzynem i malarzem. poderwal mnie na tekst, ze jestem podobna do jego bylej zony ![]() na randce po prostu poczulam niesamowita chemie i stwierdzilam,ze zrobie to. bylo dziwnie. szybko doszedl, nie za bardzo sie mna interesowal, w trakcie wbiegl jakis pies i dzieci (robilismy to w wielkim namiocie, w ktorym mieszkal). spotkalam go rok pozniej w tym samym miejscu, ''wprosilam'' siebie i swoich znajomych do jego mieszkania w londynie. przenocowalismy tam raz i zmylismy sie, warunki nam nie odpowiadaly (artystyczne mieszkanie :P ). bylam ostatnio w uk, spotkalam go. w zasadzie minęłam go przez przypadek na drodze, on mnie nie widział. nie zaluje, wiem ze to byla (chwilowa, ale zawsze) namiętność. i mam co wspominać
http://www.youtube.com/watch?v=XZBgmb0Yapo Edytowane przez telka146 Czas edycji: 2009-07-30 o 03:01 |
|
|
|
#1893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wakacjujemy się i pracujemy. Ale od jura do niedzieli mamy wolne, a ja wiem, że Tż ma jakieś plany na sobotę Kupiłam seksowną bieliznę, gumki i globulki leżą już jakiś czas w szufladzie (gumki nawet testowane;P sprawdzaliśmy rozmiar i troche bawiliśmy się ) i cóż... czuje po kościach, że to będzie ta sobota, a jak nie to i tak zapowiada się namiętny wieczór więc jest się na co cieszyć
|
|
#1894 |
|
Rozeznanie
|
oja zazdroszczę takich super planów...
Ja z moim do niczego nie doszłam, trochę się nawet posprzeczaliśmy, ale nie na temat seksu tylko mojego sposobu myślenia, a potem wyszło na to, że przedkładam znajomych ponad niego. Wkurzyło mnie to, bo tylko zaproponowałam by pojechał ze mną i dziewczynami do kina, a on od razu, że nie chce z nimi chce tylko ze mną i tylko z nimi mam jakieś plany. Żeby nie było to z dziewczynami widziałam się ostatni raz na początku czerwca no i chciałam by jakieś pożegnalne spotkanie urządzić, bo idziemy studiować do innych miast, a on od razu, że one są ważniejsze. On tego nie rozumie... |
|
|
|
#1895 |
|
Rozeznanie
|
pa,itam jak moja przyjaciolka miala "swoj pierwszy raz" kochala sie z chlopakim ktoremu chciala suie oddac i niby to zrobili ale tak ze on jej wlozyl ze 3 razy i omna sie zawstydzila po jakims czasie zerwala z tym chlopakiem i teraz ma nowego a opkazalo sie ze poprzedni nie przebil jej blony dziewiczej....
|
#1896 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1897 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oglądalismy film, zrobiło się milutko i wtedy powiedziałam, że chce spróbować. po stosunku poszliśmy do wanny na współna kąpiel już ze świeczkami i muzyką w tle. trochę bolało ale byłam szczęśliwa i nie żałuję mimo, że już z nim nie jestem. spontanicznie, ale i romatycznie było. Cytat:
![]() Cytat:
![]() rada bardziej doświadczonej kobiety
|
|
#1898 |
|
Zakorzenienie
|
musiałabym ją odwiązać a szybciej odnaleźć w jakichś krzakach (bo to sesja samochodowa była
) a to hmm... to mogłoby być trochę trudne
|
#1899 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny seks jest fajny, nie czekajcie na tego jedynego bo mozecie sie nie doczekac a juz bedziecie stare, pomarszczone i bedziecie mialy obwisłe cycki, jest tyle roznych zabezpieczen wiec ciaza nie jest prawdopodobna.
