![]() |
#2041 |
Przyczajenie
|
Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!
A ja swój pierwszy raz przeżyłam kilka dni temu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2042 |
Przyczajenie
|
.Ja też uważam że niektóre dziewczyny chcą to zrobić bo czują sie gotowe, wiedzą że kochają partnera i zdają sobie sprawe z konsekwencji swojego postępowania. Ja mam 14 lat. Wyglądam na dużo starszą, z chłopakiem jestem 4 miesiące znam Go 2 lata . Jeszcze z nikim nie było mi tak dobrze. Może pomyślicie że mam nierówno pod sufitem ale wypróbowaliśmy już każdy sposób pieszczot. Mam totalną obsesję na jego punkcie, uwielbiam kiedy doprowadza mnei do takiego stanu że mam ochotę krzyczeć. Wczoraj zapytał sie mnie czy jestem gotowa na seks. Chce poczekać czy przynajmniej pół roku będziemy razem a potem sie bede zastanawiać Chociaz szczerze chciałąbym poczekać do tej 15... Bardziej sie boje o to że ktoś sie o tym dowie, albo że potem nie bedziemy ze soba długo. Seksu sie nie boje, bo tego chce i czuje sie bardzo dojrzała jak na swój wiek. I nie tylko ja tak uważam
"Nielegalnie jest kochać tak, jak ja kocham Ciebie' <3 Kobieta, aby pójść do łóżka z mężczyzną, potrzebuje bliskości, zaufania i poczucia więzi. Mężczyzna - przeważnie - potrzebuje tylko miejsca. — Janusz Leon Wiśniewski
Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2009-08-28 o 15:59 Powód: przywrócenie tresci postu |
![]() ![]() |
![]() |
#2043 |
Zakorzenienie
|
14latka, która wypróbowała już 'niejeden sposób pieszczot'? Nieźle.
A wiesz, że za to Twój ukochany też może pójść siedzieć? A internet nie jest anonimowy, bardzo łatwo dojść do tego jak się nazywasz i gdzie mieszkasz. |
![]() ![]() |
![]() |
#2044 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyno masz 14 lat i takie rzeczy Ci w głowie... To jest początek gimnazjum. Sama w Twoim wieku miałam chłopaka, byliśmy razem 9miesięcy ale obyło się bez seksu. Później w 3 klasie Gimnazjum byłam z chłopakiem, którego znałam 3 lata.. i to nie jest powód dla którego poszłabym z Nim do łóżka. Seksu się nie boisz moim zdaniem powinnaś ;] Bo nie wiem, czy wiesz, ale wiąże on ze sobą przeogromne konsekwencje. Rozpoczęcie współżycia = bycie gotowym na potomstwo. Jesteś? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2045 |
Raczkowanie
|
Litości, rozpoczęcie współżycia nie równa się gotowości do macierzyństwa - chyba po coś wymyślili antykoncepcję prawda?
Ale zgadzam się, że to trochę przerażające, że 14 latka ma za sobą już "wszystkie rodzaje pieszczot" w tamtym czasie francuski pocałunek był dla mnie strasznym przeżyciem i granicą czułości z chłopakiem.. rany, co się na tym świecie dzieje.
#2046 |
Raczkowanie
|
Jasne, że jest antykoncepcja, ale wpadka chyba może się zdarzyć prawda?? I co wtedy? Dziwi mnie, że nikt o tym nie myśli. Ja jestem młoda, uczę się jeszcze, nie korzystam z antykoncepcji hormonalnej, ze względu na jej szkodliwość w moim przypadku i jestem świadoma tego, że kiedyś może coś pójść nie tak. Ale ja wiem, że poradziłabym sobie wtedy: mam wsparcie partnera, z którym jestem już 1,5 roku, oraz rodziców zarówno jego jak i moich.
