|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 |
Zadomowienie
|
Dot.: nowy podkład Revlon ColorStay z technologią Soft Flex
Hmmm... to może mi światła przekłamały... Wydawało mi się że różowił mi troszkę na nadgarstku. W każdym razie dla mnie sand beige jest super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Rozeznanie
|
![]()
Miałam próbkę natural baige i był bardzo różowy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
jestem zaskoczona bo ja mam natural beige i wogole nie jest rozowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Raczkowanie
|
Byłam w doglasie ,by dobrac odcien porownywalam natural beige i sand beige na ktory byałm zdecydowna podeszła ekspedientka i jednoznacznie stwierdział ,ze jak dla mnie to sand beige ,bo natural bedie dla mnie za rózowy.Tylko cena mniee troszke poraziła ,bo 69 zł wiec nie kupiałm tylko zamowiałm na allegro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
Zakorzenienie
|
nowy podkład Revlon ColorStay z technologią Soft Flex
Cytat:
A po colorstay'u przypudrowuje juz tylko nos i brode prasowanym Diorskin'em i to tylko jak wybieram sie na caly dzien do szkoly i nie chce poprawiac nic na uczelni,ale generalnie uwazam,ze sam Revlon na tyle dlugo sie trzyma,ze dodatkowe utrwalanie go nie jest potrzebne... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Zadomowienie
|
MagJa no wieki wieki ale sie wdrazam od nowa
![]() ![]() Poza tym zawsze mozesz powiedziec : " Zrob mi probke" a bedzie na Ciebie czekac w wiadomym sklepie przy placu szczepanskim ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Rozeznanie
|
jaki wybrać odcień
Dziewczyny, Zamówiłam dziś w necie kolorek Sand Beige... ale teraz się zastanawiam czy dobrze zrobiłam. Mam cerę o odcieniu jasnym (ale na pewno nie jestem bladolica...taka normalna, wpadająca w brzoskwinię). Niestety mam duże skłonności do rumienienia się stąd podkład absolutnie nie powinien wpadać w róż żeby nie pogłębiać dodatkowo problemu. Zastanawiam się czy nie powinnam wybrac kolorku ciemniejszego(może natural tan...). Do tej pory uzywałam MF Lasting Performance odcień 106 Natural Beige...doradźcie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jaki wybrać odcień
Najprościej przejść się do sklepu i potestować, ciężko dobrać kolor testując w drogerii a co dopiero wirtualnie
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 | |
Zakorzenienie
|
I tak trzymać
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Rozeznanie
|
Hmmm masz racje...ale poszłam na żywioł i przy okazji kupowania czegoś innego zamówiłam od razu podkład ponieważ byl w dobrej cenie..jutro wysyłają paczke wieć albo się zdam na Was Szanowne Wizażanki albo na intuicję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wg mnie nie ma sensu brac ciemniejszego odcienia,tymbardziej Natural Tan bo bedzie na bank za ciemny i bedziesz miala problem nawet jak go rozjasnic.
![]() |
![]() |
#195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
a ja nie moge chwilowo uzywac mojego podkladziku bo jestem za brazowa ale jak sie upre to mieszam go z innym baaaaaaaaaaardzo ciemnym PALOMY i uzywam
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#197 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
OOO super super dziekuje, jestem uspokojona. Czekam na paczuszkę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Raczkowanie
|
Revlon Colorstay-ktora pomoze dobrac kolor ???
Szukam zyczliwej wizazanki, ktora pomogla by mi dobrac kolor podkladu na podstawie tego ktory juz mam. Mieszkam w malej miejscowosci wiec nie mam dostepu do Sephory czy Douglasa, zeby wyprobowac na wlasnej skorze
![]()
I told myself I won't miss you,but I remember what it feels like beside you... Edytowane przez Kasi'A Czas edycji: 2006-11-26 o 17:25 Powód: cosik zapomnialam dopisac |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
Dot.: Revlon Colorstay-ktora pomoze dobrac kolor ???
a nie ma u Ciebie w miescie stoiska na ktorym sprzedaja Revlony..? to nie musi byc zadna duza siec, ja spotkalam je u siebie na nieduzym stoisku..i mieli testery, wiec mozna bylo zobaczyc kolorek. a co do koloru to nie pomoge, bo niestety nie znam wszystkich..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Raczkowanie
|
Dot.: Revlon Colorstay-ktora pomoze dobrac kolor ???
