|
|
#691 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: sklep PRIMARK
ja chceeee do Primarka!!!!
ciekawe co teraz maja fajnego
|
#692 |
|
Konto usunięte
|
:O jejcia dziewczyny czego ja sie dowiaduje ? 130 zł w dwie strony ? do Londynu ? nic tylko na shopping lecieć.
|
|
|
|
#693 | |
|
ćwir ćwir
|
Cytat:
|
|
#694 |
|
Konto usunięte
|
Przegladając allegro natknełam sie na te torby. Wg mnie są świetne! Orientujeie sie czy są jeszcze w primarku ? ile kosztują ? bo na all to jak zwykle pewnie sporo zawyzone ceny. I jakie jakosciowo? Czy ktoś by był tak miły i kupiłby mi tą torebke ? opczywiście wszelkie koszty pokryje!
|
|
|
|
#695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam dokladnie taka Ale z all |
|
|
|
|
#696 |
|
Konto usunięte
|
6 f, dzięki. To ok 30 zł. No a na all 200% więcej, ehh....
A jak z jakością ? z czego jest ta kolorowa część ? |
|
|
|
#698 |
|
Zadomowienie
|
ja też chce to kiedy lecimy
Mi naj bardziej pasuje styczeń/luty bo ferie i przyokazji wyprzedaże. Do londy ny się nie opłaca bilet w dwie strony był jeszcze niedawno za 80 zł, ale transport z lotniska do centrum w dwie strony to jak sprawdzała okło 40f . MOże jakies inne miasto ?? ![]() ![]() ![]() A propo dzisiaj kupiłam na alegro pod wpływem chwili ale niewiem czy mi pasuje. |
|
|
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
Ta kolorowa czesc jest z satyny, ale moim zdaniem fjnie to wyglada. Tylko ten model ma satynowa wstawke.
Jak narazie mialam ja 2 razy wypakowana po brzegi jak jechalam na week na uczelnie i sie trzyma. Opinie o niej tez tu znajdziesz. Sama o nia tutaj pytalam, w okolicach tamtych postow z cena itd. |
|
|
|
#700 |
|
ćwir ćwir
|
Niby na wyprzedaże się bardziej opłaca,ale z drugiej strony może mało byc...jak by nie było nie trafimy idealnie i możemy się nieprzyjemnie rozczarować... A z drugiej strony można i teraz przed świtami i w okolicach lutego... W koncu to 4 miesiace... Też myśle, że nie sam londyn może, bo koszty tego transportu są naprawde podobno drogie.. Chyba, że bym poprosiła kolegę , który jest z UK żeby nam przewodził- napewno jakoś taniej się da-o ma samochód
|
#701 | ||||
|
Zakorzenienie
|
podobno jest nowa kolekcja, bardzo fajna
Cytat:
Cytat:
oczywiscie nie za cene z all! niby duża i pojemna, ale jak wsadzam 3 ksiazki, to mam wrazenie, ze mi sie zaraz urwie Cytat:
to dziekuje.a tuniczka bardzo fajna Cytat:
nie wiem, napaliłam sie
|
||||
|
|
|
#702 |
|
Zakorzenienie
|
tez chce jechac
|
#703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo nowy TZ pros, blagaj, lec z nami!! |
|
|
|
|
#704 |
|
Zakorzenienie
|
stary TŻ, ciagle ten sam
jakby udalo mi sie poleciec, moglabym wziasc jedna osobe ze soba na mieszkanie :P ale miasto leeds, nie londyn
|
#705 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze dziewczyny ale sie podniecacie tym Primarkiem. Moze tylko ja nie umiem tam nic znalezc.
Chociaz nie ostatnio zlalazlam sliczne czarne ankle zamszopodobne na obcasie z kwiatkiem za 12 funtow i jakie wygodne. No to moze teraz rozumiem, no i sliczny sweterek, ale strasznie gryzie i nie moge go nosic. Z Primarka lubie tez biezlizne i pizamki.
Edytowane przez Daenerys Czas edycji: 2007-10-23 o 21:39 |
|
|
|
#706 |
|
Zadomowienie
|
Daenerys nie jestes sama
Ja tez nigdy nie umiem nic fajnego znalezc... jedynie czasem jakies dodatki marne i gacie
|
|
|
|
#707 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#708 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
kurcze strasznie strasznie mi sie podoba, hmm... może da rade taką uszyć ? ![]()
