|
|
#421 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: sklep PRIMARK
OK postaram sie dzisiaj ew. jutro cyknac fotke..
Kupilam w river 2 pary kolczykow takie kwadraty wysadzane diamencikami i 2 takie wiszace tez z brylancikami glupia zaplacilam za nie prawie 40 euro, ale byly tak fajne ze nie moglam sie powstrzymac
|
#422 |
|
Zadomowienie
|
ostatnie zakupy robiłam w primarku.
same pierdołki. wrociłam z 4 kilogramami nadbagazu
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
ile doplacalas za bagaz na lotnisku?
Edytowane przez biiibiii Czas edycji: 2007-08-20 o 13:45 Powód: dopisek |
|
|
|
#424 |
|
Zadomowienie
|
nic, doliczono mi to do bagażu podręcznego.
|
#425 |
|
Zakorzenienie
|
ojeej ale fajnieee ! jakimi liniami lecialas?
ale podrecznego nie mialas? czy jak?:P wybacz gradobcie pytan, ale za 22 dni bede sie zmagac z dodatkowymi kilogramami mojej walizki i dlatego chce zebrac wszelkie informancje ![]()
|
|
|
|
#426 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
centralwings leciałam, te linie dopuszczają bagaż podręczny do 5kg, więc pani po prostu 4 kilogramy doliczyła do podręcznego
|
|
#427 |
|
Zakorzenienie
|
aa ja lece easy jetem, nie mam pojecia ile moge miec podrecznego ale mysle ze tez cos okolo 5 kg. z tym ze bede miala napchany i rejestrowany i podreczny...heh
|
|
|
|
#428 |
|
Wtajemniczenie
|
ja ostatnio slyszalam ze nie waza podrecznego..ze glowny nacisk jest kladziony na bagaz glowny.;/ ja jeszcze wioze laptopa ze soba grr wiec mniej miejsca na ciuchy;/
Mialam nie isc a poszlam do primarka i kupilam cudowne grube skarpety w krowy i kolejna opaske;/
|
#429 |
|
Zadomowienie
|
ja latam ryanair'em i mam 15 na bagaz normalny i 10 na podreczny, dlatego tez kupilam sobie na podreczny torbe idelna takie jak podali wymiary 50X40X20, haha zeby dokladnie wykozystac kazdy kilogram, bo ci zdziercy nawet juz podreczny waza i za kazdy kilogram trzeba doplacac, pamietam czasy jak sie stawialo na wage wychodzilo 2 kg nadbagazu a pani sie tylko groznie patrzyla i po strachu, a teraz 5 f za kilogram :[
Paulina, to mnie przestraszylas z tym rzucaniem sie na kamizele, ja tez mam 2 primarki, a jak trzeba bedzie to moze do 3 pojade...no i faktycznie 8f na taki fatalaszek, ja bym go wycenila na 5-6f hehehe, ale pewnie wiedzieli ze bedzie mial wziecie to se zarzucili taka cena :/ i ta cena wymusza na mnie mierzenie! i stanie w kolejce, hehe bo jak cos tanie to nie mierze nawet a tu sie trzeba upewnic 3 razy czy sie ma dobry rozmiar ![]() i tez mysle nad tym grzybe 3/4 rekawy, on tez w miare krotki jest i rozkloszowany to juz czuje jak po nerach by wialo...co innego jakby byl dluzszy i tu i owdzie...stwierdzilam ze poczekam do wrzesnia, moze je przecenia a jak nie to pokaze siostrze co chce to moze kupi biednej siostrzyczce z polski i mi przesle
|
#430 |
|
BAN stały
|
Easy Jet nie waży podręcznego
ostatnio leciałam z bristolu i babka na lotnisku mimo, że swoje 20 kg głównego miałam przekroczone o 1.5 kg nic nie kazała mi dopłacać podręcznego nie ważą tylką prześwietlają i każa wyjąć z niego laptop jak go ktoś przewozi właśnie tam "Do koszyczka" z metalowymi rzeczami. |
|
|
|
#431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to napcham do podrecznego ile sie da ![]() madarynka easy jecie 6 f za kg ;/ |
|
|
|
|
#432 |
|
Zadomowienie
|
jennifer777 laptop się nie wlicza do bagażu, tzn wieziesz go za darmo. Wyjmij go z torby i będziesz mieć te 2-3 kilo więcej
|
|
|
|
#433 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie znajomi jechali easy jetem i mieli po 100f nadbagazu
jenifer, to na fotki kolczykow tez czekam zaciekawila mnie, ale cena za nie szok :Pmadarynka, w primarku nie trzeba czekac do przymierzalni, sa lusterka na sklepie no chyba ze musisz sie rozbierac kompletnie, to juz tylko changing room zostaje :P
|
#434 |
|
Zakorzenienie
|
100 f? hahaha ile zakupow mozna za to zrobic
![]() ja mam nadzieje ze bedzie zimno jak bede leciala to wiecej na siebie ubiore |
|
|
|
#435 |
|
Raczkowanie
|
Hejeczka dziewczyny
![]() Obserwuje ten watek, bo w piatek wyfruwam do Irlandii i jak patrze na zdjecia , to juz sie nie moge doczekac moich zakupow w Dublinie .Tym bardziej, ze w Primarku kasa sama wychodzi |
|
|
|
#436 |
|
Wtajemniczenie
|
*kasieńka*- ale tak jest w kazdej linii? Dziekuje bardzo na za
info Paulina fotki dzisiaj, bo wczoraj padlam po pracy ;O mogli mnie juz tylko zeskrobywac z lozka, takie sa niestety poniedzialkijoker- a masz juz prace, bo teraz cieeeeniutko z tym w Dublinie wiem bo moja znajoma szuka i bez jezyka nie ma praktycznie szans...
