|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1621 |
Konto usunięte
|
Dot.: zespół policystycznych jajników - wątek zbiorczy!
ja mam 170 cm i 58 kg
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1622 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1623 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1624 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1625 |
Przyczajenie
|
Dzięki Tadex... za szczerość
![]() ![]() ![]() Edytowane przez katarynka84 Czas edycji: 2009-04-22 o 06:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#1626 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nogi i pupa moze wstazywac na to ze masz po prostu taka budowe ciała, bo duzo dziewczyn ma taka budowe , trzeba pamietac ze istnieje wiele typow figur nie tylko oklepana i znana wszystkim klepsydra ! ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- ja wazyłam przed ciaza 75 przy 173 cm
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1627 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jak Ci to tak przeszkadza, to rob brzuszki itp. NIE JESTES ZA GRUBA. jak juz ktos powiedzial byc moze masz taki typ budowy, ale to nie ma NIC wspolnego z waga. jezeli uwazasz,ze wazysz za duzo, to idz do pierwszego le[pszego lekarza czy dietetyka - kazdy Ci powie,ze wazysz prawidlowo,a niektorzy jeszcze Cie opieprza za gadanie takich bzdur. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1628 | ||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
![]() powodzenia w staraniach |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1629 |
Przyczajenie
|
Przesadzacie dziewczyny z tą wagą.. 170 i 58 kg to dużo?? Nie wiem nad czym się w ogóle zastanawiać? Ja mam 171 cm i ważę też jakieś 58kg.. Jak ważyłam 55 to lekarz mnie opieprzył że mam niedowagę i anemię i takie tam.. No ale sama się cieszę jak schudnę 1 kg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1630 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1631 |
Raczkowanie
|
Szokują mnie te wpisy - osoba która ma 170 cm wzrostu i waży 58 kg uważa że jest za gruba???
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1632 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() najwazniejsze zeby nie przesadzac bo do anoreksji i innych chorób jeden krok .... a kolezanki waga jest ok i nie ma powodów do odchudzania 58 kg to waga modelki przy takim wzroscie. a kolezanka z waga 60 to poprstu kszta~łtna babeczka o kobiecych kształtach a nie monster Edytowane przez tadex Czas edycji: 2009-04-22 o 15:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1633 |
Zadomowienie
|
Jakbym ważyła 58 kg, byłabym wniebowzięta. Też mam 170 cm, ale ważę 75 kg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1634 |
Konto usunięte
|
Tadex- więc wyszło na to że nie mam kobiecych kształtów jeszcze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1635 |
Zakorzenienie
|
Tak spojrzałam paollino na twój podpis... Co za zbieg okoliczności
![]() Dajesz radę? Napisz czasem jak ci idzie. Mnie na razie świetnie. Chociaż ja raczej skupiam się na regularnych ćwiczeniach.
![]() |
#1636 |
Konto usunięte
|
Jakoś daję
![]() ![]() dziś na ćwiczeniach terenowych byłam wygłodzona, a że wszyscy poszli do Maca, to ja też... no i wzięłam sobie ciastko morelowe i shake waniliowy... no ale to tak wyjątkowo... naprawdę w pobliżu nie było jabłek ani nic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1637 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1638 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1639 |
Konto usunięte
|
A myślisz, że ja to przed kim się tłumaczę?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1640 |
Przyczajenie
|
Czesc dziewczyny....jak was czytam to mi rece i nogi opadaja....
