![]() |
#121 |
Konto usunięte
|
Dot.: Ratunku!!! moj facet o mnie nie dba
on jest obcokrajowcem,z tego co sie domyslilam??śledzę wątek od początku i dot ej pory mnie zastanawia to miejsce w które poszliscie i tam go znali a on wczesniej nie chciał tam iść. (mam nazdzieje z enie pomylilam wątkow;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Rozeznanie
|
MalaMisiu,ja myślę,że Ty doskonale wiesz co robić.Musisz być lekko niedostępna,pamiętać o sobie i dziecku i być trochę nieprzewidywalna.Oczywiśc ie nie przesadzać,ale widzę,że facet poczuł bata nad sobą i jest tak jak chcemy,żeby było
![]() ![]() We wszystkim musi być umiar,ale Ty najlepiej wiesz co na niego działa i również nadal polecam obserwacje,bo niestety myślę,że Twoje wrócenie do starych nawyków spowoduje,ze on też do nich wróci.To tak jak z odchudzaniem...Zmieniasz nawyki na jakiś czas,chudniesz,a gdy wracasz do starych nawyków,mamy efekt jojo.Dlatego ja myślę,że Ty muszisz sie zmienic,ale nie na chwile,tylko na zawsze,bo on spryciarz jest i juz wiemy,że umie wykorzystywać Twoja dobroc i naiwność. ![]() Jestem z Ciebie dumna! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Przyczajenie
|
Witam Dziewczynki
Juz kilka dobrych tygodni minelo od wielkiego sztormu. NA razie wszystko idzie po jak najlepszym torze. Spedzamy duzo czasu razem rozmawiamy. Jak mi radzicie "nie oddaje sie w calosci". To znaczy jestem ostrozna i pokazjue ze nie jast to juz dla mnie walka i smierc czy zycie. Pokazuje na codzien ze moj synek i moje zycie sie liczy a jak on chce dzieclic to razem niestety musi sie dostosowac. Pokazuje mu na codzien ze nie jest pepkiem swiata i niestety jak mu sie nie podoba to tam sa drzwi a ja i tak sobie poradze. Musze przyznac ze dzieki wam czuje sie sielniejsza i mam wieksza wiare w siebie. Szczerze mowiac jestescie lepsze niz jakikolwiek psycholog czy psychiatra. Chodze na sale sportowa, na masarze, do fryzjera. Czuje sie lepiej i nie jestem juz uwiazana. Od tamtej pory Pan nie wyszedla ani razu i zawsze po pracy o 19.00 jest w domu. Nie szaleje juz. Nie mam pojecia czy to lekarstwa ktore zmienil, chec zatrzymana rodziny, strach przed utrata czgos cennego. ??? Mam nadzieje ze to bedzie trwalo i ze poprawa na lepsze ustabilizuje sie. Buziaki Kochaniutkie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Rozeznanie
|
Brawo!!!!!
Twoją historię MalaMisu powinny przeczytać wszyskie kobiety i brać z Ciebie przykład,ale to wymaga dużej siły i odwagi ![]() Nie woln odkrywać przed facetem całej siebie i wszystkich swoich emocji. Wiem to,bo obok mnie dzieje się podobna historia,bardzo blisko...tylko,że w tym układzie kobieta nie potrafi zmienić swojego zachowania.Nie wszyscy to potrafią....a jeśli chodzi o wizaż to niejednemu już pomógł....mnie tez ![]() ![]() Buziaczek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#126 |
Przyczajenie
|
CZesc Dziewczynki!!!
