|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#301 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ciekawe i zwariowane pomysly na prezenty
Jesteście niesamowite. Nie mam pojęcia skąd bierzecie tyle pomysłów
![]() ![]() ![]() Edytowane przez dagus90 Czas edycji: 2009-09-07 o 10:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Przyczajenie
|
Jeśli chodzi o niezbędnik gitarzysty to chyba nie bardzo mam pomysł, może jakiś komplet strun albo cos..
Jeśli chodzi o kostke to możesz wyciac taka duża kostke z bloku powiedzmy a3 i jesli masz zdolnosci to narysowac na niej 2 gitary elektryczna i klasyczna i od tej elektrycznej narysowac taki ogon jakby diabła a na klasycznej skrzydla anioła. Moja kumpela zrobila taki prezent swojej przyjaciółce na 18stke. na prawde świetnie to wyszło a może pomożecie mi cos jeszcze wymyślić do mojej przyjaciółki na 18stke, bo zbliża sie ona wielkimi krokami a ja nadal nie mam pomyslu..;/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Raczkowanie
|
O strunach też myślałam, ale doszłam do wniosku, że wieloletni gitarzysta ma już swoje ulubione struny itp. A co do pomysłu z A3- brzmi świetnie, ale nie z moim brakiem zdolności:P Poza tym chciałabym, żeby wszystko było w małym uroczym pudełku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny kochane xD
Mam takie pytanie: Co chłopakom na dzień chłopca? Czytałam wszystkie posty i wiem że była tylko propozycja koszulek z napisem "kochamy dziewczyny z klasy... " tylko moim dziewczynom się to nie spodobało jakoś strasznie. Zaznaczmy że Dzień Chłopaka wypada wtedy gdy będziemy na wycieczce klasowej ^^ Więc mogą być jakieś odjechane pomysły ;D Pozatym, lepiej żeby wyszło to dosyć tanio, ponieważ mamy w klasie jak narazie 10 dziewczyn, może dojdzie 11 na 21 chłopaków... ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Przyczajenie
|
w tym roku też z dziewczynami kompletnie nie mamy pomyslu na prezenty dla chłopaków. Jak byłam w pierwszej klasie LO to kupiliśmy chłopakom jajko niespodzianke bo stwierdziłysmy ze sa dość dziecinni..
Faktycznie trafnie wybrałysmy prezent bo cieszyli sie jak dzieci z zabawek z kinder niespodzianki ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- A co do tego niezbednika gitarzysty to polecam wybrac sie do sklepu FLO i tam masz jakies *******y wiec w sumie może znajdziesz cos z gitarami albo cos. widziałam fajne pudełko do robienia kostek lodu w ksztalcie gitar, albo moze jakies kolczyki z gitarami kupisz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Raczkowanie
|
Do flo nie mam dostępu ale też nie chcę żadnych bibelotów. Kolczyki mogłyby być dla mnie raczej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Raczkowanie
|
up up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Przyczajenie
|
Wraz z koleżanką na 18stkę zrobiłyśmy przyjaciółce album ze zdjęciami. Do tradycyjnego albumu powklejałyśmy zdjęcia, fotomontaże, śmieszne przypisy, intrukcje dla młodej kobiety, nawet prezerwatywa znalazła się w środku
![]() A prezent z karteczkami i cukierkami bomba. Na pewno go wykorzystam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- a apropo flo i dnia chłopaka to widziałam tam mini piłkarzyki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#309 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jaki jest ten prezent z karteczkami i cukierakmi? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
BAN stały
|
a to dla faceta, hihih;-))
......................... .. Edytowane przez katasiaczek Czas edycji: 2009-10-07 o 08:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Raczkowanie
|
super watek, napewno z cxzegos skorzystam i bede sledzic.
jestescie wielkie ! ;*
![]() |
#313 |
Przyczajenie
|
![]()
Na alllegro można kupić personalizowany pamiętnik maluszka, do uzupełaniania przez rodziców przez dwa pierwsze lata życia dziecka. Najważniejsze, że można wydrukować imię dziecka na okładce oraz wdrukowac pierwsze zdjęcie dziecka, zdjęcie rodziców i pierwsze dane. Jest też miejsce na zostawienie pierwszych włosków, koperta na Cd, opaske na rączkę czy pen-driva z filmikami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Zadomowienie
|
ja siostrze to chyba na mikołaja zrobię tą przywieszkę na klamkę od drzwi "śpiocha", bo ona to w weekendy to śpi do 12:00 w południe, więc pasuje jak ulał, tylko skąd taki fajny materiał wziąć....
super pomysły ogółem tu są... Ostatnio zrobiłam siostrze na urodziny bukiet z żelków i pianek do jedzenia i oczywiście został skonsumowany, a tak to kwiatki by wyschły i tyle z bukietu by było... zdjęcia mam w swoim wątku papierowym.... (poniżej link)
![]() |
![]() |
#315 |
Przyczajenie
|
![]()
Hmm a ja mam dosc nietypowe pytanko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#316 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli możesz to pochwal się swoją produkcją ![]()
15.08.2003 - ![]() 12.03.2010 - ![]() 20.08.2011 - ![]() Edytowane przez ninitoja Czas edycji: 2009-12-09 o 11:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Konto usunięte
|
swietne macie te pomysly
![]() a wiecie moze co dac kolezance podczas szkolnej wigilii? wymyslilismy ze w tym roku bd robic sobie prezenty wlasnorecznie ale kompletnie nie mam pomyslu, myslalam zeby uszyc stringi ale raczej nie potrafie ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
może jakis kolaż ze zdjeć? trochę banalny pomysł, ale też łatwy w wykonaniu...
