sklep PRIMARK - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-27, 21:50   #1561
Lynn
Zakorzenienie

Dot.: sklep PRIMARK

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
j

Ja kupilam mamie ten puchaty, tzn nie wiem czy o ten Ci chodzi.. ja mam niebieski w gwiazdki bez kaptura i on byl owiniety wstazka.. moja mama jest zachwycona bo jest mieciutki i cieply kosztowal 10F
O ten chodzi mi wzorzyste są po 10 a gładkie po 8 funtów. Zachwalasz, więc chyba kupię
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-27, 22:33   #1562
Anecka
Zakorzenienie

No wiesz, na poczatku kazdy mozna zachwalac Nie wiadomo jak po praniu.. bo ten mojej mamy dopiero 2 tygodnie ma Wyglada dosc porzadnie jak na taka cene.. no u nas ze stówke by trzebabyło wydac zapewne..

Ja dostalam 2 lata temu (!) szlafrok kupiony w Polsce gdzies w jakims sklepie za okolo 140zł i dopiero moze od pol roku stracil on taka miekkosc, ale byl ze 3 razy grubszy od Primarkowego..

Oczywiscie tez wszystko zalezy od prania, moze jak sie bedzie uzywac zmiekczaczy.. no i jak woda nie jest twarda..

Kupuj szlafroczek, kupuj

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-28, 00:11   #1563
atka83
BAN stały

O to mój nowy nabytek z Primarka,o którym pisałam już wcześniej.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg primark [640x480].jpg (21,1 KB, 111 załadowań)
atka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 10:44   #1564
Paulinaaa_
Zakorzenienie

GG do Paulinaaa_

dzwczyny jak bede miala taka mozliwosc to fotki oczywiscie zrobile bylam wczoraj w primarku i znalazlam duzo fajnych rzeczy, ale co do jakosci jak zwykle mam watpliwosci, dlatego za duzo nie kupilam, musze sie przespac z tymi wszystkimi myslami o ciuszkach ;P zakupilam jedynie zakiet granatowy z broszka i bufkami dla mamy, sobie brazowa parasolke z motywem panterki, biala torebke z kokardka przeceniona na 1 f, czerwona torebke z lancuszkiem przeceniona na 3 f i koszulke z zabocikiem za 2 f dzis moze pojde jeszcze tam poszperac ale od zakupow w primarku podobaly mi sie bardziej zakupy w new looku bo nie dosc ze lepsza jakosc to i nizsze ceny zauwazylam ze primark podrozal, kiedys bylo mase koszulek i bluzeczek po 4-6 funtow, a teraz prawie wszystko po 8. Moze to i glupie, ale dla osob ktore przyjezdzaja z polska kasa i przyjezdzaja raz na jakis czas moze sie tak wydawac

PS. rowniez widzialam te skajkowe kurtki z kapturem, mi sie podoba ze jest w nich kaptur, bo rzadko kiedy gdziekolwiek mozna tu znalezc cos z kapturem musze ja przymierzyc i wtedy zdecyduje czy kupic :p
Stary 2008-07-29, 15:18   #1565
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paulinaaa_ Pokaż wiadomość
dzwczyny jak bede miala taka mozliwosc to fotki oczywiscie zrobile bylam wczoraj w primarku i znalazlam duzo fajnych rzeczy, ale co do jakosci jak zwykle mam watpliwosci, dlatego za duzo nie kupilam, musze sie przespac z tymi wszystkimi myslami o ciuszkach ;P zakupilam jedynie zakiet granatowy z broszka i bufkami dla mamy, sobie brazowa parasolke z motywem panterki, biala torebke z kokardka przeceniona na 1 f, czerwona torebke z lancuszkiem przeceniona na 3 f i koszulke z zabocikiem za 2 f dzis moze pojde jeszcze tam poszperac ale od zakupow w primarku podobaly mi sie bardziej zakupy w new looku bo nie dosc ze lepsza jakosc to i nizsze ceny zauwazylam ze primark podrozal, kiedys bylo mase koszulek i bluzeczek po 4-6 funtow, a teraz prawie wszystko po 8. Moze to i glupie, ale dla osob ktore przyjezdzaja z polska kasa i przyjezdzaja raz na jakis czas moze sie tak wydawac

PS. rowniez widzialam te skajkowe kurtki z kapturem, mi sie podoba ze jest w nich kaptur, bo rzadko kiedy gdziekolwiek mozna tu znalezc cos z kapturem musze ja przymierzyc i wtedy zdecyduje czy kupic :p
Jest różnica z tym co bylo rok temu i to znaczna Pamiętam jak rok temu przyjechałam, to bylam zachwycona Primarkiem, wydawalo mi sie, ze bez problemu wydalabym tam niejedną wypłatę, a teraz... Nie dam za bluzke 8 funtów, bo wiem ze się zrobi szmata z niej, pasków też już nigdy nie kupię bo pękają, to samo z butami. Zauważylam, że męskie ubrania są lepszej jakości- mój ojciec ma 2 bluzy dresowe po 4 funty, spodnie dresowe, koszulke, slipy i skarpety i bardzo sobie chwali
Stary 2008-07-29, 15:42   #1566
Paulinaaa_
Zakorzenienie

GG do Paulinaaa_

lynn, zgadzam sie z Toba w sprawie meskich ubran moj TZ ma pare koszulek z primarka, ktore po wielu praniach nawet sie nie spraly, a te z firmowyych sklepow sie zmechacily ceny w porownaniu z damskimi ciuszkami tez sa nizsze np kurtki po 9f, gdzie dla nas cos porzadnego kosztuje juz 15f w tamtym roku pamietam ze plaszczyki kupowalam po 15 a kurtki w granicach 8-12 funtow co do paskow i bizuterii, nie szkoda mi wydac paru funtow nawet jezeli wiem ze sie za chwile zniszcza bo w polsce za to samo zaplacilabym wiecej i nie mam takiego wyboru, gdyz podchodze z malego miasta i firmowe sklepy mozna policzyc na palcach jednej dloni narazie z takich duperelek nic mi sie jeszcze nie zniszczylo tak bym tego nie zalozyla ale mam kolezanke ktora kupila pasek i w domu gdy chciala go 1 raz zalozyc odpadla klamra ;P mi raz urwala sie raczka od torebki :P ale nie dziwie sie gdyz miescil sie w niej ncaly moj dobytek, kurtka i jedzenie do pracy :P
Stary 2008-07-29, 16:07   #1567
niqska
Wtajemniczenie

a ja sie nie zgodze co do meskiej odziezy. Mojemu koledze juz 2 para spodni poszła w szwach a w cale nie byly obcisłe. bluzki sa powyciagane i rozcagniete. lipa generalnie

a moje EMU trzymaja juz miesiac

niqska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 16:10   #1568
mooooonia
Zadomowienie

Hej dziewczyny Wiem ze czesc z was ma ten problem co ja - macie rodzine w Anglii i nie wiecie jak podac im zdjecia rzeczy, ktore chcecie z Primarka, bo nie ma ich nigdzie w internecie . Wlasnie wrocilam od rodziny z Londynu i zrobilam dosc duze zakupy w Primarku. Wkleilam zdjecia w lipcowych zakupach - jakby ktoras z was chciala ceny czegos to chetnie sluze pomoca
Pozdrawiam
mooooonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 18:05   #1569
Anecka
Zakorzenienie

DOkladnie.. rok temu bylo o wiele taniej! i mozna bylo na czym oko zawiesic, bo teraz to taki troche szmelc tam jest.. no i drogo Mi bylo w tym roku zal kase tam wydawac, wiec wolalam w tk maxie cos lepszego jedna rzecz ale lepsza

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2008-07-30, 09:07   #1570
bialetulipany
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Paulinaaa_ Pokaż wiadomość

ZRÓB fotki działu z torebkami i dodatkami , plissssss
bialetulipany jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 09:15   #1571
Manehajera
Zakorzenienie

któraś z Was miała by możliwość zakupu czegoś w primarku? nie wiem jak wyglada wysylka do PL ale wszystkie koszty oczywiscie pokryje
Manehajera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 09:51   #1572
olamurawska111
Raczkowanie

cześć dziewczyny!!!!!!!!!!!!!
bardzo spodobał mi się ten wątek dlatego postanowiłam przyłączyć się do wizażanek
z chęcią oglądam wasze zdjecia i odliczam dni kiedy bedę mogła poprsić kuzyna[lub jego dziewczynę] aby coś mi tam kupili
mam nadzieje że przyjmiecie mnie do siebie
olamurawska111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 10:34   #1573
wspaniala
Zakorzenienie

witam Was primarkowe wizazanki . ostatnio kupilam sobie torebke z primarka, pisalam o niej w watku zakupowym i potrzebuje wsparcia , bo mam co do nej watpliwosci - w sprawie koloru, wzielam brazowa. a teraz tak mysle, ze czarna moglaby byc lepsza. bardzo mi sie podoba jej wykonanie oraz kolor, ale sadze, ze nie bede miala do czego jej wlozyc, gdyz np. zadnych butow nie mam brazowych. co do czarnej, to wydaje mi sie, ze jednak w jej czarnosci nie widac jej fasonu, a w brazowej idealnie ladnie jest wyeksponowane .
prosze o wsparcie .

ps. na zdjeciu (zapozyczone z all) brazowa torebka jest ciemniejsza niz w rzeczywistosci .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg torebki.jpg (39,5 KB, 68 załadowań)
wspaniala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 11:43   #1574
olamurawska111
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wspaniala Pokaż wiadomość
witam Was primarkowe wizazanki . ostatnio kupilam sobie torebke z primarka, pisalam o niej w watku zakupowym i potrzebuje wsparcia , bo mam co do nej watpliwosci - w sprawie koloru, wzielam brazowa. a teraz tak mysle, ze czarna moglaby byc lepsza. bardzo mi sie podoba jej wykonanie oraz kolor, ale sadze, ze nie bede miala do czego jej wlozyc, gdyz np. zadnych butow nie mam brazowych. co do czarnej, to wydaje mi sie, ze jednak w jej czarnosci nie widac jej fasonu, a w brazowej idealnie ladnie jest wyeksponowane .
prosze o wsparcie .

ps. na zdjeciu (zapozyczone z all) brazowa torebka jest ciemniejsza niz w rzeczywistosci .
śliczna torebeczka!!!!!!! moim zdaniem brązową torebkę możesz nosić do różnych innych kolorów a nie koniecznie do brązowych butów.... Mogą być różne ciemniejsze kolory[ np bordo,fiolet]
olamurawska111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 11:51   #1575
zakrecoOona
Zakorzenienie

Przyłączam sie do prośby o fotki
zakrecoOona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 14:03   #1576
panna malowana
Raczkowanie

wspaniala, kup sobie kolczyki albo pasek w podobnym kolorze i po problemie
panna malowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 15:42   #1577
Anecka
Zakorzenienie

Wiecie zawsze mozna zrobic tak ze ten kto jest w UK moze nakupic rzeczy, wyslac np walize zakupow :P autokarem do Polski (koszt 10 funtow). W Polsce osoba z otoczenia tejze dziewczyny moze powysylac do wszystkich osób
Moj TZ tak robil

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2008-07-30, 17:03   #1578
mangoska
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez mooooonia Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny Wiem ze czesc z was ma ten problem co ja - macie rodzine w Anglii i nie wiecie jak podac im zdjecia rzeczy, ktore chcecie z Primarka, bo nie ma ich nigdzie w internecie . Wlasnie wrocilam od rodziny z Londynu i zrobilam dosc duze zakupy w Primarku. Wkleilam zdjecia w lipcowych zakupach - jakby ktoras z was chciala ceny czegos to chetnie sluze pomoca
Pozdrawiam
super jest twój płaszczyk w paseczki muszę go gdzieś dopaść mam nadzieję że to nowa kolekcja
mangoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 22:07   #1579
wspaniala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez panna malowana Pokaż wiadomość
wspaniala, kup sobie kolczyki albo pasek w podobnym kolorze i po problemie
myslisz, ze takie kolczyki moga zalatwic sprawe? jest nadzieja ..
nie chce sie ciagle ograniczac do czarnych rzeczy - w szczegolnosci torebek.
Stary 2008-07-30, 22:14   #1580
mooooonia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mangoska Pokaż wiadomość
super jest twój płaszczyk w paseczki muszę go gdzieś dopaść mam nadzieję że to nowa kolekcja
Dziekuje chyba nowa, bo jak przyjechalam do Londynu to przy pierwszej wizycie w Primarku go nie bylo, dopiero potem sie pojawil
mooooonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 22:43   #1581
paulunia1412
Raczkowanie

mój stryjek pracuje jako kierownik jakiegoś działu w Primarku w jakiejś tam miejscowości.
ale nie mam co na niego liczyć bo nie utrzymujemy kontaktu od około roku...

a co do rzeczy z Primarku - są śliczne, ale słabe jakościowo... oczywiście nie wszystkie - ale nie oszukujmy się - Primark to sieć tanich sklepów

Mówiąc krótko? - Nałogowiec...

_________________________ ___

paulunia1412 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 03:52   #1582
SummerRoberts
Przyczajenie

witam Was wszystkie serdecznie
mój pierwszy post na tym forum.łoł.
Ja wlasnie jestem na wakacjach u siostry w Anglii i no codziennie chodzę do Primarku.Kupiłam mnóstwo rzeczy...i nie zgodzę się z niektórymi że to totalny szajs. wręcz przeciwnie.

Wspaniała, dzisiaj kupiłam sobie identyczną torebkę ;p
SummerRoberts jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 07:44   #1583
vesna84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SummerRoberts Pokaż wiadomość
Ja wlasnie jestem na wakacjach u siostry w Anglii i no codziennie chodzę do Primarku.Kupiłam mnóstwo rzeczy...i nie zgodzę się z niektórymi że to totalny szajs. wręcz przeciwnie.

czekamy na fotki ciuszków w takim razie
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 07:50   #1584
bialetulipany
Raczkowanie

Cytat:

poprosimy o fotki tego co jest w sklepie!! dokładnie działu z torebkami
Stary 2008-07-31, 08:30   #1585
Anecka
Zakorzenienie

fotki z ubraniami!!!

Ale mi brakuje Primarku.. normalnie jasna ciasna mnie trafia ze w Polsce nie ma tego taniego dobrodziejstwa

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2008-07-31, 08:57   #1586
bialetulipany
Raczkowanie

Są teraz w primarku jakieś skórzane lub skóropodobne czarne duże torby? w miarę klasyczne?
Stary 2008-07-31, 10:13   #1587
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
fotki z ubraniami!!!

Ale mi brakuje Primarku.. normalnie jasna ciasna mnie trafia ze w Polsce nie ma tego taniego dobrodziejstwa
Tak..i jeszcze jakie ceny są w Polsce
Stary 2008-07-31, 10:24   #1588
niqska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bialetulipany Pokaż wiadomość
Są teraz w primarku jakieś skórzane lub skóropodobne czarne duże torby? w miarę klasyczne?
sa takie worki zwykle z eco skory brazowe i czarne

niqska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 11:51   #1589
wspaniala
Zakorzenienie

Cytat:

tez brazowa ? jesli tak, to jestem szczesliwa, ze i innym tez sie podoba .
Stary 2008-07-31, 16:13   #1590
Paulinaaa_
Zakorzenienie

GG do Paulinaaa_

Hey dziewczyny zrobilam fotki tego co udalo mi sie kupic w primarku, nie za wiele, ale to dopiero poczatek fotki torebek postaram sie zrobic w weekend

biala torebeczka, przeceniona na 1 f
czerwona torebeczka, przeceniona na 3 f
bluzeczka z zabocikiem, przeceniona na 2 f
parasolka, 3 f
zakiet dla mamy, 15 f
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg biala torebka.jpg (13,5 KB, 88 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg torebka czerwona.jpg (21,6 KB, 72 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bluzeczka.jpg (45,2 KB, 119 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg parasolka.jpg (20,4 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zakiet dla mamy.jpg (27,0 KB, 143 załadowań)

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości