|
|
#571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: sklep PRIMARK
Paulina kupilam dzis taki sam pasek, tylko czarny
nie mam jak dac fotki sweterka narazie;/ aparatu tymczasowo brak ![]() w kazdym razie sa dluugasne i grube jak bede miala fotke to dodam napewno![]() dzis bylam ostatni raz w primarku narazie, bo we wtorek do domu |
|
|
|
#572 |
|
Zakorzenienie
|
biibii, czarny tez posiadam
fajne sa ze wzgledu na ich miekkosc i sie super dopasowuja , przy sztywniakach wisi sadelko szkoda ze to twoje ostatnie zakupy w primarku! ja jeszcze jestem tutaj z 2 tygodnie na 100%, zobacze ile zostanie kasy to wtedy jeszcze poszaleje :P aaa i chcialam sie zapytac czy u ciebie sa te turkusowe plaszczyki z guzikami u gory, jest ich 6, po 2 w rzedzie, cena 15 f u mnie zostaly same 46 na ta chwile, a potrzebuje 38.. pewnie jak znajde to znowu nie wezme
|
#573 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak sie nie myle to 4funty, sa jeszcze inne kolory, mam chyba z 5 takich kompletow. |
|
|
|
|
#574 |
|
Zakorzenienie
|
Paulina, ja ten pasek wzielam wlasnie tylko ze wzgledu na ta miekkosc
Plaszczykow o ktorych piszesz nie widzialam ani w Harrow ani w Watford;/ moze nie rzucily mi sie w oczy poprostu..no ale rozgladalam sie za plaszczami wiec bym go zobaczyla jakby byl kurcze, bede tesknic za zakupami w primmarku
|
|
|
|
#575 |
|
Konto usunięte
|
Ooo i ja miałam dzis ostatnie zakupy w Primarku. Chodzac po sklepach ze 3 razy tam wstąpiłam, aczkolwiek zakupy nie były duże. Sliczny czarny t-shirt z czerwonym napisem "i love bad boys", zwykly bialy t-shert streczowy i brazawy. pasek, troche bizuterii, torebka. koniec!! Jedno jest pewnoe!! chlernie bede tesknic za tymi zakupami w primarku!
|
|
|
|
#576 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny przepraszam,ale nie przeczytałam całego wątku. Mogłybyście mi napisać gdzie dokładnie w Londynie jest Primark? i ceny rzeczy, które wkleję. Z góry dziękuję
dziewczyny, a nie wiecie czy te torebki mają jakieś kody czy coś,bo jakoś muszę wytłumaczyć osobie, która ma mi je kupić,a nie ma tam neta;/ |
|
|
|
#577 |
|
Zadomowienie
|
up up, to dla mnie ważne
|
|
|
|
#578 |
|
Rozeznanie
|
w londynie primark jest w kazdej dzielnicy w zaleznosci gdzie bedziesz mieszkac tam bedzie primark
|
|
#579 |
|
Rozeznanie
|
a tej drugiej torebki ktora pokazalas na fotkach juz nie dostaniesz to stara kolekcja
|
|
#580 |
|
Zakorzenienie
|
pierwsza kosztuje pewnie funta, bo jest bardzo tania na allegro :p jedyne co moge Ci poweidziec na pewno to to, ze ta trzecia duża w koła kosztuje 6 f
|
|
|
|
#581 |
|
Zadomowienie
|
tej ostatniej już chyba też nie ma, dawno temu je widziałam... i kodów żadnych tez nie mają.
|
|
|
|
#582 |
|
Zakorzenienie
|
Trzecia torba kosztuja 6 funtów.
|
|
|
|
#583 |
|
Zadomowienie
|
Byłam wczoraj w Primarku w Southampton- ta pierwsza jest po 2 funty,a ta duża po 6 jak juz dziewczyny pisały. Reszty torebek nie widziałam...
Chciałam kilka rzeczy z tych o ,których pisałyscie na wizazu,ale większości nie było. Podobały mi się botki,ale same małe rozmiary zostały. Wkleje foty wczorajszych zakupów (juz ostatnich bo niedługo wracam do Polski): skarpetki (kolor mnie urzeka) 2f - dla siostrykaszkiety 2f - zielony siostry, fioletowy mój bluzeczka zwykła 1f - dla siostry bluzeczka czarna 2 f - moja bluzeczka long z paskiem (mozna go wyciągać) 1f - dla siostry sukienka brązowa 2 f - dla siostry w paseczki 1f - dla mnie |
|
|
|
#584 |
|
Zadomowienie
|
bluzeczka w paseczki 1f - moja
żałuję teraz ,że nie kupiłam sobie tej z paseczkiem,a były jeszcze czarne z różowym paseczkiem...Mogłam wziąść ale miałam wyrzuty sumienia ,że mam już tyle ciuchów z innych zakupów i kolejne tyle w domu i nie wzięłam niestety.
|
|
|
|
#585 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.primark.co.uk/locator1.shtml
|
|
#586 |
|
Zadomowienie
|
Mańcia one kody maja kreskowe jak każdy produkt i to wszystko...
