sklep PRIMARK - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-10-22, 18:45   #691
Caramella
Wtajemniczenie

Dot.: sklep PRIMARK

ja chceeee do Primarka!!!! ciekawe co teraz maja fajnego
who we wish we could be
who we want to be with

63-62-61-60-59-58-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48
Caramella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-22, 18:52   #692
201606210931
Konto usunięte

:O jejcia dziewczyny czego ja sie dowiaduje ? 130 zł w dwie strony ? do Londynu ? nic tylko na shopping lecieć.
201606210931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-22, 19:02   #693
Ćwirka
ćwir ćwir

Cytat:
Napisane przez nagi_aniolek Pokaż wiadomość
ja chyba rezerwuje WizzAir na koniec listopada do Londynu, ok 130zł w 2 strony, także nie tak źle. wszystko przez Ciebie Paula

któraś chetna jeszcze?
Ja
Stary 2007-10-22, 19:08   #694
201606210931
Konto usunięte

Talking Dot.: sklep PRIMARK

Przegladając allegro natknełam sie na te torby. Wg mnie są świetne! Orientujeie sie czy są jeszcze w primarku ? ile kosztują ? bo na all to jak zwykle pewnie sporo zawyzone ceny. I jakie jakosciowo? Czy ktoś by był tak miły i kupiłby mi tą torebke ? opczywiście wszelkie koszty pokryje!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpeg torbaprimark.jpeg (30,5 KB, 74 załadowań)
Stary 2007-10-22, 19:58   #695
Marua:)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hipokryzja Pokaż wiadomość
Przegladając allegro natknełam sie na te torby. Wg mnie są świetne! Orientujeie sie czy są jeszcze w primarku ? ile kosztują ? bo na all to jak zwykle pewnie sporo zawyzone ceny. I jakie jakosciowo? Czy ktoś by był tak miły i kupiłby mi tą torebke ? opczywiście wszelkie koszty pokryje!

Ja mam dokladnie taka Ale z all To prawda, swietna jest Gdzies na poprzednich stronach znajdziesz odp na twoje pytanie. ( Tak z 2-3 str w tyl chyba )
Marua:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-22, 20:14   #696
201606210931
Konto usunięte

6 f, dzięki. To ok 30 zł. No a na all 200% więcej, ehh....
A jak z jakością ? z czego jest ta kolorowa część ?
Stary 2007-10-22, 20:26   #697
Ćwirka
ćwir ćwir

a ja jutro bedę taką miała ten środek to chyba satynopodobne coś
Stary 2007-10-22, 20:48   #698
angellka
Zadomowienie

GG do angellka
Talking Dot.: sklep PRIMARK

ja też chce to kiedy lecimy Mi naj bardziej pasuje styczeń/luty bo ferie i przyokazji wyprzedaże. Do londy ny się nie opłaca bilet w dwie strony był jeszcze niedawno za 80 zł, ale transport z lotniska do centrum w dwie strony to jak sprawdzała okło 40f . MOże jakies inne miasto ??

A propo dzisiaj kupiłam na alegro pod wpływem chwili ale niewiem czy mi pasuje.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 256772957.jpg (46,8 KB, 112 załadowań)
angellka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-22, 20:53   #699
Marua:)
Zakorzenienie

Ta kolorowa czesc jest z satyny, ale moim zdaniem fjnie to wyglada. Tylko ten model ma satynowa wstawke.
Jak narazie mialam ja 2 razy wypakowana po brzegi jak jechalam na week na uczelnie i sie trzyma. Opinie o niej tez tu znajdziesz. Sama o nia tutaj pytalam, w okolicach tamtych postow z cena itd.
Marua:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-22, 21:02   #700
Ćwirka
ćwir ćwir

Niby na wyprzedaże się bardziej opłaca,ale z drugiej strony może mało byc...jak by nie było nie trafimy idealnie i możemy się nieprzyjemnie rozczarować... A z drugiej strony można i teraz przed świtami i w okolicach lutego... W koncu to 4 miesiace... Też myśle, że nie sam londyn może, bo koszty tego transportu są naprawde podobno drogie.. Chyba, że bym poprosiła kolegę , który jest z UK żeby nam przewodził- napewno jakoś taniej się da-o ma samochód
Stary 2007-10-22, 22:25   #701
nagi_aniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Caramella Pokaż wiadomość
ja chceeee do Primarka!!!! ciekawe co teraz maja fajnego
podobno jest nowa kolekcja, bardzo fajna