|
#437 |
|
Zakorzenienie
|
jenifer, oki, to czekam
zaniedlugo sama wybywam do roboty, wiec jak wroce wszystko obadam
|
#438 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny taki maly offtop ale jedzcie koniecznie do lilywhites na picadilly circus
buty lonsdale z 60f na 20f kurtki z 70f na 7f ale sie tam wczoraj oblowilismy z TZ... no glownie on ale ja tez co nieco pokupilam
sometimes's after the curtain close that the real reckoning comes whether is about who we wish we were who we wish we could be who we want to be with ![]() Edytowane przez Caramella Czas edycji: 2007-08-21 o 15:22 |
|
|
|
#439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale upolowalam ostatniow Bay'u przecudowna kurtke z 40 na 10 f
|
|
|
|
|
#440 |
|
Zadomowienie
|
na Picadilly jest największy sportowy sklep w Londynie
![]() chcialam tak kupic oldschoolowe adidasy przeconione z 60f na 12f. Niestety zostały same wielkie i malutkie numery ;(
|
#441 |
|
Zadomowienie
|
musze w oncu zadac to pytanie
co to jest ten primark?? ory ale dopiero tu sie z czyms takim spotkalam.... to jakas siec sklepow czy co??
|
#442 |
|
Zadomowienie
|
sieć sklepów, która znajduje się w Wielkiej Brytanii.
|
#443 |
|
Zadomowienie
|
aha bardzo dziekuje...a wlasciwie co jest tam takiego super ze wsdzystkie byscie chcialy zrobic tam zakupy??? czy przyciaga was tylko cena czy moze sa tam rzeczy oryginalniejsze....no i tak poza tym to w polsce nie ma rzeczy z primarku do kupienia??
|
#444 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Choć przyznam się, że kupiłam tam ostatnio podkoszulkę (za 1,5f). Jakość nie jest zachwycająca, ale jeden sezon się da pochodzić [oczywiście wg mnie!]Rzeczy z Primark'a można kupić jedynie na allegro, po chorych cenach.
|
|
#445 |
|
Rozeznanie
|
oo dlaczego my w polsce nie mamy takich sklepów jak primark, top shop czy GAP
tylko zamiast tego mamy jakies beznadziejne sklepy typu butik gdzie wszysztko jest fatalnej jakosci i ogolnie jest brzydkie![]() no może przesadzam ale bardzo żałuję że nie mamy w polsc3e takich sklepików ( możę ktos je sciągnie do polski )
|
#446 |
|
Wtajemniczenie
|
faktycznie, w primarku mozna kupic rzeczy na wzor tych w topshopu miss selfrigde itd, wiadomo materialy gorszej jakosci ale lepsze cenowo
![]() Trzeba szukac na all teraz duzo osob bedzie wracalo wiec moze cos ciekawego sie pojawi.
|
#447 |
|
Zadomowienie
|
JA BYM BYLA ZA TYM ZEBY W POLSCE BYLY WRESZCIE WIELKIE SKLEPY Z CIUCHAMI NIE OKLEPANYMI....WI WIEKSZOSCI JEST TAK ZE WSZYSCY JUZ MAJA TE RZEZCY CO ZA ATRAKCJA??
sorki za litery ten caps losck
|
#448 |
|
Wtajemniczenie
|
biiibiii ja tam bylam 2 tygodnie temu i bylo praktycznie to samo co wczoraj wiec tez moze sie zalapiesz
moj TZ kupil sobie 4 pary butow i do polski musze dla jego kolegow wziac 5 par http://allegro.pl/item224405026_buty...y_zielone.html ja takie sobie kupilam, tylko damskie i z rozowym
|
#449 |
|
Zadomowienie
|
Caramella - w jakiej cenie kupilas te butki?
bo ja dwa tygodnie temu kupowalam takie cale czarne z 13ł chyba.. Teraz sa jeszcze tansze?
|
|
|
|
#450 |
|
Zakorzenienie
|
fajneeee! mam podobne z adidasa (superstary) ale troche juz zniszczone, takie bym z checia kupila...aaaa mam nadzieje ze cos zostanie jeszcze dla mnie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:04.

ostatnio leciałam z bristolu i babka na lotnisku mimo, że swoje 20 kg głównego miałam przekroczone o 1.5 kg nic nie kazała mi dopłacać 

tylko zamiast tego mamy jakies beznadziejne sklepy typu butik gdzie wszysztko jest fatalnej jakosci i ogolnie jest brzydkie
)