sklep PRIMARK - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-01, 17:44   #4231
blebleble22
Rozeznanie

Dot.: sklep PRIMARK

Hej
Wiem, że o tych butkach już było: http://www.allegro.pl/item620965203_...8_sliczne.html

...ale szukam i szukam takich zwykłych balerinek i nie mogę znaleźć... Najpierw chciałam te o okrągłych noskach, ale pisałyście, że "kapciowate" i że spadają. A jak jest z tymi? Mam wąską stopę, zwykle noszę rozmiar 39, więc pomyślałam, że jeśli tym razem wybiorę mniejszy to może nie będą spadały i jakoś się dopasują. Co o tym myślicie?
Będę wdzięczna za wszystkie rady
blebleble22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-01, 17:58   #4232
Margolcia13
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez blebleble22 Pokaż wiadomość
Hej
Wiem, że o tych butkach już było: http://www.allegro.pl/item620965203_...8_sliczne.html

...ale szukam i szukam takich zwykłych balerinek i nie mogę znaleźć... Najpierw chciałam te o okrągłych noskach, ale pisałyście, że "kapciowate" i że spadają. A jak jest z tymi? Mam wąską stopę, zwykle noszę rozmiar 39, więc pomyślałam, że jeśli tym razem wybiorę mniejszy to może nie będą spadały i jakoś się dopasują. Co o tym myślicie?
moja stopa jest szeroka,wiec przeciwnie niz twoja,,,i mi w tych fasonach butow sie zle chodzi, cala stopa mi wyplywa na wierzch, te boki takie jakies plytkie i przod malo zabudowany ,jeszcze mniej niz w tych z okraglymi noskami,,,ale powtarzam ,mam duza szeroka stope wiec to moze tez byc przyczyna...nie wiem jak dziewczyny z waskimi stopami...

pozdr
Stary 2009-05-01, 18:14   #4233
katakumba
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margolcia13 Pokaż wiadomość
no mamy : wejdz w imag categories i potem masz podkategorie fotek...z modelkami lub bez, stroje kapielowe , produkty,,itp ale tam nie ma wszystkich ubran, pare sztuk zaledwie w porownaniu z asortymentem w sklepie,

moze jeszcze z innych stron dziewczyny biora to bedzie inaczej pisalo,,,,moze ktos jeszcze ci doradzi.,,,

pozdrawiam
dziekie wielkie u mnie w brighton primark jest 3 pietrowy, nie oczekuje wszytskiego na stronie, ale przynajmniej jakis nowosci

Cytat:
Hej

Cytat:
moja stopa jest szeroka,wiec przeciwnie niz twoja,,,i mi w tych fasonach butow sie zle chodzi, cala stopa mi wyplywa na wierzch, te boki takie jakies plytkie i przod malo zabudowany ,jeszcze mniej niz w tych z okraglymi noskami,,,ale powtarzam ,mam duza szeroka stope wiec to moze tez byc przyczyna...nie wiem jak dziewczyny z waskimi stopami...

pozdr
ja mam dosc szeroka stope, siostra waska. rzecz w tym jak napisala margolcia, balerinki tego typu maja waskie boki, niezaleznie czy stopa jest szeroka czy waska, i tak sie noga z nich bedzie wylewac. przy szczuplej dodatkowo moze po prostu spadac

Haters gonna hate.
Potatoes gonna potate.

katakumba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-01, 19:43   #4234
tylkokasia
Moderator

Jako że od czasu do czasu coś kupuje w Primarku to może coś tu powklejam. Moje wczorajsze zakupy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg buty2.jpg (16,7 KB, 204 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg straplessraradress.jpg (17,6 KB, 89 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sukienka.jpg (30,0 KB, 192 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bizu.jpg (24,6 KB, 62 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg toeba kasia.jpg (16,5 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg torba .jpg (20,0 KB, 47 załadowań)

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-01, 19:46   #4235
Hawa
Zakorzenienie

GG do Hawa

Cytat:
Napisane przez tylkokasia Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy ktoś widział w sklepie ta szaro-różową sukienkę? bo na stronce jest od dawna a u mnie widziałam parę rzeczy z tych nowości - inne sukienki, torebki ale tej nie a od dawna już na nią poluję
nie widzialam..