Cytat:
:O jejcia dziewczyny czego ja sie dowiaduje ? 130 zł w dwie strony ? do Londynu ? nic tylko na shopping lecieć.
hehe a przy okazji zwiedzic troche :P ja teraz na lingwistyce, wiec mi sie przyda, jeszcze nie bylam :P

Cytat:
torby kosztuja 6f/9euro. mam taka czarno-biala (nie satynowa) od przyjaciolki. z jakoscia szczerze mowiac jest baardzo srednio, materiał od wew strony juz mi sie posiepał i poprzecierał na czarno od płaszczyka, chociaz mialam ja ze soba moze z 5 razy, staram sie ja oszczedzac, bo fajna mimo wszystko oczywiscie nie za cene z all! niby duża i pojemna, ale jak wsadzam 3 ksiazki, to mam wrazenie, ze mi sie zaraz urwie

Cytat:
Napisane przez angellka Pokaż wiadomość
ja też chce to kiedy lecimy Mi naj bardziej pasuje styczeń/luty bo ferie i przyokazji wyprzedaże. Do londy ny się nie opłaca bilet w dwie strony był jeszcze niedawno za 80 zł, ale transport z lotniska do centrum w dwie strony to jak sprawdzała okło 40f . MOże jakies inne miasto ??

A propo dzisiaj kupiłam na alegro pod wpływem chwili ale niewiem czy mi pasuje.
w primarku prawie nie ma wyprzedazy, bo ceny i tak sa najnizsze z wszystkich sklepow tam hehe ja musze leciec teraz, bo nie mam nic na zime, a tam sie obkupie w sweterki, bo jak mam tutaj taka sama szmatke półprzezroczysta kupic za 120zl to dziekuje.

a tuniczka bardzo fajna

Cytat:
Napisane przez Ćwirka Pokaż wiadomość
Niby na wyprzedaże się bardziej opłaca,ale z drugiej strony może mało byc...jak by nie było nie trafimy idealnie i możemy się nieprzyjemnie rozczarować... A z drugiej strony można i teraz przed świtami i w okolicach lutego... W koncu to 4 miesiace... Też myśle, że nie sam londyn może, bo koszty tego transportu są naprawde podobno drogie.. Chyba, że bym poprosiła kolegę , który jest z UK żeby nam przewodził- napewno jakoś taniej się da-o ma samochód
do londynu sa najtansze bilety i loty praktycznie codziennie. chcialam leciec do glasgow (moj brat mieszka godzine drogi stamtad) to najblizsze loty sa na koniec stycznia.. oczywiscie jesli chodzi o wizz air, bo chyba nigdzie taniej sie nie znajdzie a z poznania wizz lata tylko do londynu i glasgow. podobno z lotniska w londynie jezdza jakies ekspresowe autobusy i pociagi i nie sa wcale az takie drogie nie wiem, napaliłam sie

Pieniądze szczęścia nie dają, dopiero zakupy.
Marilyn Monroe
nagi_aniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-23, 08:22   #702
Paulinaaa_
Zakorzenienie

GG do Paulinaaa_

tez chce jechac ale mam dziwna sytuacje z TŻ i nie dostalam pozwolenia :/
Stary 2007-10-23, 08:33   #703
nagi_aniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paulinaaa_ Pokaż wiadomość
tez chce jechac ale mam dziwna sytuacje z TŻ i nie dostalam pozwolenia :/

oo nowy TZ pros, blagaj, lec z nami!!