pierwszy raz zawsze boli, za drugim razem jest juz ok, prezerwatywy ograniczaja troche tą "przyjemność" obojgu no ale nie ma nic za darmo niestety ![]() co to tabletek to slyszalalam ze w 1 tygodniu przyjmowania nalezy sie jeszcze dodatkowo zabezpieczyc prezerwatywa a potem to juz ok, tabletki daja 99 % prawdopodobienstwa ze nie zajdziecie w ciąze, uzywajcie zycia poki jestescie mlode. W dzisiejszych czasach rzadko kto idzie do łóżka z facetem w noc poślubną |
|
|
|
#1900 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1901 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny od jakiegoś czasu czytam ten wątek a teraz postanowiłam się odezwać
Ze swoim chłopakiem jesteśmy rok i powoli planujemy nasz pierwszy raz(zarówno ja jak i on bez wcześniejszych doświadczeń ) Eh na razie planujemy prezerwatywy, (tabletki chce zacząć brać po wakacjach zeby się teraz przebarwień na słońcu żadnych nie nabawić ) i szczerze mówiąc trochę się boję samych tych gumek:p ja jestem pechowa dziewczynauff trochę się rozpisałam
|
#1902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja napewno nie bede wskakiwac do łóżka z byle kim.... a ''obwisłych cycków'' jeszcze długo miec nie bede
|
|
#1903 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Jeśli o mnie chodzi,to po pierwszym razie kochałam się w dzień później
|
|
|
|
|
#1904 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak czytałam, że powinno się wstrzymać później parę dni bo w czasie przerwania błony dziewiczej mogą powstać różne pęknięcia i ranki a wtedy łatwo o jakieś zakażenie i podrażnianie tych ranek..Ale skoro ty czekałaś tylko dzień to moze to indywidualna sprawa
|
|
#1905 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
-błona będzie bardziej rozciągnięta...Z tego co słyszałam,opowiadań moich znajomych,bolało bardzo te dziewczyny,które były tam nietknięte,nawet sie nie masturbowały.
|
|
|
|
|
#1906 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1907 |
|
in love with life
|
Bez przesady, nie wszystkich boli. Nie mozna sie tak nastawiac. Mnie nic nie bolalo, nawet krwi nie bylo, wiec jak widac wszystko zalezy od budowy ciala. Rozciagac sie oczywiscie mozna, ale sadze, ze nie ma to az tak duzego wplywu.
|
#1908 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1909 |
|
Zakorzenienie
|
24 lata i myslalam ze zostane dziewica do konca zycia musze przyzynac
az spotkalam jego i bylam pewna ze tego chceja to zaplanowalam on nie ,wiec musial leciec po gumki... a a w tym czasie zaplilam milion swiec i wlaczylam muzyke bolu nie bylo zadnego praktycznie i zadnej krwi mam szczescie
|
|
|
|
#1910 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam dziewczynki! To mój pierwszy post na Wizażu... i wiem że nie ostatni
! Czemu w tym wątku akurat? Sama nie wiem...Pierwszy raz przeżyłam stosunkowo niedawno - niecały miesiąc temu. Z mężczyzną którego bardzo, bardzo kocham i który kocha mnie Zanim zdecydowaliśmy się na współżycie byliśmy razem ponad dwa lata. Oczywiście nadal jesteśmy razem i wierzę że będziemy już zawsze ! To było miłe doświadczenie, ale bez jakichś rewelacji Swoje ciała poznaliśmy już wcześniej, więc nie była to dla nas zupełna nowość. Nie bolało mnie, nie krwawiłam... Jestem szczęśliwa, bo mogłam oddać się mężczyźnie, z którym łączy mnie coś wyjątkowego. I wiem, że jeśli w 2012 nie nastąpi koniec świata to za niego wyjdę i będę miała z nim dzieci ! Ot co !
|
|
|
|
#1911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale chyba przed tym końcem świata, nie? Bo jak już będzie koniec, no to nie bardzo :PA tak poważnie - fajnie, że dojrzeliście do tego i że się kochacie
|
|
|
|
|
#1912 |
|
Wtajemniczenie
|
Dotko, właśnie jeśli nastąpi to nie będę miała z nim ani dzieci ani domku z ogródkiem, niestety
... Pozdrawiam
|
|
|
|
#1913 |
|
Zakorzenienie
|
Aa źle doczytałam, coś z moim wzrokiem dzisiaj nie tak :P
Nie doczytałam, że jeśli NIE nastąpi ten koniec, to będziesz miała ![]() W każdym razie ja tam myslę, że nie nastąpi, także życzę Wam najlepszego
|
|
|
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
Tż zasnął przed chwilą, a we mnie jeszcze tyle emocji, że nie zasnę na bank. A więc.... no zrobiliśmy to