Może wydrukuj jak Ci bardzo zalezy te rzeczy ktore chcesz i wyslij poczta w liście, za 2-3 dni dojdą i nie będzie wątpliwości co byś chciała. Dopiero teraz weszlam na allegro i jak zobaczyłam ceny rzeczy z Primarka to szczęka mi opadła np. mała torebeczka ,która jest za 1 f jest tam za 42 plus koszt przesyłki...przegięcie. Jakoś wczesniej mnie to nie interesowało ile to kosztuje,ale jak widać biznes się kręci. |
|
|
|
#587 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przepraszam, że was tak męczę,ale chciałam jeszcze zapytać się o ceny tych torebek i o to w jakich kolorach są dostępne
Edytowane przez mańcia Czas edycji: 2007-09-12 o 17:09 |
||||||
|
|
|
#588 |
|
Rozeznanie
|
Byłam w UK prawie miesiac temu i uadło mi się pójść do primarka (choc nie byłam w dużym mieście).
Myślałam,ze tam jeszcze pojedziemy, więc nie przebuszowałam tam porządnie a sie okazało,że to był pierwszy i ostatni raz.Sklep generalnie super!!! Czasem fajnie kupić więcej, może gorszej jakości,ale mieć z tego troche użytku i radochy Kupiłam sobie dwie mega torby ( jedna taka, jaką mańcia wkleiła na zdjeciu, ta z zielonymi kołami) i są super ,szczególnei ze względu na pojemność ; Fajny dłyższy tshirt, jakieś majty, polo dla taty,kapcie krowy i jakiś drobiag z dodatków i zapłaciłam za to 24 funty.No żyć nie umierać!Musi być tam rewelacyjnie na wyprzedażach! Nie wiecie o ile robią przeceny??? Jak już znowu tam wyladuje to koniecznie musze tam isć. Póki co na allegro poobserwuje.
|
|
#589 |
|
Przyczajenie
|
mam pytanie http://www.allegro.pl/item243396522_...olte_r_38.html po ile chodzą w primarku te buciki ?
bardzo prosze o odpowiedz ![]()
|
#590 |
|
Zadomowienie
|
chyba po 12 f ale nie jestem pewna, w southampton były tylko szare i małe rozmiary typu 36-37.
|
|
|
|
#591 |
|
Rozeznanie
|
a po co w primarku przeceny ?? i tak tam wszytko jest za pi
![]() hmyy poza tym ten sklep jest dobry jak sie chce kupic podkoszulki, albo bielizne co do reszty rzeczy ... to taki maly obciach w tym chodzic tak od gory do dolu primark
|
|
#592 |
|
Zakorzenienie
|
jusztynka, nie ma takich butow w primarku
przynajmniej moim za to kozaki te mozna kupic w innych sklepach, w zaleznosci od koloru, czarne za 15, turkusowe i zolte za 10, a rozowe za 5 ![]() jutro wybieram sie do primarka, obejze co tam nowego dali Jakis czas temu kupilam ogromna torbe, zalozylam ja maxymalnie 5 razy i poszlo ramiaczko.. takze i do torebek zaczynam sie zrazac
|
#593 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie pzregralam na all ta torebke o 1 zl
Tone we lzach Tak mi na niej zalezalo wrr, sa one jeszcze u was w Primrkach? Po ile? Chodzi mi o czarna
|
|
|
|
#594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:P
|
|
|
|
|
#595 |
|
Zakorzenienie
|
Wyobraz sobie ze znalazlam ja pol godziny przed zakoczeniem, szukalam takiej torby w tym kolorze od dawna. Ustawilam Snipa, najpierw na 50 pozniej 55 w koncu ponad 57 wrrrrrrrrrr, a i tak mnie przebila jakas baba wstretna
![]() Czemu nie palnelam 60 ![]() One sa rzadko wystawiane, a czarna widzialam 1 raz
|
|
|
|
#596 |
|
Zadomowienie
|
Marua
może Cię pocieszę tym, ze jakbyś ustawiła 60 to też nie koniecznie byś wygrała. Babka przed Tobą dała większą cenę maksymalną niż Ty i jak snip zalicytował dla Ciebie 57 to ona Cię przebiła o złotówkę (na tym poziomie cenowym przebitka jest co 1 zł, od 100 zl w górę bodajże przebitka rośnie co 2,50 zł itd...) Także możliwe, że ona dała np 100 zł
|
|
|
|
#597 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, a czy one sa jeszcze w primarku?
|
|
|
|
#598 |
|
Zadomowienie
|
ja ich w swoim nie widziałam
|
|
|
|
#599 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktoras z was byla by tak mila i znalazla u siebie taka czarna torebke jakij szukam? |
|
|
|
#600 |
|
Przyczajenie
|
dziekuje bardzo za odpowiedz
a moglabym sie jeszcze dowiedziec w jakich to sklepach? ;*
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.

jak bede miala fotke to dodam napewno

(10.09.2008) - 62kg - 60kg ------> 58kg

bardzo prosze o odpowiedz

Tone we lzach Tak mi na niej zalezalo wrr, sa one jeszcze u was w Primrkach? Po ile? Chodzi mi o czarna