Cytat:
Hej

Mysle, ze lepiej przejsc sie do sklepu i kupic baleriny, ktore mozesz obejrzec i przymierzyc. Szkoda kasy na te primarkowe, jakosc slaba i jeszcze ryzyko, ze beda niewygodne.

http://www.angtest.pl
Testy z angielskiego!

http://wojnowski.net.pl
Blog o Wordpresie
Hawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-01, 19:51   #4236
ewcia392
Rozeznanie

http://www.prshots.com/?i=primark strona na ktorej mozesz zobaczyc ciuszki w primarku - niektóre
ewcia392 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-01, 20:06   #4237
LaBombaa
Rozeznanie

Cytat:
moja droga bo wszedzie -zwlaszcza w londynie byc sie nie da-za duze miasto

tam byly te sukienki w tamtym tygodniu jeszcze ale rozmiary przebrane tylko 36 widzialam ...
wow ja nigdy rozmiaru 36 nie widzialam, zawsze bylo od 38 do duzo wiekszych. zazwyczaj standardem byly rozmiary 12-16 nawet o 10 czasami trudno bylo :/

Cytat:
Napisane przez katakumba Pokaż wiadomość
ej dobra, teraz ja sie wykaze inteligencja. piszecie ze na stronie primarka widzialyscie to i tamto. jak ja wchodze na taka strone to pokazuje mi tylko marki jakie maja i zatrudnienie. gdzie wy macie te zdjecia?
na prshots.com
Cytat:
Napisane przez katakumba Pokaż wiadomość
dziekie wielkie u mnie w brighton primark jest 3 pietrowy, nie oczekuje wszytskiego na stronie, ale przynajmniej jakis nowosci

ja mam dosc szeroka stope, siostra waska. rzecz w tym jak napisala margolcia, balerinki tego typu maja waskie boki, niezaleznie czy stopa jest szeroka czy waska, i tak sie noga z nich bedzie wylewac. przy szczuplej dodatkowo moze po prostu spadac
dlatego ja jak kupie balertiny to od razu gumki wszywam mam takie same baleriny tyle ze te z okraglymi nosami i faktycznie kapcie, ale na lato super. Z reszta nie tylko ja gumki wszywam do butow
LaBombaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-01, 20:10   #4238
katakumba
Zakorzenienie

ale jak? przez srodek stopy?
dzieki dziewczyny za strone

Haters gonna hate.
Potatoes gonna potate.

Stary 2009-05-01, 20:42   #4239
IlOveMuffin
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tylkokasia Pokaż wiadomość
Jako że od czasu do czasu coś kupuje w Primarku to może coś tu powklejam. Moje wczorajsze zakupy
świetne! zwłaszcza te z falbanami
IlOveMuffin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-01, 21:00   #4240
2018070520180950
Konto usunięte

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1241199780
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1241199780
ile kosztowaly tre cudownosci?
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-01, 21:04   #4241
tylkokasia
Moderator

Sukienki są po 7 euro ( są białe, czarne, żółte i fioletowe)
Buty 14 e (ale na półce cena 18e nie wiem jak to liczą ) - były czarne, białe, czerwone, różowe i chyba żółte i zielone

Cytat:
Napisane przez IlOveMuffin Pokaż wiadomość
świetne! zwłaszcza te z falbanami
dziękuję

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-01, 21:54   #4242
_abigail_
Raczkowanie

ja też mam te balerinki ze szpicem, mi sie w nich wygodnie chodzi tylko radze kupic ciut większe niz masz normalnie rozmiar ze względu na to ze mają szpic a co do tego wylewania sie stopy, rzeczywiście mają niskie boki ale noga wcale nie wypływa (mam sope taką ani wąską ani szeroką )

Am I bright enough to shine in your spaces ?
_abigail_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-02, 00:24   #4243
katakumba
Zakorzenienie

z tym wyplywaniem to moja mama skwitowala to tak - normalnie jak nosisz buty to nie widac ci palcow. a w tych baletkach widac ich nasady. wiec to tez poglebia wrazenie ze but jest plytki

Haters gonna hate.
Potatoes gonna potate.

Stary 2009-05-03, 15:29   #4244
Loczek_brown
Zakorzenienie

Hej
Postanowiłam kupić tę torbę : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1241357227 mam nadzieję, że nie pożałuję )

A swoją drogą.. ostatnio poszukuję jakiejś fajnej sukienki na lato.. takiej na co dzień.. i tak przeglądam fotki, które wrzucacie... i chyba się na którąś skuszę... tyle, że kurcze... boje się, że potem za mała będzie albo za duża.. albo coś... Jak wy to robicie, że dobieracie odpowiedni rozmiar

17.02 16.09
[*][*][*]
Loczek_brown jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-03, 17:12   #4245
ewcia392
Rozeznanie

zakupu torebki na pewno nie pożałujesz - mam taką super i jest świetna, co więcej nic sie z nią nie dzieje. A co do sukienek to najlepiej samemu isc i przymierzyć wtedy masz pewność, ze dokonasz dobrego wyboru. W innym wypadku możesz polegać tylko na swoim przeczuciu i tabeli rozmiarów. - udanych zakupów
Stary 2009-05-03, 18:43   #4246
Hawa
Zakorzenienie

GG do Hawa

Torebka jak na Primark naprawde niezla i co wazna, niesamowicie pojemna!

