|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: sklep PRIMARK
brat mówił że u nich moda na sklep G-star
|
#932 |
|
Raczkowanie
|
dla biedoty dlatego ze za jednodniowa pensje mozesz sie ubrac od gory do dolu + cos na zmiane
(w polsce mozesz sobie kupic np pol bluzki albo jedna nogawke spodni) ale jest popularny wsrod mlodziezy, na moim uniwerku duzo osob biega w butkach z primarka bo sa tanie wygodne a jak sie zniszcza to nie zal, tak samo torebki, zamiast jednej w m&s mozesz miec 4 w primarku a ze duzo jest takich neutralnych to jak wyjdziesz z nia na ulice nikt sie raczej nie polapie (nie mowie o tych duzych weekendowych torbach, je rozpoznaja wszyscy) aha no i jak brakuje ci jakiegos dodatku np. na impreze w konkretnym kolorze i ksztalcie to jak znalazl ja jesli kupuję tam ubrania to raczej takie do biegania po domu albo wlasnie bielizne (slodka!) i pizamki... takie wyjsciowe rzeczy troche watpliwej jakosci sa wiec szukac trzeba gdzies indziej
|
|
|
|
#933 |
|
Raczkowanie
|
ahh primark...kupilam tam swietne rzeczy, bardzo tanio!!
ten sklep jest w ogole w polsce? |
|
|
|
#934 |
|
Raczkowanie
|
nie ma
ahi dla zainteresowanych: primark w tym roku zmniejszył rozmiarówkę; jeśli chodzi o spodnie to zawsze kupowałam 36 i były ciut z duże, a miesiąc temu byłam i musiałam kupić 38 bo 36 wyglądały jakby były na 13 -latkę no i buty zawsze kupowałam 3 czyli 36 teraz 4 czyli 37 więc uwaga no i jeśli ktoś byłby zainteresowany to mogę wrzucić fotki moich butków, nowych i tych trochę starszych, które wciąż są (przynajmniej w londynie) i torebek |
|
|
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
Nemaya niby sklep dla biedoty w Polsce też są sklepy dla biedoty mnie np nie stać na spodnie za 200zł i nic na to nie poradzę
|
#936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo chętnie zrobiłabym tam zakupy Tanio, duży wybór- super
|
|
#937 |
|
Zadomowienie
|
mam wielgachna prosbe do dziewczyn majacych dostep do primarka... czy moglybyscie zrobic aktualne zdjecia butow (baleriny,sandaly) oraz torebek
bardzo mi na tym zalezy!
|
|
|
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
zgadzam się z tobą
|
#939 |
|
Raczkowanie
|
ja tam primarka baardzo lubie jest straaaaaasznie duzy wybor i na 100% kazdy cos dla siebie znajdzie za nie duza kase ;]
a ze dla biedoty to jakies glupie gadanie zawsze jest tam masa roznych ludzi (minus) i na ogol nie wygladaja na bardzo biednych ludzi narazie kiepsko u mnie z kasa wiec za duzo nie kupuje ale bylo pare super okazji ktorym nie dalo sie oprzec ![]() rzeczy z priimarka: torebka 6£ buty 4£ bluza 2£ tshirt 1£ tshirt 1£ bluzka 1£
"... miała tysiąc myśli w jednej chwili i niewiele czasu by zrobić cokolwiek nie umiałaby uśmiechnąć się byś zauważył ją wśród tylu innych jest inna też..." SOME THINGS ARE WORT GETTING YOUR HEART BROKEN FOR... |
|
|
|
#940 |
|
Raczkowanie
|
buty 4£
torebka 1£ zwykle czarne balerinki z mala kokardka za 4£ i jeszcze spodnie szeeerokie w jodle za 1£ ale zdjecia nie umiem jakos zrobic ;/ wogole kiepski zemnie fotograf sorry za takie male zdjecia ale inaczej sie nie dalo;/ bo za duze byly zdjecia tak mi sie wlasnie przypomnialo nie nawidze kolejek do przymierzalni ;/ strasznie dlugie sa;/
"... miała tysiąc myśli w jednej chwili i niewiele czasu by zrobić cokolwiek nie umiałaby uśmiechnąć się byś zauważył ją wśród tylu innych jest inna też..." SOME THINGS ARE WORT GETTING YOUR HEART BROKEN FOR... |
|
|
|
#941 |
|
Raczkowanie
|
ja nie wiem jak zrozumialyscie moja wypowiedz ale wlasnie probowalam pokazac ze nie dla biedoty
anglicy uwazaja go za sklep dla biedoty tylko dlatego ze jest tani i sie mozna ubrac za male pieniadze (dniowke?) czego nie zrobisz w innych sklepach, jesli kogos urazilam to przepraszam ale sama tam kupuje jak wyzej pisalam i jestem zadowolona wiec pisanie zle o tym sklepie nie mialoby sensu
|
|
|
|
#942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, bo sama nie raz sie o tym przekonalam (blakniecie kolorow, farbowanie, itp.). Niemniej i tak lubie sie w nim ubierac
|
|
#943 |
|
Raczkowanie
|
ja sie wlasnie o tym prekonuje, kupilam tam jeansy jakis czas temu ale ich nie nosilam, wypralam je jakos ostatnio i zaczelam nosic, po kilku wyjsciach niteczki na szwach juz sa zmechacone i boje sie ze po dluzszym uzytkowaniu zupelnie sie przetra a spodnie sie rozleca... niemniej jednak cena to mniej wiecej 1/3 pary jeansow w H&m w polsce wiec nie moge miec pretensji
no i za taka cene ich nie zal...
|
|
|
|
#944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasem jednak wydac troche wiecej ale miec ciuch na dluzej niz pare szmat, ktore po praniu nadaja sie tylko do wycierania podlogi". Za cene tych paru ciuchow to kupilo by sie jakis inny w lepszym sklepie.
|
|
#945 |
|
Raczkowanie
|
twoja mama ma racje
![]() |
|
|
|
#946 |
|
Konto usunięte
|
witam dziewczyny mam do was prośbę czy mogłaby któraś wrzucić nowe zdjęcia ciuchów z primarku. bo moj tatuś wraca za trzy tygodnie i chciałabym go troszkę wykorzystać
|
|
|
|
#947 |
|
Zakorzenienie
|
ciuchów to będzie trudne mój brat mówił że to trzeba samemu ciuchy zobaczyć bo różna jakość do tego za dużo tego powiedział
|
#948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#949 |
|
Raczkowanie
|
u mnie nawet 3 pierta, ale z ciuchami zwlaszcza jak mowisz 3 tygodnie wczesniej to ciezko bo one sie bardzo szybko zmieniaja i fotki moga byc nieaktualne
|
|
|
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
Kupuje w Primarku dosc rzadko, ale jesli juz to ubranka dzieciece. Chrzesniak rosnie szybko, brudzi ubranka wiec te Primarkowe sie przydaja. Nie drogie i nie zal wyrzucic po pewnym czasie.
Poza tym kupilam tam kilka par majtek, niestety czesc ma juz usterki, a to koronka sie odrywa a to jakas nitka wystaje... |
|
|
|
#951 |
|
Raczkowanie
|
zawsze jak wchodze do pimarka to mam nadzieje ze coś uda mi się upolować z ubrań ale jakos nie bardzo.Co do piżamek i bielizny to juz szybiej.Nic mi się nie niszczy, uważam że sa niezłe.aa i na święta kupiłam wypasione lampki na choinkę za 3 funty
|
|
|
|
#952 |
|
Zadomowienie
|
wklejam fotki butow z primarka
|
|
|
|
#953 |
|
Zadomowienie
|
cd
|
|
|
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
Czarne szpilki z paskiem na wysokosci kostki ( druga fotka-post 952) jeszcze jakos wygladaja. Ale reszta to badziew, typowa angielska moda. Zwlaszcza te kozaczki, w ktorych panienki chodza nawet w lato.
|
|
|
|
#955 |
|
Zadomowienie
|
Hawa, podejrzewam ze mowisz o o tzw emu, jakos wczesniej do nich nie bylam przekonana ale kilka tygodni temu kupila, sobie te najjasniejsze (8euro) i jestem bardzo zadowolona
irlandia jest baaaardzo gorzystym i pagorkowatym krajem i niestety nie z kazdej irlandzkiej gorki da sie zejsc w szpilkach, dlatego do biegania na codzien kupilam wlasnie emu. Cieplutkie, wygodne, ale juz za jakies tydzien musze kupic nowe bo sie zaczynaja niszczyc szybko
|
|
|
|
#956 |
|
Zadomowienie
|
Hawa, podejrzewam ze mowisz o o tzw emu, jakos wczesniej do nich nie bylam przekonana ale kilka tygodni temu kupila, sobie te najjasniejsze (8euro) i jestem bardzo zadowolona
irlandia jest baaaardzo gorzystym i pagorkowatym krajem i niestety nie z kazdej irlandzkiej gorki da sie zejsc w szpilkach, dlatego do biegania na codzien kupilam wlasnie emu. Cieplutkie, wygodne, ale juz za jakies tydzien musze kupic nowe bo sie zaczynaja niszczyc szybko ![]() ojej, przepraszam za 2 takie same wiadomosci, nie wiem jak to wyszlo
|
|
|
|
#957 |
|
Zadomowienie
|
dziekuje Ci bardzo
ps. orientujesz sie moze po ile sa te brazowe? (16euro?) https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=6772620 |
|
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
o super dziękuję za zdjęcia
|
#959 |
|
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=6772620
matko kochana te czarne z kokardka.. śliczne są! cieszyłabym sie bardzo jakby mi któraś mogła je zakupic ;d
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
Moje dzisiejsze zakupy (od taty)
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:00.

(w polsce mozesz sobie kupic np pol bluzki albo jedna nogawke spodni) ale jest popularny wsrod mlodziezy, na moim uniwerku duzo osob biega w butkach z primarka bo sa tanie wygodne a jak sie zniszcza to nie zal, tak samo torebki, zamiast jednej w m&s mozesz miec 4 w primarku a ze duzo jest takich neutralnych to jak wyjdziesz z nia na ulice nikt sie raczej nie polapie (nie mowie o tych duzych weekendowych torbach, je rozpoznaja wszyscy) aha no i jak brakuje ci jakiegos dodatku np. na impreze w konkretnym kolorze i ksztalcie to jak znalazl
ja jesli kupuję tam ubrania to raczej takie do biegania po domu albo wlasnie bielizne (slodka!) i pizamki... takie wyjsciowe rzeczy troche watpliwej jakosci sa wiec szukac trzeba gdzies indziej

Wiem, bo sama nie raz sie o tym przekonalam (blakniecie kolorow, farbowanie, itp.).