Z gory przepraszam ze nie maialm czasu na wizyte na Wizaz. Nie chcialabym aby kontakt sie urwal. Tyle mi pomoglyscie i zawdzieczam wam na prawde duzo. Ostatni jestem zaplatana w kolowrocie praca dom sprzatanie i prasowanie. Nie wiem czy wy tez to macie ale ja juz nie mam sily. Mam kilka wiadomosci do obgadania. Oczywiscie od ostatniego razu zmiany trawaly przez 2 tygodnie i sie skonczylo. Teaz jestem na fazie babki w domku sprzatnie pranie i codzienne pyania " czemu znowu kupilas ... czemu ty ciagle zrzedzisz.. Czemu ty jestes ciagle niezadowolona ... Czemu ty ciagle ..... Albo z nim jest problem albo ja jestem kopletnie powalona. Od 2 mc zaczelo byc jak w rodzinie arabskiej (bez urazy dla muzumaninow lub pochodzenia arabskiego jesli beda to czytac - cale uszanowanie dla ich religji) pani kontrolowana, opieprzana co tylko otworze buzie, wszystko zle.... Wyobrazcie sytulacje.... Tu gdzie jestem jest okres przecen . Bylam na zakupach wydalam nie duzo ( 55-60 euro) Jak przyszlam do domu wojna dlaczego ja wydaje pieniadze na glupoty?? Przepraszam pracuje i tez zarabiem mam prawo. Ale nie pan Mowi NIE . To tylko jeden z przykladow. Cholera nie mam odwagi sie wyprowadzic. Przeszlo mi przez glowe zeby wrocic do PL ale mama mi jie radzi poniewaz rynek pracy nie za bardzo w regionie gdzie mieszkam. Nie chcialabym wrocic pod dach mojej mamy ( duma doroslej kobity z dzieckiem). Musze juz leciec bo goscie przyszli do nas. Napisze jeszcze pozniej pozdrawiam was serdecznie i duze buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Rozeznanie
|
MalaMisiu,czyżby powtórka z rozrywki?
Wiesz Kochana,możesz znowu zacząć grać,wychodzić wieczorami,kiedy on wraca do domu,zostawiać go z dzieckiem,niech sie zajmie.Ty cały dzień w domu przy garach,to niech on trochę wieczorem sie zajmie dzieckiem.Nie ma "ale",że jest zmęczony,że zarabia.Ty trzymasz w ryzach cały dom,żeby miał czystą koszulę i skarpetki. Mężczyźni niestety nie doceniają prac w domu i może właśnie dlatego masz problem.Bo przecież prasuje się samo,pierze i gotuje też.Bo tego nie widać... Widzisz,jak trochę odpuściłaś,znowu chciałaś pobyć sobą,to się zaczęło.... Nie wiem ,ale wychodzi na to,że przez całe życie będziesz zmuszona uważać i trzymać rękę na pulsie,albo odejdziesz. Ciężko będzie całe życie nie być sobą,a najwyraźniej on potrzebuje ksiązkowej zołzy na co dzień,żeby się trzymał i szanował Cię. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Przyczajenie
|
Witka!!!!
Mam nadzieje ze w PL nie jest tak zimno jak tu. cholercia dzis rano -5 - tragedia. Ok wracam do tematu.Z gory dzikuje Bianko za Twa odpowiedz. Jak zawsza wierna przyjaciolka- dzieki. Nie mam juz sily aby sie zalic. Nie mam ochoty wracac do domu i nie chce mi sie nic. Szczerze mowiac nie widze zadnych stron pozytywnych w naszym zyciu. Facet chce przejac kontrole calkowita nad moim zyciem i mysle ze byc tym "LWEM" ktory bedzie krolem ale nistety mam strasznie upary charakter ( znak zodiaku Baran) i daje od siebie 200% ale nic w zamian nie otrzylmuje a jeszcze w dodatku jestem "uwiazana w klatce"; Punkty pozytywne? ok czasami jak mu cos odbije to potrafi byc mily i przytulny ale to bardzooo zadko. Czasami umyje talerz po sobie, pozamiata bobki krolika.To chyba wszystko co mi przychodzi na mysl. chociaz nie jestem osoba negarywna. Pozdrawiam Was serdecznie i caluski i buziaczki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Rozeznanie
|
MalaMisiu,dopiero teraz przeczytałąm Twój ostatni post.Szkoda,że nie założyłąś tego wątku na intymnym,tylko na seksie,bo tam jestem częściej,a tu wchodzę tylko po to,by sledzić Twój wątek
![]() Kochana,jestem na posterunku,ale już sama nie wiem co Ci powiedziec.Może tyle,że jestem i zawsze możesz się tu wygadać ![]() Zupełnie nie rozumiem Twojego męża,a przed slubem nie zauważyłaś jakiś cech,które mogły by sugerowac takie zachowanie w stosunku do Ciebie?Przed ślubem Cię szanował i nosił na rękach? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:16.