|
|
#2521 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: sklep PRIMARK
Dziewczyny, a czy na początku marca będą jakieś przeceny? No i czy warto się wtedy wybrać do P????
|
|
|
|
#2522 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2523 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2524 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#2525 |
|
Zakorzenienie
|
Przeceny w Primarku sa czesto, z tym ze to raczej drobne obnizki, ze 2-3 wieszaki tego co nie schodzi lub jest ze starej kolekcji. Zauwazylam, ze warto odwiedzac Primark czesto, nawet co 1-2dni. Ja dzisiaj bylam i na wieszaku z przeceną znalazłam chyba 4 nowe ciuchy (sweterki, topy, szorty i spodnice) , ktorych nie bylo wczoraj. Co ciekawe satynowe szorty kupilam za funta...
|
|
|
|
#2526 |
|
Raczkowanie
|
Kochane,
możecie mi powiedzieć po ile są te tuniczki w primarku? z góry dziękuje! zdjęcie, jak widać z all
|
|
|
|
#2527 |
|
Zakorzenienie
|
Widzialam ja dzisiaj, ale ceny nie pamietam. Zerkne jutro.
|
|
|
|
#2528 |
|
Zadomowienie
|
pewnie z 8f, ale zobacz przy okazji bo takiej wlasnie szukam i ja, wiec moze zloze zamowienie na nia
|
#2529 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2530 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2531 |
|
Zadomowienie
|
Mi sie mazy ten sweterek z zabotem
|
|
|
|
#2532 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2533 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2534 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2535 |
|
Zadomowienie
|
Zamowienie skladam u siostry, ktora sponsoruje moj primarkowy nalog
uuu 6f nawet, no to idealnie
|
#2536 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2537 |
|
Rozeznanie
|
O rany!! Muszę sie poskarżyć!! Dzis o 6.10 mialam zarezerwowany lot z Gdanska do Londynu. W zwiazku z tym ze mieszkam w sporej odleglosci od Gdanska, o godzine 1 w nocy wyjechalismy, po 3 bylismy na lotnisku, przed 4 zaczela sie odprawa. Przeszlismy przez wszystkie bramki, dostalismy karty pokladowe i czekalismy na odlot. O godzinie 5.30, w momencie kiedy mielismy wsiadac do samolotu ogloszono ze lot jest odwolany ze wzgledu na zle warunki atmosferyczne. Myslalam ze sie rozplacze!! Kilka miesiecy czekalam na ten wyjazd, uzbieralam kase zeby moc zaszalec, m.in w primarku... Pierwszy wolny termin byl dopiero na poniedzialek, a w poniedzialek rano zgodnie z planem mielismy juz wracac. Zlozylismy wniosek o zwrot kosztow i najpredzej polecimy dopiero w maju.
Czuje sie jak dziecko ktoremu obiecano wyjazd do disneylandu a pozniej powiedziano ze nic z tego. Po rozmowie z innymi pasazerami okazalo sie ze niektorzy od poniedzialku probuja dostac sie do Londynu a kazdy lot na lotnisko w luton jest odwolywany. Masakra
|
|
|
|
#2538 |
|
Zakorzenienie
|
ałła
ja mam leciec w srode z gdanska, ale do doncaster, mam nadzieje ze uda sie poleciec ;/ juz kiedys mialam odwolany lot i tez same problemy.. takze wiem co czujesz i wspolczuje
|
#2539 |
|
Rozeznanie
|
Paulina, z tego co widze to tylko loty do Londynu Luton i z Luton sa odwolywane.
