|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwestionariusz Prousta
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Kwestionariusz Prousta
♣ Główna cecha mojego charakteru: Miła, zaradna, nerwowa, wrażliwa na ludzkie i zwierzęce cierpienie
♣ Cechy, których szukam u mężczyzny: Opiekuńczy, spokojny, wesoły ♣ Cechy, których szukam u kobiety: wesoła, umiejąca współpracować ♣ Co cenię najbardziej u przyjaciół: to, ze mogę zawsze na nich liczyć, szczerość ♣ Moja główna wada: gadatliwość i nerwowość ♣ Moje ulubione zajęcie: spanie;D ♣ Moje marzenie o szczęściu: nie mam. ♣ Co wzbudza we mnie obsesyjny lęk: mój ojciec, robactwo ♣ Co byłoby dla mnie największym nieszczęściem: śmierć kogoś bliskiego ♣ Kim (lub czym) chciałbym być, gdybym nie był tym, kim jestem: chcialabym być taka jaka jestem teraz ♣ Kiedy kłamię: mam wyrzuty sumienia ♣ Słowa, których nadużywam: "masakra", "kurza twarz", "o matko", "od dzisiaj się odchudzam" ♣ Ulubieni bohaterowie literaccy: Ida Beaussart ♣ Ulubieni bohaterowie życia codziennego: nie mam. ♣ Czego nie cierpie ponad wszystko: jak ktoś mi przerywa ponad wszystko i jak ktoś na mnie się wydziera ( tylko ja mam takie prawo) )♣ Moja dewiza: Dzień bez uśmiechu to dzień stracony. ♣ Błędy, które najłatwiej wybaczam: hm. nie wiem |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.

Z zadowoleniem stwierdzam, że u mnie nic się nie zmieniło, moje odpowiedzi wciąż aktualne