Wątpię,żeby rozsądny ginekolog przepisał 14-letniemu dziecku tabletki hormonalne. Btw. ja w wieku 14 lat dostałam pierwszy raz miesiączkę, pierwszy raz całowałam się z chłopakiem(to dopiero było wydarzenie), ale przez myśl mi nie przyszło, żeby iść z kimś do łóżka. Całowanie się już powodowało rumieniec na twarzy, a rozbieranie się prze chłoapkiem hmm i 'takie rzeczy'... zastanawiam się teraz czy ja jakaś zacofana i staroświecka nie jestem?? Wiedziałam co do czego ale też nie wszystko. Minetki, palcówki- pieszczoty...SEKS??:confu sed: ![]() O tym myślą teraz dzieci ledwo po skończeniu podstawówki? Edytowane przez kar0lajna Czas edycji: 2009-08-27 o 13:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2047 |
Przyczajenie
|
Mój pierwszy raz był w Nowy Rok
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2048 |
Rozeznanie
|
No ten, jakby ktoś się dowiedział, że już współżyjecie to najprawdopodobniej czekałoby ją rozstanie i wizyty w więzieniu, ciekawe ile chłopak ma lat, że już się ją pyta czy jest na seks gotowa.
Jeez... co się dzieje. |
![]() ![]() |
![]() |
#2049 |
Raczkowanie
|
No tak masz rację dlatego trzeba robić wszystko żeby nie wpaść i to jest wg mnie gotowość do współżycia.
Ja jestem po prostu przerażona tym co się teraz dzieje... za moich czasów pocałunek i chodzenie za rękę było maxymalnym kontaktem fizycznym z chłopakiem na jaki miałam wtedy ochotę. To może dziwne ale pierwszy raz sex oralny przeżyłam w wieku 17 lat i czułam się po tym strasznie nieswojo... wnioskuje, że wtedy nie byłam na to gotowa a co dopiero w wieku 14 lat.
#2050 |
Zakorzenienie
|
boze faktycznie co sie dzieje na tym swiecie:/
a w wieku 14 wogole nie interesowalam sie chlopakami i chyba wtedy dowiadywalam sie jak mozna w ciaze zajsc pierwsze seks zarowno normlany jak i oralny przezylam w wieku 24 lat!!!fakt moze trocszke pozno bo jakby byla mozliosc znaczy by;lanbym wczesniej zakochana ze wzajemnoscia to moglabym to mnic wczesniej juz ale nie spieszylo mi sie specjlanie jakos wczesnie przed 18 tylko zabawy mi byly w glowie...zreszta w wieku 18 lat nawet o sexie za duzo nie myslalam ,moze dlatego ze faceta nie mialam przy boku nie wiem... |
![]() ![]() |
![]() |
#2051 |
Ekspert od Dupy Strony
|
Dobra, podsumowując, 14-15 lat to nie jest dobry wiek na rozpoczęcie współżycia, nawet gdy dziewczyna czuje się do tego dojrzała. Tak na zdrowy rozum to prawda, bo za seks z 14-latką można pójść siedzieć, a dziecko(ewentualne!) w wieku 15 lat to jest naprawdę wieeelki problem.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2052 |
Przyczajenie
|
no litości zeby mieć 14 lat i miec ochote na seks to lekka przesada. Ja chyba tez jestem zacofana bo w wieku 15 lat pierwszy raz pocalowalam chlopaka w usta i nawet na mysl mi nie przyszlo cos wiecej. teraz mam 18 lat i zaczynam myslec z moim chlopakiem o współżyciu ale nam sie nie spieszy bo sa jeszcze inne metody okazywania czulosci a sama czuje sie jeszcze dzieckiem bo co z tego ze mam dowód.w głowie mi sie nie mieści zeby dzieci uprawialy seks. ale na mój gust to wszystko sie dzieje z nie wiedzy bo gdyby dzieci w tym wieku byly uswiadamiane co idzie za rozpoczęciem współzycia moze by sie troche opanowały. Może wtedy nie było by 15letnich mam.
#2053 |
Raczkowanie
|
W wieku 14 lat ochota na seks? a co więcej dojrzałość na taki krok?