To był pierwszy raz dla nas obojga po przeszło roku bycia razem. Żeby czuć się seksi i powabnie zakupiłam śliczny gorsecik ze stringami i na to ubrałam sukienkę Tż zaskoczony był nieziemsko. Hmm... a co do samego pierwszego razu zabieraliśmy się za niego od 20 i próby były 3. Po prostu jego mały przyjaciel nie chciał stanąć. Kwestia stresu. Jak się go udało postawić i założyć gumkę to po kilku "ruchach" u wejścia zwisał... W końcu za 3 razem wkurzony Tż sam się hmm... uruchomił. I poszło już bez problemu Nie bolało mnie nic... Nie było żadnej krwi (kurde aż myślę, że coś ze mną nie tak ). Używaliśmy prezerwatyw i globulek. Co do prezerwatyw, nic nie pękło i się nie zsunęło, co do globulek hmm... mi osobiście nie przeszkadzały wcale a wręcz pomogły bo dały bardzo dobre nawilżenie, dobry poślizg i większy komfort. Nic mnie nie piekło, ani nie rozgrzewało (no może odrobinkę). Po tej 3 próbie po 2h odpoczynku zrobiliśmy powtórke z rozrywki, i penis mojego Tż już bez problemu prężnie i mężnie reagował na najmniejszy mój dotyk Widocznie jakaś blokada wewnętrzna musiała się odblokować, minąć stres itd. Wrażenia? Rewelacyjne Było co prawda trochę krótko szczególnie za pierwszym udanym razem bo Tż był już bardzo pobudzony, za tym drugim razem ciutke dłużej, ale to początki dla nas obojga więc do wszystkiego dojdziemy z czasem.P.s Co do zabezpieczenia ja byłam straszna panikara... ale to jest taki niesamowity moment, że zupełnie o tym nie myślałam. A jak po wszystkim leżeliśmy razem to stwierdziłam, że tak de facto nie ma o czym myśleć i czym się przejmować. Zabezpieczenie było, dzieci nie będzie, nic nie bolało, zero krwi... Powtórka jutro ![]() P.s2 się troszkę rozpisałam, ale z koleżanką nie pogadam a tak się cieszę, że się udało i że było nawet przyjemnie, że czuje potrzebę się tą radością podzielić Wszystkim jeszcze "przed" życzę równie miłych przeżyć
|
#1915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Toż ciesz się, że Cię nie bolało i że nie było krwi, widocznie masz taką budowę Wolałabyś płakać z bólu i tryskać krwią,jak nie przymierzając, zarzynany świniak (sorry za porównanie :P ).Dobrze, że było tak, tak było
|
|
|
|
|
#1916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu byłam troszkę zaskoczona, że zupełnie nic... No za 1 próbą coś leciuteńko zabolało. Ale też ginekolog mówiła, że mam cieniutką błonę więc to pewnie kwestia budowy. Podsumowując z wszelkich przeżyć cieszę się, że tego z udziałem bólu i krwi udało się uniknąć
|
|
#1917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluje przełamania barier, no i zbliżenia z osobą ukochaną.
|
|
|
#1918 |
|
BAN stały
|
Moje gratulacje,właśnie otworzył się przed Tobą wspaniały świat seksu,haha
|
|
|
|
#1919 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
sexu gdzie bedzie potrzeba robienia to czesto nawet w najmiej spodziewanym momencie <wedlug mnie oczywiscie
|
|
#1920 |
|
Rozeznanie
|
zagubiona89r ach zazdroszczę tego, że masz już to za sobą. Ja w ten weekend byłam z moim nad jeziorem, ale przeszkodą są rodzice i brat, którzy też tam byli. Ogólnie to nie chce za bardzo tam, bo przez antykoncepcje mam plamienia i nie czuję się komfortowo bez prysznica. Dużo rozmawialiśmy. Powiedział mi, że po tym jego ostatnim wybryku stracił ochotę na cokolwiek, więc musiałam tak mu nagadać by się znowu napalił i zrobiłam to z doskonałym skutkiem ^^ Jutro musze śmignąc do ośrodka po receptę na kolejnego ringa, mam nadzieję, że te plamienia ustaną w końcu, bo ileż można...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.

Ale prób raczej nie będziemy robić, tylko od razu na całość

Ze swoim chłopakiem jesteśmy rok i powoli planujemy nasz

). Używaliśmy prezerwatyw i globulek. Co do prezerwatyw, nic nie pękło i się nie zsunęło, co do globulek hmm... mi osobiście nie przeszkadzały wcale a wręcz pomogły bo dały bardzo dobre nawilżenie, dobry poślizg i większy komfort. Nic mnie nie piekło, ani nie rozgrzewało (no może odrobinkę). Po tej 3 próbie po 2h odpoczynku zrobiliśmy powtórke z rozrywki, i penis mojego Tż już bez problemu prężnie i mężnie reagował na najmniejszy mój dotyk
gratuluje przełamania barier, no i zbliżenia z osobą ukochaną.