![]() |
#391 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki PRLu
Cytat:
![]() ![]() jeszcze pamiętam David i Sandy -miałam także komiksy Edytowane przez Alvesta Czas edycji: 2009-02-07 o 21:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#392 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() to tak jak ja ![]() pamiętam pokazany tutaj telefon, suszarkę, pralkę Franie ( z czasem zaczęła sie psuć i zalewała łazienkę ![]() rocznik 91 i udało mi się na te cuda "załapać" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Zakorzenienie
|
Jak dobrze że istnieje taki wspomnieniowy watek
![]()
![]() |
#394 |
Raczkowanie
|
No właśnie nie
![]() Bambi ma prostą butelkę, z nalepką na której jest jakaś kaczka. A ten szampon, o który mi chodzi, był w butelce, w kształcie kaczuszki. No i miał tą charakterystyczną zakrętkę-skorupkę od jajka. Jeśli komuś się przypomni, to niech napisze, bo mnie to będzie męczyło i męczyło... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Zakorzenienie
|
pamiętam te cuda wszystkie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z kosmetyków pamiętam mamy błyszczyk w kulce - coś jak Constance Caroll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#396 |
Zakorzenienie
|
Antissa- też używałam tego szamponu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z kosmetykow, pamietam tylko tusz mojej mamy Margaret Astor, perfumy byc moze...Rzym, pamietam, ze mi się być może... Jamajka (?) podobały ![]() Szampon w opakowaniu kaczki i Bambi, czy jakos tam-zolty, moja babcia jeszcze kilka lat temu go uzywala :P No i ovzcywiscie krem Nivea i Bambiono ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2009-02-08 o 14:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#398 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gdyby ktoś był ciekawy jak wyglądały np. kosmetyki(i nie tylko) w prl polecam tą stronkę http://www.polskaprl.rejtravel.pl/kosmetyki.htm teraz mnie będzie dręczyło to jak mógł nazywać się ten szampon ![]() Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2009-02-08 o 15:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#399 | |
... choć nie Westwood
|
Cytat:
![]() W ogóle, mimo, że jestem rocznik 88, to sporo pamiętam ![]() A moja mama nie znosi Currara, ma do nich taki wstręt, że na samo wspomnienie ją cofa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#400 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Prawdopodobnie mój post wyda się Wam dziwaczny, ale postanowiłam zapytać żeby póxniej nie żałować, ze nie próbowałam ![]() Chodzi mi o perfumy "Finezja" ich zdjęcie jest zamieszczone na 1 stronie wątku. Czy ma ktoś to jeszcze w domu? Podobno mozna jeszcze kupić, ostatnio były na allegro ale się spóźniłam ![]() Pefrumki te mają dla mnie szczególne sentymentalne znaczenie i za flakonik mogłabym nieźle zapłacić ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.