|
|
#361 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Tampony i podpaski
podpaski always a tampony tampax ze względu na aplikator
|
|
|
|
|
#362 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja wlaśnie dostałam @ i idę po raz pierwszy spróbować tampona sobie włożyć, boje sie, ale bedzie jakoś to :P trzymajcie kciuki
edit: no już po ![]() tampony facelle normal cmfort użyłam, ale chyba za płytko go włożyłam...ciut ;p
|
|
#363 |
|
Przyczajenie
|
a powie mi ktos jakie są podpaski facelle
|
|
|
|
|
#364 |
|
Rozeznanie
|
Tak przeglądam ten wątek i widzę, że najbardziej popularne są chyba podpaski always (spośród podpasek)
Tak sobie myślę...może wygodnie by było zrobić taką ankietę, aby wywnioskowac, do której marki tamponow czy podpasek macie zaufanie... Poza tym brakuje mi właśnie na KWC działu z podpaskami, tamponami i wkładkami higienicznymi...co o tym sądzicie? |
|
|
|
|
#365 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#366 |
|
Przyczajenie
|
ale ten dzial wlasnie do tego jest po co robic inne jesli mamy to ankiete mzona robic tutaj
|
|
|
|
|
#367 |
|
Zakorzenienie
|
używam wkładek higienicznych i tamponów.
|
|
|
|
|
#368 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#369 |
|
Zakorzenienie
|
używam podpasek naturella ;]
|
|
#370 |
|
seriously? no.
|
generalnie używam podpasek always... chociaż bella (te niebieskie
) czy naturelle też sobie chwalętampony to póki co ob... ale moze skusze się na tampaxy skoro polecacie
|
|
|
|
|
#371 |
|
Przyczajenie
|
ale ja neirozumiem jakwy sie nieboicie tamponow mialam wyprobowac neidawno ale se balam a pozatym byla u mnie kolezanka niechcialam jej zostawiac na ten zcas samej bo aj bym an tym kiblu z pol godziny siedziala
|
|
|
|
|
#372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystko przychodzi z czasem
|
|
|
#373 |
|
Raczkowanie
|
okresu bez tamponów sobie nie wyobrażam...
już w czasie 2-3 okresu musiałam zacząć używać tamponów (trenowałam) i tak już zostało. uważam że wynalazca tamponów powinien dostać nagrodę :P o.b comfort mini |
|
|
|
|
#374 |
|
Zakorzenienie
|
aplikator w tampaxach jest faktycznie fajny ale do samych tamponow mam wielkie ale! uzywam przewaznie ob!
![]()
|
|
|
#375 |
|
Rozeznanie
|
Tampony OB Pro comfort (Zawsze kiedy gdzieś wychodzę)
Podpaski Ultra Night (Zazwyczaj w domu)
|
|
#376 |
|
Przyczajenie
|
dobrze, przeprowadzam ankiete kto czego uzywa do wyboru macie : always, naturella, libresse i bella wybierzcie po jednym produkcie ktorego najczesciej uzywacie
|
|
|
|
|
#377 |
|
Zadomowienie
|
Bella procomfort orange, bo są cienkie i są bez skrzydełek
![]() ale najczęściej tampony swego czasu o.b normal, a teraz przerzuciłam się na naturellę.
Osiągnięcie szczęścia to kwestia motywacji 09.05.2003 - cukrzyca t.1 26.06.2012 - sarkoidoza 172cm- 53 kg Edytowane przez Queen Of The Damned Czas edycji: 2008-10-12 o 17:50 |
|
|
|
|
#378 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja używam tylko tamponów, i wkładek. Wkładki to byle jakie, wszystkie sa moim zdaniem takie same :P
A tampony to tylko ob i czasem ale rzadko naturella. I sobie stopniowo z dniami okresu zmieniam, z pomaranczowych, na zółte, a w ostatnim i przedostatnim dniu te najmniejsze różowe mini ![]() Kiedys kupiłam tampony z belli ale nie moge ich używać bo są dla mnie za szorstkie, nie chcą wejść, a jak wejdą to jestem cała "poobcierana" i mnie później boli. "aplikator w tampaxach jest faktycznie fajny ale do samych tamponow mam wielkie ale! uzywam przewaznie ob!" (sorry ale nie wiem jak sie cytuje przy edycji :P) Też miałam raz te tampony, owszem aplikator spoko, bylam strasznie zdziwiona ze to juz po wszystkim, ale jak go pozniej wyjelam, a on nie byl okrągły tylko płaski, zrobiło mi sie niedobrze ze mi tam cos zostalo albo nie wiem, i cala paczka poszla do kosza...
