|
|
#151 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Ruby Rose jakie te kosmetyki są?
Mam palete cieni, 48 kolorow
to znaczy moja mama ma, ale ja tez czasami uzywam. Sa bardzo fajne i tanie. Mysle, ze mozna sie skusic buzka
|
|
|
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
Co do cieni - zamowilam rok temu palete 48 cieni.. jest REWELACYJNA!!! Moge polecic z czysciutkim sumieniem. Cienie sa super a jednoczesnie za smiesznie niska cene.. Kiedys kupowalam podwojne cienie po 8zl a te kupilam za 17,90 rok temu i normalnie w szoku bylam.. Nie dosc ze opakowanie bardzo baaaardzo ladne i efektowne, to Cienie rewelacja. A co najwaznieszje.. nie widze w ogole ich konca
Bardzo wydajne, nie krusza sie. ogolnie miodzio!Mam rowniez blyszczyk.. z jednej strony kolor a z drugiej przezroczysty. Kolor fatalny bo taki jak z reklam bardzo bardzo żywy.. a blyszczyk bardzo fajny.
|
|
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
Ruby Rose
uwielbiam ich cienie i również goraco polecam
|
|
|
|
|
#154 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pisałam już o nim w tym wątku: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...1&postcount=66 Fajny.
|
|
|
#155 |
|
Przyczajenie
|
ja tez mam paletke rr i jestem bardzo zadowolona..mimo niskiej ceny cienie sa calkiem dobre no i trzymaja sie praktycznie caly dzien a przy tym bogata i ciekawa gama kolorystyczna - w sam raz do zabawy kolorkami
hmm no ale np skusilam sie tez na tusz ale tego nie polecam |
|
|
|
|
#156 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie .... Posiadam także paletę tych cieni . Kupiłam już ją ze dwa lata temu , tylko ich uzywałam urzekły mnie kolorki które na oczku super wyglądają
według mnie nie są one takie złe ale jeżeli chcemu wyraźniej zaznaczyć kontur oka to raczej z tymi cieniami jest nie możliwe . Ja zawsze robie kontur matowym ciemnym kolorem ( przeważnie czarnym) a później rozświetlam perłą , kolotki wedle uznania pozdrawiam
|
|
|
|
|
#157 |
|
Zadomowienie
|
http://www.allegro.pl/item130482642_...e_perelki.html
http://www.allegro.pl/item130697950_...cieni_ufo.html Ja mam te cienie , kupiłam je w takim sklepie kosmetycznym nie pamietam doklanie za ile ale za 2 wyszlo cos kolo 12zł, za ta cene sa to naprawde trwałe i wydajne cienie
|
|
|
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
czyli ogolnie rzecz biorac warto
zwalszcza za to cene ,tak?
|
|
|
|
|
#159 |
|
Zadomowienie
|
Warto ale tylko cienie innych kosmetyków z tej firmy bym nie polecała
|
|
|
|
|
#160 |
|
Zadomowienie
|
A ja jestem średnio zadowolona z tych cieni. Mi one jakoś tak dziwnie śmierdzą, jak kredki woskowe
Chociaż kolory mają ładne i nieźle wyglądają na powiece. Ale do ideału to im hen hen...
|
|
|
|
|
#161 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
oprocz cieni polecam podklad matujący ruby rose, nieziemskie zaskoczenie, bardzo mile dodatkowo
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#162 |
|
BAN stały
|
posiada ktoras z was puder brazujacy rr??:P warto je nabyc??
|
|
|
|
|
#163 |
|
Kasia o...
|
Jak cena taki kosmetyk
MOja koleżanka je kupiła i użyłam parę razy od niej cieni do powiek...w czystym akcie desperacji są KOSZMARNE! Typowy kiepskie bazarowy produkt, nie warto wydawać nawet pary złotych na to badziewie mimo, ż ekolory są ślicze.
|
|
|
|
|
#164 |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cienie Ruby Rose są świetne
używam i polecam kolory świetne,trzymają się długo zwłaszcza gdy nakładam je wilgotnym aplikatorem. Zapach tylko sredni....przypomina mi...starszą panią
|
|
|
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
zazwyxczaj jestem zwolenniczką markowych produktów jednak muszę stwierdzić że jak dla mnie rr są lepsze od inglota, inglot zbiera się w załamaniach powiek jak to koszmarnie wygląda każdy o tym wie..........