|
|
|
|
|
#709 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak sie zlozylo ze dzis bylam w pimarku. Co za zbieg okolicznosci. Tzn pojechalismy z TZ do cenrum handlowego a tam akurat Primark byl, czego nie wiedzialam. Widzialam tam bardzo ladny szary krotki dwurzedowy plaszczyk po 20 funtow, ale nie bylo mojego rozmiaru.
![]() No ale przynajmniej kupilam sobie pare majtek i pizame. ![]() Te wielkie torebki z nowej kolekcji sa po 6 funtow jakby sie ktos pytal.
|
#710 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() aha, moze ktoras dziewczyna wie i mi doradzi, bo ja nigdy jeszcze nie leciałam samolotem mam do wyboru 2 linie, WizzAir i RyanAir, wiecie cos o ktorej, leciałyscie którymis? cenowo niby wychodzi podobnie, pasowałby mi bardziej RyanAir ze wzgledu na godzine odlotu i lotnisko, ale strasznie zagmatwana jest ta strona, dziwne sa te informacje o opłatach, boje sie, ze zapłace duzo wiecej niz jest powiedziane na poczatku
|
||
|
|
|
#711 |
|
ćwir ćwir
|
nagi_aniolek- kiedy chcesz leciec? Planujesz jakies towarzystwo?
![]() O ryanerze slyszalam, ze bardzo tanio, ale podobno koszmarne warunki- ale to od ludzi, ktorzy sa w stanie zaplacic po 300zl w jedna strone...
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
aniolku, nie lecialam samolotem, jechalam autokarem w dwie strony
ale slyszalam ze w wizzair sa male i ciasne siedzenia :P co do ceny biletu, ostatnio zamawialam takowy koledze, do ceny trzeba doliczyc 5 funtow na bagaz ![]() ps. dziala wam strona wizzair? Probuje wejsc na nia od tygodnia i ciagle wyswietla mi sie ze nie ma takiej ;/
|
#713 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#714 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Najbardziej mnie cieszy to ze lotnisko mam w odleglosci 50 km od domu tu i tam, to jest tak naprawde najwazniejsze.
|
|
#715 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tyle, ze ja bede mieszkac u znajomych moich rodzicow :P o ryanair slyszalam ze nie jest zle, przyjaciolka na wakacje leciala, ale nie orientuje sie co do tych wszystkich opłat, bo rodzice to za nia załatwiali. wizz natomiast codziennie przelatuje mi nad glowa jak laduje na Ławicy i ma bardzo ładna, przejrzysta strone internetowa, tyle wiem Cytat:
wlasnie o ceny dot bagazu mi chodzi, w ryan chyba jeszcze wiecej trzeba dopłacac, nie wiem, w ogole nie rozumiem, co tam jest napisane za bardzo to pogmatwane jak dla mnie, musze to jeszcze raz przeanalizowac :P
|
||
|
|
|
#716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aha, no i w Wizz mozna miec 20kg bagazu.
|
|
|
|
|
#717 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wow Naprawde lecisz ? A moze zechcialabys kupic mi jedna najlepiej 2 malutkie torebeczki oczywiscie z jakas prowizaj ![]() Blagam
|
|
#719 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Z wyjazdem ciezko bo mam siostre cioteczna ktora mieszka 40 min od centrum Londyny a bilety drogie
|
|
#720 |
|
Zakorzenienie
|
jakimi liniami i za jaka cene? bo z tego co sie orientuje, a sprawdzalam troche tego, to najtansze zaczynaly sie wlasnie ok 21.11.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.

ciekawe co teraz maja fajnego

wszystko przez Ciebie Paula

to dziekuje.
nie wiem, napaliłam sie 

cenowo niby wychodzi podobnie, pasowałby mi bardziej RyanAir ze wzgledu na godzine odlotu i lotnisko, ale strasznie zagmatwana jest ta strona, dziwne sa te informacje o opłatach, boje sie, ze zapłace duzo wiecej niz jest powiedziane na poczatku