Ja w wieku 17 lat się grubo nad tym zastanawiałam a co dopiero 3 lata wcześniej. Dziecko myśli, że seks jest taki wspaniały i w ogóle ''och i ach''... a to wszystko nie jest takie proste przecież ![]() Myślą, że założą gumkę i będzie 'luzik' a później chodzą po ulicach dzieci z brzuchami i mamami zostają. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() inaczej tego podsumować nie potrafię... Nic tylko głową w mur... |
![]() ![]() |
![]() |
#2054 |
Przyczajenie
|
Świat oszalał:P na moje to powinno się skonczyć szkolę średnia, wejsć w dorosłe zycie, zaczac podejmowac rozsadne decyzje, ktore beda mialy wplyw na nasza przyszlosc i wtedy do tych decyzji dolaczyc ta o wspołżyciu. Ale gimnazjalisci juz "to" robia. :/ troche dziwne bo w tym wieku powinni zajac sie nauka,a na te inne rzeczy przyjdzie jeszcze czas. a seks z nieletnimi jest karalny:P ale to juz inna bajka, o ktora ja sie martwic nie musze:P
A tak przy okazji moge sie pochwalic ze pierwszy raz mam za soba ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2055 |
Rozeznanie
|
ja to ujmę w dwóch słowach - było wspaniale
![]()
#2056 |
Wtajemniczenie
|
14 lat ?! przecież nawet prawo tego zabrania ;OO
to jest jakiś żart?! ![]()
#2057 |
Zakorzenienie
|
mój pierwszy raz.. 6 maja 2009 :P u mnie w domu, kiedy rodzice wybyli do pracy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2058 |
Przyczajenie
|
ja mam 16 lat od 1,5 roku jestem z moim chlopakiem i jakos to byla przemyslana decyzja i uwazam ze jestem dojzala na swoj wiek ..mama tez o wszystkim wie i razem ze mna poszla po antykoncepcje .nie widze w tym nic dziwnego.xD napewno pomyslicie ze co ja robie .ale taka byla moja decyzja ,wiem ze sex=dziecko ale potrafie sie zabezpieczyc xDa mojego faceta kocham ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#2059 |
Raczkowanie
|
To teraz ja mam problem, czy raczej zastanawiam się czy dobrze robię. Nie wiedziałam, do którego wątku to wrzucić ale że mój problem związany jest z pierwszym razem padło na ten tutaj
![]() Otóż chodzi o to, że jestem jeszcze dziewicą ale jako, że każde pieszczoty kończyły się dla mnie ogromnym stresem czy nie jestem w ciąży udałam się do ginekologa po tabletki. I tak od 3 miesięcy biorę cilest a do mojego pierwszego razu jeszcze nie doszło... i nie jestem w stanie określić kiedy on będzie ![]() Przepraszam za te długaśne zdania podrzędnie złożone ![]()
#2060 |
Ekspert od Dupy Strony
|
O, Geiko, mam tak samo, tylko biorę yasminelle. Też się b. dobrze po nich czuję. Ginekolog przepisała mi je na regulację okresu. Przed wakacjami planowaliśmy swój pierwszy raz, ale nic z tego... Niestety. Mam je brać pół roku. Nie mam takiego poczucia, ze truję organizm, wiem, że tabletki mogą szkodzić, ale jeśli się dobrze czuję, to chyba aż tak źle nie jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2061 |
Rozeznanie
|
to dołączam do Was, dziewczyny
![]() Edytowane przez serduszkowa Czas edycji: 2009-09-01 o 09:26 Powód: błąd |
![]() ![]() |
![]() |
#2062 |
Ekspert od Dupy Strony
|
Zupełnie nie ten wątek, ale zapytam. Serduszkowa, i jak z ta cerą? Bo moja jak była, tak jest paskudna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2063 |
Rozeznanie
|
poprawiła się, ale ja brałam mase innych rzeczy, spójrz sobie do mojego innego wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2064 |
Przyczajenie
|