http://book.wizzair.com/breaking_news/ 10 minut przed naszym odlotem bez zadnych problemow poleciał samolot do Liverpoolu! O 18.15 kolejny lot do Luton, na stronie napisane ze wlasnie trwa odprawa, ciekawe czy poleci. |
|
|
|
#2540 |
|
Zakorzenienie
|
uff, ale roznie to bywa :/ zawsze mam problemy z samolotami, zawsze jest opozniony, odwolany, zepsulo sie cos, musza zmienic kolo albo ostatnio londowanie w warszawie ;/ na dodatek strzela mi w uszach i gardle
|
#2541 |
|
Raczkowanie
|
ja nie polecam wizzaira na wypady do Londynu
w wakacje leciałam z Katowic na Stansted- lot odwołany.. poleciałam następnego dnia ale na Luton (dodam, że leciałam do pracy od poniedziałku, a pierwszy lot miałam w niedzielę, także już pierwszego dnia nie było mnie w pracy..). Wracałam ze Stansted do Katowic- lot odwołany.. przyleciałam z Luton do.. Warszawy. Oczywiście kwestia odszkodowania to jakiś abstrakcyjny temat- zawsze wywiną się jakąś przyczyną techniczną.. taka smutna prawda. Nigdy więcej nie wsiądę na pokład wizzaira troszkę nie na temat ale może przyda się maniaczkom Primarka które chciałyby skorzystać z tych nierzetelnych linii ..
|
|
|
|
#2542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe czy lata jeszcze taki super mega uber przystojny steward ah... Mnie sie marzy Primark, juz prawie śnie o nim ale pech ze kasy brak.. jakbym zarabiala z 2 tys to bez problemu wsiada w samolot, zatrzymuje sie u bylych wspolokatorow i heja nalot na sklep
|
|
#2543 |
|
Zakorzenienie
|
teraz mogą być problemu z lotami do Londynu bo tam atak zimy jest
|
|
#2544 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny w tej chwili nie wazne czy WizzAir czy British Airways. Jak jest kiepska pogoda, takie śnieżyce jak ostatnio to nawet i Air Force One nie poleci.
Jest mi bardzo przykro, ale niestety, siła wyższa. W zimę nie znoszę latać, bo jest duże ryzyko opóźnień... |
|
|
|
#2545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na północy (Liverpool, Manchester) jest już dobra pogoda, dlatego ten samolot do Live odleciał bez problemu.
|
|
#2546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poszłabym im du... nakopać (oczywiście żart) ale przecież warunki atmosferyczne mogli sprawdzić zanim ludzi będą odprawiać...
|
|
#2547 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, a czy nie wiece czy takie cuuudo dostanę w Primarku???
http://www.allegro.pl/item541199372_...i_nowa_36.html i ile może kosztować???? |
|
|
|
#2548 |
|
Zakorzenienie
|
Odprawa zaczyna sie nawet na 2,5-3 godz przed lotem. A pogoda (zwlaszcza wiatr) moze zmienic sie w ciagu paru minut. Kolejna sprawa, odlot samolotu to nie jest decyzja pana pilota ani wiezy kontroli lotow. O tym musi wiedziec rozniez kontrola lotow z innych krajow. Wiec nawet jesli pogoda sie poprawia a nie ma zgody na lot, to samolot musi stac.
Ja raz w Londynie siedzialam godzine w samolocie, bo ze wzgledu na opoznienia doszlo do chaosu i za duzo samolotow bylo w powietrzu, za duzo startow i Bruksela nie dala zgody na przelot. Musielismy czekac na swoja kolej. Sorry za oftop. Dziewczyny, te bluzki zabotem sa mocno przezroczyste, wiec uwazajacie;-) |
|
|
|
#2549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
13 albo 15 funtow |
|
|
|
|
#2550 |
|
Przyczajenie
|
oo to fajnie
)) kurcze, lecę dopiero w marcu i jak tak czytam te wasze posty to dostaje szału, że już bym chciała tam być )) martwi mnie tylko, że funt taki drogi, ehhh.Hawa - widzę, że Ty bardzo zorientowana - a po ile maja w P. takie zwykłe T-shirty? takie najzwyklejsze i bokserki? Edytowane przez ania589 Czas edycji: 2009-02-06 o 19:23 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.

)) już się nie mogę doczekać, naczytałam się tego waszego wątku i nabrałam takiej ochoty, że nie wiem czy wytrzymam jeszcze ten miesiąc

ja mam leciec w srode z gdanska, ale do doncaster, mam nadzieje ze uda sie poleciec ;/ juz kiedys mialam odwolany lot i tez same problemy.. takze wiem co czujesz i wspolczuje
ah...