|
|
|
#379 |
|
Raczkowanie
|
uzywam tylko tamponow, podpasek nienawidze
![]() obojetnie jaka marka ale lubie te naturella za ladny zapach
|
|
|
|
|
#380 |
|
Raczkowanie
|
Dla wynalazcy tamponów Nobla ! :P Nie poradziłabym sobie bez nich. Podpaski dla mnie są okropne, takie niehigieniczne.. Tampony zwykle Ob.
|
|
|
|
|
#381 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() i jakas nagrode dla tampaxow za aplikator fakt, sam tampon no coz... ale aplikator OB mogłoby takie wprowadzic bo jakos nie mgoe sobie poradzic bez aplikatora ![]() a popaski: najczesciej always lub naturell
|
|
|
#382 |
|
Rozeznanie
|
Tylko tampony- podpasek nie używam. Nie wyobrażam sobie chodzenia z podpaską- to jest okropne
Tampony tylko OB
|
|
|
|
|
#383 |
|
Zadomowienie
|
Tampony OB mini na dzień
Podpaski Bella Ciemnoniebieskie na noc
|
|
|
#384 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie, też ich nie mogą umiejscowić. myślałam, ze to kwestia rozmiaru, ale nawet z mini mam problem. preferuję tampaxy z aplikatorem
|
|
#385 |
|
Zakorzenienie
|
używam podpasek. obojętnie jakich, wystarczy, że będą wystarczająco cienkie, żeby mi było wygodnie i będąmiały skrzyełka
tamponów nie używam, bo.... nie umiem \m/
|
|
|
|
|
#386 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ulgaaaaa ![]() Jak masz problem to dziewczyny tutaj radziły często tampaxy z aplikatorem Ja nie miałam problemów z aplikacją i nie potrzebowałam ale wiadomo, że nie każdy musi to idealnie umiejscowić i czasem warto zdać się na pomoc w postaci aplikatorka
|
|
|
|
|
|
#387 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko tampony OB. Poza tym wkładki w pierwszych dniach, gdyby coś się jednak wydarzyło.
Podpasek nie toleruję.
|
|
|
#388 |
|
Raczkowanie
|
Podpaski Always normal ( zielone) albo normal plus fresh ( takie jakby pomarańczowe).
Ale muszę wypróbować tampony skoro tak zachwalacie .A wkładki tylko Carefree. Delikatne, przewiewne, cieniutkie i nic nie czuję jak je mam Inne np. Belli są albo za grube, albo za sztywne, i materiał też jakiś szajski, czuję wtedy jakbym miała ceratę między nogami, grrr...
|
|
#390 |
|
Rozeznanie
|
Ja z kolei wyłacznie podpaski i oczywiście jak najbardziej cienkie. Moj pwniek to always ultra. Obecnie testuję te skrzydełkami, z bawełnianą powłoczką. Bardzo przyjemnie miękko, 100% pewności. Denerwuje mnie tylko to, że jednak nie pochłaniają tak szybko i skutecznie jak tradycyjne always ultra w turkusowych opakowaniach :/ Po prostu wydzielina tak szybko nie wchłania się w podpaskę i jest jakby nieco wilgotno...ale można przywyknąć. Ważne że mają także bawełniane skrzydełka - zero obtarć naskórka !
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:10.