rr nie mają takich właściwości na moich powiekach wyglądają bardzo ladnie choś może nie są za trwałe ale i tak wolę je stosować zamiast inglota właśnie |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
w zyciu nie mialam doczynienia z kosmetykami tej firmy:P szczerze za taka cene wole kupic joko czy bell:P
|
|
|
|
|
#167 |
|
Wtajemniczenie
|
Niedawno je zamówiłam na allegro.
Muszę przyznać, że są całkiem niezłe! Ładnie połyskują i nie zbierają się w załamaniu!! Jak za tą cenę to jest super!
|
|
|
#168 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam paletke cieni Ruby Rose w "telefoniku"-jstem bardzo zadowolonacienie wydajne,miekkie ,super perłowe,dłuuugo trzymaja sie na powiekach( moze dlatego że zawsze daje 2-3 warstwy-co i tak wygląda w miarę naturalnie
Zapach też mnie drażnił,ale juz sie przyzwyczaiłam-w sumie są to kosmetyki z Rosji,a tam pięknych zapachów w kosmetykach chyba nie ma Puder brązujacy miałam-był ok,żadna rewelacja,ale dało sie go uzytkowac ( zreszta cena 6 zlotych ),eyeliner też mam-tu podobnie;szminka-hmm kupiona na allegro,kolor zupelnie inny niz na rysunku,zbyt "pudrowa",ale też jej używam,nie narzekam.Wiem,ze jednak wielu osobom mogaby sie nie spodobac,bo jest "ciężka",ale dosyć trwała. lakier do paznokci Ciekawi mnie puder brązujący w pędzlu,możesobie niedlugo zakupię
|
|
|
|
|
#169 |
|
Przyczajenie
|
Pod choinkę dostałam paletę 48 cieni RR. Jestem z nich bardzo zadowolona, szczególnie z fioletów i brązów-ładne odcienie, u mnie długo się trzymają.Polecam.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#170 |
|
Zadomowienie
|
ja dostalam paletke Ruby Rose 48 cieni połyskujących z dodatkiem brokata, ipowiem ze (za taka kase bo wiem ze duzo nie kosztowała) to opłacalny utarg...
mozne swietnie bawic sie nanoszac rozne kolorki cieni od jasnego po ciemne, polecam - nawet dla dziewczyn ktore sie "ucza" kolorowac swoje oczka...
|
|
|
#171 |
|
BAN stały
|
http://allegro.pl/item153713680__a_w..._rose_new.html
ja mam taka paletke. co prawda nie z allegro, ale ze sklepu, ale ta wyglada tak samo jak moja. cena przystepna, jakosc...nic tym cieniom nie brakuje: uzywam zawsze na baze lumene i trzymaja sie bardzo w porzadku. co prawda jesli chodzi o kolory z tej palety, to niektorych nie uzywam (blekitow i tych zwieleni, ktore wygladaja jak kafelki w klopie), ale sa tez takie, ktore naprawde lubie-brazy, sliwki. na powiece wygladaja pieknie, latwo mieszaja sie ze soba, latwo stopniowac efekt...i raczej pasuja do siebie w kolumnach, wiec nie mam problemu z tym, czy dobrze razem wygladaja czy nie. troce osypuja sie na policzki przy nakladaniu, ale kto by sie spodziewal idealu za taka cene. generalnie polecam, sa w porzadku. |
|
|
|
|
#172 |
|
Wtajemniczenie
|
Zamówiłam sobie z allegro 2 miesiące temu, paletkę 48 cieni i na mikołaja dostałam mniejszą -24 cienie.