Ja brałam tabletki antykoncepcyjne przez rok. mialam je przepisane na unormowanie hormonów w organizmie. pierwszy raz mam jeszcze przed sobą a tabletek narazie nie chce brac. Nie chce was dziewczyny strszyc ale po podstawieniu tabletek mialam najpierw nieregularna miesiaczkę przez dwa cykle potem sie unormowalo ale strasznie boli mnie brzuch przy kazdym okresie. Może to tylko u mnie jest tka reakcja. a co do tego czy truje się organizm to częściowo napewno cos tam w tym prawdy jest. ale jesli robilyscie badanie krwi czy nie szkodza wam i jest ok to nie ma powodów do zmartwień. A i biorąc tabsy przytyłam 8 kilogramów przez rok. Teraz powoli zrzucam te kilogramy ale nei jest Łatwo
#2065 |
Raczkowanie
|
Ja miałam okropnie bolące, długie i obfite miesiączki przed braniem tabletek teraz jest super. Mnie też się zrobił cellulit i jestem zrozpaczona bo nigdy wcześniej go nie miałam
![]() Ale jestem na prawdę przerażona że przez te tabletki będę miała coraz gorszą przemianę materii (o ile one w ogóle na to wpływają ![]()
#2066 |
Rozeznanie
|
Kurcze jak ścisnę udo to tez widać cellulit, a ja kurcze strasznie szczupła jestem i tej nadmiernej tkanki tłuszczowej nie mam, możliwe, że to jest ten celulit wodny (czy jakis tam).
Myślałam, że przytyję od hormonów, ale na razie nic nadzwyczajnego, mozę po prostu zbyt mała zawartość hormonów jest w nuvaringu. No i cieszyłabym się jakby cera mi wyładniała, bo syfki nie dają mi żyć i wyłażą w najmniej odpowiednim momencie... |
![]() ![]() |
![]() |
#2067 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do pierwszego razu to byliśm do niego przygotowani i fizycznie i psychicznie. Dużo rozmawialiśmy o tym kiedy, jak, o zabezpieczeniach, byłam po wizycie u ginekologa i cały czas jemy kwas foliowy, bo nigdy nic nie wiadomo. U ginekologa dowiedziałam się, ze mam szczątkową błonę dziewiczą, dzięki czemu coś takiego jak ból czy krew nie istniało. Przyjechał jak zwykle, nie ustaliliśmy konkretnego dnia, po prostu wiedzieliśmy, że to już. Było cudownie, na początku strasznie, bo ani on ani ja nie byliśmy doświadczeni, ale jakoś poszło (a raczj weszło ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2068 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2069 |
Zadomowienie
|
I to już za mną
![]() Pojechaliśmy sobie na tydzień w góry a ja oczywiście dostałam wtedy okresu ![]() ![]() Ale. Oczywiście nie mogło być tak różowo ![]() ![]() ![]() Jutro chcemy spróbować pozbyć się jej całkowicie ![]() W trakcie (a właściwie przed:P) mieliśmy trochę śmiechu bo jakoś nie mogliśmy się razem dopasować:P on miał problem z wejściem we mnie a ja nieświadomie jeszcze zaciskałam mięśnie ^^ trochę nam to zajęło ![]() Data taka bardzo szkolna ![]() ![]() ![]() Ale teraz znowu boję się jutra...
"It's a fun show if you haven't seen it. I can't understand what the devil he's saying, but you know, there's a lot of movement, and it's bright and colorful, it keeps my attention." ![]() Edytowane przez watashi Czas edycji: 2010-02-10 o 02:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2070 |
Zakorzenienie
|
hmm moze nie jestes zbyt podniecona skoro boli?
ja nie wiem ale moj wszedl jak po masle ,minimalny bol tylko czulam i zero krwi wiec nie wiem troche nie moge tego pojac ze to az tak boli i to ze zalezy od blony zawsze myslalam ze od nawilzenia tam wtedy blona sie rozciaga ![]() to tylko moje myslenie ,ale pewnie w bledzie jestem jak tak czytam ilu z was bolalo:/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.