Testy z angielskiego!

Blog o Wordpresie
Stary 2009-05-03, 19:43   #4247
Margolcia13
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hawa Pokaż wiadomość
Torebka jak na Primark naprawde niezla i co wazna, niesamowicie pojemna!
niom,,,pojemne to one sa, trzebabylo mnie widziec na lotnisku z polski ,mialam jako podręczny, ledwo zasunełam to jak studnia bez dna, zmiesci się wszystko prócz zlewu ...
mialam duza w krate,ale krotko mialam... bo licha jakosc niestety byla...

Edytowane przez Margolcia13
Czas edycji: 2009-05-03 o 20:42
Margolcia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-03, 20:14   #4248
NiEBiE
Zakorzenienie

Mnie w tej torebce po tygodniu popękały i popruły się rączki, a nosiłam tam tylko normalne - babskie rzeczy.
Więc wcale rewelacyjnej jakości nie zauważyłam.

NiEBiE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-03, 21:30   #4249
ewcia392
Rozeznanie

wydaje mi się, ze to zależy jak się trafi ja noszę od 3 tygodni do szkoły jakieś 5 kg dziennie i służy rewelacyjnie.
Stary 2009-05-03, 22:20   #4250
karolinka306
Przyczajenie

czesc dziewczyny....a mam wazne pytanie do was, nie wiecie moze gdzie najblizej lotniska stansted w londynie znajduje sie primark i jak najszybciej moglabym sie tam dostac i czym???
dziekuje bardzo za pomoc, poniewaz to dla mnie wazna sprawa!
karolinka306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-03, 22:51   #4251
Margolcia13
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karolinka306 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny....a mam wazne pytanie do was, nie wiecie moze gdzie najblizej lotniska stansted w londynie znajduje sie primark i jak najszybciej moglabym sie tam dostac i czym???
dziekuje bardzo za pomoc, poniewaz to dla mnie wazna sprawa!
jesli z lotniska bedziesz jechac pociągiem do Liverpool street to chyba najbizej bedzie do primarka na Oxford Street (ale moge sie mylic bo moze jakbys wczesniej wysidla to tez primark by byl,ale tamtych rejonow nie znam)
samochodem to na Enfield chyba, moze mnie ktos poprawi,,,
Stary 2009-05-03, 23:56   #4252
katakumba
Zakorzenienie

szukaj na necie. mapy google

Haters gonna hate.
Potatoes gonna potate.

Stary 2009-05-04, 13:11   #4253
Loczek_brown
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewcia392 Pokaż wiadomość
zakupu torebki na pewno nie pożałujesz - mam taką super i jest świetna, co więcej nic sie z nią nie dzieje. [...] udanych zakupów
No z tymi sukienkami niestety trochę lipa ale może coś wykombinuje
Dziękuje wszystkim, za opinie w sprawie torebki

Odbieram już w środę i nie mogę się doczekać

Pozdrawiam gorąco ;*

17.02 16.09
[*][*][*]
Loczek_brown jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-04, 14:15   #4254
LaBombaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ewcia392 Pokaż wiadomość
wydaje mi się, ze to zależy jak się trafi ja noszę od 3 tygodni do szkoły jakieś 5 kg dziennie i służy rewelacyjnie.
5kg? Cegłówki nosisz?
Ja mam z kolei taka torbe, ale sluzy mi ona raczej jak gdzies jade to laptopa biore w pokrowiec i wlasnie wkladam do tej torby. Mam juz ją bardzo długo i jeszcze ani jedna niteczka nie wyszla i nic nie popękało a rózne warunki atmospferyczne są.