No wlasnie nie ma
![]()
![]() |
#202 |
Raczkowanie
|
hmmm... a ja mam z tym podkładem pewien problem. owszem, fajnie i na dosyć długo matuje moja tłusta skórę, a to juz duzy plus. mam jednak jedno duże ale: mam wrazenie że to własnie on mnie uczulił!!!!! nie widze innego potencjalnego sprawcy na horyzoncie, wiec zostaje tylko revlon. a musze zaznaczyc, ze moja buźka jest absolutnie nie-alergiczna i niespecjalnie wrazliwa na roznego typu mazidła, wiec uczulenie jej jest sporym wyczynem!
czy jakas znawczyni składów kosmetyków, moze mi powiedzieć, czy colorstay softlex zawiera jakiś skladnik, który potencjalnie moze uczulać i który często uczula??? bo chyba nie mam wyjścia i bede musiała go odstawić... z zalem, ale jednak... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Raczkowanie
|
hmmm... a ja mam z tym podkładem pewien problem. owszem, fajnie i na dosyć długo matuje moja tłusta skórę, a to juz duzy plus. mam jednak jedno duże ale: mam wrazenie że to własnie on mnie uczulił!!!!! nie widze innego potencjalnego sprawcy na horyzoncie, wiec zostaje tylko revlon. a musze zaznaczyc, ze moja buźka jest absolutnie nie-alergiczna i niespecjalnie wrazliwa na roznego typu mazidła, wiec uczulenie jej jest sporym wyczynem!
czy jakas znawczyni składów kosmetyków, moze mi powiedzieć, czy colorstay softlex zawiera jakiś skladnik, który potencjalnie moze uczulać i który często uczula??? bo chyba nie mam wyjścia i bede musiała go odstawić... z zalem, ale jednak... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A czym się dokładniej objawia to Twoje uczulenie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Raczkowanie
|
Po wczorajszym dniu koniecznie muszę napisać, że kocham ten podkład -> nie spłynął nawet po obfitym płaczu! To był test przypadkowy, płakac fajnie nie jest, ale przynajmniej jeden pozytyw z tego wyszedł - 15 minut krokodylich łez a Revlon nic na płacz sobie nie robił. Cały czas mialam go na twarzy, nie splynął. Na opakowaniu nie było napisane przeciez że on jest waterproof(?)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
a ja sie zastanawiam dlaczego na opakwoaniu pisze "nie stosować punktowo"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Przyczajenie
|
Revlon ColorStay dla cery suchej???
Mam takie pytanko, nie wiem czy w odpowiednim podforum pisze ale jestem tu nowa i jeszcze się zbytnio nie orientuję
![]() Czytałam wiele pochlebnych opinii na temat podkładu colorstay i myśle nad jego kupnem ale nie chce wydać 60 zł na darmo wiec chciałam zapytać do jakiej on jest cery. Mam suchą cerę i często pojawiają się na mojej twarzy pryszcze i nie wiem czy colorstay by sie nadawał??? Taki głupi problemik ale wdzięczna bede za odpowiedz i ewentualną podpowiedz jaki podkład jest najlepszy do cer takich jak moja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Zadomowienie
|
Może dlatego, że odcina się od skóry, nie jest to podkład półtransparentny, który nałożony punktowo wtopi się w skórę - Revlon będzie widoczny. Tak mi się wydaje.
Revlon wciąż pozostaje moim ulubieńcem. Przeżywa wszystkie imprezy salsowe, z których wychodze mokra ( dokładnie ). Fryzura inna niż kucyk, nie ma prawa bytu, bluzka do wykręcania, tusz pod oczami zamiast na rzęsach, a podkład na twarzy trwa i trwa i trwa.... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jeszcze nie kupiłam tego podkładu, ale już wiem, że kupię na 100% Tylko niech no jakaś kaska wpadnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Revlon ColorStay dla cery suchej???
Cytat:
Zgłaszająca osoba: princess_m Wyjatkowo trwały, mocno kryjący podkład do cery tłustej, mieszanej i normalnej. Beztłuszczowy, nie zatyka porów. Lekka i delikatna konsystencja zapewnia skórze maksymalne poczucie komfortu. Zawiera SPF 6. Występuje w dużej gamie kolorystycznej. jak masz cerę cuchą, to kup podkłąd do cery suchej. proste ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:41.