Widze,ze o prawidlowej wadze to chyba ze zrodel nastolatek wiecie bo to co piszecie to masakra... Jeli ktos 175 cm i waga 56 kg jest gruby to ja pisze dzisiaj swoj ostatni post na tym forum bo ja jestem waga mamucia... Prawidlowa waga to wedlug wszelich standardow wzrost - 100 (-+)10 kg w zaleznosci od wieku... tak wiec przy 175 cm -100-10= 65 kg......... tak mnie uczono liczyc wage i tak liczy sie to matematycznie... to,ze ktos nie papusia fastow to sie chwali i je zdrowo tez..ja jednak chcialam sie skonsultowac z tymi ktore maja NADwage...chce wiedziec czy procz diety i ew.cwiczen konsultowaly sie z dietetykiem dostawaly jakies leki czy samym sie udalo zrzucic.... Ja mam 40 na karku i nie w glowie mi waga nastolatki ale chcialbym wazyc tyle ile potrzeba w moim wieku i przy moim wzroscie czyli okolo 55 kg-60 (z lekkim naddatkiem)...ale ni huhu nie udaje mi sie to.. ![]() ![]() jesli znajdzie sie ktoras z PJ i sukcesem na koncie -zrzut fetu- to prosze o kontakt... A za reszte trzymam cieplo kciuczki.... babet36 |
![]() ![]() |
![]() |
#1641 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1642 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1643 |
Konto usunięte
|
No właśnie tadex
![]() ![]() Ale już 4 dzień kiedy inaczej jem - woda min., zielone herbatki, ciemne pieczywo, twarożki, owoce i surówki warzywne. I wiecie co?? Już czuję efekty! Przede wszystkim moje nastawienie! Czuję mnóstwo pozytywnej energii, jestem radosna, optymistyczna, nie czuję się ociężała i marudna! I taka jakaś...lekka od środka... Czuję, że to działa..! ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1644 |
BAN stały
|
powiem ci ze te "ochydstaw"jak kebaby i inne powoduja uczucie cięzkosci w zolądku ja tego nie lubię jeść, ale jak widzisz efekty to dobrze na przemian możesz pic z zieloną herbata czerwoną tez daje efekty.
---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- wazne zeby przy odchudzaniu najpierw tak ja robisz to oczyscic organizm |
![]() ![]() |
![]() |
#1645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1646 |
Przyczajenie
|
O rany dziewczyny i jak tu sie przestac odchudzac , jak slysze ze kazda uwaza ze jest za gruba . Ja mam 177 cm wz i waze jakies 61-62kg i czasem tez twierdze ze jestem za gruba, no moze najbardziej przeszkadza mi moj brzuszek . Chociaz i tak najbardziej jest zaowazalny przed okresem i potem troche znika .
|
![]() ![]() |
![]() |
#1647 |
Raczkowanie
|
Hey
Ja tez mam PCO, wzrost 164 waga 60kg. Zawsze wazylam 54-58 a teraz ostatnio po urlopie przytylam troche. 'Golym okiem' nie widac ale ja widze po ciuchach.. Nie jestem z tego zadowolona ale do grubych siebie nie zaliczam ![]() U mnie problemem sa biodra, w pasie jestem bardzo szczupla wiec oponka przy PCO chyba nie jest regula.. Staram sie teraz o dziecko z mezusiem wiec nie w glowie mi odchudzanie.. po ciazy i tak pewnie zostatnie co nieco wiec zaczne sie odchudzac juz po wszystkim kiedy to nie bedzie zagrazac mnie i bejbikowi ![]() Jem zdrowo, fastfodow nie lubie ale gubia mnie slodycze :/ Nie jem ich jakos strasznie duzo no ale calkowicie bez nich obejsc sie tez nie moge.. wiec moim postanowieniem od dzisaj jest nie-jedzienie slodyczy bo przy ciazy to tez zdrowe nie jest. Wiem ze najgorsze sa pierwsze 2 tygodnie, pozniej juz sie tego slodkiego az tak nie chce. |
![]() ![]() |
![]() |
#1648 |
Zakorzenienie
|
Może najlepiej zakończyć ten temat o wadze. Wątek zaczyna się przeistaczać w jakiś na temat odchudzania. Jasne, że schudnięcie przy pco jest ważne (mnie np. lekarz nakazał schudnąć), ale nie ma sensu komentowanie wagi innych osób (bo jest np. stosunkowo niska - niech robią co chcą, może jakiś element ciała im się nie podoba).
Aha. Mam pytanko do dziewczyn, które brały/biorą androcur. Ile czasu go zażywałyście? Czy po odstawieniu nasiliły się problemy z cerą?
![]() Edytowane przez --Olka-- Czas edycji: 2009-04-24 o 08:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#1649 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
podpisuję się pod tym pytaniem. ja biorę dopiero drugi cykle (przez 10 dni), więc nawet poprawy nie widzę ;/ ale pogorszenia bym nie chciala ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1650 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Martinad; witaj starasz sie o dzidziusia my z męzem tez zamierzamy ja odstawiłam co dopiero antyki. i czekam na @ po 2,3 cyklach zaczynamy pracę ![]() powiedz jakie lekarz daje ci szanse z tym pco na zajscie ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:24.