Byłam w Primarku w weekend i musze stwierdzic ze jest sporo fajnych rzeczy nie mniej nic nie kupiłam z wiekszych rzeczy (tylko maslo do ciała, pasek, pidżamke i staniki), bo w matalanie jakies wyprzedaze byly a ze tez lubie ten sklep to wolalam sie tam zaopatrzyc (sukienki)
LaBombaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-04, 16:35   #4255
ewcia392
Rozeznanie

cegłówki hahaha, nie tylko pare książek i zeszyty racja matalan ma bardzo fajne ciuszki ( szczegolnie lubie tam kupować na wyprzedażach)
Stary 2009-05-04, 19:05   #4256
wiolaraczka
Zadomowienie

Dziewczyny ma ktoraś z Was ta sukienke?Jak z jej jakoscia,materialem i długoscia(tzn.czy to naprawde sukienka czy raczej tunika)?
Z gory dziekuje za odp
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg niebieskacala.jpg (24,5 KB, 21 załadowań)
wiolaraczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-04, 19:57   #4257
ałła
Rozeznanie

I nadeszla moja chwila Wrocilam dzis z Londynu i mialam okazje byc wczoraj w primarku na Oxford Street. Cieszylam sie na ta wizyte od 3 miesiecy. Mniej wiecej wiedzialam czego moge sie spodziewac z relacji zdawanych na forum i znajomych z Londynu, ale to co zobaczylam przeszlo moje najsmielsze oczekiwania. Zaczelo sie od tego ze wysiadlysmy nie w tym koncu ulicy co trzeba i szlysmy do sklepu ponad godzine, nie zachodzac praktycznie do zadnego innego sklepu, cel mialysmy jeden Wchodzac do sklepu przezylam szok, po prostu masakra. Na jednym metrze kwadratowym miescilo sie z 5 osob. Tlum straszny, wrecz nie do opisania!! Zaczelam od bielizny, wytrzymalam 15 minut i odechcialo mi sie wszystkiego... Mialam takie "zejscie" ze stwierdzilam ze nie dam rady i wychodze. Pierwszy raz zdarzylo mi sie cos takiego na zakupach. Tlum i halas wkurzal mnie potwornie, niczego nie mozna bylo spokojnie obejrzec, bierzesz bluzke a ktos ciagnie ja z drugiej strony, z kazdej strony sie pchaja o przymierzaniu mozna zapomniec bo kolejka do przymierzalni ciagnela sie przez pol sklepu, kolejka do kas tak samo. Dlatego bralam na oko, na szczescie wszystko pasuje. Co jakis czas ekspedientki braly wielkie szczoty i zamiataly te ciuchy ktore lezaly na ziemi, razem z tym brudem i wieszakami pod sciane i lezaly takie wielkie kupy po katach. Pozniej wybieraly ciuchy i wieszaly z powrotem na wieszaki. Ale nie bylam w stanie dotrzec wszedzie, olalam torebki i buty, bo tam bylo najwiecej ludzi, teraz troche zaluje Spedzilysmy tam prawie 3 godziny, nogi i rece bolaly mnie niemilosiernie ale warto bylo. Polecam ludziom o mocnych nerwach bo ja tam na pewno nie wroce. Ponoc w innych primarkach jest spokojniej. W kazdym razie najdrozsza rzecza jaka kupilam byla pizama za 6 funtow, reszta od 2 do 4. Na wszystko wydalam w sumie 50. Wyszlam z dwiema wielkimi torbami podobnie moje kolezanki. Zmiescilam sie spokojnie w jednym podrecznym bagazu. Nie kupilam niczego szczegolnego, same klasyczne rzeczy ale jesli chcecie moge jutro zrobic fotki i wrzucic zdjecia.
ałła jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-04, 20:11   #4258
Hawa
Zakorzenienie

GG do Hawa

Oczywiscie , ze zrob fotki. Koszmarny ten sklep. Moj na szczescie nie jest w Londynie, tlumy sa glownie w godzinach 11-15. Uwielbiam chodzic do Primarka o 9.00 na otwarcie, wtedy w sklepie jestem ja i moze 2-3 osoby;-)

Testy z angielskiego!

Blog o Wordpresie
Stary 2009-05-04, 20:17   #4259
nadia_denki
Raczkowanie

GG do nadia_denki

ałła, dzieki za relacje, oczywiscie rob foty

haha prawie jak u mnie w lumpie w dniu dostawy
nadia_denki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-04, 20:21   #4260
Margolcia13
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wiolaraczka Pokaż wiadomość
Dziewczyny ma ktoraś z Was ta sukienke?Jak z jej jakoscia,materialem i długoscia(tzn.czy to naprawde sukienka czy raczej tunika)?
Z gory dziekuje za odp
material spoko ,chyba wiskoza, spoko wykonana calkiem jak ta na fotce ktora dolaczam ,tylko ma mniej zamkow ,ta z 3 ma zamkami jest droższa-15 Ł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Jersey_slash_zip_dres.89573.jpg (150,5 KB, 97 załadowań)

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości