|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3751 |
Zakorzenienie
|
Dot.: zespół policystycznych jajników - wątek zbiorczy!
Monika gratulacje!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3752 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3753 |
BAN stały
|
Monika gratuluje fasolki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3754 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny a tak z innej beczki bo zara wsciklizny dostane chciałabym swoje podpisy linki umieścic w napisie i zachiny niewiem jak to zrobić widze że wy macie porobione może ktoras mnie oświeci i napisze krok po kroku jak to zrobic bo juz mi ręce opadają ;( taka sierota jakaś ze mnie z komputerem niemam problemów ale to naprawde stwarza mi problem
![]()
#3755 |
Konto usunięte
|
Moniko, niestety Ci nie pomoge,bo nie pamietam jak to sie robi, ale SERDECZNIE SERDECZNIE CI GRATULUJE! i zycze duzo sily,zdrowka i by malenstwo roslo szczesliwe i zdrowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3756 |
Wtajemniczenie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;18558501]Moniko, niestety Ci nie pomoge,bo nie pamietam jak to sie robi, ale SERDECZNIE SERDECZNIE CI GRATULUJE! i zycze duzo sily,zdrowka i by malenstwo roslo szczesliwe i zdrowe
![]() bardzo bardzo dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]()
#3757 |
Zakorzenienie
|
Monika wpisujesz to co chcesz wpisać czyli "nasza fasolka kochana", zaznaczasz to i klikasz na tą ikonkę z globusem. Otworzy Ci się okienko i tam wpisujesz linka do odnośnika.
#3758 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no poprostu jesteś WIELKA kochana w życiu bym na to niewpadła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3759 |
Zakorzenienie
|
Jak potrafię to pomagam
![]() ![]() Coś nas mało zostało. Serduszkowata się wcale nie odzywa. Sarita też. Ermirka coraz mniej. O Edzi nie wspominając. Dziewczyny co u Was słychać?
#3760 |
Raczkowanie
|
A O MADZI TEZ NIKT NIE PAMIETA
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3761 |
Zakorzenienie
|
Matur ja pisałam o dziewczynach których nie ma bardzo długo.
Ty jesteś przecież cały czas.
#3762 |
Konto usunięte
|
kurde,tak myslalam ze dzisiaj dostane @, a tu nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3763 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki!
![]() Mnie też dawno nie było, a to dlatego, że u mnie nic nowego. Gratuluję wszystkim dziewczynom, którym udało się zafasolkować! ![]() Dajecie nadzieję kolejnym!!! ![]() A teraz tak z innej beczki... może któraś z Was mi pomoże. Jak myślicie, czy lekarz rodzinny może wypisać receptę na tabletki anty? Kurczę, mam teraz problem, zorientowałam się, że zostało mi jeszcze tylko 1 opakowanie tabl, a same wiecie jak jest przy PCO... trzeba je brać cały czas. Nie mam teraz możliwości iść do swojego gina, bo studiuję w innym mieście... A do gina tu kolejki są bardzo długie ![]() ![]() Do prywatnego też mi się nie bardzo uśmiecha iść, bo ostatnio z kasą u mnie krucho... Może któraś była w podobnej sytuacji? Please... help! |
![]() ![]() |
![]() |
#3764 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3765 |
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;18573049]nie powinien robic problemow i wypisac,ewentualnie mozesz powiedziec w aptece,ze doniesiesz recepte, daje ci wtedy pani tabletek pare na kilka dni, ale musisz doniesc, a placisz jak za cala paczke. u mnie jest mila rodzinna, nigdy nie robila problemow,ale roznie to bywa[/QUOTE]
Dzieki mam nadzieję, że nie będzie robił problemów. W sumie spróbować nie zaszkodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3766 |
BAN stały
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;18571486]kurde,tak myslalam ze dzisiaj dostane @, a tu nic.[/QUOTE]
skąd ja to znam.. przy okazji ponawiam moje pytanie o badania hormonów. Dostałam polecenie od Pani gin żeby zrobić a skierowania juz nie i nie wiem co dalej.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3767 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli nie masz skierowania to musisz je zrobić prywatnie.
