|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#361 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam serdecznie
![]() Mam nadzieje ze mi pomozecie dziewczynki , chcialam zamowic na allegro podklad REVLON Colorstay with SoftFlex , ale nie wiem jaki odcien by mi pasowal ;( a nie mam jak sprawdzic... ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#362 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: REVLON Colorstay with SoftFlex
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...light=SoftFlex a tutaj masz odcienie: http://revlon.com/ProductCatalog/Pro...x?ProductID=15 tu skorzystam z wyszukiwarki google.com
![]() |
![]() |
#363 |
Raczkowanie
|
Revlon Colorstay
Witam, właśnie kilka dni temu zamówiłam podkład revlon colorstay, bo słyszałam że jest bardzo dobry. Moja koleżanka wczoraj patrzyła na testery i powiedziała że faktycznie jest super, ale jest jeden problem - myła rękę juz 3 razy, a podkład dalej się trzyma! Czy wy też macie problemy ze zmywaniem podkładu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Raczkowanie
|
Dot.: Revlon Colorstay
Z reki zmywa sie ciezko faktycznie, ale z twarzy juz nie tak zle - woda z zelem, mleczko i tonik i jest ok!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Zadomowienie
|
Najlepiej mydłem i gabeczką
![]()
![]() |
#366 |
Raczkowanie
|
To super! Już myślałam, że podkład robi jakąś pancerną maskę uff
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Raczkowanie
|
Revlon Colorstay - proszę PILNE!
Witam, chciałam zapytać czy któraś z Was nie miała w posiadaniu tego podkładu, ale w wersji oryginalnej bez pompki w kolorze 02 Buff? Bo właśnie chciałam zamówić na allegro, koleżance zamówiłam 01 Ivory, ale jednak minimalnie jest za jasny, a znowu 04 sand beige troszkę za ciemny, chciałam się dowiedzieć czy ten Buff jest jasny, bo ja mam dosyć jasną karnację i jaki ma odcień w porównaniu do tych dwóch pozostałych. Bo w perfumeriach znalazłam tylko revlona ale wersji z pompką i wersji nawilżającej softflex, a te różnią się odcieniami od oryginalnego revlona.
Założyłam nowy wątek, ponieważ do starych chyba już nikt nie zagląda, bo nikt nie odpowiada. Z góry pięknie dziękuję!!! Liczę na Was, bo chciałam dzisiaj zamówić i sprawić sobie cudny makijaż na zakończenie liceum w piątek. Trudno, zdecydowałam się na Buff i już zamówiłam. Edytowane przez aneta_live Czas edycji: 2007-04-23 o 21:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Przyczajenie
|
Dot.: Revlon Colorstay - proszę PILNE!
myślę ze dokonalas dobrego wyboru
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Zakorzenienie
|
Buff jest bardzo jaśniutkim beżem, jest to ładny odcień, beż żadnego różu...
![]() |
#370 |
Zakorzenienie
|
ja tez mam odcien BUFF... jasniutki beż...mam bardzo jasną zarózowioną skóre i jest idealnie do niej dobrany,nie ma minimalnej nawet roznicy między twarzą a szyją....jednak tak sobie myśle,ze pomimo tego dopasowania odcien dla mnie jednak powinien byc odrobinke ciemniejszy...ale mysle,ze Ty powinnas być zadowolona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#371 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewuszki za odpisanie! ;*
Przeszperałam cały internet i patrzyłam na zdjęcia Buff w słoiczku i też mi się wydaje że to będzie jaśniutki beżyk czyli coś dla mnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Zakorzenienie
|
hmm ja mam mieszane uczucia co do niego...chyba poprostu nie lubie tych podkładow typu long-lasting...ktore tak zasychaja w "powłoczke"..są trwałe i owszem.ale mam wrazenie,ze skora nie oddycha ,z drugiej strony moja twarz potrzebuje mocnej korekty....a niestety te delikatniejsze nie matuja i szybko spływają...no cóż...albo rybki,albo akwarium
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Raczkowanie
|
Nie będę się rozpisywać jak świetny jest podkład, bo miałam okazję już wcześniej go wypróbować
![]() Dzisiaj przyszedł mój Revlon ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja używałam zimą ten podkład, ten sam kolor i przyznam, że był dopasowany idealnie.
![]() |
![]() |
#375 |
Zakorzenienie
|
... to dlaczego mi nie pasuje..no dlaczego???
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: nowy podkład Revlon ColorStay z technologią Soft Flex
Oglądałam sobie Revlona Softlex do cery suchej w Douglasie, nawet próbkę mi zrobiono (podejrzane jak na D.
![]() Mam próbkę nr. 250, podobno jest to FRESH BEIGE (nie wiem nie znalazłam nigdzie połaczenia numerków z nazwami :P) ale jest zbyt czerwonawy no i za ciemny. Czy któraś wie czy kolorki ze strony Revlona choć trochę odpowiadają rzeczywistości? http://www.revlon.com/ProductCatalog...3&ProductID=16 Jesli tak to może sand beige byłby ok... Nie wiecie który kolor jest dośc jasny i żółtawy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Zakorzenienie
|
jak dla mnie jest ok tylko czasmi mam wysyp krostek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Zadomowienie
|
No to juz wiem skąd u mnie na brodzie podskórne paskudne krostki. Uzywam renlona od lutego i rzeczywiscie od tamtej pory mam te "ozdobniki" na twarzy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Zakorzenienie
|
wlasnie najgorsze sa te podskorne pryszcze;/ ostatnio mialam spokoj i znow jak codziennie malowalam sie revlonem pojawilo sie kilka na policzkach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#381 |
Zakorzenienie
|
Mnie ciekawi czy wersja do cery suchej też taka podskórnopryszczogenna
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
Zadomowienie
|
Wersja do skory suchej jest OKROPNA! Kompletnie nic nie kryje i mam wrazenie, ze powoduje powstawanie wypryskow. Plusem jest to, ze na twarzy wyglada bardzo naturalnie, jednak nie jest tak trwala jak poprzedniki revlonu. Przestalam jej uzywac i wracam do starego, dobrego colorstay'a
![]()
![]() |
#383 |
Zakorzenienie
|
hi
![]() Kupiłam sobie nowy softflex dla skory suchej. Kiedys uzywalam natural beige dla skory przetluszczającej się..myslalam ze kolory się nie zmienily... jednak roznica jest wręcz drastyczna. Nowy natural beige wpada w rozowy, starsza wersja nie miała tego rozu. Poza tym "odbija" się od skory.. wersja dla skory suchej jednak nie dla mnie. Chce kupic zatem softflex dla skory mieszanej, przetluszczającej się. Czy sand beige naprawde jest podobny starego natural beige? Czy buff brac? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oprócz tego, że nie śmierdzi alkoholem tak jak do tłustej skóry. Poza tym rzeczywiście odrobinkę szybciej się ściera. Ale jednakowo absorbuje sebum, świetnie maskuje niedoskonałości. U mnie żaden nie spowodował wyprysków, wprost przeciwnie. Aczkolwiek przy ich używaniu trzeba używać dobrego zestawu do demakijażu, bo są trudne do zmycia.
![]() |
![]() |
#385 |
Zakorzenienie
|
Revlon Colorstay - czym matowic?
witam
![]() mam pytanie do uzytkowniczek podkladu Revlon Colorstay wersji dla tlustej skory ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Raczkowanie
|
Dot.: Revlon Colorstay - czym matowic?
a może zwykłym pudrem?
Twoje pytanie szczerze mówiąc mnie zdziwiło,tez uzywam Colorstaya ale matowic go juz niczym nie musze...trzyma mat cały dzień a właściwie trzymal bo od kiedy jest ciepło nie uzywam,wydaje mi sie stanowczo za cieżki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Zakorzenienie
|
jest ciezki, ale co zrobic, gdy plamy po tradziku na pol twarzy.. ;/
ja smaruje revlonka na filtr avenki 20 i jest masakra, az sie kleje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#388 |
Raczkowanie
|
dokładnie wiem o czym mowisz,swojego czasu tez stosowalam go na filtr avene...masara:/ dużo lepiej wypadał na iwostinie (uzywałam 20)
ale i tak efekt nie był w pełni zadawalający.. na wiosne i lato porzuciłam revlono,plamki po trądziku maskuje kamuflażem artdeco i pudruje sypańcem. Daje rade ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Zakorzenienie
|
no to widze, ze znam juz rozwiazanie swojego problem
![]() kamuflaz artdeco? ![]() mozesz dac linka do opisu na kwc? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Zakorzenienie
|
kup sobie zwykły puder sypki
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:58.