Marilyn Monroe
Stary 2007-10-23, 13:06   #704
Paulinaaa_
Zakorzenienie

GG do Paulinaaa_

stary TŻ, ciagle ten sam jakby udalo mi sie poleciec, moglabym wziasc jedna osobe ze soba na mieszkanie :P ale miasto leeds, nie londyn
Stary 2007-10-23, 14:00   #705
Daenerys
Wtajemniczenie

Kurcze dziewczyny ale sie podniecacie tym Primarkiem. Moze tylko ja nie umiem tam nic znalezc.
Chociaz nie ostatnio zlalazlam sliczne czarne ankle zamszopodobne na obcasie z kwiatkiem za 12 funtow i jakie wygodne.
No to moze teraz rozumiem, no i sliczny sweterek, ale strasznie gryzie i nie moge go nosic.
Z Primarka lubie tez biezlizne i pizamki.

Edytowane przez Daenerys
Czas edycji: 2007-10-23 o 21:39
Daenerys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-23, 14:51   #706
*kasieńka*
Zadomowienie

Daenerys nie jestes sama Ja tez nigdy nie umiem nic fajnego znalezc... jedynie czasem jakies dodatki marne i gacie

*kasieńka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-23, 14:51   #707
angellka
Zadomowienie

GG do angellka

Cytat:

w primarku prawie nie ma wyprzedazy, bo ceny i tak sa najnizsze z wszystkich sklepow tam hehe ja musze leciec teraz, bo nie mam nic na zime, a tam sie obkupie w sweterki, bo jak mam tutaj taka sama szmatke półprzezroczysta kupic za 120zl to dziekuje.

a tuniczka bardzo fajna

I ty się mylisz wyprzedarze są a wtedy to można kupić mnóstwo rzeczy za 1f ja się tak obkupiłam pod koniec sierpnia. Chcoć uważam że i tak za mało kupiłam.
angellka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-23, 20:20   #708
201606210931
Konto usunięte

Cytat:
torby kosztuja 6f/9euro. mam taka czarno-biala (nie satynowa) od przyjaciolki. z jakoscia szczerze mowiac jest baardzo srednio, materiał od wew strony juz mi sie posiepał i poprzecierał na czarno od płaszczyka, chociaz mialam ja ze soba moze z 5 razy, staram sie ja oszczedzac, bo fajna mimo wszystko oczywiscie nie za cene z all! niby duża i pojemna, ale jak wsadzam 3 ksiazki, to mam wrazenie, ze mi sie zaraz urwie
hmm to rzeczywiście nie ciekawie :p
kurcze strasznie strasznie mi sie podoba, hmm... może da rade taką uszyć ?
Stary 2007-10-24, 00:40   #709
Daenerys
Wtajemniczenie

Tak sie zlozylo ze dzis bylam w pimarku. Co za zbieg okolicznosci. Tzn pojechalismy z TZ do cenrum handlowego a tam akurat Primark byl, czego nie wiedzialam. Widzialam tam bardzo ladny szary krotki dwurzedowy plaszczyk po 20 funtow, ale nie bylo mojego rozmiaru.
No ale przynajmniej kupilam sobie pare majtek i pizame.
Te wielkie torebki z nowej kolekcji sa po 6 funtow jakby sie ktos pytal.

Stary 2007-10-24, 06:50   #710
nagi_aniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Daenerys Pokaż wiadomość
Kurcze dziewczyny ale sie podniecacie tym Primarkiem. Moze tylko ja nie umiem tam nic znalezc.
Chociaz nie ostatnio zlalazlam sliczne czarne ankle zamszopodobne na obcasie z kwiatkiem za 12 funtow i jakie wygodne.
No to moze teraz rozumiem, no i sliczny sweterek, ale strasznie gryzie i nie moge go nosic.
Z Primarka lubie tez biezlizne i pizamki.
ja sie podniecam bo nigdy nie bylam i jeszcze nie chce uwierzyc, ze wcale nie jest tak fajnie zwlaszcza, ze brat mi kupuje i przysyla wszystko co mu pokaze z primarku na allegro :P no, prawie wszystko, dlatego po reszte trzeba jechac