#3768 |
Konto usunięte
|
trzeba było powiedzieć,żeby Ci wypisała, chociaż nie wiem czy zwykły gin może. Endokrynolog może Ci wypisać w ramach NFZ albo ginekolog-endokrynolog - dlatego do g-e chodzę, zobaczymy jak po USG, kobieta przestała mi odpowiadać, pisałam o niej, ale to będzie moja 2 wizyta dopiero u niej, jak odwali mi jakas akcje, to zmieniam lekarza.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3769 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3770 |
BAN stały
|
to pójde prywatnie w takim razie,chce mieć już z głowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3771 |
Konto usunięte
|
tam jest jakas stawka od jednego hormonu, przynajmniej u mnie tak jest,ale nie wiem ile.
i jeszcze jedno, zeby nie zrobili mnie w konia- jak robia mi usg maja obowiazek mi oddac wynik prawdA? |
![]() ![]() |
![]() |
#3772 |
BAN stały
|
tak mają taki obowiązek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3773 |
Konto usunięte
|
no to sie bede upominac
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3774 |
Raczkowanie
|
![]() Monika, kochanie, cieszę się razem z Tobą ![]() ![]() ![]() Dziewuszki, już wracam do Was ![]() ![]() U mnie już wszystko dobrze - o ile można tak powiedzieć ![]() Czekam na @ i zaczynam cykl z Castagnusem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3775 |
Raczkowanie
|
Ten wątek jest tak obszerny, że nie jestem w stanie go ogarnąć. Zadam pytanie jakby ktoś mógł mi pomóc będę wdzięczna. W wieku 17 lat przy pierwszej wizycie u ginekologa wykryto u mnie torbiel i zdiagnozowano zespół policystycznych jajników. Torbiel usunięto z jajnikiem, tak więc został mi jeden. Teraz mam 21 lat i już różne pomysły lekarzy słyszałam, ale nie potrafię zaufać, bo każdy mówi co innego. Teraz lekarka przepisała mi Cilest i Metformax 500 trzy razy dziennie. Mam blokować pozostały jajnik, żeby w przyszłości móc mieć dzieci. Czy któraś z was tez usłyszała kiedyś taką radę? Czy ktoś bierze takie tabletki razem? Lekarka zapewniała, że nie przytyję, a wręcz schudnę, ale ja się boje, że znowu przybiorę na wadze, a dzięki wielu wyrzeczeniom i ciężkiej pracy schudłam 13 kg. Co o tym myślicie? Bardzo proszę o pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3776 |
Konto usunięte
|
wrocilam dzisiaj z usg i wczesniej pecherzyki byly na lewym jajniku, teraz sa na prawym, ginekolog powiedziala,ze liczne,ale w normie. takze nei wiem co myslec,powiedziala ze dalej bedzie szukac przyczyny nieregularnych okresow i tak dalej. i ich zatrzyman. wiec prawodpodobnie nie mam PCO z czego sie bardzo ciesze
|
![]() ![]() |
![]() |
#3777 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- [1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;18624060]wrocilam dzisiaj z usg i wczesniej pecherzyki byly na lewym jajniku, teraz sa na prawym, ginekolog powiedziala,ze liczne,ale w normie. takze nei wiem co myslec,powiedziala ze dalej bedzie szukac przyczyny nieregularnych okresow i tak dalej. i ich zatrzyman. wiec prawodpodobnie nie mam PCO z czego sie bardzo ciesze[/QUOTE] To w sumie dobra wiadomosc ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3778 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3779 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() bedzie ok jak to sie mowi po burzy zawsze swieci slonce ![]() Azakowana a ty co tak cicho siedzisz?? jak tam z @ jest czy nie ;> |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przyszła wredota jedna wczoraj. Ale jakoś to po mnie spłynęło - jakbym w ogóle się o dziecko nie starała. W sumie to mi wszystko jedno bo wiem, że w końcu się odczekam, a czy to będzie teraz czy za miesiąc dwa czy nawet pół roku to nie ma znaczenia ![]() Dzisiaj byłam u ginki ale ona termin laparo musi ustalić z ordynatorem i mam przyjść na oddział we wtorek, żeby dowiedzieć się konkretnie kiedy będę miała zabieg. To chyba tyle wieści ode mnie ![]() Coś czuję, że Matur się na mnie obraziła.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.