albo uszyj misia/aniołka/mikołaja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Przyczajenie
|
A tu pomysł na prezent, zestaw do medytacji, myślę ze fajny pomysł\\Coś dla duszy
http://www.allegro.pl/item855030270_swiateczny_ zestaw_do_medytacji_na_pr ezent.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Konto usunięte
|
a macie może jakieś pomysły co zrobić ze starych płyt cd.. mam ich mnóstwo może coś fajnego udałoby się z nich zrobić?;d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
jakiś czas temu ktoś podesłał mi linka do tej wyszukiwarki prezentów i powiem, że chyba jak narazie to najlepszy serwis jaki widziałam. często korzystam z takich stron a ta jest interesująca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
BAN stały
|
co do pomysłów... fajnym prezentem moze stac sie fotoksiazka. Dobieramy wlasne zdjecia, podpisujemy je nasza historia i tworzymy niepowtarzalny album w stylu ksiazki, z trescia jaka nam sie tylko zamarzy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Przyczajenie
|
czesc
mam nadzieje ze mi pomozecie przeczytalam caly watek i jest tu wiele swietnych pomysłow ale niestety nie na slub a ja chciala bym mojej siostrze oprucz tradycyjnego prezentu dac cos wykonanego recznie od siebie |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#324 |
Zakorzenienie
|
Na internecie możemy znaleźć wiele pomysłów na prezent z okazji narodzin chrztu itp z pieluszek
![]() nie dziwią mnie torty, bukiety itp... więc pomyślałam że może zrobie taki tort sama ? Ale przeglądając allegro znalazłam rower z pampersów... jest świetny nie wiem czy moge wstawić zdjecie ? Ale chyba nie... koszt rowerka 99zł + koszty przesyłki Jak myślicie gdybym chciała zrobić go sama wyjdzie mnie taniej ? Wystarczy wpisac na all rowerek z pieluszek Rowerek jest zrobiony z: 30 pampersów które są ułożone w 2 koła i związane 2 pieluch tetrowych które łączą ze sobą koła 2 śliniaczki lezą na kołach i wyglądają jak błotniki butelka z przodu skarpetki -wyglądają jak kierownica misiu pluszowy który siedzi na rowerku wszystko ładnie ozdobione wstążkami kokardkami itp ![]() czasu mam jeszcze dużo, ale skoro chce zrobić to sama to trzeba już zacząć o tym myśleć. Myśle że prezent wywoła pozytywne wrażenie, a co wy o tym sądzicie ;>
![]() |
![]() |
#325 |
Przyczajenie
|
Ja pierwszy raz w tym wątku , przejrzałam cały ^^ Wasze pomysły są nieziemskie :P
Ja może też podziele się z wami pomysłem, bardziej na pakowanie prezentu ![]() Jeśli jest to bardzo mały prezent tj. kolczyki , piersionek itd. to ja pakuje go tak : 1.Szukam jakiegoś dużego , ogromnego pudła np. po telewizorze i innych takich sprzętach. 2. Robie strasznie dużo kuleczek papierowych , najlepiej ja są jak najmniesze a jest ich bardzo dużo :P 3.ten malutki prezent kłade na samym spodzie i przykrywam jakaś dodatkową tekturą a następnie na to wszystkie kuleczki :P 4. oklejam karton kolorowym papirem i gotowe ![]() Gdy obdarowana osoba to odpakowywuje i nie może nic znaleźć oprócz papierowych kuleczek to jest dużo śmiechu ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny... bardzo proszę o jakieś pomysły. Mój chłopak niedługo ma imieniny. chciałabym mu cos fajnego zrobić, bo kupienie czegoś nie bardzo mi się podoba.
Miałam pomysł, żeby porobić sobie pare zdjęć w roznych sukienkach (bo on lubi kobiety w sukniach ![]() Tylko teraz kompletnie nie wiem co mu mogę zrobić. Pomóżcie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Przyczajenie
|
Witam Wszystkich! Otóż, mój chłopak ma za półtora miesiąca urodziny i chciałabym mu sprawić naprawdę fajny prezent
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#328 |
Przyczajenie
|
Jeśli chodzi o rowerek z pampersów,robiąc go sama napewno wyjdzie ci taniej i nie jest trudny do zrobienia.Wcale nie musi ich być aż 30.Właśnie robię taki,alę z młodą parą.Mam nadzieję że jeszcze dzisiaj wrzucę zdjecie. Myślę że własnoręcznie zrobiony zawsze jest fajniejszym prezentem.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Przyczajenie
|
O to co udało mi się zrobić. Może nie jest idealne,ale co swoje to swoje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Zakorzenienie
|
fajny
![]() ![]() zastanawiam się nad zrobieniem 'tortu' z pieluszek... ale mam twierdzi że na chrzciny to nie bardzo, ze raczej na roczek... co byscie proponowaly na chrzest z pieluszkowych atrakcji ? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:17.