|
|
#2281 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: sklep PRIMARK
Kobietki mam pytanie może któraś z was widziała tą suknienke i spódnicę na żywo i moze opisze jak one wyglądają w realu bo jak wiadomo niektóre Primarkowe ciuszki nie powalają na żywo
|
|
|
|
#2282 |
|
Zakorzenienie
|
Na zdjeciu ta spodnica wyglada strasznie badziewnie, wiec na zywo musi byc jeszcze gorzej. Robi wrazenie pogniecionej, jakby uszyta byla ze sztucznego materialu o niskiej jakosci.
Co do sukienki..gora jeszcze ujdzie, ale dol wyglada jak uszyty przez pijanego krawca. Przepraszam, ale moja opinia na temat jakosci Primarkowych ciuchow jest niezmiennie krytyczna. |
|
|
|
#2283 |
|
Rozeznanie
|
kilka stron wczesniej ktos pisal o jakosci tej sukienki. Z tego co pamietam miala niezbyt pochlebna opinie
|
|
|
|
#2284 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ogolnie to ja nie polecam sukienek z Primarka, szczegolnie z tych dziwnych materiałów, no nie wiem na oko widac za chała :P Z reszta w dotyku podwójna chała
|
|
#2285 |
|
Zadomowienie
|
Bylam wczoraj w southampton i oto moje zakupy
Przepraszam za jakos zdjec ale lepszych nie dalo rady zrobic. - sweter 8f -bluzka z falbanka w kratke 1f - sweterek w serek - 4f - czarka 3f - paski 3f mam jeszcze top z guziczkami ale nie mam foty. |
|
|
|
#2286 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a po ile są mniej więcej kapcie emu? Z góry dziękuję
|
|
|
|
#2287 |
|
Zadomowienie
|
Kapcie? Emu sa za 4 f krotkie i 6 dlugie w southampton.
|
|
|
|
#2288 |
|
Zakorzenienie
|
Karolina Maria, ostatni sweterek jest sliczny
|
#2289 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje bardzo!
|
|
|
|
#2290 |
|
Raczkowanie
|
cześć wszystkim
śledziłam od jakiegoś czasu to forum, jako że również uwielbiam primarka ślicznie ciuszki pokupiłyscie sobie. Ja lece 24 grudnia na tydzień, mam nadzieje, że również uda mi się kupić coś fajnego![]() PS. Orjentujecie się moze czy są jeszcze w Primarku te torebki lakierowane z kokarda? Czy może lepiej kupić na allegro?
Edytowane przez bysilence Czas edycji: 2008-12-09 o 10:28 |
|
|
|
#2291 |
|
Zadomowienie
|
Ja jak bylam ostatnio to nie bylo chyba.
|
|
|
|
#2292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz w sumie asortyment sie rozni, nie dosc, ze miedzy miastami to tez w samym Londynie mozna rozne rzeczy w kazdym Primarku spotkac.Udanych zakupów i pobytu ![]() Karolina Maria, ladne rzeczy szczegolnie ostatni sweterek
|
|
#2293 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za odpowiedź. Też to już właśnie wyczytałam na forum, że różnią się kolekcje, zresztą sama tego doświadczyłam jak byłam 1,5 roku temu w Anglii w różnych miastach i sklepach Primarku. Tylko wydaje mi się, że ta torebka to kolekcja wiosenna lub letnia więc faktycznie raczej w sklepie moge jej już nie kupić
Poszukam na allegro
|
|
|
|
#2294 |
|
Zakorzenienie
|
mam pytanko o sukienkę z tej aukcji: http://www.allegro.pl/item503403636_...0.html#gallery
ile ona kosztuje funtów, bo zastanawiam się ile przepłacę na allegro
|
|
|
|
#2295 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2296 |
|
Raczkowanie
|
u mnie w primarku byly wyprzedawane po 5 F ostatnio
|
#2297 |
|
Zadomowienie
|
w styczniu będzie nowa kolekcja? I co warto kupić? Koleżanka się wybiera i coś chciała mi kupić, co polecacie?
|
|
|
|
#2298 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2299 |
|
Zadomowienie
|
Ja mierzylam podobna tylko fioletowa bo mi sie straaaasznie kolor podobał, nie kupilam bo wygladlam jak w pizamie. Gora ok, ale dol sie fatalnie ukladal.
|
|
|
|
#2300 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.prshots.com/?i=primark
Juz jakas kolekcja wiosenna jest, cos duzo na stronce bielizny wolalabym zobaczyc jakies swetry, kurtki czy cos.. swoja droga jest tam taka skora, wg mnie ohydna :| i jeszcze 25f.. bllaaah
|
#2301 |
|
Przyczajenie
|
witam dziewczyny. jestem tu po rraz pierwszy ale w primarku bywalam. i bardzogo lubie.
