|
|
#3361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: sklep PRIMARK
pewnie kupila w tamtym roku, nie zeszly, poczekala na lepsza pogode i wystawila ;D ja tez czesto gesto tak robie ze swoimi rzeczami
|
#3362 |
|
Zakorzenienie
|
no szkoda , że nie masz takich dla mnie
..
|
|
|
|
#3363 |
|
Zakorzenienie
|
takich maluszkow, to niestety u mnie nie ma :P
|
#3364 |
|
Zakorzenienie
|
nono domyślam się hehe .. a TY Pauu kiedy lecisz ?
|
|
|
|
#3365 |
|
Zakorzenienie
|
narazie to sie na mnie tż obrazil
moze dopiero w maju albo na wakacje, bo licencjat w tym roku ;/
|
#3366 |
|
Zakorzenienie
|
hooh no to powodzenia i pogodzenia z TŻ ..
weź mnie ze sobąąą .. ![]() |
|
|
|
#3367 |
|
Zakorzenienie
|
moga wziazc cie do walizki i wyslac za 10 f
|
#3368 |
|
Zakorzenienie
|
no tak .. do 15 kg taniej
.
|
|
|
|
#3369 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie no, wygladaly nawet dobrze, napewno lepsze niz takie za 4f
|
|
#3370 |
|
Przyczajenie
|
moj przylatuje za 3 tygodnie juz na swieta ale jak tu wytlumaczyc facetowi o co chodzi zdjecie mozna mu pokazac a dla niego i tak wszystko wyglada tak samo i nawet nie odroznia kolorow chociaz nie jest daltonista to dla niego fioletowy i bordowy to to samo
raczej nie moge liczyc ze jak poprosze zeby mi cos przywiozl to dostane akurat to a jakos obawialabym sie jaka niespodzianke moglabym otrzymac
|
|
|
|
#3371 |
|
Rozeznanie
|
Czy widziałyście może tą spódniczkę w Primarku? Jak tak to jaka cena?
|
|
|
|
#3372 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Niestety nie.. |
||
|
|
|
#3373 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
masz rację z nimi niestety tak już jest my z Wenus a oni z Marsa ![]() Ale zawsze możesz spróbować, powiedz żeby wydrukował sobie zdjęcie na kartce i a nóż się uda Choć ja też mam czasem problem, mój właśnie mi wiezie bransoletki z Afryki, no niby zrobił zdjęcie i przesłał mi a ja wybrałam (i zaznaczyłam na zdjęciu w kółeczko które chce) to i tak może być różnie, bo już mi coś tam pokazywał na skype i raczej to nie to co chciałam... A potem przykro mi jest mu powiedzieć że mi się to nie podoba i trzeba dać komu innemu ....
|
|
|
|
|
#3374 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy jest jakis szybki sposob zeby wyszukac te tanie loty no taxes? Czy trzeba klikac dzien po dniu i sprawdzac?
|
|
|
|
#3375 |
|
Konto usunięte
|
Ooo ja też jestem ciekawa jak tego szukacie ...
|
|
|
|
#3376 |
|
Raczkowanie
|
witam Dziewczynki
Za 2 tygodnie jadę do Londynu i kompletnie nie mam pojęcia jak to jest z cenami w Primarku. Mogłybyście troszkę poinstruować mnie? Np ile kosztują spodnie, bluzy, torebki? Jak to jest? Gdzie jest opłaca się kupować w Londynie? Topshop? New Look? Z góry dzięki za pomoc
|
#3377 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3378 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Primark to bardzo tani sklepik i bardzo duży ciuszki są modne i stylowe. Znajdziesz zawsze coś "odjazdowego" i taniutkiego - i dlatego go lubimy ![]() Buty, paski i torebki - nie są zazwyczaj ze skóry. Jak tam jestem to zawsze jest pełno ludzi w całym sklepie - do przymierzalni (te są oblegane - większość osób nie mierzy tylko od razu kupuje no i oczywiście do kasy ![]() A takie marki jak Topshop, River Island, Next to sklepy z wyższej półki. Oczywiście droższe niż Primark, ale i ciuszki świetne ![]() A ceny? w całej anglii powinny być takie same. Pooglądaj strony internetowe - możesz już sobie mniej więcej upatrzyć na co polować ![]() Miłych zakupów |
|
|
|
|
#3379 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Top Shop to dla mnie sklep porazka, takich beznadziejnych ubran w zyciu nie widzialam, no ale domyslam sie, ze to dla fanow takich kontrowersyjnych ubrań. Jesli chodzi o ceny w primarku to tak przykladowo: majtki od 1f za sztuke lub od 2,50 za wielopaki (nie polecam tych najtanszych za 2,50, jakość okropna, zalozylam 2 pary, poszly do kosza od razu) pizamy lub komplety koszulka plus majtki od 3-4f sweterki 6-10 sukienki od 10 w gore spodniczki mini 7 f spodnice inne od 7 w gore kurtki pseudo-skorzane i skora ekologiczna od 13 f , nawet do 25 bluzeczki t-shirty z nadrukami 3f podkoszulki na ramiaczka od 97 pensow plaszcze do 13f torebki male do 3 f torebki duze od 6f baleriny 4f zwykle tenisowki 2,50 obcasy, koturny od 10f |
||
|
|
|
#3380 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3381 |
|
Raczkowanie
|
Hawa, Polcia26 bardzo dziękuję
a jak to jest ze spodniami? Ile orientacyjnie kosztują dżinsy w Primarku?
|
#3382 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3383 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja w sumie tylko raz bylam w przymierzalni.. umiem kupic na oko a kolejki do kasy.. dajcie spokoj na Oxford St. w Londynie to juz w ogole totalna masakra.Top shopy, islandy i inne sa drozsze, ciuszki lepsze.. chociaz czasami w New Looku jak bywalam to zawsze trafialam na jakies "szmatki" czasami wolalam rzeczy primarkowe.W top shopie ceny dla mnie byly abstrakcyjne Ogolnie bylam w wiekszosci sklepow na Oxford St. a tam chyba z milion sklepow znanych, m.in GAP, Zara, United Colors of Benetton.. ale tam t ow ogole cenyyyy wow! nie dla mnie ![]() W Next byly piekne płaszcze zimowe jak bylam w pazdizerniku.. ceny nawet wporządku - 40-70F, dosc porządne, niestety.. ANI jeden plaszcz nie mial wystarczajaco dlugich rekawow a szkoda.. Byly wtedy tez przeceny w wiekszosci sklepow i mozna bylo fajne dzinsy np. River Island kupic za 15funtow.. [promocja z 40-50funtow]. Milych zakupow Sama z checia bym pobuszowała.
|
|
#3384 |
|
Konto usunięte
|
A ja lecę 1-3 maj =) Będzie zakupowe szaleństwo
Już się nie mogę doczekać |
|
|
|
#3385 |
|
Zakorzenienie
|
tanimi lotami ?
|
|
|
|
#3386 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3387 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3388 |
|
Zakorzenienie
|
+ opłaty ?
no właśnie , czyli to wcale nie jest takie 18 zł w dwie strony hehe . |
|
|
|
#3389 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3390 |
|
Zadomowienie
|
Bo normalnie są opłaty, które trzeba dodać - a te super tanie loty zdarzają się w promocjach "bez opłat" (no taxes) właśnie. Ja na przykład lecę na początku kwietnia za 19 zł i ani grosza więcej (biorę tylko bagaż podręczny).
Dla poszukujących - polecam wyszukiwarkę http://www.skyscanner.pl/ - wystarczy wybrać miasto w PL z którego chcemy lecieć, miasto docelowe i zaznaczyć przy dacie "cały miesiąc". Pojawi się wtedy wykres, w którym dniu ceny są najniższe. Banalnie proste i wielce ułatwiające planowanie takich wyjazdów
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.

..
.. 

.

i jak oceniacie ich jakośc ?
raczej nie moge liczyc ze jak poprosze zeby mi cos przywiozl to dostane akurat to a jakos obawialabym sie jaka niespodzianke moglabym otrzymac 

..