|
|
#181 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: sklep PRIMARK
Cytat:
biżuteria po prostu prześliczna! widze, że udane zakupy mam zapytanie to jest łańcuszek z tym kluczykiem, podkową, serduszkiem i resztą przypinek? Ile kosztował? jest piękny po prostu ) są też może takie same ale branzoletki ? a jeśli tak byłaby możliwość kupna? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
dacia14, dzieki
ten lancuszek kosztowal 2 f, mozliwosc kupienia jest, ale wysylka bedzie droga, a ja w polsce dopiero pojawie sie w pazdzierniku
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
sliczne te wisiorki Paulina
|
|
|
|
#184 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
sheridana a widzialas moze u siebie ktoras z tych rzeczy?
http://allegro.pl/item212766197_atmo...ysokie_38.html
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
ja jzu nie zaluje , ze w Edi nie ma Primarka. Większość to na prawdę badziew. Choc pizamy i gatki swietne. Torby tandetne,a moja po 2 miesiacach wlasnie sie rozwala. Ale czego wymagac za cene regularna 6 funtow
|
|
#187 |
|
Raczkowanie
|
Byłam kilka razy w PRIMARKu kiedy spędzałam w Londynie 2 miesiące wakacji.Dorwałam bratową i biegałysmy szaleńczo po sklepach
![]() I uważam,że to naprawdę bardzo dobry sklep.Mnie w większości angielskich sklepów ciuchy nie podobały się,zupełnie inna moda tam panuje niż w Polsce.To co w większości zrobiłoby wrażenie na Angielkach,na polskich ulicach wyglądałabym baaaaardzo źle i niemodnie.A w PRIMARKu kupiłam naprawdę wiele fajnych,modnych i baaardzo dobrych jakościowo ubrań.I to za jaką cenę!Większość nie przekracza tam ceny 5 funtów. Racja,że co chwilę słyszy się głosy rodaków
|
|
|
|
#188 |
|
Przyczajenie
|
wiesz musialabym sprawdzic bo tam sie zmienia asortyment co tydzien niemal ale jesli to sa baletki to z pewnoscia sa takie.Jak dzis nie bedzie padalo to sie wybiore i sprawdze
|
|
|
|
#189 |
|
Przyczajenie
|
kurde jakie baletki;|przeciez one sa na obcasie wybacz nie zauwazylam a to takich z pewnoscia nie ma juz bo ja sama zwracam uwage na butki na obcasie
|
|
|
|
#190 |
|
Rozeznanie
|
polak to jednak potrafi, ostatnio przeglądam allegro a tam wlasnie rzeczy z Primarka patrze a tam malutka torebeczka taka jaka kupilam za 1.5f stoi za 60zł a licytacja trwa dalej..!!! czysta paranoja.. i jeszze to ludzie kupuja !! szok przezylam od tej pory na allegro nie zagladam wam tez radze nie kupujcie tam ...
|
|
#191 |
|
Raczkowanie
|
masz racje...wszytskie torebki ktore ogladalam na alllegro to czysta paranoja z tymi cenami...ja nie bylam jeszcze nigdy w primarku ale chce uzbierac sobie wiecej kasy i na drugi rok wybrac sie na takie czyste szalenstwo wlasnie primarkowe i na inne zakupki z wyprzedazy do anglii.
|
#192 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z daleka ubrania wydawaly sie ekstra, ale z bliska, tragedia wiec po szybkim 'oblukaniu' kupilam jedynie rekawiczki. a obkupilam sie w innych sklepach, gdzie jakosc o wiele lepsza, a poniewaz tgrafilam na przeceny, to ceny porownywalne
|
|
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
Racja
ja dzis wyskoczylam do primarka, bo jest duzo przecen, bluzki po funta, ale nie mozna z tego nic wybrac, bo albo wielkie rozmiary albo szmaty :/ poza tym tyle ludzi, ze nie mozna nigdzie sie dostac :P miala byc chwila, a spedzilam tam ze 2 h :P kupilam rurki za 10f, wisiorek czarna trukawe z cyrkoniami za 2 f, troche stringow po funciaka :P i na dziale dzieciecym bluze za 4f i bokserke za 2,5f wieczorem dodam fotki na dziale dziecym pojawily sie sliczne plaszczyki za 10 f, ale najwiekszy rozmiar jaki udalo mi sie znalezc to na 158 cm i byl za krotki w rekawach :P
|
#196 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie niedawno otworzyli dunnes'a ;D i wlasnie kupilam plaszczyk w dziale dzieciecym za 10 euro
![]() ![]() Wszystko kosztowalo 50% mniej ale stalam w kolejce 2 godziny:O szczerze to wolalabym juz zaplacic normalna cene, ale balam sie ze nie bede juz wiecej plaszczykow Fotki wieczorem;-)
|
#197 |
|
Przyczajenie
|
A na dodatek ten balagan w primarku,ciuchy lezace na podlodze podetpane,wiele rzeczy jest uszkodzonych,butow bez pary
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
o dzis sie przekonalam co do brudu, chcialam kupic biala koszule, nie dosc ze tylko dwa rozmiary 38, to brudne
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny(Paulinaa,sheri dana ,jennifer)
widzialyscie może tą torbe u Was? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4828018 bo jezeli tak prosilabym o kupienie jej-pieniazki od razu przeleje
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
to moj zakup
kosztowala 8 funtow dzis widzialam jeszcze 3 ale teraz nie wiem kiedy bede w primarku, bo pracuje a dzis mialam wolne i wyskoczylam poszalec za pierwsza wyplate :P
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
paulinko a jakbys mogla pojsc i mi ja kupic.
pieniazki od razu bym przelala. czy torba jest duza ?
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
jak bedzie, to pewnie ze moge kupic, ale na prawde nie wiem kiedy teraz pojawie sie w primarku
do ceny torby musialabys doliczyc przesylke, nie wiem ile, ale kolo 2-3 funtow, czyli torba wynioslaby cie jakies 60 zl.. co do wielkosci, jest ogromna, robi za moj bagaz podreczny jak ejstem na wyjezdzie, spokojnie wchodzi w nia duzy recznik, pol lazienki, cala kosmetyczka i jeszcze troche ciuchow![]() to moje wspominane zakupy z primarka, fotki bluzy nie mam, bo kuzynka juz ja sobie przywlaszczyla
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
super majtole
.od dawna szukam ogromnej torby. kupilam jedna w Aldo .ale jeszcze potrzebuje czarnej .jezeli bylabys w primarku to kup i od razu pisz PW z nr konta. ok ?
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
ok, to jestesmy umowione
dodaje fotki, troche nieciekawe ale kot mi szaleje w pokoju
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
oo faktycznie wielgasna
- suuuuuuuuper !
|
#206 |
|
Raczkowanie
|
wow strasznie się dzisiaj ucieszyłam bo kombinowałam na wszelkie sposoby zeby miec cos z primarka i dzisiaj moj chlopak dzwonil a pojechal na prace sezonowe do anglii i mowi ze w jego miescie gdzie mieszka jest primark i ze kupi mi cale mnostwo toorebeczek.
|
#207 |
|
Wtajemniczenie
|
kroweczko- ja nie widzialam
|
#208 |
|
Zadomowienie
|
a to moje wczorajsze primarkowe zakupy ;]
torba za 6f okulary za 2f bluzka 1 za 1f bluzka 2 za 4f tuniko tubo spodnica za 1f
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
madarynka ale fajne zakupy.
a moze ty widzialas tą krokodylowa torbe?
|
#210 |
|
Rozeznanie
|
Primark lubie ze wzgledu na bielizne..
ale na inne rzeczy, moge nalozyc bluzke z primarka ale do tego wszystko inne z innych sklepów bo głupio sie przyznac ale mi wstyd, nie moglabym wyjsc ubrana od stop bo czubek glowy w primark bo bym sie spaliła ze wstydu... no poprostu nie lubie
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.

ale zero malych rozmiarow
widze, że udane zakupy mam zapytanie to jest łańcuszek z tym kluczykiem, podkową, serduszkiem i resztą przypinek? Ile kosztował? jest piękny po prostu 

(10.09.2008) - 62kg - 60kg ------> 58kg 
wiec po szybkim 'oblukaniu' kupilam jedynie rekawiczki. a obkupilam sie w innych sklepach, gdzie jakosc o wiele lepsza, a poniewaz tgrafilam na przeceny, to ceny porownywalne