|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: sklep PRIMARK
ciag dalszy
|
|
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
jakie sliczne peep-toe na obcasikach..normalnie aaaaaaaa....
|
#963 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#964 |
|
Raczkowanie
|
Byłam ostatnio w primarku w Anglii i niestety jeśli o buty i torebki chodzi,to kiepsko było.Widzę,że w Irlandii zdecydowanie lepiej
kiedy patrzysz na wszechświat i myślisz: "A co ze mną?". I możesz usłyszeć, jak wszechświat odpowiada: "No a co z tobą?". Przede wszystkim rób to, co jest najlepsze dla ciebie. Dzięki temu życie bedzie o niebo łatwiejsze. |
|
|
|
#965 |
|
Raczkowanie
|
tak na prawde to chyba od konkretnego sklepu zalezy, u mnie w szkocji rzeczy sa supelnie inne niz na zamieszczonych fotkach, procz ugg i metalicznych balerinek nic sie nie powtarza...
|
|
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
brat tez jak szukał mi tego stroju w paski to był w jednym nie było musiał jechać do drugiego choć w tym samym mieście i był
|
#967 |
|
Raczkowanie
|
Byłam w dwóch primarkach,w dwóch różnych miastach,chyba po prostu miałam pecha
kiedy patrzysz na wszechświat i myślisz: "A co ze mną?". I możesz usłyszeć, jak wszechświat odpowiada: "No a co z tobą?". Przede wszystkim rób to, co jest najlepsze dla ciebie. Dzięki temu życie bedzie o niebo łatwiejsze. |
|
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6772620
Czy którać z dziewczyn wie może ile mogą kosztowac te butki bez palca z guziczkiem? ( na zdjęciu pierwsze od lewej )
|
#969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale glowy za to nie dam.
|
|
#970 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale zauwazylam,ze robia tam tez zakupy normalni typowi Angole i czesto kupuja ciuchy typu gajerek albo jakies garsonki i nie glupio im kupowac np majtek za funta.
|
|
|
|
|
#971 |
|
Zadomowienie
|
Niedługo jadę do UK i już nie mogę się doczekać zakupów w Primarku (tam gdzie jade ponoć jest).
wcześniej moje primarkowe zakupy odbywały się przez allegro, a wiadomo jak to jest z allegro - ceny zawyżone itp mam nadzieję że znajde jakieś fajne buty i torebki, bo to na nie głównie zapoluję.
|
#972 |
|
Zakorzenienie
|
blablak rozumiem że wrócisz z nadbagażem
|
#973 |
|
Zadomowienie
|
Pewnie tak
o ile wrócę
|
#974 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny ile w Primarku kosztuje taka torebeczka?
http://www.allegro.pl/item322301027_...tmosphere.html |
|
|
|
#975 |
|
Zadomowienie
|
i jeszcze taka
http://www.allegro.pl/item322771065_...tmosphere.html
|
|
|
|
#977 |
|
BAN stały
|
Ja jeszcze nic tam nie kupiłam,bo nic nie przypadło mi do gustu.Hm,ale powodem było to że się tylko rozglądałam,bo byłam w weekend,a było full ludzi.
|
|
|
|
#978 |
|
Przyczajenie
|
Gdzie w Irlandii znajde Primark?
Prosze o miasto i dokladniejszy adres. |
|
|
|
#979 |
|
Zadomowienie
|
prawie w każdym większym mieście w Irlandii jest Primark, tylko pod inną nazwą - Pennys.
|
|
|
|
#980 |
|
Zadomowienie
|
wexford, waterford, galway (bodajze), w corku chyba tez jest, to jesli chodzi o poludnie irlandii i galway zachod, w wexfordzie i waterfordzie sa ulice handlowe z ogronma iloscia butikow, penneysow, dunnes storow, heatonsow i innych dlatego jak trafisz do centrum to juz bez problemu znajdziesz preimarka
|
|
|
|
#981 |
|
Przyczajenie
|
Planuje jechac do Anglii na zakupy.
Pewnie koniec marca ew poczatek kwietnia. Jade na krotka wiec moglabym cos komus przywiezc (z umierem oczywiscie). Jakie miasto polecacie - gdzie jest najlepiej zaoatrzony Primark i z najnizszymi cenami? W Londynie cos znajde? Orientujecie sie jak wyglada dojaz z lotniska Londyn-Lutton do centrum? Bede leciec wizzair z Gdanska do Londynu, jesli ktos obyl podobna podroz to prosze o opis. |
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
Na samym początku Oxford St jest dwupoziomowy Primark. Byłam w połowie lutego i do tej pory się zastanawiam czemu u nas takich sklepów nie ma????
|
|
|
|
#983 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A i cena pewnie ok 10 fuli w jedna strone autobusem,jakbys chciala w 2 to ok 17-18 pewnie wyjdzie. Aaa i autobus jedzie przez centrum ma chyba z 3 przystanki w centrum zanim dojedzie do konca czyli Victori. Jakbys wysiadla na przedostatnim przystanku to bys byla prawie, ze pod primarkiem na oxford street. |
|
|
|
|
#984 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny czy widziałyście może w Primarku te buty ?? Właśńie zostałam przelicytowana na allegro i nie zdążylam zareagować a BARDZO się na te buty napaliłam. Właśnie takich szukałam od dłuższego czasu
![]() ![]() Widziałyście je ?? A może ktoś zauważył na allegro ?? Jestem strasznie zdesperowana ![]() ps.zdjęcie zapożyczone z aukcji
|
#985 |
|
Przyczajenie
|
Stystka, bardzo Ci dziekuje. Mysle ze zglosze sie jeszcze do Ciebie
![]() http://www.allegro.pl/item323029471_...tmosphere.html Czy wiecie ile kosztuje ta torba w Primarku? Chcialabym znalezc jescze jakis tani nocleg w Londynie. Najlepiej jak najtanszy, warunki nie musza byc na poziomie hotelu, bardziej cos w rodzaju schroniska. Znacie moze jakies adresy godne polecenia? Oczywiscie najlepiej w centrum
|
|
|
|
#986 |
|
Raczkowanie
|
musztardowa torba kosztuje 3f
|
#987 |
|
Raczkowanie
|
kasiunialusia
pierwsza torebka kosztowala 2,5 £ ale jakies 2 tygodnie byla jej przecena na 1 £ (nie wiem czy w kazdym primarku) a druga nie wiem ale watpie zeby kosztowala wiecej niz 3 £
"... miała tysiąc myśli w jednej chwili i niewiele czasu by zrobić cokolwiek nie umiałaby uśmiechnąć się byś zauważył ją wśród tylu innych jest inna też..." SOME THINGS ARE WORT GETTING YOUR HEART BROKEN FOR... |
|
|
|
#988 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#989 |
|
Przyczajenie
|
Ojoj! To nie ma co zwlekac i trzeba jechac.
Bardzo prosze o namiary na jakies tanie spanie
|
|
|
|
#990 |
|
Przyczajenie
|
Ile w Primark'u kosztuja stroje kapielowe?
Chodzi mi o orientacyjna cene od.. do... Zastanawiam sie tez nad kupnem duzej troby podroznej: http://www.allegro.pl/item323255282_...rk_5_4kg_.html - cos w tym stylu. Ile kosztuje? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:35.

wcześniej moje primarkowe zakupy odbywały się przez allegro, a wiadomo jak to jest z allegro - ceny zawyżone itp