Cytat:
Napisane przez angellka Pokaż wiadomość
I ty się mylisz wyprzedarze są a wtedy to można kupić mnóstwo rzeczy za 1f ja się tak obkupiłam pod koniec sierpnia. Chcoć uważam że i tak za mało kupiłam.
2 przyjaciolki byly przez cale wakacje, jedna w anglii, druga w irlandii, a brat od roku w szkocji siedzi i slyszalam, ze wyprzedazy w primarku prawie nie ma, a jak juz to ostatnio byla wyprzedaz liliowych kopertowek po funcie jedynie co to sa spore w new looku np. ale nie wiem, klocic sie nie bede

aha, moze ktoras dziewczyna wie i mi doradzi, bo ja nigdy jeszcze nie leciałam samolotem mam do wyboru 2 linie, WizzAir i RyanAir, wiecie cos o ktorej, leciałyscie którymis? cenowo niby wychodzi podobnie, pasowałby mi bardziej RyanAir ze wzgledu na godzine odlotu i lotnisko, ale strasznie zagmatwana jest ta strona, dziwne sa te informacje o opłatach, boje sie, ze zapłace duzo wiecej niz jest powiedziane na poczatku

Marilyn Monroe
Stary 2007-10-24, 10:24   #711
Ćwirka
ćwir ćwir

nagi_aniolek- kiedy chcesz leciec? Planujesz jakies towarzystwo?

O ryanerze slyszalam, ze bardzo tanio, ale podobno koszmarne warunki- ale to od ludzi, ktorzy sa w stanie zaplacic po 300zl w jedna strone...
Stary 2007-10-24, 11:05   #712
Paulinaaa_
Zakorzenienie

GG do Paulinaaa_

aniolku, nie lecialam samolotem, jechalam autokarem w dwie strony ale slyszalam ze w wizzair sa male i ciasne siedzenia :P co do ceny biletu, ostatnio zamawialam takowy koledze, do ceny trzeba doliczyc 5 funtow na bagaz

ps. dziala wam strona wizzair? Probuje wejsc na nia od tygodnia i ciagle wyswietla mi sie ze nie ma takiej ;/
Stary 2007-10-24, 11:29   #713
nelly!
Raczkowanie

Cytat:
W Londynie siostra mi szukała w weekend, ale nie było.Właśnie ta satynowa strasznie mi się podoba!W primarku chyba 6 funciaków,ceny na allegro są porażające
nelly! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-24, 12:15   #714
Daenerys
Wtajemniczenie

Cytat:
aha, moze ktoras dziewczyna wie i mi doradzi, bo ja nigdy jeszcze nie leciałam samolotem mam do wyboru 2 linie, WizzAir i RyanAir, wiecie cos o ktorej, leciałyscie którymis? cenowo niby wychodzi podobnie, pasowałby mi bardziej RyanAir ze wzgledu na godzine odlotu i lotnisko, ale strasznie zagmatwana jest ta strona, dziwne sa te informacje o opłatach, boje sie, ze zapłace duzo wiecej niz jest powiedziane na poczatku
Ja lecialam rynairem jak narazie raz i wszystko bylo w porzadku. Raczej radze Ci kierowac sie cena i bliskoscia lotniska to jest najwazniejsze.

Cytat:

O ryanerze slyszalam, ze bardzo tanio, ale podobno koszmarne warunki- ale to od ludzi, ktorzy sa w stanie zaplacic po 300zl w jedna strone...
Ja za moj bilet do Polski placilam 300 zl ale w dwie strony uwzgledniajac wszystkie oplaty. Jak juz mowilam nie widze potrzeby placic wiecej, od znajomych ktorzy lecieli ta linia tez nie slyszalam ze to nie koszmar a standart. Normalna tania linia lotnicza to samo co Wizzair i Easyjet.
Najbardziej mnie cieszy to ze lotnisko mam w odleglosci 50 km od domu tu i tam, to jest tak naprawde najwazniejsze.