Te większe mają więcej kolorków,ale nie które różnią się od siebie minimalnie, np. jest 5 odcieni zieleni, szarości itp. Ta mniejsza ma 5 kolorków z brokatem i kolorki są ciemniejsze i bardziej intensywne. Ogólnie, nie spodziewałam się jakiejś rewelacji za te bodajże 8zł ( juz nie pamiętam ), ale muszę powiedzieć, że są dobrej jakości! Nie są może idealne do makijażu wieczorowego, bo na imprezie szybciej znikają ale do codziennego makijażu są w sam raz! Powiem Wam, że są nawet lepsze od cieni z Avonu! Nałożysz dwie wartwy i wystarczy a z Avonem różnie bywa... Krótko mówiąc kosmetyki na 5 z minusem
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
a czy któraś z wizażanek z Łodzi, wie gdzie można dostac paletki RR?
(być moze było juz takie pytanie, ale co tam ;d) |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#174 |
|
Zadomowienie
|
CZY ktoś juz uzywal pudru brązującego w pędzlu tej firmy/ jest za 11zl na allegro i sie nad nim zastanawiam
|
|
|
|
|
#175 |
|
Zadomowienie
|
Witam was dziewczyny
![]() Mialam kiedys, a wlasciwie mam jeszcze paletke 18 cieni i przestalam jej uzywac ze wzgledu na blakniecie kolorowi i dosc szybkie rolowanie sie cieni. Teraz pod choinke kupilam sobie paletke 48 kolorkow i jestem calkiem zadowolona, bo wiedzialam na co sie pisze. Napisze ze cienie warto kupic, ale pod warunkiem: ze szuka sie wielu kolorkow za niewielka cene(jednak kolory w duzej palecie o tym samym odcieniu niezbyt roznia sie od siebie na powiece), cieni perlowych-za wyjatkiem kilku ciemniejszych odcieni, ktore sa matowe, nie przeszkadza nam zapach ktory jest dosc intensywny-mimo iz w nowej wrrsji nie pachnie juz bazarowymi kosmetykami tylko perfumami, i to ze kolory blakna,a cienie zaczynaja sie rolowac(po jakis 6h-u mnie, ale sa dziwczyny u ktorych wytrzymuja dluzej). Generalnie sa calkiem przyzwoite jak na ta cene ponadto dobre do eksperyemtow i jeszcze na plus mi sie wcale nie obsypuja ![]() Co do pudrow widzialam kiedys je na zywo i nie wzbudzily we mnie zachwytu: intensywny zpach i dosc grubo zmielone, moze jak sie znajdzie wlasciwy ocien to nie beda takie zle. |
|
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam cienie (12stke i 48mke, pierwsze duzo lepsze, 48 cie cholernie ciezko nakladaja), korektor (ujdzie, ale ja nie mam duzych cieni, ladnie rozswietla) i baze pdo makijaz (dobrze na niej sie podklad rozprowadza) oprocz tego mam zalotke;] i zestaw do pedicure;]
|
|
|
|
|
#177 |
|
Wtajemniczenie
|
takze mam zestaw 48 cieni i jestem naprawde baaardzo zadowolona
malowałam nimi kumpele na studniówke i cała noc bardzo dobrze sie trzymały |
|
|
|
|
#178 |
|
Rozeznanie
|
"Zapach też mnie drażnił,ale juz sie przyzwyczaiłam-w sumie są to kosmetyki z Rosji,a tam pięknych zapachów w kosmetykach chyba nie ma
A nie są przypadkiem z Czech?
|
|
|
|
|
#179 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam paletke cieni (24) i b. je lubie. Długo się trzymają, nie ścierają jak rpzez przypadek dotkne powieki, nie odbijają, hmmm ogolnie polecam
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
ja na pewno nie polece ich do tlustych powiek i gleboko osadzonych oczu - chyab ze z baza. na art deco zachowuja sie super. i intensywnosc kolorow tez jest swietna.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:16.

to znaczy moja mama ma, ale ja tez czasami uzywam. Sa bardzo fajne i tanie. Mysle, ze mozna sie skusic

Bardzo wydajne, nie krusza sie. ogolnie miodzio!
uwielbiam ich cienie i również goraco polecam 

hmm no ale np skusilam sie tez na tusz ale tego nie polecam 

),eyeliner też mam-tu podobnie;
), ale muszę powiedzieć, że są dobrej jakości!
Zapraszam