mam pytanie. w styczniu lece do luton i chce w Luton do primarka wejsc. ktoras tam byla? duzy jest? lece rano wracam wieczorem i do centrum londynu nie chce ryzykowac bo moge nie zdarzyc. dlatego chce w luton sie obkupic. jaki jest ten sklep? byla ktoras z Was? |
|
|
|
#2302 |
|
Zakorzenienie
|
Czytalam swietny artykul w The Times. Rocznie w Anglii kupuje sie 2 miliony ton ubran! Z czego 74% laduje w koszu na smieci lub jest oddawana do charity. Czesc ciuchow laduje w sortowniach, gdzie albo ulega recyklingowi albo jest pakowana i wysylana do Afryki. Tylko 13% ulega zniszczeniu bo do niczego sie juz nie nadaje.
Pisali o Primarku, ze to wlasnie ich ciuchy stanowia duza czesc wsrod tych wyrzucanych przez ludzi, chocby ze wzgledu na niska jakosc. Obok primarka sa tanie marki takie jak np. George (ASDA). No i na koniec ciekawa wypowiedz osoby ze organizacji charytatywnej Oxfam, ze ciuchy z Primarka kiepsko sie u nich sprzedaja, bo sa tak tanie, ze ludzie zamiast kupic uzywane w charity wola isc do primarka i kupic nowe. |
|
|
|
#2303 |
|
Zadomowienie
|
Nie dziwie sie jak mam kupic t shirt za 1f w primarku lub charity za 4 to wole primark.
|
|
|
|
#2304 |
|
Rozeznanie
|
Moja kolezanka raz wyciagnela mnie do charity,w ktorym widzialam bluzke zwykla basic z primarka na krotki rekaw za 2 funty czyli cena taka sama co w primarku albo i drozsza
|
|
|
|
#2305 |
|
Raczkowanie
|
wrocilam tydzien temu z limerick! i wreszcie okupilam sie w primarku!
plaszczyk jednak zakupilam ale wiosenny 25E, koszulke 7E, bokserke 4E i oczywiscie swiateczne skarpetki 2e i 3e zaluje ze mialam za malo funduszy :P a z jakoscia nawet nie tak zle
|
#2307 |
|
Raczkowanie
|
Chcialam wkleic fotki ale na razie nie mam takiej mozliwosci
jak tylko mi sie uda postaram sie pokazac Wam moje zdobycze
wishin’ and hopin’ Edytowane przez streetwork Czas edycji: 2008-12-17 o 14:30 |
|
|
|
#2308 |
|
Zadomowienie
|
no koniecznie sie podziel
|
|
|
|
#2309 |
|
Raczkowanie
|
Ja ogólnie do Primarka nic niemam czasem tam cos kupie, ale...tak sa tam tanie rzeczy ze przewaznie ludzie tam kupuja duzo i to samo i pozniej sie widzi idac glowna ulica 5 dziewczyn w tym samym...po 2 niemowie ze wszystkie rzeczy ale wiekszosc naprawde ma slaby gatunek i wykonanie...przyklad...ku pilam synkowi bluzeczki dwie kiedys i po pierwszym!!! praniu dekoldy byly tak strasznie rozciagniete...niebylo mi szkoda bo i tak zaraz by zniszczyl bo maly i tanie były (mimo to kupilam mu tam ostatnio koszule no i wiadomo ze material koszulowy ciezko zniszczyc tzn ciezej niz bawelne)...ale kocyk np byl spoko i do tej pory wytrzymal bo kupilam jak sie urodzil a juz od tego czasu prawie 2 lata bedzie...moim zdaniem co niektore rzeczy szybko sie spieraja, a na sportowych rzeczach np spodnie takie z milego materialu szybko puszczaja na szyciach...nie tylko mi ale wszyskie moje kolezanki co kupily te spodnie po domu zeby chodzic dziury na dooopach maja
![]() mimo to warto tam kupowac bo...TANIO i nieszkoda wywalic jak sie zniszczy lub znudzi (stad tyle primarkowych szmatek w koszach)... ale tak mnie nakrecilyscie ze ide jutro do primarka ...do tego co ktoras dopiero byla bo w Southampton a mamy tu tylko jeden |
|
|
|
#2310 |
|
Raczkowanie
|
pochwalcie się obowiązkowo swoimi nowymi nabytkami primarkowymi
ja już odliczam dni do wylotu!:P zostało 6 i będę mogła buszować po primarku
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.

narazie są na allegro te sukienki po około 30zł, więc w bardzo fajnej cenie, zobaczę po ile będą pod koniec licytacji
jak tylko mi sie uda postaram sie pokazac Wam moje zdobycze