Stary 2007-10-24, 12:31   #715
nagi_aniolek
Zakorzenienie

Cytat:

lece 21.11, dzisiaj bookuje bilet tyle, ze ja bede mieszkac u znajomych moich rodzicow :P o ryanair slyszalam ze nie jest zle, przyjaciolka na wakacje leciala, ale nie orientuje sie co do tych wszystkich opłat, bo rodzice to za nia załatwiali. wizz natomiast codziennie przelatuje mi nad glowa jak laduje na Ławicy i ma bardzo ładna, przejrzysta strone internetowa, tyle wiem

Cytat:
Napisane przez Paulinaaa_ Pokaż wiadomość
aniolku, nie lecialam samolotem, jechalam autokarem w dwie strony ale slyszalam ze w wizzair sa male i ciasne siedzenia :P co do ceny biletu, ostatnio zamawialam takowy koledze, do ceny trzeba doliczyc 5 funtow na bagaz

ps. dziala wam strona wizzair? Probuje wejsc na nia od tygodnia i ciagle wyswietla mi sie ze nie ma takiej ;/
aa autokarem to mi sie nie chce wlec, zwlaszcza, ze plane za taka cene :P co mi tam siedzenia, jak sie godzine leci :P tylko nie wiem, czemu w ryan powrot trwa 3h wlasnie o ceny dot bagazu mi chodzi, w ryan chyba jeszcze wiecej trzeba dopłacac, nie wiem, w ogole nie rozumiem, co tam jest napisane za bardzo to pogmatwane jak dla mnie, musze to jeszcze raz przeanalizowac :P

Marilyn Monroe
Stary 2007-10-24, 12:34   #716
nagi_aniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Daenerys Pokaż wiadomość
Ja lecialam rynairem jak narazie raz i wszystko bylo w porzadku. Raczej radze Ci kierowac sie cena i bliskoscia lotniska to jest najwazniejsze.

Ja za moj bilet do Polski placilam 300 zl ale w dwie strony uwzgledniajac wszystkie oplaty. Jak juz mowilam nie widze potrzeby placic wiecej, od znajomych ktorzy lecieli ta linia tez nie slyszalam ze to nie koszmar a standart. Normalna tania linia lotnicza to samo co Wizzair i Easyjet.
Najbardziej mnie cieszy to ze lotnisko mam w odleglosci 50 km od domu tu i tam, to jest tak naprawde najwazniejsze.
a powiedz mi jaka jest dopłata za bagaz, jak bede chciala miec 1 do 15kg? bo tam jest to niby uwzglednione w cenie, ale czytalam o jakis dodatkowych opłatach. wylot mam z poznania w obu przypadkach, czyli stad gdzie mieszkam, ceny obu sa w granicach 130-140 zł, wiec nie wiem aha, no i w Wizz mozna miec 20kg bagazu.

Marilyn Monroe
Stary 2007-10-24, 12:43   #717
agrafffa
Rozeznanie

Cytat:
a powiedz mi jaka jest dopłata za bagaz, jak bede chciala miec 1 do 15kg? bo tam jest to niby uwzglednione w cenie, ale czytalam o jakis dodatkowych opłatach. wylot mam z poznania w obu przypadkach, czyli stad gdzie mieszkam, ceny obu sa w granicach 130-140 zł, wiec nie wiem aha, no i w Wizz mozna miec 20kg bagazu.

Wow
Naprawde lecisz ?
A moze zechcialabys kupic mi jedna najlepiej 2 malutkie torebeczki oczywiscie z jakas prowizaj
Blagam
Stary 2007-10-24, 12:49   #718
Ćwirka
ćwir ćwir

a ja juz sobie przejrzalam tez terminy i chyba zabookuje bilet na 2 weekend listopada...ktos chetny?
Stary 2007-10-24, 12:57   #719
agrafffa
Rozeznanie

Cytat:
a ja juz sobie przejrzalam tez terminy i chyba zabookuje bilet na 2 weekend listopada...ktos chetny?
Ja jak najbardziej na 2 torebki
Z wyjazdem ciezko bo mam siostre cioteczna ktora mieszka 40 min od centrum Londyny a bilety drogie
Stary 2007-10-24, 13:04   #720
nagi_aniolek
Zakorzenienie

Cytat:
jakimi liniami i za jaka cene? bo z tego co sie orientuje, a sprawdzalam troche tego, to najtansze zaczynaly sie wlasnie ok 21.11.

Marilyn Monroe
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości