|
|
#1081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: sklep PRIMARK
ja widziałam na allegro białe, ecru, czerwone i czarne, szare i musztardowy (może to karmelowy)
|
#1082 |
|
Przyczajenie
|
A ja szukam takich balerinek ale rozmiar 36 albo 37
http://allegro.pl/item335754166_czar..._promocja.html no i przy okazji kogos kto by mi je zakupial )
|
|
|
|
#1083 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
fajniutkie balerinki, a w primarku one na pewno co najwyżej 4 funciki kosztują ... 30 czerwca lecę do Manchesteru i już się nie mogę doczekać zakupów
|
|
#1084 |
|
BAN stały
|
A ja dzisiaj byłam w Primarku,bo chciałam sobie bluze do pracy kupić.Noi były fajne szare i czarne za ok.10 pounds.
No,ale tż zaprowadził mnie też gdzie indziej i kupiłam sobie granatową bluze Lonsdale.
|
|
|
|
#1085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja je mam i musze powiedziec, ze nie sa warte nawet tych 4 funtow
|
|
|
|
|
#1086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a gdzies bluze kupila? Sportsworld? ![]() Ja jesli bluzy to wlasciwie najczesciej H&M. Maja jakas fajna 'bizuterie' w Primarku? dawno nie bylam a musze kurde po skarpetki isc i mam plna nabyc jakies wisiory. |
|
|
|
|
#1087 |
|
Raczkowanie
|
Witam, wybieram sie z kolezanka do Anglii na zakupy (bedziemy mieszkaly w hook a zakupy w basingstoke, reading i jeszcze gdzies) prosze powiedzcie kiedy zaczynaja sie w anglii wyprzedaze? nie chodzi mi o takie totalne wielkie wyprzedaze (np po sezonie tak jak w polsce- zazwyczaj na wakacjach) tylko jakies obniżki. Myslalysmy o 1 badz 2 weekendzie majowym, czy wtedy ceny beda juz niższe?
|
#1088 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A nom,kupiłam tą bluze w Sportsword.Przecena ładna z 39.99 a kupiłam ją za 5 funciaków. ![]() Wiesz co za biżu się nie rozglądałam,więc nie wiem.Ja w funciaku dzisiaj kupiłam fajne ciepłe skarpetki na noc,takie biało-czarne z głową pandy z boku.
|
|
|
|
|
#1089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to tez taki grzebok, czasem zajrze jak jestem w okolicach. Nieraz fajne rzeczy mozna znalesc za pare groszy.W funciaku tez kupilam skarpety i to nie jedne jedne to skarpety-krowy z oczkami a drugie z lebkiem kota na boku ![]() Moj M. jak je widzi to mdleje. Ja w ogole w zwiazku z jego alergia primarkowo-funciakowa raczej nie bywam czesto Chyba, ze dziouchami samymi wyskocze to obchodzimy kazdy sklep.Jak Ci sie widzi UK? znalazlas juz prace czytam to fajnie
|
|
|
|
|
#1090 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1091 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1092 |
|
Rozeznanie
|
ja tez je mam i pracuje w nich i poki co nic nie odpryskuje anie nie odlatuje, tylko ciezko mi w primarku balerinek kupowac bo 38 duzo sa za duze a 37 czesto za male.
|
|
|
|
#1093 |
|
Kokon pro
|
hej dziewczyny
dzis dostalam od kolezanki z dublina takie buty tylko w kolorze fioletowym taka sliwka http://www.allegro.pl/item337373484_...k_nowe_37.html i nie wiem zostawic je? czy moze one tez sa jakies dziadowskie? |
|
|
|
#1094 |
|
Zakorzenienie
|
mnie się nie podobają
|
#1095 |
|
Zakorzenienie
|
Hey
![]() W koncu udalo mi sie ponownie worcic z Anglii Primark odwiedzilam, sa boskie tuniczki/sukienki w kratke bombki ktore w pasie maja kokardke, ale jedynie na wieszaku wygladaja slicznie wrocilam zawiedziona fotke wkleje pozniej udalo mi sie kupic pare drobiazgow ogolnie wszedzie sa przeceny -50% co mnie ogromnie zdziwilo, bo u nas nic takiego sie nie dzieje w tej chwili, przynajmniej w slupsku.Kasiek mi sie butki podobaja, a jezeli tobie nie i zle sie w nich czujesz, sprzedaj/oddaj z tego co wiem na allegro schodza za dobra kase wtedy bedziesz mogla kupic sobie cos w zamian i zrekompensujesz strate
|
#1096 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
![]() Ja w Primarku kupuję głównie koszule, jeansy, tenisówki, pidżamy, gaciorki, czasem jakąś bluzkę (no dobra, trochę tego mam ). Myślę, że przeważnie widać gołym okiem, czy sweterek będzie się mechacił, czy bluzka się rozciągnie albo czy buty się nie rozlecą. Kwestia wyboru "mniejszego zła" za naprawdę śmieszną cenę.
|
|
|
|
|
#1097 |
|
Kokon pro
|
mi sie podobaja ;] no widzialam ze na all stoja ok 110 zl, troche mi klapia i nie wiem czy zapietek zalatwi sprawe i czy nie zabije sie na takim obcasie ;] ja z primarku a raczej jego wersji "penny's" czy cos w ten desen bo zawsze kolezanka mowi ze kupila mi cos w penisie mam troche bluzek i bielizny bo za grosze maja tam rozmiary biustonoszy ktore u nas kosztuja fortune ;] buty tez juz mialam jakies baleriny i trampki i dobrze sie trzymaly ;] torebki z "eko skorki" hmm pozdzieraly sie dosyc szybko ;]
|
|
|
|
#1098 |
|
Raczkowanie
|
A ma może któraś z Was te balerinki? -> http://allegro.pl/item336740159_atmo...ajtaniej_.html
Jestem ciekawa jaka jest ich wytrzymałość ;>
|
#1099 |
|
Rozeznanie
|
Ja je mam poki co sa ok ale nawet jakby sie mialy rozleciec mala strata dalam za nie 4 funty.
|
|
|
|
#1100 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od jakiegos poltora roku, są strasznie wygodne, a i przezyly naprawde mnooostwo wyjsc, imprez i nadal są w idealnym stanie. takze chyba warto czasem troche dolozyc i kupic cos lepszego.
|
|
|
|
|
#1102 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1103 |
|
Zakorzenienie
|
Dodaje tuniczke, i prosze o opinie jak w niej wygladam, bo mierzylam ja 3 razy i nie moglam sie zdecydowac
cena 12 f
|
#1104 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
Ja nie jestem jakoś przekonana. Moooże na letnią imprezę w ogrodzie... ale na co dzień bym raczej nie nosiła. 5 funi bym dała, wtedy nie byłoby mi żal odwiesić do szafy W Razie Czego ![]() p.s. Paulinaaa, gdzie Twoje "curves'y"? Piękna figura!
|
|
|
|
|
#1105 |
|
Zakorzenienie
|
Hatha, dziekuje za komplement
ale niestety waze az 75 kg od dzis mam diete, wczoraj wrocilam z anglii, bylam tam prawie 2 miesiace i wrzucilam na siebie 5 kg, a w wakacje 10 :/ takze nie ma bata, musze cos ze soba zrobic ciezka praca mnie czeka :P co do sukienki, w anglii moze na ulice bym wyszla w normalny dzien, w polsce za nic bym sie nie zdecydowala a cena rowniez mi sie wydawala wygorowana jak za to cacko ;D
|
#1106 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
Ja też przytyłam w UK 5kg, teraz wróciłam do Polski i po raz pierwszy w życiu jestem na mini diecie. Masakra.Poza tym wiesz, mówię co widzę ![]() W Primarku jest sporo rzeczy drogich (OK, może nie tyle drogich, co np droższych, niż pozostałe ) i przy każdej z nich trzęsła mi się ręka, bo przecież w tej cenie mogłabym kupić 5 tańszych rzeczy... A potem szafa się nie domyka, a ja nadal nie mam co na siebie włożyć
|
|
|
|
|
#1107 | |
|
Kokon pro
|
Cytat:
dzieki ale buty mimo wsadzenia zapietkow i waty w czubek lataja wiec musze sie z nimi pozegnac ;] hm kroj fajny ale kratka moglabybyc mniejsza ;] |
|
|
|
|
#1108 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja czekam na moje torebki z atmosphere, które mają jutro do mnie przyjechać
|
|
|
|
|
#1109 |
|
Zakorzenienie
|
Paulinaaa boska tuniczka
ślicznie się w niej prezentujesz
|
#1110 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:33.

)

No,ale tż zaprowadził mnie też gdzie indziej i kupiłam sobie granatową bluze Lonsdale.

i to nie jedne 
3/3/6-22/7/8
fotke wkleje pozniej
Piękna figura!